Ty breh njeri nuk po pashe ma larg se HUNDËN tane....!
ik kastravec se spo dishe as me debatue....
Nese je lodhe ( ti po thu se e lodhem stafin )...mos repliko më.
Mos e ke te aferm dicka Burdushi ti more cunihauhaua parashikim te forte !!!!
Bayern M. Ch.League winner huahuahauha (N)
I will always remember the girl next door .........!
Championin kete vite e fitoj une, kam qene ne Serin B por prap mbaj poziten e 3 ne renditjen e pergjithshme, kete vite do fitoj poziten e pare.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
ti koke budall me letra shoki e ki vendin ne shtime nese se din ku eshte te qoj un ty aty rahatohesh e mos m a tesh shum a more vesh se juventusi ka qen edhe eshte pika e zez ne futboll per me shum lexo e mos i mer hallkun naper goj edhe mos harro se si ferk kini me ra ne naj lig te kategoris zhgl... aty e kini vendin aty ju teni i bleni lojet si te doni hahahahahhahhaahh e mos me shkruj mo se koke bal njeri i kohes te gurit
Pershendetje
Sa per fitoret futbollistike ma mire na e pasqyron tabela e rezulltateve ehe.
Forcaaaaaaaaaa Barce ..........
... “Unë besoj se përkufizimi më i mirë i njeriut është dykëmbësh përbuzës.’..Fyodor Dostoyevsky..
deshira ime eshte qe ta fitoj roma, por favorit kryesor eshta barcelona
fiton inter kunder mancester united dhe eshte pretendent per champions.
forca INTER
vari leshte
Ferguson: Vetëm Barca mund të na ndalë
Trajneri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, ka thënë se e vetmja skuadër, e cila mund ta kërcënojë fitimin e trofeut të dytë radhazi të Ligës së Kampionëve nga Djajtë e Kuq, është Barcelona.
“Interi është një skuadër e fuqishme, mirëpo nuk besoj se do të kemi problem me ta. Mjafton të shënojmë një gol si mysafir dhe do t’i kalojmë lehtë”.
“Këtë sezon Barcelona po i merr të gjitha kreditë. Paraqitja e tyre në Ligën spanjolle ka qenë e jashtëzakonshme”.
“Mendoj se Barcelona do të jetë kërcënimi kryesor i Unitedit këtë sezon”, ka thënë trajneri skocez.
http://www.telegrafi.com/?id=5&a=5265
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt