Close
Faqja 60 prej 230 FillimFillim ... 1050585960616270110160 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 2300
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Pse po diskutohet këtu për fe?!!!

Ata që dëshirojnë , forumi ka tema të mjaftushme në lidhje me fetë, për të gjithat bile.

Këtë është qështja kombëtare në fjalë.

Ka fetar nga të gjitha anët që luftojnë kundër qështjes kombëtare , por ata në rradh të nuk pyeten , edhe ashtu janë një pakicë.

Mendoj se secila fe ka kësi ekstremistë antikombëtar dhe të gjithve duhet ngushtuar hapsira e veprimit, sepse jan të d¨mshëm për kombin!

Kombi shqiptarë do të bashkohet , jo në BE, po së pari bashkim e pastaj në BE.
    Kjo është rruga që po shkojmë drejt, dhe nuk ka kush që e ndalë.

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga ebu_abdulaziz Lexo Postimin
    siq po shihet ju me gjith forc do mundoheni me luftu islamin po kot e ke ju si duket vet njerzeve te kombit tan po deshirojshe t'ia mohojsh besimin vetem pse e besojn All-llahun nje vetem per kete i cili te krijoi te dha jeten , SubhaneAllah kunder nje shmice absolute ooo minoritar nese do te jetosh jeto ashtu si jeri nese jo shko ne vatikan .
    Do vin dhe dita juaj mos kini merak.
    sote perfitoni se ne shqiperi e dardhani njerzit me shume e vrasin trurin per ekonomi se sa per fe.kure shteti shqiptar te fuqizohet pak do ju a tregoj vendin ju magjypave e pos nuk ja tregoi shteti mos kini merak se ka shqiptar me gjak te paster sa te duash.
    Minorance jeni ju te shiturit ju plerat e kombit ju shpifsat e arbeve ju dhelprat e serbeve ju te pabeset qe genet e urrejtjes kunda shqiptarve i keni trasheguar nga baballaret e juaj turq e jo shqiptar se po te kishit gjak te paster shqiptari urrejtja juaj do ishte kundra atyre qe kan pushtuar shqiperin e jo kundra saj.
    Turp i madh per kombin ton qe ne mes tijin ka mbajtur plera si ju.
    Ne nuk do shkojme as ne vatikan e as me pak matan ne do rrime ashtu si stergjysherit tan te luftojme per vatan se per fajin e plerave tradhetare si puna juaj te paret tan jan bere kurban per shqiperi e per liri e jo si puna juaj qe ishit e do ngelni by::::zi.
    turp te keni qe shfryni kaq vrer ne truallin e te pareve ton te lavdishem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Toleranca?Toleranca e minoritetit arabo-serb?Per c'fare tolerance e ke fjalen?
    Do duroj une kur me vjen dhe me ofendon figurat kombetare nje kerme arabe?Do duroj une kur me perdhunojne shqiponjen e shenjte dykrenare me zhgarravina arabe?Do duroj une qe me idiotet e botes ti shprehin mendimet e tyre nomade ne gjuhen e bekuar shqipe?

JO

Toleranca e pjeses mazhorante shqiptare ka kufinj,dhe jo e minoritetit te paperfillshem mjekerpalarish.Po nuk u zhduk ky kancer nuk ka bashkim Shqiperi-Kosove pasi ky eshte edhe prioriteti i Nacertanias,te perdori arabet shqipfoles si leve per qellimet e tyre.
    Arabo-Serb ? LOL Kjo eshte propaganda yte e re ! Arabët aleatët e Serbëve !
    Ja aleatët : http://fr.youtube.com/watch?v=B0RL--...ext=1&index=25

Shiqo cuni, ti je i fundit qe mund ti shitësh men patriotizmi ketu perderisa synon bashkimin e jugut me greqin ! Ju kemi lejuar te ndërtoni kisha e katedrale vend e pa vend ne emer te tolerancës por kjo gje nuk do zgjat shume e ke premtimin tim ! Sepse do ja kthejm krenarin e Shqiperis sepse ka me te vertet per qka te KRENOHËT !

Bashkimi Shqiperi - Kosove eshte ndër prioritetët tona, gjë që te pengon tepër ty ! PO tek e fundit, kush po te pyet ty pash Nje Zot ? ëh ??

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Kur them une qe ti vellazerohesh me magjype.Ca jane boshnjaket a nuk jane serbe islamike?

Ah allaile kur po flet edhe ti per Shqiperi dhe per jugun e Shqiperise.Ti je me super talebani i forumit,me thuaj vetem ca ke shqiptare ti?Ca te ka mbetur shqiptare deri tani pervec zakoneve te qelbura arabe qe ke marre.?Ca ka shqiptare ai koumitetit ashkal i Kosoves dhe ai turk i Maqedonise?

Edhe boll na shite dengla me prioritet tuaja.

Arabet jane pro rus,ruset pro serb,pastaj se di pse i mbron kaq shume arabet?Domosdo nga rrenjet qe ke.

Te ishte mazhoranca shqiptare talebane si ti,kombi shqiptar ishte djegur me kohe.
    Pastaj kur e mori nje minoritar te drejten te flase per Shqiperi?Keshtu qe shko nga erdhe sepse ti smund te adhurosh dot perpors Arabise tende te dashur.C'fare kerkon nga kombi shqiptar kur do ta vellazerosh me magjypet brekegrius te botes?Kur krahason Shqiperine me Paslestinen?

Hajt shko...Allahe ik.

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anëtarësuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Feja eshte biznes kudo ne cdo vend te botes.Njerzit me post ne ca do lloj feje e perdorin fen qe te pasurohen dhe i perdorin fanatiket si ushtar ,qe nga koha e kryqezatave e gjer tani me kamikazet qe i perdorin thjesht per qellim politike dhe ekonomike.Mos u fanatizoni me fene.Feja kombit shqiptar s'eshte as kristiane e as muslimane ,feja kombit shqiptar eshte shqiptaria.Se ca beson cdo shqiptar personalisht ne zemeren e tij eshte e drejta dhe liria e tij dhe duhet respektuar.Ne kete kohe kombi shqiptar eshte duke kaluar nje pike kyce,eshte e domsdoshme te jemi te bashkuar dhe tolerant.
    Do i lutesha pergjegjesve te forumit keto mesazhe ,qe kane si qellim vetem percarjen(me paramendim ose jo) nese do ishte e mundur te mos i shfaqnin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2008
    Postime
    29
    ik mor vlla cfar bashkimi me kafshet e kosoves qe mbajn akoma enver hoxhen ne mur

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    ik mor vlla cfar bashkimi me kafshet e kosoves qe mbajn akoma enver hoxhen ne mur

ore Sander K nuk i bie qe kosovaret te mbajne ne mur E.Hoxha

pastaj duke pare qe ata se kane pasur kurre kohen e Tij

dhe sa per kafshe.......................

mos harro qe trimat nga shqiperia Kosova Shquhet per dicka e tille

PAsi jam vete me origjine kosovare e jetoj ne jug
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anëtarësuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga Sander_K Lexo Postimin
    Se kur do i lejme keto idiotesira ne shqipetaret nje zot e di.Ne ca periudhe jetojme,ne ate te ilireve qe ishim te ndare ne fise apo ne kohen Skenderbeut te ndare ne principata apo ate turke te ndare ne vilajete?Jemi ne 2009 ku akoma dhe shtetet evropiane, qe s'kane asnje lidhje me njeri tjetrin, perkundrazi disa nga ato kane armiqesi te vjetra,kerkojne te bashkohen, per fuqi mbi te gjitha.Kurse ne qe flasim nje gjuhe,kemi zakone te perbashketa,kemi histori te perbashket me pak fjale jemi nje popull nuk duhet te bashkohemi.E vetmja gje qe me ngushellon ,eshte qe jam i sigurte qe mendimin tend e ka vetem 0,1% e popullsise shqiptare.Dhe per ato jam i sigurte qe jane infektuar propoganda shumevjecare e E.Hoxhes ,qe thoshte: camet te pabese,kosovaret spiune,lalucet frikacak,ballistet tradhtar... .
    Do doja te te thoja gjithashtu se te gjykosh nje popull nga dy, tre raste te vecanta eshte racizem.Po edhe keshtu nese e marrim ,ne shqiptaret e Shqiperise jemi dy here me kafshe se shqiptaret e Kosoves ,sepse ne e kemi vuajtur ne lekuren tone diktaturen dhe megjithate ka sa te duash qe kane mall per te.

Nje komb qe nuk njeh dhe respekton historine e tij eshte i destinuar te vdes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gjergj arianiti : 15-01-2009 më 17:01

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Cje tuj fol o kopuk ti duhet te jesh ajo kafsha e madhe,nuk je i vetmi ka edhe disa tjere qe jane si ti kafsh,turp te kesh nga vetja qe ke mar guximin te thuash keshtu,te denoft ki vend te denoft populli shqiptar qe babait tend i thua kafsh.

Kerkoj prej moderatoreve qe ki antare te perjashtohet menjeher per arsye se ky ofendoi krejt shqiptaret,dhe kerkoj qe te fshihet postimi tij menjeher.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    ncncncnncncncnc ti vetem tokes rond po i bojshe

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •