Close
Faqja 609 prej 1135 FillimFillim ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,081 deri 6,090 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Edhe ????
    Flasim si persona asnjanes.
    Ku bazohesh ti nga thenjet e tua???
    Une jam katunar nga Vora dhe ate mikun tend se kam pa ndonjehere.E ke pare ti?Weinberg?
    nje kosh me rrush

Dakort pra. Ti nuk beson se nuk e ke pare Zotin psh. Ky eshte kriteri yt baze ne kete debat. Nese per ty ky eshte i mjaftueshem une nuk mund te insistoj qe beso ne ate qe them une. Sikurse as ti ne pozitat e ateistit nuk mund t'ia imponosh dikujt tjeter, qe beson, idene tende rreth Zotit. Eshte debat komplet i bazuar ne argumenta dhe kunderargumenta te pa vertetuar nga ana shkencore. Duhet tolerance, nuk mundet asnjera pale te jete e prere ose imponuese tek pala tjeter.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Une do te kisha thene se Europa po kthehet nga Islami.
    ...sepse po mbushet me emigrante islamike? Po te shohesh statistikat ne UK, do te veresh se edhe ata emigrante islamike kane filluar te heqin dore nga feja islame, per te mos folur per ate te krishtere. Hidhi nje sy videove te fundit ne lidhje me kete dukuri, i ke ne youtube.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    sa interesan puna e pa besimtarve njanen an eshajn mjekren ntjetren an e lavdojn,asht ni sekt feta i tyre pabesimtarve, sama gjat qendron pa u pastru (pau la) qaq ma te fort ekan besimin, si quhen keta kam haru.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=67

o meti arabi,je dhe ti ketu,qe nuk te pelqen Gjergji,megjith kte roten tjeter.
    Auuuu, me pasket vu ne shenjester tani? Doni te me vrisni apo cfare? lol

Per mua si Shqiptare muslimane ( Shqiptarė, si ti grek qelbesir se kupton) ka vetem nje Zot, e kam then se Skenderbeun e respektoj si trim, si luftetare, dhe si Hero te popullit tone, por Zot smund ta quaj, ti dhe ata te partis tate lexoni me mire, apo dhe ata jane si ti kshtu qe sdin te lexojne?
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Anetari BEHARI dhe anetari MmEeTtIi vazdhojne akoma me postimet e tyre anti-kombetare dhe te arabizuara kur nuk e njohin Gjergj Kastriotin si Hero Kombetar.I them qe ai eshte ZOT i SHqiptarve dhe shikojini pergjigjet e tyre:

http://www.forumishqiptar.com/showth...t=99528&page=5

http://www.forumishqiptar.com/showth...t=99528&page=4

Anti kombetare the? Ne fakt ti dhe keta shoket tu jeni antikombetar qe deshironi tani ta ndani Shqiperin dhe Shqiptaret edhe ne disa pjese te tjera, me keto komente dhe keto tema idiote.

Ate postimin tim qe ke marre ketu, lexoje edhe postimet tjera te ajo tema dhe pastaj ajde jepi "Lajmet" tek ky kanali juaj. Dhe mos tentoni ta beni cope-cope Shqiperin, se Skenderbeut, si pelqente kjo.

Ja lexoje dhe keto tjerat:

Pėr mua ka vetėm njė Zot. Skėnderbeu ėshtė hero, dhe hero mbetet. Te kėshilloj te mos jua ngatėrrosh profesionet kėtyre dyve.
    E sa pėr Skėnderbeun, ai ishte i zoti e jo Zot.

Nese me merre ne goje dhe nje here, beje diku ku nuk te shoh une, ose silli te gjitha postimet, dhe mos e sill vetem disa fjale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 12-12-2008 mė 04:33
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Berjani qefin vetes, berjani se do rroni edhe 100 vjeq

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin

Proud to be

Me mir taleban se sa si ti,

sinqerisht

Smile

Vitaminat B stabilizojnė qelizat nervore

Vitaminat e grupit B janė esenciale pėr metabolizmin e qelizės si dhe pėr mirėmbajtjen e sistemit nervor qendror.

Mjekėt rekomandojnė konsumimin shtesė tė B-kompleksit ose multivitaminave pėr tė siguruar njė sasi tė nevoje tė vitaminave B nė organizėm, tė cilat mund tė ndihmojnė stabilizimin e membranės sė qelizės nervore.

Gjatė periudhave tė ftohta, si pėr shembull gjatė dimrit, ekspertėt kėshillojnė marrjen e 2.000 njėsive internacionale vitamina B, pėr tė ndihmuar funksionimin mė tė mirė tė qelizave nervore dhe eliminimin e gjendjes dėshpėruese dimėrore.

Telegrafi
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    HAHAHAHAAHAHAHAHAHA OAOAAHAHAAOHOHOHOHHOHOH
    Po ky qenka i madh mo! Po ky eshte vigan ! Qe sot e tutje eshte idhulli im!
    Ta ftojme nje ore e me pare ne forumi shqiptar se sme durohet.... me dhjeu se qeshuri
    OO sa kam qesh una aty! Daniel, aman beji nje ftese me qafsh se do kete te forta...imagjino ca gallate...ky qenka me ne forme nga te gjithe!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Dmth toka vazhdon te jete katrore si ne kohen e Kristofor Kolombit
    Do i dali tani ndonjeri ne mbrojtje kesaj hipoteze dhe ne mbrojtje te ketij talebani Kasun-foles?

Tash kisha e djeg ne shesh ... po mos u merzit do tu kerkojn falje me von ,...
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •