Po Arberesh niko ka shum te drejt.
Shpresojme qe kto tema qe sbien asnje dobi mos hapen me.
Po Arberesh niko ka shum te drejt.
Shpresojme qe kto tema qe sbien asnje dobi mos hapen me.
po martohuni me ka te doni o pjella te flliqta
qysh more skeni turp e vini e thoni ktu pa vu dridh qerpiku se ks anaj sen se pse martohen me serb.
e ka mor lumi shqiprin perderisa ka kto interrnacionalista qe na cajn koken per jo rracizem, liri e barazi a ku di un
perzihuni o njerez inferior perzihuni
familjet e ktyne kudrave qe martohen ne serbi duhen shperngul prej shqipnie, tu hiqet nanshtetsija dhe mos te lejohen kurr ma te shkelin ne shqipni.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ky internacionalizmi eshte semundja e shek te XXI.
Mos na prekt kurre ky globalizem i flliqur.
Rracat ekzistojne dhe duhet te mbijetojne.
Po disa i shajn vajzat per ket veprim budallesk, por prap se prap duhet te flitet se atdheu kalon para dashuris.
nuk ashte fjala qe serbet jan ortodoks, por jan popull qe dojn me qfaros shqiptaret vetem per te ju marr tokat.
e njeta po ndodh ne palestinê vetem jan tuj ba krime me zhduk popullin otoktonê. martesa mes tyre ska se te dy kan religjone zdrastike .....
te marresh nji italian apo nji gjerman ok po te marresh nji serb asht katastrof.
sidomos sidomos pas luftes 1998
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Jo une qellimisht te thash pak me respekt "hajgare", pak ma but, se une nuk i mora si hajgare ate qe i the ti, por i mora si sajime, genjeshtra, rrena te kulluara, dhe une nuk mundem ti mar si seriozisht rrenat e tua kur e di shum mire qe ti po rren.
Se po te mos kishe rrejt, ti do te tregoje se per cilin qytet e ke fjalen. Pra ne qofte se nuk po rren, atehere tregona me emra se kush ishin dhe ku ishin ato femra shqiptare qe shkonin me shkie, se per ndryshe te zunem tu rrejt haptas, e tash te duhet me e ndrrue nickun sepse u zbulove dhe po e dime te gjith qe ti Hard_Style je nje shpifes llafesh, genjeshtar dhe rrenc i madh.
Ti nuk duhet me e binde askend, ti veq trego me fakte qe e the te verteten e nuk rrejte per hava, se une rastesisht jam pikerisht rreth atyre gjeneratave qe po i permend ti, dhe e di qe po rren, se ne regjionin tone ato gjenerata qe i permende ti dhe shum gjenerata me te vjetra se ato qe i permende ti, as meshkujt shqiptar nuk kan shkuar me shkina se lere ma femrat shqiptare te shkojne me shkie.- nuk jam i autorizum askend me bind , ata qe jan afer moshes sime ata qe kan perjetu ket periudh ata munden edhe vet me dit se qka u kan ajo koh , e per juve qe po ju doket e pa mundur , ju keni te drejt me qense ne at koh keni qen me ni mosh te mitur , per ket arsyje juve nuk ju doken te verteta.
hajt me t'mira....
Pra per te mos mbetur ti si rrenci ma i madh i forumit, tregona per cilin qytet po flet dhe trego me emra se kush ishin ato femra qe shkonin me shkie.
Megjithse mua po me duket qe ti je nje prej atyre tipave qe kur nuk munden ta zene nje femer, fillojne te shpifin llafe te keqe, rrena dhe genjeshtra te pa baza si hakmarrje ndaj asaj femre qe nuk ka mundur ta ze.
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 13-01-2009 më 14:16
shum cudi.
po keto jan njerez te degjeneruar se e lexova Artikullin jan vajza qe shesin bothen per 500 Euro le te rrin atje ne Serbi edhe sic tha nji antar me lart keto meritojn ti meret nenshtetsia edhe kur m,os hyn prap en shqipri.
edhe jo vetem ate po un di rast konkret ketu ne maqedoni dhe ky eshte njeri qe une e njof jo vetem ky po ka edhe shum te tjer, ky tipi i ka 40 vjet edhe me shum erdhi ne shqipri mori vajz 21 vjecare tani kane femij ta shikosh ket tipin do thuash se eshte babai i vajzes, vajzat nga shqipria vecanrisht nga viset e varfra dhe nga fshatrat martohen ne Maqedoni Kosov dhe ne Serbi tash sic po shof vetem duke u genjyer per nje jet me te mire.
Shum gje negative, as ciganet nuk e bejn ket gje edhe ato nje kohe benin keshtu martoheshin per pare tani ju ka erdh mendja tani ne e muarem traditen e ciganeve.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 13-01-2009 më 14:28
Mia San Mia
Une jam kunder ketyre martesave,po ti e paske tepruar me disa tjere.
E ceka edhe te postimi me pare qe e bera nuk kane faj ato vajza po i kane fajet djemt e Shqiperis sepse dalin jasht shtetit dhe martohen me tjera dmth nuk kthehen me ne Shqiperi dhe te martohen me shqiptare,une ketu fajin kryesor e hudhi te djemt e Shqipris e jo te vajzat.
Jam kunder ketyre martesave po edhe shuuuum kunder meshkujve te cilet largohen nga vendi vet dhe marin nuse nje te huaj,mandej na i shajm shqiptaret tona,shaj djemt ata te cilet largohen dhe nuk kthehen me.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt