Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    Ku e bazon kete qe thua??? e ke nga eksperienca personale???? sepse mua kjo lloj muzike me pelqen dhe e degjoj shume shpesh por drogen nuk e kam provuar ndonjehere e as kam deshire ta provoj, e keshtu si une shume njerez qe njoh personalisht...
    nuk kuptoj cfare te jep te drejten te gjykosh kedo dhe gjithcka...
    Nese e ndegjon kete lloj Muzike ne Winamp,nuk do te thot se je kualifikuar ne ate listen potenciale te viktimave ne fjal.

Nese te ka ra rasti te informohesh rreth botes qe te rrethon dhe rrjedhimsht edhe ne kete lami (normal nga syri kritik dhe jo nga veshi i drejtuar nga Winampi) ,ke mundur te verejsh se sa e sa viktima ka shkaktuar ky lloj Hipnotizimi Psiqik tek njerzit.
    Zakonisht keto viktima jan ata qe thjesht jetojn me kete Pis Muzike,apo ata qe njifen si bredhesa rrugesh pa familje dhe si Satanista.

Tash disa mundohen qe ti klasifikojn keto zhanre si hard metal,death metal apo Muut Metal apo ku ta di une ,thjesht per mua jan M**uT Metal te gjitha keto dhe as qe tentoj te ndoti veshin duke i ndegjuar .

Historia Muzikore i njef shume mire keta Viktima me emra dhe mbiemra dhe se si kan vdekur.

Perdorimi i Droges Proces I Pashmangeshem

http://www.icce.rug.nl/~soundscapes/...vy_Metal04.JPG
    Zakonisht zhurma dhe presioni psiqik qe ushtron kjo lloj Muzike ne trurin e njeriut ,e fut njeriun ne nje bote (qe une them Bota Satanike) dhe e shendrron ne nje person te dehur psiqikisht deri ne hipnotizimit total dhe aq i rende eshte sa qe disa hulumtues te ketij problemi kan thene se aq disponim lypset per te dalur para publikut neper koncerte te tilla sa qe perdorimi i substancave narkotike eshte i pa shmangeshem, perndryshe nuk mundet ta realizoj nje koncert te tille ,sepse nje stimulim te till ndjenjash nuk mund ta beje as alkooli e as ndonje mjet tjeter.

Para disa dekadave qe beheshin viktima me shume ishte fakti se perdoruesit e drogave shkonin ne doza me te renda te droges ,me qellim disponimi,mirpo tash me zhvillimin e teknologjis ,shume persona te tille kan arritur qe te marrin mesim nga fati i viktimave te me parsheme (sidomos treshja e famshme e cila njihet nga e gjith bota per kete fat),tash keta monstruma perdorin doza te vogla sa per fillim dhe shume prej tyre kan nje kujdes apo kontrolle apo thjesht tash existon nje vetedijesim me i madh dhe tash Marihuana eshte me i frekuentueshem per keta persona....Mirpo nuk do te thote se Viktimat nga ky lloj muzike kan pushuar ,jo asesi,sepse ata qe e fillojn me Marihuan e perfundojn me Kokain etj...

A e di ti se ...???

Sot Qdo Muzikant i qfardo zhanri qoft eshte perdorues i Marihuanes (permes Cigares),Kam Info te sakta se rreth 60% e Muzikaneteve te Estrades Shqiptare praktikojn kete lloj Disponimi Artificial permes Marihuanes ne Cigare.
    Kete e bejne sepse Mobiliteti i madh i koncerteve ia pamundeson qe te kene disponim konstant dhe per tu diponuar para nje koncerti ata patjeter duhet te perdorin kete lloj Droge ,sepse perndryshe ata nuk mund te dalin para publikut me mrrola dhe vetullat qoshmqosh,por ata patajeter duhet te dalin te buzeqeshur para publikut (natyrisht te droguar).

ps: Per kete arsye per mua Muzika qe bejne sot Kengetaret ,nuk eshte Tjeter pos "Uluritje Qenit"
    dhe Ata qe ulurojn kete ,jan "Matrapaz te Vesheve"
    Ja Disa Fshehtesi qe Nuk i ke ditur me pare>>>
    Maskimi Në Prapavij Dhe Ndëgjimi(incizimi) Ne Prapavijë

Dikush mund të pyetet se si është që dikujt ti ndërrohen të gjitha vlerat, të ndërrohet e tërë ajo me cka një person është I rritur dhe ka besuar në të vlera që janë future në të gjat tërë jetës së tyre. Epo ,së shpejti do të merrni vesh se si është e mundshme .

Rrënjë e tërë kësaj është inqizim(ndëgjimi nga prapa) dhe maskimi në prapavijë .Sidoqoftë për ti kuptuar të gjitha këto njeriu duhet të kuptoj se si truri funksionon.

TRURI
    Truri është qendra kryesore për kontrollimin e trupit.Truri pandërpre merr informata nga shqisat e trurit e poashtu edhe I ruan informatat nga peroja e mëparshme, e kjo bëbë që kujtesa dhe mësimi të të jenë të mundshme. Truri është I ndarë në dy hemisfera kryesore-E majta dhe e djathta. Hemisfera e majtë në një pjesë të madhe kontrollon aftësinë tonë për të përdorur gjuhën, matematiken dhe logjikën. Hemisfera e djathtë është përgjegjëse për aftesitë muzikore, njohjen e shablloneve të komplikuara vizuale dhe shprehjen e ndjenjave ,Në mes të këtyre dy hemisferave egzistojnë një ekran747.

Çdo informatë që mirret së pari kalon në hemisferen e majtë të trurit, e ajo pasraj vlerson. Ajo vlerson në bazë të besimit të dikujt, edukimit,etj. Nëse edhe kundër vlerave të dikujt atëher truri nuk do të lejojë të kalojë nëpër Ekran dhe ajo do të përjashtohet, mirëpo nëse kjo është në pajtim me vlerat e presionit ajo informat do të kalojë nëpër Ekran dhe do të hyjë në hemisferen e djathtë ku informatat pranohen dhe ruhen.

MASKIMI NË PRAPAVIJ DHE NDËGJIMI(INCIZIMI) NE PRAPAVIJË

Egzistojnë dy tipe të maskimit në prapjijë dhe incizimit në prapavij(ndëgjimit), njëri është direkt ndërsa tjetri është i mjeguluar.

Nëse muzika lëshohet përpara atëherë ju atë e ndëgjoni në mënyrë të caktuar. Por egziston mënyra e lëshimit të incizimit nga prapa. Kur ajo lëshohet nga prapa në incizim ka porosi të fshehura. Porositë e rrotulluara. Me fjalë të tjera, kur e lëshoni nga përpara nuk e vëreni porosinë e fshehur. Veshi juaj nuk e kap por truri juaj po.

Si e kapë truri juaj atë? Kur hemisfera e majtë e kapë atë porosi , ajo nuk e kupton atë. Porosia ndonjëher tingëllon sikurse ndonjë zhurmë.
    Hemisfera e majtë është e habitur dhe s’din se si të veproj me te për këtë arsye , ajo e lëshon porosinë nëpër ekran që të kalojë deri në anën e djathtë të trurit, hemisferen e djathtë ku informatat mirren si të gatshme dhe të vërteta dhe ruhen aty.Truri d.m.th. e merr atë si fakt.Ajo porosi do të zë vend aty dhe dikur në atë ardhmen do të lidhet dhe ndikoj në diçka.Cilat porosi pranohen nga truri jonë?Ja disa shembuj:

a)Black Oan, në njërën këngë të tyre thotë : "natas,natas,natas" .Nëse e ndëgjojmë mbrapsht ajo do të ketë kuptimin Satan,Satan.Ai është Zot,Ai është Zot.Kjo është mënyrë direkte e sjelljes mbrapa të fjalëve.
    Incizimi i ndëgjuar nga përpara ka të bëjë me incizimin e ndëgjuar nga mbrapa.

b)Eagle, në njërën prej këngëve të tyre thojnë "This far down the line".Në ndëgjimin nga mbrapa eka kuptimin "Have a mind of Satan"(ta kesh mendjen e djallit ).Ky është versioni i mjegulluar i Lëshimit nga mbrapa.

c)Ngjajshëm, Pink Floyd - në këngën e tyre të lëshuar nga mbrapa thotë,"Is God still alive(A është Zoti ende Gjallë? ).He was here before(Ai ishte këtu përpara), so was Satan( edhe djalli ishte ) .
    Lord-he was crucifed(Zoti is ishte vërë në kryq).

d)Në tingujt këngës se Led Zeppilin-ve "Stairway to heaven",gjenden fjalët "And here’s to my sweet satan and I live for satan " ( dhe ja kjo është për djallin, dhe une jetoj për djallin ).A mund të paramendosh që tërë këto fjalë të hynë në trurin tënd dhe ti ato ti pranosh.Satanistët shpesh ndëgjojnë rok dhe hevi metal muzikën.Ky është tipi më I rrëzikshëm I muzikës që ndokush mund ta ndëgjoj pasi që qto përmbajnë tërë këto porosi të fshehura.
    Ka tipe të ndryshme të heavy metal-it:

a)Glamour metal
    b)Black metal
    c)Death metal
    e)Occult punk
    f)Shock rock

Dhe ne jemi të rrethuar me Muzikën pothuajse gjithnjë.Në vetëshërbime dhe ne gati çdo lokal që shkojmë mund të ndëgjojmë muzikë.Nuk e dij se a keni ndëgjuar ndonjëherë për lëshimin për mbrapa të incizimeve(porositë e fshehura që ndëgjohen nëse lëshohen këngët nga mbrapa).Edhe pse muzika është nga mbrapa ajo prap ka ndikim të fuqishëm në trurin e juaj edhe pse ju nuk jeni të vetëdijshëm se e keni ndëgjuar ndonjëherë.Maskimi në prapavijë është ndryshe si p.sh. nëse e marrim fjalen NATAS nga mbrapa do të thotë SATAN. Një shembull kënga Hotel California, nëse lëshohet nga mbrapa ajo thotë fjalët" hey satan he organized his own religion"(hej djall, ai organizoi religjionin e vet) I kam ndëgjuar këto fjalë vet.

Në albumin e Michael Jeckson "Dangerous" në ballinë është një piktur e një njeriu.Quhet Anton dhe ai është njeri që bëri biblen satanike dhe kjo përdoret në kishën satanike.Alistair Clowley që është themelues I kishës satanike. Thotë në libren e tij Magjija : " learn to speak backwards learn to write backwards, learn to play records backwards.."(Mëso të flasësh nga mbrapa, mëso të lëshosh incizimin nga mbrapa).Prindërit e tijë e përshkruajnë atë si bishë edhe piktura e tij paraqitet në ballinën e një albumi.Një turm njerëzish gjenden në album dhe foto e tij gjendet në mes.Disa shembuj të lëshimit mbrapa të porosive është edhe "o satana use me as your musician"(o djall më përdor si muzikant),"satan I am seeking to follow you"(o djall unë kërkoj të të përcjelli ), "o satan move in our voices"(o djall hyr në zërat tonë).

Një incident përpak ndodhi në Australi kur një professor I psikologjisë tha se muzika jep trimëri për vetëvrasje.Sa më I qartë tingulli aqë më gjatë mbetet në mendje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 24-12-2008 më 13:39
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim:
    1 Kujdes! Avokatet e djallit, Rock&Roll dhe Satana.

2
    a) UNE JAM TMERRUAR KUR E KAM LEXUAR KETE SHKRIM
    A eshte e vertete? Pyes Ateistat........
    b) Eksperimentet me bimë kanë treguar ngjashmëri... Bimët të cilat ishin eksperimentuar me muzikën Jimmija Hendtixa të grupit Led Zeppelin bimët u vyshkën në periudhën 10-të ditore.
    Në veprimin e rok muzikës së çoroditur dhe përmbajtjes dhe mesazheve të saj, te rinjtë i thithin programet e së keqes. Këto programe kanë për të ndikuar në to që të jenë te ashpër dhe ideator te terrorit. Shumë prej tyre nuk janë të vetëdijshëm për mashtrimet që u bëhen! Shumë adhurues thonë që gjatë dëgjimit të kësaj muzike (Rok apo Heavy Metal) ndjehen shumë mirë dhe ndjehen plot me energji. Por ato nuk e dinë se ekziston edhe energjia negative e cila është e dëmshme
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...84&postcount=1

Një incident përpak ndodhi në Australi kur një professor I psikologjisë tha se muzika jep trimëri për vetëvrasje.Sa më I qartë tingulli aqë më gjatë mbetet në mendje.
    te vjen keq ta coj tek humori fetar kte
    postuar me pare nga darwin
    Titulli i shkrimit eshte i pa-arritshem, gati i pamundur .. --> Kujdes! Avokatet e djallit, ... Rock&Roll dhe Satana.
    Po te menjanohet kujdesi, fillon zbulohet nje koncept i pahasur ndonjehere me pare ne terminologjine religjioze, mitologjike dhe letrare (aligeriane).. Qe djalli [], kur i vjen ora te dale para gjykates, nuk flet vete perpara gjykatesit, por u perfaqsoka me avokatin e mirenjohur, po te urryer nga cdokush, me emrin Satana..

Hajde njerez, ti sulemi librarive te gjejme se per cfare behet fjale.. studimet tregojne se nen tingujt e muzikes se llojit Jimmija Henditxa, e cila interpretohet aq mire nga Led Zeppelin, metodologjia e kerkimit ka permiresime shume inkurajuese.

Por keshillat asnjehere nuk jane te teperta.

Nese do te keni prane aktivista te Greenpeace, mos i hyni kesaj metodologjie, sepse mqs mbase do te shkaktoni vyshkjen e vazove te luleve (--> Jimmija Henditxa pasoje!) mund te keni deri konfrontime fizike me to.

edhe mjaft me muzike te coroditur, moret vesh?

- - - - - - - - - - - - - - - - -
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=72446
    .................................................. .................
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 24-12-2008 më 13:47

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Lind pyetja, cila rryme muzikore te pelqen ty fisnik dhe ç'eshte me e rendesishmja, a te pelqen muzika?

A e di ti se ...???
    Sot Qdo Muzikant i qfardo zhanri qoft eshte perdorues i Marihuanes (permes Cigares),Kam Info te sakta se rreth 60% e Muzikaneteve te Estrades Shqiptare praktikojn kete lloj Disponimi Artificial permes Marihuanes ne Cigare.
    Kete e bejne sepse Mobiliteti i madh i koncerteve ia pamundeson qe te kene disponim konstant dhe per tu diponuar para nje koncerti ata patjeter duhet te perdorin kete lloj Droge ,sepse perndryshe ata nuk mund te dalin para publikut me mrrola dhe vetullat qoshmqosh,por ata patajeter duhet te dalin te buzeqeshur para publikut (natyrisht te droguar).
    Kjo eshte e pavertete! Eshte thjesht nje falsitet.

Te thuash se disa muzikante apo kengetar/e perdorin marjuanen, kjo mund te merret perbaze, pavaresisht mungeses se fakteve, pasi eshte si te thuash qe: "ne Tirane ka ende komuniste". Domosdo qe do qellosh ne shenje duke e formuluar keshtu fjaline.

Ndersa kur shprehesh se:
    Sot Qdo Muzikant i qfardo zhanri qoft eshte perdorues i Marihuanes (permes Cigares),
    kjo eshte jo vetem e pavertete por eshte absurditet.

Kam Info te sakta se rreth 60% e Muzikaneteve te Estrades Shqiptare praktikojn kete lloj Disponimi Artificial permes Marihuanes ne Cigare.
    Kjo eshte serisht e pavertete. Nese ti mund te nxjerresh 1 apo 2 raste (qe mund te kesh degjuar nga thashetheme tavolinash) qe perfshin anetar/e te bandes muzikore te estrades ne perdorimin e lendeve narkotike, kjo serisht nuk perben nje te vertete, pasi ti ke permendur aty shifren 60%.

Nese ngaterron disa banda apo elemente te vecante qe bejne muzike neper dasma si: Moli, Mondi i vogel, etj me muzikante te vertete kjo eshte çeshtje tjeter.

Fakti qe keta te fundit apo edhe instrumentiste apo muzikante te caktuar perdorin lende narkotike eshte pikerisht ajo qe ke prekur ti, pra, volumi i madh i punes me ore te sterzgjatura dhe konsumimi i madh i energjise neper dasma (sidomos periudhen e veres ku ka fluks dasmash dhe aktivitetesh) i detyron disa individe qe te perdorin substanca apo lende narkotike ne menyre qe te kene energjine e duhur dhe te performojne knaqshem per publikun apo dasmoret.

Kjo gjithsesi nuk mund te jete pergjithesuese.

Do desha te citoja nje shkrim timin qe gjendet ne arkiven e FSH. Ben fjale pikerisht per ndikimin e muzikes (ne pergjithesi) ne proçesin e te menduarit dhe te mesuarit.

Si ndikon muzika në proçesin e të menduarit dhe të mësuarit

Muzika ka nje influence teper te fuqishme mbi trupin tone, mendjen tone dhe gjithashtu mbi emocionet tona. Mjafton vetem nje tingull dhe ai e stimulon te gjithe trupin tone ndersa nje melodi e fuqishme arrin te na bej te qajme pa pushim ose te gezojme dhe te shperthejme duke kercyer. Muzika ndikon mbi njerezit ne menyra te ndryshme, madje dhe te i njejti person ndikon ndryshe ne kohe te ndryshme. Kjo ndodh per te vetmen arsye se njerezit reagojne ne menyra te ndryshme ndaj muzikes.

Muzika ka nje ndikim shume te madh ne proceset ritmike, kordinimin fizik, te menduarit kritik, ne procesin e te kujtuarit, te degjuarit dhe ne logjike. Por ndikim me te madh ajo ka ne procesin e te menduarit.
    Kjo vjen si rrjedhoje e faktit qe ne muzike kemi rritje te aftesive konjitive dhe menyra e larte e te menduarit eshte ne limitet e saj. Niveli i energjise qe eshte i domosdoshem ne muzike, aftesia per te organizuar kohen, vetedisiplinimi, te menduarit abstrakt luajne nje rol pozitiv ne procesin e te menduarit.

Ne baze te studimeve te kryera studentet qe ishin te dhene mbas muzikes merrnin me shume pike ne testet e inteligjences. (RAUSCHER 1994) Aftesia e tyre per te krijuar imazhe mendore ishte shume me e larte se e studenteve qe nuk degjonin dhe nuk ishin te dhene mbas muzikes. Gjithashtu nga te dhenat e vazhdueshme eshte zbuluar se se studentet e muzikes dhe te apasionuarit mbas saj ne menyre periodike arrine pike me te larta ne zgjidhjen e problemeve matematikore dhe ne seksionin special te ushtrimeve verbale te SAT ( scholastic aptitude test).
    Dhe padyshim qe eksiston nje korrelacion pozitiv midis muzikes dhe procesit te menduarit. Dhe ne pyesim si ? Sipas nje neurologu amerikan i universitetit te mjeksise ne Harvard misteri u zgjidh. Ai zbuloi se muzikantet te cilet jane gjeni ne nje fushe specifike te muzikes kane nje zone ne hemisferen e majte te trurit qe eshte me e zhvilluar se zakonisht. Kjo zone eshte quajtur planumi temporal. Zona e trurit qe eshte pergjegjese per procesin e te menduarit dhe planiumi temporal stimulojne njera–tjetren duke shfryrezuar lidhjet qe kane qelizat e trurit ose te dyja keto zonat punojne ne te njejten kohe.

Muzika luan nje rol shume pozitiv dhe ne procesin e te mesuarit. Eshte zbuluar se vendosja ne bekgraund e muzikes (e lehte ) eshte shume efektive ne rritjen e perqendrimit dhe te performances. Eksistojne hipotezat se disa lloje te vecanta instrumentash me teper te lehta dhe te mesmet japin nje ndihmese shume te madhe ne procesin e te mesuarit. Mendimi tradicional se per studentet dhe per te rinjte qetesia eshte faktori me i mire per te mesuar eshte hedhur poshte. Ne disa situata ne fakt ne qetesi totale eshte pothuajse e pamundur te nxesh, zhurmat e ndertimeve dhe ato natyrale e demtojne kete si proces. Muzika eshte efektive jo vetem sepse mund te neutralizoj keto zhurma ose ti fshehi ato por gjithashtu ajo sherben si nje katalizatore per ta ndihmuar kete proces.

Kontributi i muzikes ne pergatitjen akademike eshte shume i madh megjithse ne ditet tona eshte injoruar. Por efektet e muzikes dhe funksionimi i trurit dhe alternimi i ketyre dy proceseve ne procesin akademik duhet te studjohet dhe te eksplorohet me tej. Eshte e vertet se nje sasi muzike ne bekgraund ndikon shume ne procesin e te mesuarit dhe eshte shume ndihmuese por sa eshte kjo sasi, ndikojne te gjitha nejsoj ? Cilat me shume cilat me pak ?

Muzika eshte me shume se te mesuarit e per ta kenduar apo per ta luajtur. Ajo eshte me shume se kenaqesi dhe me shume se argetim per degjuesit . Muzika eshte shkence, disipline mendore dhe art.
    Gjithe te mirat.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Heavy Metal rules...

Lereni budalliqet dhe kenaquni me tingujt dhe me distorzine pa fund...

Kush ka ne plan te shkoje ne Beograd per IRON MAIDEN???
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Sic e permenda edhe me siper nuk jam tifoz i heavy metal por aman o Fisnik.Nuk shtyhet duke matur kush eshte muzike e Satanit e kush e shejtanit.Nuk shkruhet perhere me lidhje fetare se behet monotone pastaj.Une pervete e urrej kete rryme sepse per mua nuk eshte muzike por thjesh nje zhurme te cmendurish por me ca te drejte te vi une tani e t ia ndaloj kete te tjerve duke nxjerrur artikuj nga me te larmishmit me "mrekulli" shkencore?Sic mendoj une per kete rryme ashtu mendon edhe nje tjeter per rrymen time,ate klasike.Nuk kane te gjithe te njejten gusto.

E shef mer Conquistador ca teme koti ke hap???

Kush ka ne plan te shkoje ne Beograd per IRON MAIDEN???
    Ka femra???

Pffff ca muhabeti ky i tundjes se kokes... Kur e ushtron fillimisht ajo te dhemb dhe te krijon marrje mendsh. Po mbas disa kohesh sdo tja dish dhe nuk e kupton dot metalin po nuk e vertite para mbrapa. Headbanging dhe slamdancing eshte pjesa me e bukur tek fansat. Sa per ato idiotlliqet qe lexova me lart qe kush degjon e praktikon kete lloj muzike, eshte perdorues droge as qe ja vlen ta komentoj se jane perfytyrime te mendjeve te semura dhe te thara nga ideologjite kryesisht fetare.

ja nje foto slamdancing (si yll)

Ja dhe nje tjeter headbanging

\M/
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pffff ca muhabeti ky i tundjes se kokes... Kur e ushtron fillimisht ajo te dhemb dhe te krijon marrje mendsh. Po mbas disa kohesh sdo tja dish dhe nuk e kupton dot metalin po nuk e vertite para mbrapa. Headbanging dhe slamdancing eshte pjesa me e bukur tek fansat. Sa per ato idiotlliqet qe lexova me lart qe kush degjon e praktikon kete lloj muzike, eshte perdorues droge as qe ja vlen ta komentoj se jane perfytyrime te mendjeve te semura dhe te thara nga ideologjite kryesisht fetare.

ja nje foto slamdancing (si yll) :

Ja dhe nje tjeter headbanging

\M/
    Nese ka dhe jep dikush Licenc per Psikopata ateher le te i certifikoj keta Tipat qe ke sjellur ne foto ...

Mos u beni edhe ju Femije dhe ti mbyllni syt para nje Moqali qe kundermon ,sepse vetem sa e ulni veten nga intelegjenca qe pretendoni.

Thjesht u befasova me vlersimin tend pozitiv kundrejt ketyre horrave ne foto ,dhe besom qe me deshprove me Shijen tende
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 24-12-2008 më 17:40

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ja nje foto per shijet e Dyshimta qe vlersojn >>>

http://www.newyorkrock.com/images/manson2.jpg

i/e regjistruar Maska e BesnikS
    Anëtarësuar
    02-12-2008
    Vendndodhja
    Illyrida
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    \M/
    Ku e gjen kenaqesin ti te kjo foto e pare psh, te e pimja gjersa sedi sa gishta ke n`dor, te perplasjet,,,, apo ku???? Nuk e gjej asesi..

Te kjo foto e dyte e kuptoj qarte se personat ne foto paskan dhimbje ne dhembe te tmerrshme, shikojini si kane shtrenguar nofullat :P, vibrimet e kokes japin nje kenaqesi te veqante apo jo:P

p.s. ske cka m`tregoni per muzik mu, metall e nenzhanret e metallit skan asnje vlere!
    Metall e hip hop esht shum leht per ti bo, edhepse skajsisht te kunderta, kane nje ngjashmeri, jane 0 ne cdo aspekt!

haha o darius, ktyneher une rrisha te skaji i mosh pitit, e mbike hise noj trashalluq... le që dhimke qafa, po edhe dora
    nejse, fisnik ti s'je n'pozitë me gjyku shijen e kurrkujna (= (and i really mean it, cause you yourself have lack thereof)

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •