Close
Faqja 72 prej 90 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 891
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po martohuni me ka te doni o pjella te flliqta

qysh more skeni turp e vini e thoni ktu pa vu dridh qerpiku se ks anaj sen se pse martohen me serb.

e ka mor lumi shqiprin perderisa ka kto interrnacionalista qe na cajn koken per jo rracizem, liri e barazi a ku di un

perzihuni o njerez inferior perzihuni

familjet e ktyne kudrave qe martohen ne serbi duhen shperngul prej shqipnie, tu hiqet nanshtetsija dhe mos te lejohen kurr ma te shkelin ne shqipni.

Pastro nje cik fjalorin ti se nuk po na thua ndonje gje te bukur apo te mencur.
    Une personalisht nuk do martohesha kurre me nje te huaj,qofte serb,italian,turk ,grek etj.Por nese dikush zgjedh te martohet me nje te tille nuk me takon mua e ty ta gjykojme.
    Keto vajza vijne kryesisht nga fshatrat.Nuk besoj se e kane enderruar te martohen me serb,por kur shqiptaret nuk i marrin mos duhet te rrine beqare ato? Ato kane deshire te krijojne familje si une e ti nuk duan te rrine tere jeten ne shtepine e babait duke rritur kalamajte e vellait .Vjen nje moment qe femra e ndjen veten te tepert ne shtepine e babait,aq me shume neper fshatra qe kur femra arrin 20 dhe eshte ende ne shtepine e babait quhet e ngelur.Mua si femer me vjen keq per keto vajza qe kane arritur te bejne nje zgjedhje te tille.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Smile

Ja pse nuk na do njeri ne shqiptaret se jemi te mykyr ne mendje dhe kush lexon keto tema ketu dhe keto pergjigje te mykura neper vite qeshin e gajasen me ne.

dhe themi pastaj pse nuk na dune ne shqiptarve jashte

me racista se jena ne!!!!!!!

ps.njeriu s'martohet me dike per patriotizem!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    dhe themi pastaj pse nuk na dune ne shqiptarve jashte

me racista se jena ne!!!!!!!

ps.njeriu s'martohet me dike per patriotizem!

Mire moj zogo,me thuaj e mer dot nje grek,serb(sllave ne pergjithsi) apo turk per bur ti.

Po edhe patriotizem duhet te kemi pak ketu po historin e din mesiguri,dhe shihe sa shqipe kane zhduk sidomos keta 3 popuj,mandej shko perziej gjakun me keta qe e kane bere kuq token tonë me gjakun e te pareve tane.

Shko benju grua nje sllavi qe ta ka mbyt gjyshin tend.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sdo vazhdojme perjetesisht te urrejme njeri tjetrin ne Ballkan. Duhet te vije ai moment qe te jetojme dhe pranojme njeri tjetrin si fqinj pa dallime dhe urrejte.

po te pergjigjem me kete citim te Darius

dhe mos harro shumica e shqiptarve jetojne dhe punojne ne keto vende sllave dhe nuk mund ti them ,ata nuk jane patriote

shembull banal
    ne greqi shqiptaret shkojne mbledhin ullijte e grekut, kurse ne vend te tyre e quajne dicka te rendomte
    dhe e dime si sillet greku me shqiptaret

duhet te kaloshe perteje urrejtjes dhe hasmerive nqs si shtet don te ecesh perpara

ps. burrin e du shqiptar ,kur ta shaje ta shaje shqip
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Jo une qellimisht te thash pak me respekt "hajgare", pak ma but, se une nuk i mora si hajgare ate qe i the ti, por i mora si sajime, genjeshtra, rrena te kulluara, dhe une nuk mundem ti mar si seriozisht rrenat e tua kur e di shum mire qe ti po rren.

Se po te mos kishe rrejt, ti do te tregoje se per cilin qytet e ke fjalen. Pra ne qofte se nuk po rren, atehere tregona me emra se kush ishin dhe ku ishin ato femra shqiptare qe shkonin me shkie, se per ndryshe te zunem tu rrejt haptas, e tash te duhet me e ndrrue nickun sepse u zbulove dhe po e dime te gjith qe ti Hard_Style je nje shpifes llafesh, genjeshtar dhe rrenc i madh.

Ti nuk duhet me e binde askend, ti veq trego me fakte qe e the te verteten e nuk rrejte per hava, se une rastesisht jam pikerisht rreth atyre gjeneratave qe po i permend ti, dhe e di qe po rren, se ne regjionin tone ato gjenerata qe i permende ti dhe shum gjenerata me te vjetra se ato qe i permende ti, as meshkujt shqiptar nuk kan shkuar me shkina se lere ma femrat shqiptare te shkojne me shkie.

Pra per te mos mbetur ti si rrenci ma i madh i forumit, tregona per cilin qytet po flet dhe trego me emra se kush ishin ato femra qe shkonin me shkie.

Megjithse mua po me duket qe ti je nje prej atyre tipave qe kur nuk munden ta zene nje femer, fillojne te shpifin llafe te keqe, rrena dhe genjeshtra te pa baza si hakmarrje ndaj asaj femre qe nuk ka mundur ta ze.
    - kllosharve s'jam i autorizum me ju dhan fakte te verteta , ndashi besoni ndashi mos besoni , so kam plas pse s'besoj klloshart.
    besuat -s'besuat, mos besimi dhe besimi i juaj nuk do te thot se e zbeh njollosjen e popullit shqiptar.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    po te pergjigjem me kete citim te Darius

dhe mos harro shumica e shqiptarve jetojne dhe punojne ne keto vende sllave dhe nuk mund ti them ,ata nuk jane patriote

shembull banal
    ne greqi shqiptaret shkojne mbledhin ullijte e grekut, kurse ne vend te tyre e quajne dicka te rendomte
    dhe e dime si sillet greku me shqiptaret

duhet te kaloshe perteje urrejtjes dhe hasmerive nqs si shtet don te ecesh perpara

ps. burrin e du shqiptar ,kur ta shaje ta shaje shqip

Ne qoftese si komb e jo si shtet don me hec para se pari duhet ngriihet vetedija e popullates,duhet kuadra e shum e shum qera,duhet politik te fort e jo politik per interesa personale.

Si mund te kalosh perteje urrejtes ku ska ende 8 vite lufta ne maqedoni shqiptaro-sllav dhe ska ende 10 lufta ne Kosov Shqiptaro-sllav,dhe mesa e dij une ne vitin 1997 greku donte te shfrytezonte rastin dmth trazirat e Shqiperis dhe te okupoj Shqiperin apo mos e kam gabim dicka,me thuaj ata grek apo shteti grek qe paska hecur me larg se na paska kalu urrejtjen ndaj nesh dhe per ket qellim eshte me larg hmm ai urrejtje ka dhe ai xhdo her rin i pregaditur tet shkatroje ne momentin qe ti te ze gjumi.

Po e di jetojn shumica e shqiptareve jasht,po jo ne shum vende sllave.

Nje pakic e vogel punojn ne Greqi prej mergimtareve shqiptar dhe asnjeher nuk them se ata sjan patriot,dhe se ka te drejten askush me thene ashtu,sepse po ti kishe kushtet ketu ateher sdo kishe nevoj qe tu largohete nga vendi po do te punonte ketu.

Jam i mendimit tend qe me mire se te shajsh shqip dhe te kuptoje ska.

Respekte.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    - kllosharve s'jam i autorizum me ju dhan fakte te verteta , ndashi besoni ndashi mos besoni , so kam plas pse s'besoj klloshart.
    besuat -s'besuat, mos besimi dhe besimi i juaj nuk do te thot se e zbeh njollosjen e popullit shqiptar.
    Hej, a rren shpesh a dejm ti ?

Ti me keto ofendimet e tua vetem e vertetojne ate qe e thash une per ty, ate qe ti je nje genjeshtar i madh qe sajon llafe te keqe kunder vajzave te ndershme, kete po e bene me siguri per arsye qe nuk te ka pranuar asnje femer shqiptare, e te eshte dashur te lidhesh me ndonje femer nga racat e gerrditshme te Kosoves, me ndonje magjupe, turqelike, boshnjake apo shkine te qelbur.

Pra me kete shkrimin tend me larte, e vertetove qe paske genjyer haptas, se as ne ate regjionin tend nuk paska patur femra shqiptare qe kan shkuar me shkie. Megjithse, une nuk mundem te flas per ate rrethin tend te ngushte, se kete e din ti me se miri, mirpo mos kujto qe jan te gjitha femrat shqiptare te njejta.

Dhe klloshar shko thuaj prinderve tu qe te kan pjelle e nuk te kan edukuar si duhet e tash je bere nje rrenc i madh dhe i pafytyre qe mundohet ta njollose popullin Shqiptar me genjeshtra shizofrenie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 13-01-2009 më 21:19

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Nje pyetje kam une.Nuk shquhem per patriot.

Serbet e Kosoves martohen me shqiptare????

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une.Nuk shquhem per patriot.

Serbet e Kosoves martohen me shqiptare????
    me cilat shqiptare martohen ? me kosovare jo e nese e ke fjalen me shqiperi nuk di.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2008
    Postime
    34
    Nuk ka asgje te keqe nese nje shqiptar apo shqiptare qofte ai/ajo kartolik/e, orotodoks/e, mysliman/e, ateist/e dashurohet dhe martohet me nje partner te gjinise te kundert te huaj! Megjithate, per temen ne fjale kam dy shqetesime:

1. Se pari, pavaresisht motiveve, te martohet nje shqiptar/e me nje serb/e nuk eshte diqka e zakonshme! Sepse ende ne Serbi mbizoteron nje klime ultranacionaliste antishqiptare! Ende Serbia vazhdon te punoje me te gjitha forcat kunder Kosoves dhe popullit shqiptar! Ende ne Serbi enden te lire me mijera kriminele qe kane marre pjese ne vrasjet, gjymtimet, djegiet, dhunimet!
    Ndersa, ende ne Kosove kemi me mijera familje qe vajtojne familjaret e vrare, te masakruar apo te djegur pikerisht nga ata mijera kriminele qe enden te lire ne Serbi! Ende ne Kosove kemi me mijera familje qe nuk ua kane gjete eshtrat te afermeve te tyre te rrembyer nga ata mijera kriminele qe enden te lire ne Serbi! Ende ne Kosove kemi me mijere femra te dhunuara dhe te shkaterruara perjete nga ata mijera kriminele qe enden te lire ne Serbi!
    Perse keta mijera njerez u vrane, u masakruan, u dogjen, u dhunuan me mijera femra nga ata mijera kriminele qe enden te lire ne Serbi? Ka vetem NJE pergjigje te thjeshte: SEPSE ishin SHQIPTAR!
    2. Se dyti, nuk po shoh nje zhvillim te natyrshem te dashurise erotike ndermjet nje shqiptareje te moshes prej 20 deri 30 vjeq me nje mashkull serb te plakur te moshes 45 vjeq e nalt te cilin e sheh vetem nje here apo asnjehere para martese! Nese nuk do ta kundershtoja kete martese per arsyen e konfliktit shqiptaro-serb (dhe per me teper per shkak te pasojave te tija - vrasjeve, masakrimeve, djegieve e dhunimeve te femrave), atehere do ta kundershtoja per shkak te PANATYRSHMERISE se nje martese te atille, qofte ajo edhe mes nje femre shqiptare dhe nje mashkulli shqiptar!

Ndersa qdo koment se jo ky katolik, ky mysliman, ky ashtu e ky keshtu jane edhe nje TURP dhe nje TRAZIM per martiret dhe deshmoret e popullit shqiptar qe rane jo sepse ishin myslimane apo katolike apo ateiste po sepse ishin SHQIPTARE qe e donin LIRINE!
    Per fund, kam vetem dy fjali. Njera qe e perdor populli yne shqiptar dhe tjetra qe e ka folur vete Jezusi.
    Mozomakeq! edhe: Fali o Zot se nuk dijne as vete se q'jane tuj ba!

Faqja 72 prej 90 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •