Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 130
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Kush me jep intfo te detajuara reth kesaj dege ne UT

Ardi
    Pyet nje here Z. Ilia NInka Ardo,
    http://www.unitir.edu.al/rektorati/i...44&Itemid=136#
    Universiteti e ka vene gabim ate "Inxhinjeri Informatike matematike,pasi kur thuhet inxhinjeri, atehere matematika perfshihet ne materialet e studimit,matematika eshte brenda.
    Duhet te ishte vene vetem Inxhinjeri Informatike,kaq.
    Perderisa behet fjale per inxhinjeri,atehere matematika eshte brenda inxhinjerise eshte pjese e integruar e inxhinjerise ne studim.
    Inxhineria Informatike gjithashtu duhet te jete e ndare ne programe studimore ose fusha me specifike,pasi Informatike si term eshte shume term i gjere dhe i pergjithshem.
    Ne inxhinjeri Informatike duhet te kete disa ndarje programe studimi dhe diploma per
    Administrator sistemi(Inxhinjer IT,manaxher i komplet operacioneve ne nje kompani)
    Inxhinjeri Networku
    Inxhinjeri Software(programista,testusa per cilesi programi)
    dhe web developers
    Ajo faqja e deges se informatikes te fakultetii shkencave te natyres,ka probleme,
    nuk jep detaje per programet,fushat e studimit,si jane ndare klasat per IT.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po ne fakt egziston 'inxhinieri informatike matematike' por jo tek universiteti i tiranes UT, por tek UPT qe ka te gjitha inxhinierite ku perfshihen edhe inxhinieria matematike e fizike. Kontrollo njehere tek www.upt.al se nuk ia kam idene se cfare programi mesimor mund te kene.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2010
    Postime
    156

Certifikata IT

Kush mundet te me tregoje ndonje website

ku zhvillohen teste mbi fushen e IT , dhe te merret ndonje certifikate.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Me pagese apo pa pagese ... cfare certifikatash... do certifikate full apo vetem teste praktikimi

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2010
    Postime
    156
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Me pagese apo pa pagese ... cfare certifikatash... do certifikate full apo vetem teste praktikimi

Ardi
    teste praktimi dhe certifikata full , do te doja pa pagese .. por edhe me
    pagese nuk ka problem.

i/e regjistruar Maska e Blerim R
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Ndoshta kjo teme nuk e ka vendin ketu por po mar mundimin qe ta shkruaj ketu!

Sapo kam mbaruar shkollen e mesme dhe tani dua te vazhdoj per Informatike ne shkolle te larte!

Do te doja te dija dallimin midis ketyre degeve :

- Informatikė
    - Teknologji Informacioni
    - Shkenca Kompjutacionale
    - Shkenca Kompjuterike

Dhe cila mendoni ju, eshte me e mira!

Nese ka ndonjeri ndonje informacion se cfar titulli mer ne diplome ne keto 4 dege eshte i lutur ta shkruaj ketu.

Vlorė/Albania

Ju faleminderit!
    Lexo per Informatiken (kliko ketu)

Lexo per Teknologjia e Informacionit (IT) (kliko ketu)

Lexo per Shkenca Kompjuterike (kliko ketu)

Ndersa per shkenca kompjutacionale skam degjuar kurr !

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    A ka ndonje liber ne shqip ne lidhje programimin? Pra meinteresojne me shume programet exe,
    dhe nuk e di por me c++ mund te krijosh nje program apo dhe me gjuhe proramatimi te tjera?

i/e regjistruar Maska e m.fetahu
    Anėtarėsuar
    23-04-2010
    Postime
    25
    pershendetje nga muha
    amundet dikush te me tregoj se cili version i skypes mundet te kerkoj me emra ejo me imella
    sdi sa jam i kuptueshem psh:ne vend se te shkruajsh imellen aty ku shkruan contakt esht nje version i skypes qe vetem shenon emrin dhe ti qet te gjth ato emra qe jan te regjistruar ne skype e kam pas ket version qe po e kerkoj vitin e kaluar por tash spo mundem ta gjej ju falem derit per mir kuptim tung.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga m.fetahu Lexo Postimin
    pershendetje nga muha
    amundet dikush te me tregoj se cili version i skypes mundet te kerkoj me emra ejo me imella
    sdi sa jam i kuptueshem psh:ne vend se te shkruajsh imellen aty ku shkruan contakt esht nje version i skypes qe vetem shenon emrin dhe ti qet te gjth ato emra qe jan te regjistruar ne skype e kam pas ket version qe po e kerkoj vitin e kaluar por tash spo mundem ta gjej ju falem derit per mir kuptim tung.
    Une perdor versionin e fundit te Skype dhe gjithnje te njejten menyre kam perdorur per te shtuar nje kontakt.
    1- Kliko te Contacts(lart ne te majte)
    2- Kliko te Add a Contact
    3 Te dritarja qe hapet mjafton te shkruah emrin e plote te personit qe do te gjesh te opsioni Full name

Opsionet e tjera nuk eshte e nevojshme ti plotesosh.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Kush studjon Informatike ne shqiperi ??

Une momentalisht jetoj dhe studjoj ne Itali dhe do doja te dija nese eshte e mundur te studjosh ne te njejten kohe dhe ne Shqiperi per Inxheneri Informatike .
    Dmth nese ka ndonje anetar qe studjon ne Universitetin e Tiranes apo ndonje tjeter Universitet ne Shqiperi te me japi ca pergjigje :

1) Une skam bere ndonje here A1 a ku ta di une si funksionon ne raste te tilla , a duhet te bej nje provim per te hyre part time ne Inxheneri Informatike

2) Cfare pagesash behen ne Universitet

3) Me ndihmon do njeri me programin qe perdorni ose librat ne PDF mundesisht ose nese jo te pakten titujt

Ju faleminderit shume dhe pres pergjigje per pyetjet e bera me siper .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •