Nëse sytë kanë funksionin për të parë, apo veshët për të dëgjuar , a kështu me radhë të njëjtën çështje po e shtroj sa i përket virgjërisë.
Çfarë funksioni ka, apo çfarë roli luan?
A nuk do të ishte më mirë sikur të mos ekzistonte fare?
Nëse sytë kanë funksionin për të parë, apo veshët për të dëgjuar , a kështu me radhë të njëjtën çështje po e shtroj sa i përket virgjërisë.
Çfarë funksioni ka, apo çfarë roli luan?
A nuk do të ishte më mirë sikur të mos ekzistonte fare?
Cipa verteteson se ekziston virgjeria ke nje femer po ose jo. Nese nuk ka cipen mbulesen e vagines ateher femra nuk eshte e virgjer. Ne rast se e ka eshte e virgjer edhe plasin qeset e gjakut edhe e vertetesojne 100% qe eshte e virgjer, ka edhe c`virgjerim pa shperthimin e qeseve te vagines jan rraste te rralla edhe keto ndodhin ne gjimnaste edhe Balerina pasi kan hapje qe ne moshe te vogel edhe nuk kan dallim.Postuar më parë nga posta
Uroj qe ta kesh kuptuar.
Kalofshi mire. Edhe keto tema ndihmojne popullin Shqipetar per emancipim ju lutem jepni pergjigje mos e ktheni temen ne shaka ka bere nje pyetje mund te jepni nje pergjigje serioze. Ju uroj te kaloni mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 15-12-2006 më 01:02
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
asnje funksion
njeriu kerkon pafundesine e pafundesia kerkon njeriun
Meqe tema ka qellim anen anatomike dhe jo ate shoqerore,spostohet tek"Mjeku per ju"!Postuar më parë nga posta
Kalofsh mire!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Po per ata qe e bejne...Postuar më parë nga posta
Nuk eshte e domosdoshme ose e nevojitshme dhe sic kane thene mesiper kjo cipe mund te iki pa bere sex.. mund te behet dhe nga gjimnastika.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
ncnccnc :PPostuar më parë nga ildushja
kam par ne tv nje dit per kete tem :P nje femer mund te humbi cipen e virgjeris edhe duke ngar bicikleten gjithashtu edhe nga gjimnastika
por e shumta e rasteve eshte ajo qe dim te tere :P
edhe tjetera kush tha qe mashukkli behet synet gjthmon ????
Partizoni
Krijoni Kontakt