edhe pse sondazhi esht mbyllur une mendoj qe esht me mire te bashkohen , e ti Sander_K ti me te vertet koke dobsir .
edhe pse sondazhi esht mbyllur une mendoj qe esht me mire te bashkohen , e ti Sander_K ti me te vertet koke dobsir .
Per mendimin tim nuk ka nevoj me u bashku!!!!!!!!!
pershendetje juve te gjitheve! lexova disa shkrime, u fol per, u dhan mendime te ndryshme, shembuj prej ma te ndryshmeve, por kishte edhe te mjere qe ishin kundrej bashkimi. nji eshte mase e vertete! nuk jan kultuqet per ndryshime te medha, por as akademite qe ne nji menyre edhe ata jan njerz... por nuk e kan fjalen e fundit. un mendoj qe populli eshte ia qe e ka fjalen e fundit. populli ne qdo situat gjene zanafila te rinje qe dine ti prijne situates. bashkimi i kosoves eshte shum i natyrshem dhe aq edhe i domosdoshem. nji, eshte interes ekonomik. dy. eshte interes kombetare. si dhe tre eshte interes nderkombetare. nen nji ; kur them qe eshte interes ekonomik. nji llogari shum e shkurte, vetem per koston e mbajtejes se nji qeverije, mund te shkoj 15% i bugjetit te shtetit. me ket 15%. mund te investohet ne lami te ndryshme per nevoja te permisimit te standartit te jeteses. nedy: interes kombetare, shum shkurt qe eshte i natyrshem, me qe keto vise jan shqiptare. kurse interes nderkombetare: natyrisht qe vetem kostoja e diplomacise qe hargjohet per keto dy shtete... ma mire te hargjohet per nji, ku edhe eshte e rruges qe te jemi nji shtet.
nderimet e mija te nderuar lexues. burimix
Pershendetje!
Ka ndryshime ne kulture mes neve shqiptareve te Shqiperise dhe te Kosoves.Nuk eshte rruga Durres-Prishtine ajo qe do te na bashkoje por ndryshimi i kultures, sidomos asaj kosovare qe nuk terheq shume nga Evropa. Ne duhet te ndryshohemi, te emancipohemi,ndryshe nuk mund te bashkejtojme, por edhe ne u bashkofshim nga ana politike, kurre nuk do te integrohemi mjeri me tjetrin (p.sh. nuk mund te martohemi mes njeri tjetrit, as te rrojme bashke, etj.).
Me aq sa kam degjuar dhe me aq sa po shoh ne Internet, shoh ndryshime rrenjesore mes kulturave ne Shqiperi dhe Kosove.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Per mendimin tim PO.
Shqiperia dhe Kosova duhet te jene NJE
Bashkimi krijon fuqi
KLM
![]()
WoRlD WiDe AlBaNiAn PrIdE
§e©u®it¥ §©ript ²°°9
AlbaSoul Network
AlbaSouL Community Network....!
Si mund te bashkohemi ?
Se pari dua te identifikohem. Jam nje i Krishtere Orthodhoks.
Vetem ne nje menyre mund te bashkohemi. Kosovaret dhe shqiptaret myslimane duhet te kthehen ne fene e te pareve, ne Krishterimin Orthodhoks. Keshtu shqiptare e kosovare do te jene me prane njeri tjetrit dhe dote arrihet bashkimi.
Vellezer kosovare!
Po ju drejtohem per te miren tuaj! Hiqni dore nga urrejtja per Orthodhoksine, sepse eshte besimi i vertete dhe mos vini dore me mbi Kishat Orthodhokse pavaresisht se cilit komb i perkasin.
Une hedh idene e kthimit te vullnetshem te te gjithe muslimaneve, bektashinjve, etj., shqiptare, kosovare,dhe te gjithe diaspores, ne besimin e Shenjte Orthodhoks.
Une po paraqes ketu rrugen qe duhet ndjekur:
-Paraqituni ne Kishen Orthodhokse te qytetit apo fshatit tuaj dhe merrnin kontakt me prifterinjte te cilet do t`ju udhezojne se si te veproni. Ju siguroj se do te jeni shume te mirepritur. Atje do te mesoni shume per fene tone te vertete. Atje edhe do te pagezoheni ne emer te ATIT, te BIRIT e te SHPIRTIT te SHENJTE, dhe do te merrni hir mbi hir,bekimin brez pas brezi dhe shpetimin dhe ringjalljen diten e fundit.
Per qytetin e Tiranes, ju lutem drejtohuni tek Kisha Orthodhokse "Ungjillezimi i Perendilindeses" tek Rruga e Kavajes, perballe me Ambulancen e Motrave te Nene Terezes,"At Luigi Monti".
Mund te telefononi ne numrin fiks 04234117, i cili eshte numri i Kishes Orthodhokse "Ungjillezimi i Perendilindeses".
Ju lutem ndiqni Rrugen e Vertete. ZOTI ju ndihmofte.
Pershendetje!
Kishat ortodokse ne Kosove nuk u sulmuan si objekt kulti ortodoks por si objekt kulti dhe mburoje per krimet serbe.
Dhe ti shoku Spiro nuk ben mire qe nderhyn ne çdo forum me te njejten thirrje pasi bezdis antaret. Nuk besoj se kjo eshte rruge e pershtatshme. Po vepron njelloj si disa tipa qe u perjashtuan nga forumi te cilet ndiqnin te njejten rruge per konvertime, por i shtonin thirrjeve edhe nje shpate nga mbrapa per "t'ia hek kryt" atyre qe nuk pranonin thirrjet e tyre.
Ilia,
Po ne shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonisë ku të paraqitemi ..???!!!!
Në Beograd a ku ?!
Ik mor djal se bëre namin me humor kete mengjes,
-----
Ps.Me sa kuptoj nga rregullat e keti FSH,një propagandë e tillë primitive, naive e shumë qellim keqe ndalohet.
Krijoni Kontakt