Close
Faqja 68 prej 90 FillimFillim ... 1858666768697078 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 891
    Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Lexoj disa komente ku flasim per patriotizem e ku di un.
    E lexoni ju apo jo ?se cfar moshe ka ajo vajze apo jo.
    Pse nuk viheni ne vendin e saj ju.
    Pse nuk thuni edhe kte qe kete vajze fati ne shqiperi si doli asnje shqiptar se martoj....e atehere mori nje djal qe e zgjodhi,ne moshen 31 vjece ne nje familje me shum femi...
    Ate se martonte me njeri,sepse ne shqiptaret jemi shum te perparuar!! e ne disa zona vajza kaloj 25 vjecet se mer mo njeri!!
    Doni nje shembull ju
    Ne provincen time kam du cifte te krijuara me diferenc moshe 12 dhe 9 vjet ne te dy rastet kan mare <grat>adoleshente minorene me dokumenta te fallsifikuara,nga 15 vjece i kan cu 18
    Po i lej menjeane vuajtjet e adoleshenteve se dal jasht teme

Mos harroni se ai sllav ka patur rastin e te shoh apo te martoj dhe vajzen 16 vjecare apo nje tjeter vajze me te re se Vera mos gaboj kishte 15 familje me zgjedh.
    Cifti eshte me te du njerez te pjekur.
    Kto jane raste te izoluara dhe pik.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ..pfff ..seshte asgje kjo ...po nese gjen me mir ne te martohen kujt po i plas ....

keshtu ishte edhe ne Kosov para luftes , vajzat kosovare - shqiptare - u martojshin me serb , kam ndegju shum raste qe u martojshin , disa vajza prej tyre nuk u martojshin , n'fakt u martojshin pak per shembull , nji nate apo dy net , kjo asgje seshte , shkojshin bujshin neper banesa-shtepia- te serbeve mas dy dite u ktheheshin ne shtepi , dhe asgje askujt prind e pytshin ku ishe mbreme parmbrem , vajza ju pergjigjke te nji shoqe edhe hajt asgje ...
    po flas per para luftes , qe ikam njoft disa vajza te gjenerates sime prej 1978'79'80'81'82'83'84 - 1985...te kjo gjenerat ndodshin keto gjera ...tani e tutje qe pas perfundimit te luftes nuk kam ndegju ndonji rast qe eshte martuat ndonji vajz nga kosova me ndonji serb...., kurse prej qytetev te shqiperis kam ndegjuar-lexuar neper ,forume, gazeta qe jan martuar vajzat shqipetare me serb.
    mirpo eshte kaluse kjo periudh .
    Duhet patjeter te na tregosh per cilin qytet po flet ... se nuk eshte ne rregull te pergjithesosh keshtu ...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Evv Evv...

Kur te rritet ai shkavi vogel, me pas kur te anetaresohet ketu ne forum, edhe fjalen e pare qe do te n'a thoje, eshte"

"Ku jeni o Dajallaret e mije"...

...Ehh ne i themi:
    " Uhh locka dajes..."

:P:P:P
    ...............
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Duhet patjeter te na tregosh per cilin qytet po flet ... se nuk eshte ne rregull te pergjithesosh keshtu ...
    Pse po te duket habi ty?Ne te gjitha qytetet.

a bon me i pyt pak baballaret tuj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin

o Zotri Zëu-s , neper secii qztet ka ndodh keto ngjarje , neper qytete te mdhaja edhe me shum u punu kjo pun, por mos perjashto edhe mundesin tjeter se edhe meshkujt shqipetar ishin ne lidhje dashurije me vajzat serbe , edhe jan martu edhe te gjitha te kqijat ikan ber...por nejse , e shkuar e harruar .
    shpresojm se nuk do te ndodhin me ....

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Po edhe locka e dajes do i themi,kur te gje belaje ske ca bo,prite kur tna vin dhe nipat me ngjyr apo ato te abronzumit .Globalizimi i ka dhe kto!!
    Nuk e di kush nga kto du nipat do ishte ma mire!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    - o ti Daja Gjo kush ke tu rrejt .
    - qfar dobije kam un me rrejt...?
    - un ketu po hy me rrejt me njollos populin shqiptar , anuk te kuka tu u njollos populli shqiptar ketu , mu ne ket tem ?
    - qka i thue ti kesaj teme i njollosur populli shqiptar apo eshte fut dikush po e njollos , kjo qka u shkru ketu eshte ngjarje e vertet ...qka e quan ti kete .
    - (shum mir te paska than antari drague po katunar i trash qe te kuke)
    - ti mas pari nuk je nga kosova , edhe nuk i din ngjarjet ketu si kan rrjedhur .
    - une nese po njollosi po e njollosi vet vehten ,
    - po qka te djegi ty kaq shum , ndoshta te paska ndodh diqka e ngjajshme ne famijen tende qe te djegi kaq shum , - sikur te kisha then vajzat shqiptare martohen apo bejn dashuri me maqedon , ty paska pas me te rrok infrakt .

un ketu tregova ngjarje te verteta gjat periudhes se para'luftes , un i njoh shum vajza qe ashtu kan vepru , deri sa isha ne shkoll te mesme gjat vitev 1994 - 1998 ne shkollen time ardhshin serbet me automobila -Suzuki - (xhipa) edhe i zeshin femrat me te bukura te asaj shkolle , plus krijojshin probleme ,kjo eshte e vertet se nuk jam un i vetmi aty qe ikam pa , te gjith ata qe ishin ne at shkoll e dijn se disa vajza shqipetare aty ikan pas dashnoret serb, e disa prej tyre jan martu , me serb , e disa prej tyre tani jan te martum me shqiptar.
    - ti nese nuk beson eja zotri ne Kosov edhe ti tregoj se cilat femra ishin ato , edhe kur te tregoj un me fakte tani ti me jep llogarin per postimin tend ...qe ke fol si me kan bish .

Cka po nxehesh bre njeri?Une veq te thash mos rrej se eshte marre.Edhe nuk e pata me te ofendu,por deshta me te keshillu.Sepse ka rrene qe nuk bajn shume dam,ka rren te tjera sikur kjo e jotja qe jan shume te damshme.
    Atehere kur thua " vajza shqiptare kosovare " atehere e ke njollose tere popullin.Per kete arsye ai i cili i di punet si kan qene duhet te reagoj.Kete edhe une e bera.

Edhe nje gje.Une shqiptar i Kosoves jam.Kte po ta them per me ta ba te ditur se e njof situaten e tanishme por edhe te kaluaren shume mire.Eshte shume per tu habitur se une nuk njof asnje femer shqiptare qe eshte e martuar me ndonje serb. Ti po i njihshe.Mire pra.Nje fjale e urte popullore thot: "njeriu ku te shkon,i gjen shoket e vet " .

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nese jan nga veriu i shqipris apo afer shkodres ata jan serb me prejardhe fshati vrrakaj jan pakica serbe ket shum as shqiptaret ne shqiperi nuk e din
    edhe nuk e besoj qe nje femer shqiptare dote martohet me nje serb kuptohet nese nese esht shqiptare por ne shqiperi ka shum te perzier me grek dhe sllav e shqiptaret ne shqiperi dallohen per ket jam i sigurt

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

vjollca

Citim Postuar më parë nga vjollca20 Lexo Postimin
    Asnje Shqiptari nuk i konvenon kjo ska dyshim por as mua.Me qejf asnje vajze nuk martohet me ndonje te huaj,thash me lart mungesa e mashkullit te detyron ti afrohesh edhe ati qe se duam.
    nga ju vjollca prita me ndryshe

po si esht e mundur qe mungesen e mashkujve te arsytohet martesa me nje serb kjo esht e denuar ne nuhet edhe me kushtetut te kemi ndalohet martesa me sllav edhe pik

ju vjollca e arsyetoni martesen me serb apo si mendoni ne tokat shqiptare ka mjaft shqiptar edhe ka shum qe jan te ndershem dhe te sjellshem
    nje femer qe martohet apo nje mashkull qe martohet me serbe ata duhet ti varrim ne qender te qytretit me litare

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    eh kur ter rriten dote vin ne veri te mitrovices e dotna legjimitojn me rojet e ures ne mitrovic

Faqja 68 prej 90 FillimFillim ... 1858666768697078 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •