Aktualisht skuadra e favorizuar eshte Barcelona dhe eshte skuadra me e mire e momentit,por kerkesa e Airon Boy me duket e tepruar. (te tille sondazh mund ta hapesh me vete)
Champions League gjithmone ka pasur surpriza si te bukura,ashtu edhe te hidhura.Nuk eshte kot me kot kompeticioni me i rendesishem i Europes dhe me i dashuri per te gjithe tifozet.Ndeshjet jane te gjitha te forta dhe duele te bukura per tu ndjekur.
Une si tifoz eshte normale qe do votoj Juventus dhe uroj te shkojne sa me lart dhe pse jo,ta fitojne Ch L.
Gjithesesi te jem fer play uroj te fitoje ME I MIRI
Forza Juventus.
Liverpool mendoj...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Mesfushori holandez i skuadrës së Bajernit të Mynihut, Mark van Bomel, ka shënjestruar trofeun e Ligës së Kampioneve sivjet dhe në fakt, ai është optimist se do t’ia dalim mbanë. Ndërkohë që ka arritur të fitojë titullin kampion në Gjermani me bavarezët, futbollistit holandez i mungon një sukses i rëndësishëm në Evropë dhe mendon se ka ardhur koha për ta bërë një gjë të tillë.
“Bajerni është në një formë shumë të mirë dhe kemi futbollistë tejet cilësorë. Mendoj se sivjet do arrijnë të fitojmë më shumë se vetëm titullin Kampion në Gjermani. Ky duhet të jetë sezoni ynë dhe të triumfojmë në Ligën e Kampioneve. Është një kompeticion shumë prestigjioz, i cili i mungon koleksionit tim”, tha kapiteni i Kombëtares së Holandës.
Ndërkohë, ai ka shënjestruar edhe kundërshtarin që dëshiron të ketë në finale. “Një prej favoritëve të tjerë për të fituar është Barcelona dhe mendoj se është më mirë që të përballemi me ta në finale. Është e vështirë t’i mundësh katalanasit në fushën e tyre, por në finale, ku ndeshja zhvillohet në një stadium neutral, jam i bindur që ne do i mundim. Edhe pse kanë lojtarë shumë të talentuar dhe po ecin në mënyrë të shkëlqyer deri tani, ata nuk janë më të fortë se ne”, përfundoi mesfushori.
Në fakt, ky i fundit mund të jetë një nga lojtarët, që do largohet nga skuadra në fund të sezonit dhe dëshiron ta mbyllë karrierën me Bajernin me një sukses të rëndësishëm dhe Liga e Kampioneve do ishte maja.
DINAMO KAMPIONE
Edhe pse jam me Interin besoj se do ta fitoje Barcelona
██████████████████████
F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
██████████████████████
Kom deshir qe Juventus te fitoj Ch.Leaguen.
Forza Juventus.
po dijet Arsenali e meriton Ch.Leagun,,, se qe 2/3 vite ka deshtuar edhe pse e ka meritu me arrit ne finale, e ksaj here besoj qe Arsenali nuk do ta leshoj ket finalen ne Rome leht, se ne premier leagu gati se ka marr fund gjitheqka ,, e tash krejt forcen e ka perqendruar ne ch.l.
edhe pse pak paskan votu per arsenalit,,, po qajo pakic qe jemi, jemi tifoz me zemer, e jo si do ktu ne forum i ndrrojn ekipet qysh jan ne form kur eshte Reali ne form behet me te kur eshte barqa me te ,,, e qeshtut,,,
FoRcA GuNNeRs
Ndryshuar për herë të fundit nga titi.iforti 14 : 17-01-2009 më 07:47
Arsenal champion
aty ju rrin mendja juve por liga e kampionve nuk është si ne kampionatin Spanjoll , n'ligen e kampionve shpesh here favoritet ngelen me gishta ne goje , Barcelona per momentin po luan futbollin me spektakular ne Europe respektpor topi është akoma i rrumbullakët nuk e ka ndrruar per momentin formen.
une jam ne mes Arsenalit dhe Bajern-it
1.Arsenal
20.Tottenham
Une votova per Manchester United. Machesteri ka nje ekip shume shume te mire, lojtare te jashtezakonshem si dhe nje trajnjer qe eshte nder me te miret ne te gjitha koherat. Loja qe zhvillon Manchester me pelqen shume.
Por, dhe Barcelona ka nje ekip te mahnitshem kete sezon. Gjithashtu dhe lojtare jashtetokesore qe po bejne mrekulline, sidomos ne kampionat. Mbetet per ta vleresuar se çfare do beje me te medhate ne Ligen e Kampioneve se sa ne kampionatin Spanjoll ua ka mare doren te gjitheve.
Per mendimin tim keto jane 2 ekipet me favorite per te fituar Ch.L kete sezon, por, siç dihet, ne futboll ndodh gjithçka, prandaj eshte quajtur dhe loja magjike, e paparashikueshme ne asnje çast.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt