Close
Faqja 71 prej 90 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 891
    Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Po Arberesh niko ka shum te drejt.
    Shpresojme qe kto tema qe sbien asnje dobi mos hapen me.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuke kuptoj se cu hyne ne pune me ke martohen ato femra.Ato martohen per veten e tyre dhe jo per t'ju bere qejfin lagjes.Kush e mban veten per patriot ,le te ngelet patriot.kjo eshte e keqja jone ,ngelem duke qare hallet e te tjereve,se tonat...
    Nuk e kupton patriotizmin ça asht ?
    per ate zihemi ketu per veprimet e heroit ton skenderbeut se nuk ishte i qart !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Nuk e kupton patriotizmin ça asht ?
    per ate zihemi ketu per veprimet e heroit ton skenderbeut se nuk ishte i qart !
    Dorontina,Une e di shume mire se c'eshte patriotizmi,por nuk ja vlen te bejme llafe kot per gjera te tilla.N q.s je patriot bej dicka per vendin tend .Pse shate ato vajza nuk i beni ndonje nder te madh kombit,nuk ju ben me te mire.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po martohuni me ka te doni o pjella te flliqta

qysh more skeni turp e vini e thoni ktu pa vu dridh qerpiku se ks anaj sen se pse martohen me serb.

e ka mor lumi shqiprin perderisa ka kto interrnacionalista qe na cajn koken per jo rracizem, liri e barazi a ku di un

perzihuni o njerez inferior perzihuni

familjet e ktyne kudrave qe martohen ne serbi duhen shperngul prej shqipnie, tu hiqet nanshtetsija dhe mos te lejohen kurr ma te shkelin ne shqipni.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ky internacionalizmi eshte semundja e shek te XXI.

Mos na prekt kurre ky globalizem i flliqur.

Rracat ekzistojne dhe duhet te mbijetojne.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Dorontina,Une e di shume mire se c'eshte patriotizmi,por nuk ja vlen te bejme llafe kot per gjera te tilla.N q.s je patriot bej dicka per vendin tend .Pse shate ato vajza nuk i beni ndonje nder te madh kombit,nuk ju ben me te mire.
    Po disa i shajn vajzat per ket veprim budallesk, por prap se prap duhet te flitet se atdheu kalon para dashuris.

nuk ashte fjala qe serbet jan ortodoks, por jan popull qe dojn me qfaros shqiptaret vetem per te ju marr tokat.
    e njeta po ndodh ne palestinê vetem jan tuj ba krime me zhduk popullin otoktonê. martesa mes tyre ska se te dy kan religjone zdrastike .....
    te marresh nji italian apo nji gjerman ok po te marresh nji serb asht katastrof.
    sidomos sidomos pas luftes 1998
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    po ti munesh mi marr si hajgare kerkush nuk te perzihet , edhe si plas askujt pse i merr hajgare , ndash merri seriozisht , un e tregova te verteten qka kam pa vet me syt e mi.
    beso - mos beso , problemi i jut.
    Jo une qellimisht te thash pak me respekt "hajgare", pak ma but, se une nuk i mora si hajgare ate qe i the ti, por i mora si sajime, genjeshtra, rrena te kulluara, dhe une nuk mundem ti mar si seriozisht rrenat e tua kur e di shum mire qe ti po rren.

Se po te mos kishe rrejt, ti do te tregoje se per cilin qytet e ke fjalen. Pra ne qofte se nuk po rren, atehere tregona me emra se kush ishin dhe ku ishin ato femra shqiptare qe shkonin me shkie, se per ndryshe te zunem tu rrejt haptas, e tash te duhet me e ndrrue nickun sepse u zbulove dhe po e dime te gjith qe ti Hard_Style je nje shpifes llafesh, genjeshtar dhe rrenc i madh.

- nuk jam i autorizum askend me bind , ata qe jan afer moshes sime ata qe kan perjetu ket periudh ata munden edhe vet me dit se qka u kan ajo koh , e per juve qe po ju doket e pa mundur , ju keni te drejt me qense ne at koh keni qen me ni mosh te mitur , per ket arsyje juve nuk ju doken te verteta.
    hajt me t'mira....
    Ti nuk duhet me e binde askend, ti veq trego me fakte qe e the te verteten e nuk rrejte per hava, se une rastesisht jam pikerisht rreth atyre gjeneratave qe po i permend ti, dhe e di qe po rren, se ne regjionin tone ato gjenerata qe i permende ti dhe shum gjenerata me te vjetra se ato qe i permende ti, as meshkujt shqiptar nuk kan shkuar me shkina se lere ma femrat shqiptare te shkojne me shkie.

Pra per te mos mbetur ti si rrenci ma i madh i forumit, tregona per cilin qytet po flet dhe trego me emra se kush ishin ato femra qe shkonin me shkie.

Megjithse mua po me duket qe ti je nje prej atyre tipave qe kur nuk munden ta zene nje femer, fillojne te shpifin llafe te keqe, rrena dhe genjeshtra te pa baza si hakmarrje ndaj asaj femre qe nuk ka mundur ta ze.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 13-01-2009 më 14:16

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    shum cudi.

po keto jan njerez te degjeneruar se e lexova Artikullin jan vajza qe shesin bothen per 500 Euro le te rrin atje ne Serbi edhe sic tha nji antar me lart keto meritojn ti meret nenshtetsia edhe kur m,os hyn prap en shqipri.

edhe jo vetem ate po un di rast konkret ketu ne maqedoni dhe ky eshte njeri qe une e njof jo vetem ky po ka edhe shum te tjer, ky tipi i ka 40 vjet edhe me shum erdhi ne shqipri mori vajz 21 vjecare tani kane femij ta shikosh ket tipin do thuash se eshte babai i vajzes, vajzat nga shqipria vecanrisht nga viset e varfra dhe nga fshatrat martohen ne Maqedoni Kosov dhe ne Serbi tash sic po shof vetem duke u genjyer per nje jet me te mire.

Shum gje negative, as ciganet nuk e bejn ket gje edhe ato nje kohe benin keshtu martoheshin per pare tani ju ka erdh mendja tani ne e muarem traditen e ciganeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 13-01-2009 më 14:28
    Mia San Mia

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Jo une qellimisht te thash pak me respekt "hajgare", pak ma but, se une nuk i mora si hajgare ate qe i the ti, por i mora si sajime, genjeshtra, rrena te kulluara, dhe une nuk mundem ti mar si seriozisht rrenat e tua kur e di shum mire qe ti po rren.

Se po te mos kishe rrejt, ti do te tregoje se per cilin qytet e ke fjalen. Pra ne qofte se nuk po rren, atehere tregona me emra se kush ishin dhe ku ishin ato femra shqiptare qe shkonin me shkie, se per ndryshe te zunem tu rrejt haptas, e tash te duhet me e ndrrue nickun sepse u zbulove dhe po e dime te gjith qe ti Hard_Style je nje shpifes llafesh, genjeshtar dhe rrenc i madh.

Ti nuk duhet me e binde askend, ti veq trego me fakte qe e the te verteten e nuk rrejte per hava, se une rastesisht jam pikerisht rreth atyre gjeneratave qe po i permend ti, dhe e di qe po rren, se ne regjionin tone ato gjenerata qe i permende ti dhe shum gjenerata me te vjetra se ato qe i permende ti, as meshkujt shqiptar nuk kan shkuar me shkina se lere ma femrat shqiptare te shkojne me shkie.

Pra per te mos mbetur ti si rrenci ma i madh i forumit, tregona per cilin qytet po flet dhe trego me emra se kush ishin ato femra qe shkonin me shkie.

Megjithse mua po me duket qe ti je nje prej atyre tipave qe kur nuk munden ta zene nje femer, fillojne te shpifin llafe te keqe, rrena dhe genjeshtra te pa baza si hakmarrje ndaj asaj femre qe nuk ka mundur ta ze.

Zot shyqyr qe doli edhe njeni e i tha ketij " shkencetari" se po rren.Na e paraqiti Kosoven e viteve 90,sikur nje livadh te shkrete ku secili qe deshiron shkon e kullote bagetine.
    Perkrah 100% shkrimin tend,por me fjaline e fundit i ke rene cakut.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    shum cudi.

po keto jan njerez te degjeneruar se e lexova Artikullin jan vajza qe shesin bothen per 500 Euro le te rrin atje ne Serbi edhe sic tha nji antar me lart keto meritojn ti meret nenshtetsia edhe kur m,os hyn prap en shqipri.

edhe jo vetem ate po un di rast konkret ketu ne maqedoni dhe ky eshte njeri qe une e njof jo vetem ky po ka edhe shum te tjer, ky tipi i ka 40 vjet edhe me shum erdhi ne shqipri mori vajz 21 vjecare tani kane femij ta shikosh ket tipin do thuash se eshte babai i vajzes, vajzat nga shqipria vecanrisht nga viset e varfra dhe nga fshatrat martohen ne Maqedoni Kosov dhe ne Serbi tash sic po shof vetem duke u genjyer per nje jet me te mire.

Shum gje negative, as ciganet nuk e bejn ket gje edhe ato nje kohe benin keshtu martoheshin per pare tani ju ka erdh mendja tani ne e muarem traditen e ciganeve.
    Une jam kunder ketyre martesave,po ti e paske tepruar me disa tjere.
    E ceka edhe te postimi me pare qe e bera nuk kane faj ato vajza po i kane fajet djemt e Shqiperis sepse dalin jasht shtetit dhe martohen me tjera dmth nuk kthehen me ne Shqiperi dhe te martohen me shqiptare,une ketu fajin kryesor e hudhi te djemt e Shqipris e jo te vajzat.

Jam kunder ketyre martesave po edhe shuuuum kunder meshkujve te cilet largohen nga vendi vet dhe marin nuse nje te huaj,mandej na i shajm shqiptaret tona,shaj djemt ata te cilet largohen dhe nuk kthehen me.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 71 prej 90 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •