Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve 2008/09 :

Votues
136. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester United

21 15.44%
  • FC Barcelona

38 27.94%
  • FC Liverpool

14 10.29%
  • CF Real Madrid

7 5.15%
  • FC Juventus

15 11.03%
  • FC Chelsea

5 3.68%
  • FC Arsenal

5 3.68%
  • FC Inter

13 9.56%
  • AS Roma

2 1.47%
  • Bayern Munich

16 11.76%
  • Një tjetër

0 0%
Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 228
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    JuventusFan mire qe se ke fut Juven aty
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Kte rradh e fiton Barcelona
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    JuventusFan mire qe se ke fut Juven aty

......
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Juventusi shpresojme qe do te triumfojme ket sezon .

Juve nr.1
    Ndryshuar për herë të fundit nga Omeri r.a : 19-01-2009 më 20:09

JUVENTUS 4 EVER THE BEST Maska e bessycool
    Anëtarësuar
    04-09-2006
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    417
    Citim Postuar më parë nga simpatiku@pr Lexo Postimin
    bajerni do te fitoj shoki..... CL e ti meri si te dush ndersa sa i perket bundes liges shum gabim e ki more ti se stadionet ne bundes lig ne qdo ndeshje jon full e ne serija A as ne derbi nuk mbushen e le mo ne loja mesatare mos haro se ne stadion te juves nihen tifozet e jugug dhe te veriut tu bo muhabet mes veti e ne bundes lig nuk ndodh nje gje e till... ndersa sa i perket CL bajerni i ik juventusit per 2 tituj i ka ma shum se juventusi mos harro kismet sivjet po ju ikum per 3....
    " bajerni do te fitoj shoki..... " --- Ka gjasa nese e ke fjalen per Bundes L. megjithese HOFENHEIMI shume e forte ka mundesi mu perserit ajo sezona e para disa viteve kur K'Lautern erdhi prej Bun.2 dhe po at vit u shpall Deutsche Meister .

Se kisha fjalen per shikueshmeri ( tifoze neper stadiume ) per per "FORTESI" te liges .
    Nuk po e tham une ket po kqyr ktu me posht ( nese ske pas rast me lexu ose me ndegju )

Renditja IFFHS (Instituti Ndërkombëtar i Historisë dhe Statistikës në Futboll). - 2008

1.Angli 1 192

2.Itali 1 031

3.Argjentinë 1 020

4.Spanjë 952

5.Brazil 942

6.Gjermani 922

7.Francë 847

8.Meksikë 683

9.Portugali 649

10.Ukrainë 620

Forza JUVENTUS
    Ndryshuar për herë të fundit nga bessycool : 19-01-2009 më 20:24
    I will always remember the girl next door .........!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2008
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga JuventusFan Lexo Postimin
    Valla bre i nderuar , sa per Bayern Munchenin , gjallë jemi veq gjasa teorike as praktike nuk ka per me e fitu Ligen e kampionëve.Ka shum skuadra shum me te forta se Bayerni (Barcelona,Liverpool,Man.Utd,Real Madrid etj) qe nuk do ta lene as ne gjysem filale te hyjë.Mos i ik realitetit.Sytë jane per te pare , kush po luan futboll te bukur sot !

Forzza Juve.
    jo ju kini me fitu po mendoj juventusi i koruptum se i blen lojt me evro larg jeni ju nga FC BAYERN o shoki sen nuk di e di se kemi tituj ma shum se ju ne CL kjo flet vet nuk ka nevoj per komente e shum ekipe te medha shpesh jo shpesh por i kimi lon me gishta ne goj po lej ti foret haver se ju fanzat e juventusit jeni zemer plasta se jeni mesu mi ble lojt ne kampionat te italis pra ma pak folni se ju boj hor me fakte po foli hajt tash lexo ma shum

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2008
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga bessycool Lexo Postimin
    " bajerni do te fitoj shoki..... " --- Ka gjasa nese e ke fjalen per Bundes L. megjithese HOFENHEIMI shume e forte ka mundesi mu perserit ajo sezona e para disa viteve kur K'Lautern erdhi prej Bun.2 dhe po at vit u shpall Deutsche Meister .

Se kisha fjalen per shikueshmeri ( tifoze neper stadiume ) per per "FORTESI" te liges .
    Nuk po e tham une ket po kqyr ktu me posht ( nese ske pas rast me lexu ose me ndegju )

Renditja IFFHS (Instituti Ndërkombëtar i Historisë dhe Statistikës në Futboll). - 2008

1.Angli 1 192

2.Itali 1 031

3.Argjentinë 1 020

4.Spanjë 952

5.Brazil 942

6.Gjermani 922

7.Francë 847

8.Meksikë 683

9.Portugali 649

10.Ukrainë 620

Forza JUVENTUS
    o0 shoki mos fillozofo p a lidhje po lej edhe ti keto fore se bajerni nuk po bjen ng a liga si juventusi pra mos harro se kini qen ne serija B edhe kjo flet ma se miri shoki i nderuar syt e vesht jon me pa e me ni a e ki boll haver m a shkurt larg jeni ju ng a bajerni e sidomos ekipi i juventusit po hajt tash rahatov dikun e prano realitetin....

JUVENTUS 4 EVER THE BEST Maska e bessycool
    Anëtarësuar
    04-09-2006
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    417
    [/B]
    o0 shoki mos fillozofo p a lidhje po lej edhe ti keto fore se bajerni nuk po bjen ng a liga si juventusi pra mos harro se kini qen ne serija B edhe kjo flet ma se miri shoki i nderuar syt e vesht jon me pa e me ni a e ki boll haver m a shkurt larg jeni ju ng a bajerni e sidomos ekipi i juventusit po hajt tash rahatov dikun e prano realitetin....

A filizofi pot doket a ?!!
    Bayerni nuk bjen prej Bundeslige por humbe me rezultat katastrofal kunder Zenitit hauhau ,paramendo ne Uefa cup ! ! !

E ne prej Serie B vijm .... fitojme midis Madridit se le ma zenitin qe se llogarisem hiq....
    Forza Juventus !
    I will always remember the girl next door .........!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2008
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga bessycool Lexo Postimin
    [/B]

A filizofi pot doket a ?!!
    Bayerni nuk bjen prej Bundeslige por humbe me rezultat katastrofal kunder Zenitit hauhau ,paramendo ne Uefa cup ! ! !

E ne prej Serie B vijm .... fitojme midis Madridit se le ma zenitin qe se llogarisem hiq....
    Forza Juventus !
    cila eshte ma e keqe a a me ra nga liga apo me humb nje loj ti koke dud shok krejt tas koke po mos fol pa lidhje hajt tash se e lodhum gjith stafin pa lidhje.... plas se BAYERNI e fiton CL....

www.juventus-fans.net >>> Maska e JuventusFan
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Vendndodhja
    n'Kosovë
    Postime
    97
    cila eshte ma e keqe a a me ra nga liga apo me humb nje loj ti koke dud shok krejt tas koke po mos fol pa lidhje hajt tash se e lodhum gjith stafin pa lidhje.... plas se BAYERNI e fiton CL....:^lulja3
    E PAMUNDUR !!!
    www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !

Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. NBA Sezoni 2008/09
    Nga NBAlbania në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 15-02-2010, 13:12
  2. Kampionati Spanjoll, Sezoni 2008/09 fitohet nga Barcelona!
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 179
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 18:32
  3. Kampionati Gjerman, Sezoni 2008/09
    Nga Altin1 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 315
    Postimi i Fundit: 27-05-2009, 13:09
  4. UEFA Champions League - Sezoni 2008/09
    Nga Ribery në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 25-02-2009, 09:22
  5. Shorti eliminator i Liges se Kampioneve dhe Kupes UEFA,per ekipet shqiptare
    Nga armando2001 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-08-2002, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •