O koleg mundesh shume thjesht, provoni e logjikoni pak se shume thjeshte eshte, kjo 'parajsa' islame ska kurgje, veq eshte kopje e kenaqesive te kesaj bote qe i ka pasur dhe shijuar Muhamedi (e shumezuar ne dhjetera here). Cfare prifti, skam nevoje per prift e per pastor se boll mire e kuptoj une. Qe mu p.sh. po me duket se nuk mund te jete e vertete mesimi i fese islame rreth jetes se pertejme. Pse spo me duket mund te supozojme se po thua ti. Sepse... ate pikepamje e kane pasur disa fe pagane e Muhamedi i ka kopjuar prej tyre, e pse jam i obliguar t'i besoj Muhamedit kur ekzistojne mijera argumente dhe prova se ai nuk ka qene kurre profet i Zotit. E pse une duhet te besoj se duke hedhur veten ne ere po shkojsha ne parajse dhe po e fitojsha miratimin e Zotit dhe Ai po me shperblejka me gra te xhenetit? Duhet me pas logjike o shoki, se me ja nis me besu ne gjithcka per cdo dite duhet me ndrru besimin se gjithfare feje e doktrine shpikin njerezit, e kjo vjen nga djalli.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 31-12-2008 mė 12:33
heee maxhupi ja paska nis me kendu per Palestinen tani... deri dje kendojke per dashni ne menyren me te keqe te mundshme (tallava) dhe sec u takua nje dite me talebanet dhe i dhane para dhe ja tani, pervec fese ka fillu me kendu edhe popuj arab... kushedi nje dite ndoshta do t'i kendoje edhe bin ladenit
Kane dale siper siper si ajzberga pa lidhje ne kete forum dhe me terheqin sepse jane mesazhe ne shqip nga taleban dhe me e forta eshte se pretendojne majen e altarit te ketij kombi.Pretendojne eliten e nacionalizmit.Edhe kush?Llumi i llumit.
Te terhoqi edhe ty emri Arabi?...Hajt jenicerllek te mbare.
Akoma s'e ke kuptuar qe je kusheri i majmunit?
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Gabim shokut, thėnja ishte nga shkrimtari i mirnjohur Viktor HUGO,. dhe sot e kesaj dite sherben si shitje mendesh per disa "Lčche Q" ! lol
Edhe Shqiptarėt e kosovės u vritėn si nė kasaphane, edhe camet, edhe luginasit, edhe ata te malesis, mendon ti qe te gjithe ishin te sėmur per mend apo te uritur per liri ?
Me kė t'rrish ashtu bėhėsh thot populli, (ps: Ndrro avatarin)![]()
Krijoni Kontakt