JuventusFan mire qe se ke fut Juven aty![]()
JuventusFan mire qe se ke fut Juven aty![]()
Sui generis
Kte rradh e fiton Barcelona
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Juventusi shpresojme qe do te triumfojme ket sezon .
Juve nr.1
Ndryshuar për herë të fundit nga Omeri r.a : 19-01-2009 më 20:09
" bajerni do te fitoj shoki..... " --- Ka gjasa nese e ke fjalen per Bundes L. megjithese HOFENHEIMI shume e forte ka mundesi mu perserit ajo sezona e para disa viteve kur K'Lautern erdhi prej Bun.2 dhe po at vit u shpall Deutsche Meister .
Se kisha fjalen per shikueshmeri ( tifoze neper stadiume ) per per "FORTESI" te liges .
Nuk po e tham une ket po kqyr ktu me posht ( nese ske pas rast me lexu ose me ndegju )
Renditja IFFHS (Instituti Ndërkombëtar i Historisë dhe Statistikës në Futboll). - 2008
1.Angli 1 192
2.Itali 1 031
3.Argjentinë 1 020
4.Spanjë 952
5.Brazil 942
6.Gjermani 922
7.Francë 847
8.Meksikë 683
9.Portugali 649
10.Ukrainë 620
Forza JUVENTUS
Ndryshuar për herë të fundit nga bessycool : 19-01-2009 më 20:24
I will always remember the girl next door .........!
jo ju kini me fitu po mendoj juventusi i koruptum se i blen lojt me evro larg jeni ju nga FC BAYERN o shoki sen nuk di e di se kemi tituj ma shum se ju ne CL kjo flet vet nuk ka nevoj per komente e shum ekipe te medha shpesh jo shpesh por i kimi lon me gishta ne goj po lej ti foret haver se ju fanzat e juventusit jeni zemer plasta se jeni mesu mi ble lojt ne kampionat te italis pra ma pak folni se ju boj hor me fakte po foli hajt tash lexo ma shum![]()
o0 shoki mos fillozofo p a lidhje po lej edhe ti keto fore se bajerni nuk po bjen ng a liga si juventusi pra mos harro se kini qen ne serija B edhe kjo flet ma se miri shoki i nderuar syt e vesht jon me pa e me ni a e ki boll haver m a shkurt larg jeni ju ng a bajerni e sidomos ekipi i juventusit po hajt tash rahatov dikun e prano realitetin....
I will always remember the girl next door .........!
Krijoni Kontakt