Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 157
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918

Smile Humor fetar nga forumi

Po hap kete teme, per ta patur si depozite shkrimesh te propagandes fetare, ne bollek si material keto kohet e fundit, dhe sepse ne fundit te fundit ne jete njeriu duhet te vere buzen ne gaz, pasi ia ben dhe me te kendshme diten.

Pra, do te jete deri-diku, si kendi i humorit ketu te ateizmi..

Do te lexoni shkrime me pyetje-pergjigje, te cilat jane perla te verteta humoristike (per mendimin tim) te cilat nuk do te ishte mire te humbisnin ne faqet e panumerta te temave ketu. Mund te shkruajne dhe fetaret, ne jemi shoqeri e hapur, e rendesishme eshte te nxjerrim Hit-Parade me melodite me te bukura fetare te ritmeve nga tam-tamet e propagandes dhe absurdit.

Ata (besimtaret) do te shperblehen ne menyre modeste nga une nepermjet sistemit te pikeve, ateistet e tjere nuk e di si do e marrin.. Kurse ateisteve do u jap pervec pikeve, mundesi per birra.

fillojme?

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Fakte ka shume qe ekziston Zoti. Kete mund ta vertetoni ne Kur'an ( qe edhe shume here quhet si liber shkencor).

E di qe Muhamedi a.s. e ka pas laboratorin e tij si dhe satelitet rreth Tokes dhe ne gjithsi dhe ka arrit ti dije te gjitha keto gjera ( sidomos krijimi i gjithsis qe spejgohet ne Kur'an ne detaje, eshte i njejt me at cka tash thon shkenctaret ).

Aq shume ka fakte ne Kur'an sa qe sja vlen as te flas

https://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=774839
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Do te vazhdoj te pergjigjem ne pytjet tua, mirpo kam shume pak kohe.

Jasht-tokesoret qe i permende mu kujtua se ne Kuran tregohet per ekzistencen e tyre !!!

Pershendetje,

https://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=777223

psh netje
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    hm.....Me falni qe kam dal pak nga tema por skam cte bej tjeter???Mu kujtua ku shoku me lart ku thoshte qe zoti e ka vene vulen e tij ne cdo send dhe po ju kujtoj qe kjo vule eshte edhe ne Zemren e cdo njeriu...Nuk ka mjek kardiolog qe ta mohoj nje gje te tille nese e ka vene re ajo mund te shihet shume qarte edhe me sy te lire .....

shikoni foton poshte ...

https://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=866712

ia ia ooo

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    "...

Dua te me thuash nese ke degjuar per egzistencen e xhindeve nga te paret e tu,se ka shume persona qe ju kane dale naten, dhe shume rrefehen per kete,madje dhe une vete i kam degjuar nje nate kur po fleja diku,po vraponin neper parketin e derrases nekatin e pare ndersa une isha me nje shokun tim ne katin e dyte,zhurma ishte origjinal sikur nje i rritur te vrapoje mbi parket te derrases,dhe kur vajtem poshte nuk kishte asgje,madje dhe dera hapej dhe mbyllej,dhe kur shkuam poshte nuk kishte njeri,pame dhe jashte dhe asnje levizje,dhe dera ishte e mbyllur.

Pra leri ato supozimet e tua jo i kane shpiku e ketej e andej,mos u be kaq mendjemadh se nuk te shkon me Zotin te pakten kjo,se mendjemadhesia me kedo te humbet,porse ule hunden dhe dorezohu se nuk po i bindesh mua apo x personi,porse Zotit te gjithesise qe te ka dhene gjithcka ke.
    ..."

- - - - - - - - - - - - -

origjinali

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Dua te me thuash nese ke degjuar per egzistencen e xhindeve nga te paret e tu,se ka shume persona qe ju kane dale naten, dhe shume rrefehen per kete,madje dhe une vete i kam degjuar nje nate kur po fleja diku,po vraponin neper parketin e derrases nekatin e pare ndersa une isha me nje shokun tim ne katin e dyte,zhurma ishte origjinal sikur nje i rritur te vrapoje mbi parket te derrases,dhe kur vajtem poshte nuk kishte asgje,madje dhe dera hapej dhe mbyllej,dhe kur shkuam poshte nuk kishte njeri,pame dhe jashte dhe asnje levizje,dhe dera ishte e mbyllur.

Pra leri ato supozimet e tua jo i kane shpiku e ketej e andej,mos u be kaq mendjemadh se nuk te shkon me Zotin te pakten kjo,se mendjemadhesia me kedo te humbet,porse ule hunden dhe dorezohu se nuk po i bindesh mua apo x personi,porse Zotit te gjithesise qe te ka dhene gjithcka ke.

edhe shif si e fillon fjaline te paragrafi i dyte "pra leri ato supozime"...sikur logjika qe ka perdor te paragrafi i pare esht aq e hekurt saqe ska nevoje as per miratim nga tjeret

kto esht interesante me i studju si krijesa qe jetojn buze lumit, me kuptu patterns ne menyren e tyre te sjelljes, sikur studjon nej tufe dhish te egra, pastaj me i cu rezultatet e studimeve te wildlife channel

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    1 Kujdes! Avokatet e djallit, Rock&Roll dhe Satana.

2
    • a) UNE JAM TMERRUAR KUR E KAM LEXUAR KETE SHKRIM
    • A eshte e vertete? Pyes Ateistat........
    • b) Eksperimentet me bimė kanė treguar ngjashmėri... Bimėt tė cilat ishin eksperimentuar me muzikėn Jimmija Hendtixa tė grupit Led Zeppelin bimėt u vyshkėn nė periudhėn 10-tė ditore.
    • Nė veprimin e rok muzikės sė ēoroditur dhe pėrmbajtjes dhe mesazheve tė saj, te rinjtė i thithin programet e sė keqes. Kėto programe kanė pėr tė ndikuar nė to qė tė jenė te ashpėr dhe ideator te terrorit. Shumė prej tyre nuk janė tė vetėdijshėm pėr mashtrimet qė u bėhen! Shumė adhurues thonė qė gjatė dėgjimit tė kėsaj muzike (Rok apo Heavy Metal) ndjehen shumė mirė dhe ndjehen plot me energji. Por ato nuk e dinė se ekziston edhe energjia negative e cila ėshtė e dėmshme.

Titulli i shkrimit eshte i pa-arritshem, gati i pamundur .. --> Kujdes! Avokatet e djallit, ... Rock&Roll dhe Satana.

Po te menjanohet kujdesi, fillon zbulohet nje koncept i pahasur ndonjehere me pare ne terminologjine religjioze, mitologjike dhe letrare (aligeriane).. Qe djalli [], kur i vjen ora te dale para gjykates, nuk flet vete perpara gjykatesit, por u perfaqsoka me avokatin e mirenjohur, po te urryer nga cdokush, me emrin Satana..

Hajde njerez, ti sulemi librarive te gjejme se per cfare behet fjale.. studimet tregojne se nen tingujt e muzikes se llojit Jimmija Henditxa, e cila interpretohet aq mire nga Led Zeppelin, metodologjia e kerkimit ka permiresime shume inkurajuese.

Por keshillat asnjehere nuk jane te teperta.

Nese do te keni prane aktivista te Greenpeace, mos i hyni kesaj metodologjie, sepse mqs mbase do te shkaktoni vyshkjen e vazove te luleve (--> Jimmija Henditxa pasoje!) mund te keni deri konfrontime fizike me to.

edhe mjaft me muzike te coroditur, moret vesh?

- - - - - - - - - - - - - - - - -

origjinali

Ulknir Maska e POthuajPOet
    Anėtarėsuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Nė makthe!
    Postime
    156
    O darwin, kjo teme me siguri do kete efekte terapeutike - deri dhe ne zgjatje te jetes me disa vjet! Tashme duhet te te therrasim Doktor darwin, hehe.
    Ky postimi me siper "Kujdes! Avokatet e djallit, ... Rock&Roll dhe Satana" (sigurisht edhe te tjeret) ishte i forte fare. U lodha tu qesh.
    Mesova shume gjera...p.sh rreth muzikes se llojit Jimmija Henditxa, rreth muzikes shkaterruese - ndermjet te tjereve - te Madones dhe Elton John (hehe, pale cfare do thote po te degjoje ndonje perbindesh ky shoku!), rreth deklarates se presidentit (republike presidenciale eshte ky shteti me ket emrin e gjate?) te grupit Red Hot Chili Peppers... e te tjera e te tjera...

Mua me pelqeu dhe fjalia e meposhtme marre nga po ky shkrim:

“Po nė qoftė se dėshironi tė dini se sa djalla keni nė shtėpi atėherė numėrojini Rok disqet “

E para, sepse kemi foshnjerine gjuhesore te tipit: nje kale-disa kala... nje djall-disa djalla
    E dyta, dua qe ky person te ndihmoje ne numerimin e djajve (djallave) te atyre qe perdorin albume mp3 e jo disqe.

Mire thua ti: mjaft more djema/vajza me muzike te coroditur... mjaft more se po na zbrazen kishat e xhamite!... Epo, ndoshta duhen bere meshat me pak rock&roll ne sfond... vetem pak eee...

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    - - - - - - - - - -
    vijojme me temen

Postimi qe vijon, flet per psikologjine e endrrave.. po ky tipi, i shikon dhe me sy hapur dhe i ka mjaft origjinale.. nejse, ta lexojme njehere:

"...

Mesazh inkurajimi

a) Kete nate pashe nje enderr.enderrova qe po ecjane rere i shoqeruar nga Zoti, dhe ne ekranin e nates ishin te projektuara te gjitha ditet e jetes time.

b) Ktheva koken mbrapa edhe pashe qe ēdo dite te jetes time te projektuara*
    si ne filem, dukeshin ne gjurme ne rere, njera ima edhe tjetra e Zotit.

c) Keshtu shkova perpara deri sa ditetet e mia mbaruan.
    Atehere ndalova duke pare mbrapa, pashe qe ne disa vende ishin vete, nga nje gjurme...

d) Keto dite rastesisnin pikerisht me ditet me te veshtira te jetes time,
    ditet ma ankth te madhe, frike te madhe,dhimbje te medha...

e) Atehere pyeta:
    Zoti, Ti me the qe do te ishe me mua ne te gjitha ditet e jetes time,
    edhe une pranova qe te jetoj me ty, po perse me le vetem ne ditet me te veshtira te jetes time???

f) Edhe Zoti mu pergjigj:
    Biri im,une te kam dashur edhe te thashe qe do te rrija me ty gjate gjithe,
    ecjes te jetes tende edhe nuk do te te lija asedhe nje ēast; edhe nuk te lash.

g) Ne ditet qe ti pe vetem nje gjurme ne rere, ishin ditet kur une te kam marre ne krahet e mi!!!

..."

ka dhe keto 2 ilustrime tema:

+

a) Te gjithe duhet ta kene zili kete personazh per keto lloj endrrash shume-ngjyreshe.

b) Gjithekujtueshmeria, pushon se qeni nje veti vetem e ketij zotit, po beheshka dhe e rrefyesit te ngjarjes. (* --> Ka dhe nje tentative te lehte per reklamim projektoresh, por mendoj qe te mos jete e qortueshme, meqenese nuk jane permendur emra)

c) Filmi qenka nje mrekulli e vertete, me perjashtim te disa pikepyetjeve.

d) Jeta ka dhe anet e veta te pandricuara.. rrefyesi yne i historise, kujtohet per kete gje.

e) (Sic ishte e parashikueshme) rrefyesi i ngjarjes e ka te veshtire te gjeje nje shpjegim per ditet e pandricuara (vendosa kete fjale, se fjala Te Erreta do ta hidhte nje hije ogurzeze filmit qe.. po imagjinolexojme) dhe drejtohet nga regjizori me pyetje te menduara mire..

f) Ketu kerkohet ndihmen tuaj shpjeguese (ju lutem) se nuk e kuptoj qellimin e paragrafit! (shenim i darwin)

g) Gjendja ketu gati njesoj me piken f, por te pakten duket qe filmi ka nje mbyllje fatlume.

Ilustrimeve te temes nga eshte marre pjesa, une po mundohem tu jap dhe tinguj melodike.

nga Phil Collins, "Jesus, He knows me"

Cos Jesus he knows me
    and he knows I'm right
    I've been talking to Jesus all my life
    oh yes he knows me
    and he knows I'm right
    and he's been telling me
    everything is alright!

sa e embel kjo kenga.. gati fillova te shikoja endrra

(perpara se te ngazellehen besimtaret, duhet te mesojne se kenga eshte nje parodi rreth tele-evangjelisteve, se u kujtova me vonese)

Dikur ryder ka sugjeruar qe keto tema, nuk duheshin hapur ketej nga ateizmi, por duhet te shkonin ne sektorin e "Ndihme nga psikologu".. megjithate, mendoj se kemi te drejte qe te dy (secili sipas kendit qe veshtron kaleidoskopin, gjate englendisjes) per keto dy gjera te ndryshme.. por e siguroj ate se nese nuk thote frazen magjike shtangie-pasoje "Leri supozimet.. ule hunden.. ku e ke flamurin e bardhe?" une do te vazhdoj me vetmohim ne idene time.

Pyetje (e rendesishme) -- A ngeli njeri pa e marre mesazhin e inkurajimit?

- - - - - - - - - - - - - - - -

origjinali i temes
    (ja vlen te lexohet e gjitha kur te qelloje ndonje dite me shi)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 08-05-2007 mė 13:33

Ulknir Maska e POthuajPOet
    Anėtarėsuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Nė makthe!
    Postime
    156
    Gjeta dhe une dicka te lezetshme.
    PERHAPNI LAJMIN E MIRE EDHE JU:

Mrekullia qe deshtoi.......
    Njė prift evangjelist mbytet nė Afrikėn perėndimore pėrderisa tentoi tė demonstroj ecjen e ‘krishtit’ mbi ujė. Njė dėshmitar tregon se prifti u kishte thėnė turmes sė besimtarėve tė tij se do tė kaloj kanalin (pėr ēka duhet bėrė 20 minuta udhėtim me anije) duke ecur mbi ujė. Ai, atyre u kishte thėnė se nėse ka besim tė mjaftueshėm, do tė bėjė atė qė e ka bėrė ‘krishti’, tė ecė mbi ujė. Prifti kishte hyrė nė ujė dhe mė nuk ishte kthyer, kėshtu qė zyrtarisht konsiderohet se tentimi dhe dėshira e tij ta pėrsėrit mrekullinė e bibles nuk pati sukses....

www.dailyrecord.co.uk

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=72445

AMIN... 1 less!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 08-05-2007 mė 13:34

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •