Close
Faqja 658 prej 1135 FillimFillim ... 158558608648656657658659660668708758 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,571 deri 6,580 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e sleep
    Anėtarėsuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    Pershendetje!
    Nga e moret kete informacion apo eshte thashathem?
    Nese keni te dhena te sigurta beni mire qe te beni denoncime se islami nuk eshte per perfitim sic thoni ju qe ben kjo organizate!
    red_dragon

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Ne te gjithe boten ka plot institucione fetare qe kuptohet financohen nga bazat e tyre ne shtetet meme per te perhapur fete perkatese. Nuk e di por jam i bindur qe edhe ne shqiperi gjitha fete kete pune bejne dhe mire bejne , por asnjehere kjo nuk duhet te teprohet dhe te futen ekstremizmat e feve. Ky eshte krim!

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga zari Lexo Postimin
    Kta jane rob te lezetshem burrash, pastaj ca llogjike eshte kjo? Mos fol per palestinen por per presheven, mos fol per obamen por per sali berishen, mos fol per milanin por per partizanin...Nuk eshte 28000 km2 toka o njerez do flasim e per te tjeret dreqi ta haje.
    Lol.... well said.

Adem ramadani tu i knu kosoves .

http://uk.youtube.com/watch?v=ai2FWNmquzM
    .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    e mir le te beje dhe nje keng per izraelin ky tani,gjynof dhe ata civilet e pafajshem te izraelit,apo jo,dhe osht ne regull ky radamani
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    ajeti thote toka shtrihet(spread out,spread out,spreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad oooooooooout,se pake probleme dhe me anglishten ti megjithse je ne usa)si nje qilim.

ke pa noi glob/sfere qe shtrihet ti?
    Cfar te te bej une ty qe ke mungese intelekti ?!!!
    Juve vazhdoni me qendrimet e juaja duke thene se ne Kuran thuhet se Toka eshte e rafshte dhe i qendroni besnik ketij pohimi edhe pse e dini qe nje fjale e tille nuk ekziston ne Kuran!!!
    800 milion here e kam perseritur dhe prap e perseris. Fjala qilim ka kuptimin metaforik, okay. Qilimi shtrihet mbi nje siperfaqe tjeter, pra mbulon nje siperfaqe me nje siperfaqe tjeter.
    Toka eshte e perbeme prej disa sferave. Ni-Fe sfera, magma sfera , litosfera etj.
    Secila sfere shtrihet si nje qilim mbi sferen tjeter, sepse mbulon siperfaqen e saj me nje siperfaqe tjeter.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Cfar te te bej une ty qe ke mungese intelekti ?!!!
    Juve vazhdoni me qendrimet e juaja duke thene se ne Kuran thuhet se Toka eshte e rafshte dhe i qendroni besnik ketij pohimi edhe pse e dini qe nje fjale e tille nuk ekziston ne Kuran!!!
    800 milion here e kam perseritur dhe prap e perseris. Fjala qilim ka kuptimin metaforik, okay. Qilimi shtrihet mbi nje siperfaqe tjeter, pra mbulon nje siperfaqe me nje siperfaqe tjeter.
    Toka eshte e perbeme prej disa sferave. Ni-Fe sfera, magma sfera , litosfera etj.
    Secila sfere shtrihet si nje qilim mbi sferen tjeter, sepse mbulon siperfaqen e saj me nje siperfaqe tjeter.

GV_USA
    po leni mer litosferat ti,se nuk jan qylyma,dreqi e mori se jane dhe profesioni im kto.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

O ju araber e ndjeni pak mungesen e miqeve te tuaj ebu_abdulaziz dhe atij qe hapte tema si psikopat kot me kot.Se di ca ka ber stafi me ta i ka perjashtuar apo jo, po une bera ate qe premtova .Keshtuqe mbase kthehen nga dita ne dite por kjo mungesa e ka nje arsye .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    mirdita .ne kuran nuk shkruhet sa her duhet me u fal por ta dish se me duket se nuk e din ,allahu na ka then ne kuran (((( un dergova muhamedin si udhzuhes per ju )))). dhe muhamedi na ka tregu qe robi i ka obligim te fal 5 vakte ne 1 dite e nate
    me liba nga dijetar .dhe duhet me ndjek muslimaniate ate qe ka lejuar e vepruar profeti muhamed e duhet me u ndal nga ajo qe ai ka ndaluar
    Profeti Muhamed ka hyre dhenderr me femije (ne Hadithe te transmetuara nga shoket e tij), tani une kam nje pyetje. a i lejohet myslimanit te hyje dhenderr me nje femije 9 vjecar? Feja islame eshte fe e kontradiktave dhe e rreme 1000%. e kam lexuar ne nje web faqe qe 2 myslimane ne amerike jane martuar me dy te mitura nga Maroku, shteti i ka akuzuar per pedofili dhe i ka futur ne burg. Feja islame eshte fe e humbjes

Ju pershendes

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Profeti Muhamed ka hyre dhenderr me femije (ne Hadithe te transmetuara nga shoket e tij), tani une kam nje pyetje. a i lejohet myslimanit te hyje dhenderr me nje femije 9 vjecar? Feja islame eshte fe e kontradiktave dhe e rreme 1000%. e kam lexuar ne nje web faqe qe 2 myslimane ne amerike jane martuar me dy te mitura nga Maroku, shteti i ka akuzuar per pedofili dhe i ka futur ne burg. Feja islame eshte fe e humbjes

Ju pershendes

shiko duhet me par duhet me mesu per pedofiline

eshte e vertet qe ai eshte martu me nje vajze 9 vjeēare por nuk ka kontaktu me te perveēse kur ajo eshte ber grua

nese desherin mund te bisedojme per kete por ama me nje kusht pa ofendime

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    We want our ebu_abdulaziz back !!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •