S'jane gjitha femrat njelloj, o DI_ANA. Njoh femra shume te mira qe mund te kene meshkuj plot por qe s'e bejne dicka te tille per ceshtje principi, pra duan te kene nje partner seksual ne jete. Se tani po na del sikur cdo femer e virgjer duhet te jete e qepur, ndryshe s'ka.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Sa u zgjat kjo teme
Prite kur te vi ndonje i zanatit edhe te jap oferte me ulje cmimi![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Nje kthim pale pantallonash bo 200-300 leke, e qepmja e cipes boka 1000 leke?
dueht te jete me makina te vjetra singer dhe me pe te kalbet
femra kerkoni cilesi me te larte!
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Allahu i Lartësuar thotë:
“Laviri nuk do të duhej të martohej me tjetërkë, pos me ndonjë lavire ose idhujtare, e me laviren nuk do të duhej të martohet kush, pos ndonjë lavir o idhujtar. Ajo (kurvëria ose martesa me të) është e ndaluar për besimtarët.” [Nurë, 3]
Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!
mos ngatrro nje vajze "te levizshme"me nje qe ka humbur virgjerin nga nje "fatkesi" ne dashuri
allahu te sheh zemren jo "trupin"
ne pergjithesi ne te gjithe jemi siperfaqesore, sikur te ishte virgjeria dicka qe mund te shihej si mungesa e flokeve tek meshkujt nuk mendoj se do te ishte kaq problem por per fatin e mire qe nuk eshte ve ne dukje karakterin e personit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 19-01-2009 më 16:06 Arsyeja: eh si gjithmon
Jeto sot se neser nuk i dihet
Iza, perse lodhesh kot dhe ti aman, sido qe ta shpjegosh ti, prap gabim e ke![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
pse nuk mori ndonje zitat te bukur nga allahu ajo
qep +shkep --si me qene ne rrobaqepsi
ose e do tjetren ashtu sic eshte ose ti fusi vetes se vet nje tegel.
ps.po ti me![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt