Close
Faqja 74 prej 90 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 731 deri 740 prej 891
    Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    e Bravo te koft se ti e zbulove rrencin me te madh te ketij forumi .
    tash ti rri ne gjendje gatishmerie sepse Stafi i Forumit SHqiptar ka vendos me ta grit ni permendore , vetem ti duhesh ti lajmrojsh se ku deshiron me te ngrit permendoren .

Po Duhet Me Ja Bo Rrafsh ...ndoshta te gjith e din se kujt i bohet rrafsh .

ti pse ja paske ba naj kujna rrafsh mos kujte qe mundesh me ia ba edhe tjerve, se te une t'duhet me i ndrrue filqite me krokodollin pur me ma ba rrafsh ... se per ndryshe mundesh me mare lendime t' 'mdhaja orale ...

veq mue po m'doket qe ti po rren apet, se s'ke mujt hala kurkujna me ia ba rrafsh ... - t'zunem apet tu rrejt a po ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 15-01-2009 më 19:27

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Mua me duket se po behet shume zhurme per asgje. Lajmi se vajzat shqiptare po martohen me sllave me duket thjeht nje sajese gazetareske per te shitur gazeten.Ballkanasit e kane si kulture qe martesat mundohet ti bejne gjithmone brenda kombesise se tyre.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Shqiptaret dhe Serbet jane kombe fqinj dhe sigurisht qe do kene shkembime te tilla. Tradicionalisht shqiptaret dhe Serbet kane pasur krushqi te tilla qe prej mesjetes. Si fqinj qe jemi duam s'duam duhet te mesohemi te bashkjetojme. Mjaft me me sherre, se shiko si kemi ngelur, geto e Europes.

Por sherret masive filluan me islamizimin e Shqiptareve, dhe pllakosjen e injorances masive nder trojet shqiptare. Por ne fakt keta te s'kandalizuarit ketu thjesht derdhin lote krokodili.

U vjen keq qe martohen shqiptaret me sllave, por nuk i vjen keq kur na qelbin cdo tradite e zakon me ndyresiren islamike ketu, nuk i ka ardhur keq deri me sot kur jane shker_dhyer me lloj lloj magjypi, arabi, e mongoli Aziatik. Nuk u vjen keq kur mbajne emra aziatike, falen ne gjuhe arabe, dhe mbajne zakonet e ndyra arabe. Kosova sot ben $300 milione tregeti me sllavet, por kjo nuk ngacmon askend.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-03-2008
    Postime
    3
    Nese ato vajza jane martuar me te huaj, prinderit e te cilit kane vrare e masakruar popullin nga e cila ajo vjen, me duket paksa veshtire te krijohet lidhje dashurie. Ndoshta jane krijuar lidhje interesash ($$) por dikush duhet te mendoje pak me thelle. Si ne cdo popull, ka njerez pa identitet dhe ne Shqiperi apo gjetke. Le te mos marrin nje perqindje te vogel per te gjeneralizuar gjerat.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Nuk po shoh perpara fen jo

Un kur flas nuk mendoj perpara per fen perse jam gjithmone i moderum sepse jam shqiptar dhe 20 vjet skam pa kish me sy.
    Prej <hallit> me shume do preferojsha shum me here nje grek ose turk sesa nje Serb.
    Ju gaboni perseri duke thene qe do jemi gjithmone ne lufte.
    Ju sjeni me palestine,ju jeni nje shtet i pavarur qe sapo u liruat nga njerka ,po ashtu dhe Shqiperia doli me e farfera ne evrop pas mbylljes prej 45 vjetesh.
    Eshte shum e gabuar nxitja dhe urrejtjame fqinjet.
    Kini kujdes ju e merni parasysh se si mendojn vendet e tjera per ju e per fqinjet jo vetem ne ne ne.
    Ktej e tutje duhet te bejm menuren se si te shkojm me mire,e ketu duhet sforcim nga te dy palet.Historin se luan njeri.
    Shum nga ju qe shkruani ketu jeni ne evrop e amerik rehat.
    Ne shqiperi ne vitin qe kaloj ka pasur disa raste autovrasjesh te renda si duke i ven flakes vetes o duke u var ne stallen (2 vajza)o te hedhura tek shinat e trenit.
    Ka shum familje qe jan e jetojne ne varferi.
    E ju nuk jeni askush te gjudikoni ate familje kerkush,asnjeri se din problemet veshtirsin turpin qe ato kan ndier me vajzen qe si doli fati(je gjithmone ne nje fshat),ndenjen e forte per te qenur nene ne 32 vjec),ne fund femija eshte e saj,pjella e vet e shpejt do dali ligji qe dhe nena mund ti vej mbiemrin e vet si eshte ne Itali(von) e si eshte ne vende Latine.

Ajo mund edhe te ket vuajtur per kete zgjidhjen se bashku me familjwen?
    Qeshte gjith kjo egersillek.
    Ngelet tu lef.
    Cdo shqiptar don shqiptar por kjo sdo te thot qe apo per kete force magiore te mos kete ndonje martese te perzier.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2008
    Postime
    34
    1. Genjen kush thote se nuk ka pasur martesa mes shqiptareve dhe sllaveve. Ka pasur, ka dhe do te kete. Une di per shume raste te martesave dhe keto nuk i kane bere vetem funksionaret komuniste gjate Jugosllavise titiste, por qysh ne kohen e otomanve ka pasur martesa te tilla, kryesisht te meshkujve shqiptare me femra serbe. Tek shqiptaret ka pasur mungese femrash ne numer dhe kjo eshte kompensuar me femra serbe, kur dihet se tek serbet ka pasur mungese meshkujsh. E mos te flas per martesat me femra boshnjake! Sa shqiptari ka shkuar ne Sarajeve dhe vende te tjera te Bosnjes, disa per martese po te shumtit per SEKS sepse femrat e Bosnjes kane qene mjaft "liberale" njefare kohe! Dhe absolutisht qe shumica e ketyre meshkujve kane qene shqiptare me perkatesi fetare myslimane (se sa kane qene besimtare une s'jam futur ne kokat e tyre qe ta dij). Por askush s'mund ti akuzoje shqiptarët myslimanë per keto! Sepse nje person i rritur merr vendime per veten e tij dhe s'mund te akuzohet krejt grupi per kete gje!
    2. E njejta vlen edhe per martesat e tanishme me serbë (dhe me maqedonë). Dhe nuk kam asgje kunder martesave te tilla parimisht. Mirepo jam kunder martesave ne kushtet ne te cilat ato ndodhin dhe ne kohen kur ndodhin. Nese pas nje kohe, shoqeria serbe DENACIFIKOHET, lirohet nga ideologjia fashiste dhe urrejtja patologjike ndaj shqiptareve, nderkohe qe denohen kriminelet e luftes, atehere do te ishte nje situate tjeter.
    3. Edhe njehere e quaj per TURP te madh kur fillojne te flasin ketu se cila fe eshte me e mire qe te mos na lejoje te perzihemi me sllave etj. Keta qe po e bejne kete po huqin qe ne hapin e pare! Fete monoteiste te pranishme te shqiptaret sikur Krishterimi ashtu edhe Islami jane fe universale qe nuk bejne dallime apo diskriminime kombetare apo etnike, racore, klasore etj. Ruajtja e vetedijes kombetare s'ka te beje asgje me ndjenjat fetare. Nese tek serbet te hiqesh dore nga Kisha Ortodokse Serbe d.m.th. te mos konsiderohesh me serb, tek shqiptaret heqja dore nga krishterimi nuk i ka bere shumicen e shqiptareve te huaj. E gjithashtu nuk i ka bere me shume se q'kane qene shqiptare! Keshtu qe kur hyni te diskutoni tek forumi ku flitet per qeshtjen kombetare shqiptare, flisni si SHQIPTARE e harroni se ciles perkatesi fetare i takoni, apo cilen e favorizoni!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    [QUOTE=Zarathustra.;2125568]Shqiptaret dhe Serbet jane kombe fqinj dhe sigurisht qe do kene shkembime te tilla. Tradicionalisht shqiptaret dhe Serbet kane pasur krushqi te tilla qe prej mesjetes. Si fqinj qe jemi duam s'duam duhet te mesohemi te bashkjetojme. Mjaft me me sherre, se shiko si kemi ngelur, geto e Europes.

Por sherret masive filluan me islamizimin e Shqiptareve, dhe pllakosjen e injorances masive nder trojet shqiptare. Por ne fakt keta te s'kandalizuarit ketu thjesht derdhin lote krokodili.

U vjen keq qe martohen shqiptaret me sllave, por nuk i vjen keq kur na qelbin cdo tradite e zakon me ndyresiren islamike ketu, nuk i ka ardhur keq deri me sot kur jane shker_dhyer me lloj lloj magjypi, arabi, e mongoli Aziatik. Nuk u vjen keq kur mbajne emra aziatike, falen ne gjuhe arabe, dhe mbajne zakonet e ndyra arabe. Kosova sot ben $300 milione tregeti me sllavet, por kjo nuk ngacmon askend.[/QUOTE

Shkrimet e tua te meparshme kane qene mesatarisht te qelluara ama ky shkrim eshte gjeja me idiote qe kam lexuar.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Se dita se keshtu i mendonke gjerat,me vjen keq po gabim je.

Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Shqiptaret dhe Serbet jane kombe fqinj dhe sigurisht qe do kene shkembime te tilla. Tradicionalisht shqiptaret dhe Serbet kane pasur krushqi te tilla qe prej mesjetes. Si fqinj qe jemi duam s'duam duhet te mesohemi te bashkjetojme. Mjaft me me sherre, se shiko si kemi ngelur, geto e Europes.

U vjen keq qe martohen shqiptaret me sllave, por nuk i vjen keq kur na qelbin cdo tradite e zakon me ndyresiren islamike ketu, nuk i ka ardhur keq deri me sot kur jane shker_dhyer me lloj lloj magjypi, arabi, e mongoli Aziatik. Nuk u vjen keq kur mbajne emra aziatike, falen ne gjuhe arabe, dhe mbajne zakonet e ndyra arabe. Kosova sot ben $300 milione tregeti me sllavet, por kjo nuk ngacmon askend.
    Hmm ti thua jemi fqinje a,e din numrin e te vrareve ne Kosov,e din numrin e te masakruarve ne Kosov,e din numrin e femijeve ne djep qe i kane masakru,i din nr e perdhunimeve qe eshte bere ne Kosov deri me vitin 1999.

Mund te them lirishte keshtu drejt e pa dorza o zotni ndash te djeg ty e ndash dikuj tjeter keshtu foli une.

Ti ndoshta je i SHqiperis sje i Dardanis(Kosoves)dhe se ke te njejten dhembje si e kane shqiptaret e Dardanis,ti dhe ndonje tjeter ndoshta e keni dite per luften po se keni perjetu luften,ti ndoshta e njeh sllavin po se njeh si ne te Ilirides,Dardanis,Cameris,Preshev,Medvegj,Bujanovc dhe Mal i zi,ne e njohim krejt me ndryshe nga ju te SHqiperis se ne kemi pasur pun per afer me ta e i njohim me mire,ti dhe dikush tjeter e njihni nepermjet Tv-se dhe eshte krejt ndryshe kjo.

Ne qoftese don bashkjetes ti rrugen te cel shko bashkjeto me hasmin tend shekullor,i cili te derdhi gjakun tend mbi truallin tend dhe ti perseri duash qe te puthesh me te,nuk eshte e drejt kjo asnjher nuk duhet te lejuar,kuptojni gjerat si duhet o njerez njehere e pergjithmon,ne gjithmon thojm e kalua e kaluar dhe mbytemi me doren tone.

TRADHTAR/E ESHTE AI/AJO QE MARTOHET PER NJE MASHKULL/FEMER SLLAV/E.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Se dita se keshtu i mendonke gjerat,me vjen keq po gabim je.

Po ju them dicka Shqipeve te Shtetit tim Shqiperis qe me ndan nje kufi me ju e jo nje toke,se ndoshta mund te keckuptoheni dicka ne postimin tim po besoni shum dallim ka ndermjet kufijve tane qe jemi ne nje shtet te huaj dhe kufijve tuaj qe jeni ne shtetin tuaj,dhe keni probleme krejt ndryshe nga ne.

Besoj se me kuptoni ashtu si duhet e jo tme keckuptoni,sepse edhe une edhe shum tjer ketu jemi shqiptar mbrenda kufijve te huaj.

Dhe ketu po e shfrytezoj rastin edhe per nje gje tjeter,e ndoqa mbreme emisionin OPINION te Tv Klan dhe mu duk teper fyese qe nje student na quajti makedonc neve Shqiptareve te Maqedonis.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Hmm ti thua jemi fqinje a,e din numrin e te vrareve ne Kosov,e din numrin e te masakruarve ne Kosov,e din numrin e femijeve ne djep qe i kane masakru,i din nr e perdhunimeve qe eshte bere ne Kosov deri me vitin 1999.

Ti ndoshta je i SHqiperis sje i Dardanis(Kosoves)dhe se ke te njejten dhembje si e kane shqiptaret e Dardanis,ti dhe ndonje tjeter ndoshta e keni dite per luften po se keni perjetu luften,ti ndoshta e njeh sllavin po se njeh si ne te Ilirides,Dardanis,Cameris,Preshev,Medvegj,Bujanovc dhe Mal i zi,ne e njohim krejt me ndryshe nga ju te SHqiperis se ne kemi pasur pun per afer me ta e i njohim me mire,ti dhe dikush tjeter e njihni nepermjet Tv-se dhe eshte krejt ndryshe kjo.

TRADHTAR/E ESHTE AI/AJO QE MARTOHET PER NJE MASHKULL/FEMER SLLAV/E.
    Ne fakt ke te drejte.Ju shqiptaret e Kosoves keni me shume arsye per ti urryer serbet se ne te Shqiperise,sepse ju jetoni mes tyre dhe e keni provuar vuajtjen ne kurrizin tuaj.Une i urrej serbet vetem per vuajtjet qe ju kane shkaktuar juve ,se une serb per here te pare vetem ketu ne Usa kam ndeshur .Ju keni te drejte te irritoheni kur ne tregohemi kaq tolerant .

Faqja 74 prej 90 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •