Si i behet me i fut i te raportume kesaj temes te moderatori perkates? Se filloi me ardh er jo per gje...
Si i behet me i fut i te raportume kesaj temes te moderatori perkates? Se filloi me ardh er jo per gje...
Po ca ti shikoj atyre videove pash zotinMund te dal dhe une neser dhe te them qe Skenderbeu ishte Shen Pali dhe te fus kete e ate argument aty por kjo nuk ka asgje te perbashket me ate qe eshte. Mitologjine egjyptiane e njoh shume mire dhe pervec aspektit kohor qe eshte gjigand ne distance nga ardhja e Jezusit dhe figurat e tjera nuk krijojne aspak perputhje. Spekulimi behet me funksionin e figurave fetare i cili mbetet i njejte gjate gjithe historise se njerezimit. Mbase kjo eshte e vetmja pike e perbashket. Detajet e tjera jane komplet budallalliqe.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po nuk ekzistojne keto ngjashmeri askund perveq ne mendjen e disa personave dhe askund ne shkrime. Ata qe perkrahin keto teori marrin vetite unike te Jezusit dhe ia atribuojne ato perendive pagane.
Po as ne Bibel nuk shkruhet se Jezusi u lind me 25 Dhjetor, pra ketu eshte injoranca e ketyre autoreve qe perkrahin keto teori.
Ani cka qe ka pasur 12 dishepuj, cka ka lidhje kjo me paganizmin?! Ne rastin e Jezusit kemi te bejme me nje person historik, te gjitha rastet tjera jane mitike.
Pothuajse te gjitha perendite pagane ne mitologji kishin bij dhe bija, pastaj niper e mbesa e cka ka lidhje kjo me Jezusin. Ne Bibel termi Biri i Perendise eshte titull dhe nuk ka te beje asgje me marredhenie biologjike apo fizike.
Gjeje nje pjese te nje shkrimi ku arkeologet thone se aty pershkruhet kryqezimi dhe ringjallja e zoterave pagane dhe ngjashmerine me Bibel.
Por problemi eshte se une i kam lexuar dhe aty askund nuk permendet ndonje ngjashmeri ku mund te themi pastaj se Bibla ka bere plagjiature nga to. Jo aspak s'eshte e vertete se te krishteret besojne Horusin e zotat pagane.
Respekt
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 27-12-2007 mė 16:41
i shpetuari shyqyr qe te paska pshtu zoti paske ken ne terr e dole ne drite
une jam musliman dhe sjam ne terr dhe pse sme pelqejne shume gjera ne temat qe hapen
JO SEKS PARA MARTESE
Medet per Shqipen si e marrin neper kembe kafshet ...
Gus (hapesi i temes) i vetequajtur tolerant, lere dynjane te festoje cfare te doje, dhe shiko fene tende. Ne qofshim gabuar ne vemi ne ferr, me shume vend per ju ne parajse. Po thuaj s'kemi kohe e nerva, e as interes te merremi me kultin e gjysem-henes, e origjinen e fjales "allah" e te tjera, se pastaj do ishit te zene te komentonit atje, e do lini te tjeret ne pune te tyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 27-12-2007 mė 20:32
Krijoni Kontakt