Close
Faqja 59 prej 230 FillimFillim ... 949575859606169109159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 2300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Leri ore arabet te qet, se kush si permendi.

Deri kur do ti quash shqiptaret Arabe ?

Nuk e di, e te them te drejten as qe po me intereson bilE!

Ti s'ben gje tjeter pos hapjes se rrugës ne te cilen do ti ndajm muslimanet me nje an, e te krishteret ne tjetren. Nëse nuk e deshiron kete, at here qepja vetes para se ta qepin te tjeret.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Jo nuk eshte ky qellimi im.

Qellimi im eshte te zhduk me rrenje jo-idhujtaret qe perbejne nje perqindje tmerresisht shume te paperfishme.Ne kete grup hyjne ato qe nuk festojne Vitin e Ri,nuk kane nacionalitet,nuk kane simbole me pak fjale nuk jane njerez.Ketu perfshihen ato muxhahidet mjekerpalar qe jane anti-amerkan,pro Binladenit,mos mirenjohes ndaj politikes Bush per shqiptaret sepse justifikohen me politiken e keqe qe ndoqi ne Irak,vejne jahuditin me te keq se serbin sepse i ka vrare vellezerit palestineze,e quajne vella te kombit nje turk,sudanez,arab vetem se ka nje fe me te dhe hedh poshte vete kombin ku jeton,jetojne ne akoma ne shek XIV sipas kalendarit arab...etj... agjente te cilet i ka cuar Nacertania per te na destabilizuar Shqiperine sepse shohin endrra ne diell.

Pa u zhduk keto nuk ka Shqiperi etnike sepse na han nga brenda,si nje kancer qe vazhdon e perparon deri sa te vret fare.Ky eshte edhe qellimi i tyre,qe te zhdukin kombin dhe ta vellazerojne nen flamurin jeshil arab.

Luftoni kancerin...shendeti juaj eshte ne rrezik...
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 09-01-2009 më 20:43

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    siq po shihet ju me gjith forc do mundoheni me luftu islamin po kot e ke ju si duket vet njerzeve te kombit tan po deshirojshe t'ia mohojsh besimin vetem pse e besojn All-llahun nje vetem per kete i cili te krijoi te dha jeten , SubhaneAllah kunder nje shmice absolute ooo minoritar nese do te jetosh jeto ashtu si jeri nese jo shko ne vatikan .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Jo nuk eshte ky qellimi im.
    Qepja vetës at here, sepse edhe toleranca jonë i ka kufinjt e saj.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Toleranca?Toleranca e minoritetit arabo-serb?Per c'fare tolerance e ke fjalen?
    Do duroj une kur me vjen dhe me ofendon figurat kombetare nje kerme arabe?Do duroj une kur me perdhunojne shqiponjen e shenjte dykrenare me zhgarravina arabe?Do duroj une qe me idiotet e botes ti shprehin mendimet e tyre nomade ne gjuhen e bekuar shqipe?

JO

Toleranca e pjeses mazhorante shqiptare ka kufinj,dhe jo e minoritetit te paperfillshem mjekerpalarish.Po nuk u zhduk ky kancer nuk ka bashkim Shqiperi-Kosove pasi ky eshte edhe prioriteti i Nacertanias,te perdori arabet shqipfoles si leve per qellimet e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 10-01-2009 më 09:56

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Qepja vetës at here, sepse edhe toleranca jonë i ka kufinjt e saj.
    shko re debil jevg,do na tregoj ftyra jote prej arabi ne tolerancen tuj.............jemi ne Shqiptaret tolerant kupton?????????????vet fakti qe ka ne qarkullim mjeker palam me pantallona trecerekshe e thot kte....po te ishte ne doren time do ju kisha bo sapun tegjithve,nga i pari tek i fundit.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    ooo king snake qke more burr keshtu po ne jemi shum tolerant, ne jemi shumic kete duhet ta ngulesh ne koke dhe ne jemi ata qe po iu durojm juve po ju lejojm duke e ditur qe ju jeni pak dhe nuk paraqitni rrezik per neve.
    ....po te ishte ne doren time do ju kisha bo sapun tegjithve,nga i pari tek i fundit.
    ja qe All-llahu sta ka dhan mundesin ty e qe te na besh sapun se je i vetem apo i vetmuar do te mbetesh ne ke te rast dhe ti qafir vendi yt eshte ALASKA se vatikani do jet i muslimanve dhe ju white-knight me kete emer palidhje un te ftoj qe te na bashkangjitesh ne besimin tem se do jete shpetim per ty se feja islame All-llahu pranon pendimin e qdo krijese te vet qe e ka kriju.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po.U bashkangjita shumices.Allahu-Ekber.

Ik tani e na le rehat pash Zotin.Na e shpifet mor ju dhjefsha ate rracen e ndryre qe keni.

p.s emer pa lidhje?lol ne krahasim me tendin qe mban era myk dhe djerse jam lule
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 10-01-2009 më 11:50

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Po.U bashkangjita shumices.Allahu-Ekber.
    edhe un................allaaaaaaaaaaaaahu gabel
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Pashe " A clockwork orange". It's a must!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •