Close
Faqja 159 prej 1135 FillimFillim ... 59109149157158159160161169209259659 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 11341
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Si i behet me i fut i te raportume kesaj temes te moderatori perkates? Se filloi me ardh er jo per gje...

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ashtu qofte , shikoje kete video dhe folim me vone !!!

Gostivari_usa
    Po ca ti shikoj atyre videove pash zotin Mund te dal dhe une neser dhe te them qe Skenderbeu ishte Shen Pali dhe te fus kete e ate argument aty por kjo nuk ka asgje te perbashket me ate qe eshte. Mitologjine egjyptiane e njoh shume mire dhe pervec aspektit kohor qe eshte gjigand ne distance nga ardhja e Jezusit dhe figurat e tjera nuk krijojne aspak perputhje. Spekulimi behet me funksionin e figurave fetare i cili mbetet i njejte gjate gjithe historise se njerezimit. Mbase kjo eshte e vetmja pike e perbashket. Detajet e tjera jane komplet budallalliqe.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    E vertete se Kurani thot qe a.s. Isa u lind nga nje virgjereshe( Mejremja) , por ama ne Kuran, Jezu Krishtit nuk i atribohen vetit e Horasit, Dionisit , Mythres dhe Kreshnes.
    Po nuk ekzistojne keto ngjashmeri askund perveq ne mendjen e disa personave dhe askund ne shkrime. Ata qe perkrahin keto teori marrin vetite unike te Jezusit dhe ia atribuojne ato perendive pagane.

Ne Kuran nuk thot qe Jezusi lindi me 25 dhjetor,
    Po as ne Bibel nuk shkruhet se Jezusi u lind me 25 Dhjetor, pra ketu eshte injoranca e ketyre autoreve qe perkrahin keto teori.

nuk thot qe pati 12 dis-shepuj,
    Ani cka qe ka pasur 12 dishepuj, cka ka lidhje kjo me paganizmin?! Ne rastin e Jezusit kemi te bejme me nje person historik, te gjitha rastet tjera jane mitike.

nuk thote qe u kreyqezua, nuk thot qe ishte biri i Perendise ,
    Pothuajse te gjitha perendite pagane ne mitologji kishin bij dhe bija, pastaj niper e mbesa e cka ka lidhje kjo me Jezusin. Ne Bibel termi Biri i Perendise eshte titull dhe nuk ka te beje asgje me marredhenie biologjike apo fizike.

nuk thot qe vdiq tre dite dhe pastaj u ringjall.
    Gjeje nje pjese te nje shkrimi ku arkeologet thone se aty pershkruhet kryqezimi dhe ringjallja e zoterave pagane dhe ngjashmerine me Bibel.

Kete e thot historia e Horasit , nese e ke lexuar , historia e Dionisit , Mythres dhe Kreshnes .
    Dhe te bej nje pyetje une ty , ti beson Jezusin ose Horasin and company ?!!!
    Gostivari_usa
    Por problemi eshte se une i kam lexuar dhe aty askund nuk permendet ndonje ngjashmeri ku mund te themi pastaj se Bibla ka bere plagjiature nga to. Jo aspak s'eshte e vertete se te krishteret besojne Horusin e zotat pagane.

Respekt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 27-12-2007 mė 16:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    i shpetuari shyqyr qe te paska pshtu zoti paske ken ne terr e dole ne drite
    une jam musliman dhe sjam ne terr dhe pse sme pelqejne shume gjera ne temat qe hapen
    JO SEKS PARA MARTESE

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    i shpetuari shyqyr qe te paska pshtu zoti paske ken ne terr e dole ne drite
    une jam musliman dhe sjam ne terr dhe pse sme pelqejne shume gjera ne temat qe hapen

Shih qfar ben nderrimi i religjionit. Nuk la teme tek Komuniteti musliman pa e postuar te njejtin shkrim. Ky paska luajtur keq!
    Why do people with closed minds always open their mouths?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga alko71 Lexo Postimin
    Shih qfar ben nderrimi i religjionit. Nuk la teme tek Komuniteti musliman pa e postuar te njejtin shkrim. Ky paska luajtur keq!
    nuk ka faj sdi te shkruaj gje tjeter
    JO SEKS PARA MARTESE

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga ishpetuari Lexo Postimin
    Une shume ju dua o shqipetar dhe njerez.Mirepo me duhet patjeter te ju them kete.Po japi deshmin time , kerkoj ndjese nese shqetesoheni dhe ju prishet rahatia.Muslimanet dhe Hebrejt = duhet te mendojne shume,sepse nuk jane te shpetuar.Ata jane shume ne rrezik.Ju lutem ikni prej ferrit.Ata jane shume larg prej Zotit.
    www.muslimjourneytohope.com
    www.jctv.org
    Une kam qene musliman po tani jam I krishter protestant, faleminderit qofte Zotit. Kam qene ne erresire por tani jam ne drite.Kam qene I humbur por tani jam I gjetur, faleminderit qofte Zotit.
    Jezus Krishti eshte Biri I Perendise , eshte Zoti dhe Shpetimtari I njeriut.Ju lutem mendoni per vdekjen juaj, shpetoni shpirtin juaj.
    Zoti paste meshire mbi ju dhe ju dhafte HIRIN e Tij AMEN.
    B_ajeti@hotmail.com ose besaje_1@yahoo.com
    kush be musliman me ja nis me te vet dy fjal bashk si ban per islam poi qfar drite hej ne terr je hi veq spe sheh veten s eje qorru

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    ALLAHU ju udhzoft.
    AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po nuk ekzistojne keto ngjashmeri askund perveq ne mendjen e disa personave dhe askund ne shkrime. Ata qe perkrahin keto teori marrin vetite unike te Jezusit dhe ia atribuojne ato perendive pagane.

Po as ne Bibel nuk shkruhet se Jezusi u lind me 25 Dhjetor, pra ketu eshte injoranca e ketyre autoreve qe perkrahin keto teori.

Ani cka qe ka pasur 12 dishepuj, cka ka lidhje kjo me paganizmin?! Ne rastin e Jezusit kemi te bejme me nje person historik, te gjitha rastet tjera jane mitike.

Pothuajse te gjitha perendite pagane ne mitologji kishin bij dhe bija, pastaj niper e mbesa e cka ka lidhje kjo me Jezusin. Ne Bibel termi Biri i Perendise eshte titull dhe nuk ka te beje asgje me marredhenie biologjike apo fizike.

Gjeje nje pjese te nje shkrimi ku arkeologet thone se aty pershkruhet kryqezimi dhe ringjallja e zoterave pagane dhe ngjashmerine me Bibel.

Por problemi eshte se une i kam lexuar dhe aty askund nuk permendet ndonje ngjashmeri ku mund te themi pastaj se Bibla ka bere plagjiature nga to. Jo aspak s'eshte e vertete se te krishteret besojne Horusin e zotat pagane.

Respekt
    O NGJAJSHMERIA ESHTE KTA JU LUTEN STATUJAVE PAGANT STATUJAVE HIQ MOS E QO MA LARG MOS HI MA FELL NE QOFTE QE A QE KUPTON QEKJO BOLL A STATUJA =STATUJA NJEJT ATA NJEJT KTA

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    O NGJAJSHMERIA ESHTE KTA JU LUTEN STATUJAVE PAGANT STATUJAVE HIQ MOS E QO MA LARG MOS HI MA FELL NE QOFTE QE A QE KUPTON QEKJO BOLL A STATUJA =STATUJA NJEJT ATA NJEJT KTA
    Medet per Shqipen si e marrin neper kembe kafshet ...

Gus (hapesi i temes) i vetequajtur tolerant, lere dynjane te festoje cfare te doje, dhe shiko fene tende. Ne qofshim gabuar ne vemi ne ferr, me shume vend per ju ne parajse. Po thuaj s'kemi kohe e nerva, e as interes te merremi me kultin e gjysem-henes, e origjinen e fjales "allah" e te tjera, se pastaj do ishit te zene te komentonit atje, e do lini te tjeret ne pune te tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 27-12-2007 mė 20:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •