Pershendetje!
Nga e moret kete informacion apo eshte thashathem?
Nese keni te dhena te sigurta beni mire qe te beni denoncime se islami nuk eshte per perfitim sic thoni ju qe ben kjo organizate!
red_dragon
Pershendetje!
Nga e moret kete informacion apo eshte thashathem?
Nese keni te dhena te sigurta beni mire qe te beni denoncime se islami nuk eshte per perfitim sic thoni ju qe ben kjo organizate!
red_dragon
Ne te gjithe boten ka plot institucione fetare qe kuptohet financohen nga bazat e tyre ne shtetet meme per te perhapur fete perkatese. Nuk e di por jam i bindur qe edhe ne shqiperi gjitha fete kete pune bejne dhe mire bejne , por asnjehere kjo nuk duhet te teprohet dhe te futen ekstremizmat e feve. Ky eshte krim!
Lol.... well said.
Adem ramadani tu i knu kosoves .
http://uk.youtube.com/watch?v=ai2FWNmquzM
.
e mir le te beje dhe nje keng per izraelin ky tani,gjynof dhe ata civilet e pafajshem te izraelit,apo jo,dhe osht ne regull ky radamani![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Cfar te te bej une ty qe ke mungese intelekti ?!!!
Juve vazhdoni me qendrimet e juaja duke thene se ne Kuran thuhet se Toka eshte e rafshte dhe i qendroni besnik ketij pohimi edhe pse e dini qe nje fjale e tille nuk ekziston ne Kuran!!!
800 milion here e kam perseritur dhe prap e perseris. Fjala qilim ka kuptimin metaforik, okay. Qilimi shtrihet mbi nje siperfaqe tjeter, pra mbulon nje siperfaqe me nje siperfaqe tjeter.
Toka eshte e perbeme prej disa sferave. Ni-Fe sfera, magma sfera , litosfera etj.
Secila sfere shtrihet si nje qilim mbi sferen tjeter, sepse mbulon siperfaqen e saj me nje siperfaqe tjeter.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
O ju araber e ndjeni pak mungesen e miqeve te tuaj ebu_abdulaziz dhe atij qe hapte tema si psikopat kot me kot.Se di ca ka ber stafi me ta i ka perjashtuar apo jo, po une bera ate qe premtova.Keshtuqe mbase kthehen nga dita ne dite por kjo mungesa e ka nje arsye
.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Profeti Muhamed ka hyre dhenderr me femije (ne Hadithe te transmetuara nga shoket e tij), tani une kam nje pyetje. a i lejohet myslimanit te hyje dhenderr me nje femije 9 vjecar? Feja islame eshte fe e kontradiktave dhe e rreme 1000%. e kam lexuar ne nje web faqe qe 2 myslimane ne amerike jane martuar me dy te mitura nga Maroku, shteti i ka akuzuar per pedofili dhe i ka futur ne burg. Feja islame eshte fe e humbjes
Ju pershendes
We want our ebu_abdulaziz back !!![]()
Krijoni Kontakt