Close

Rezultati i Sondazhit: A duhen CENSURUAR postuesit dhe postimet antishqiptare (kryesisht fetare) ne forum?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, le te reduktohet/censurohet nr i postimeve/postueseve

33 80.49%
  • Jo mos te kete kontroll mbi temat/postimet e pahijshme

8 19.51%
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 79
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Une nuk po votoj, pasi po te ēensurohen, nuk do ta dime se sa elemente negativa ka, do tja fusmin ne tym.
    Pasi edhe kjo eshte demokraci..., pikerisht ketu eshte edhe superioriteti i Perendimit ( Euro-Amerike), perballe "kultures" Afriko-Aziatike...
    Po ti ēensurojme, do te dale ndonje e do te thote; ju flisni kot pasi nuk ka shqipoaraboturr-qi ketu ne FSH...!
    Kjo eshte prova!
    Arberesh , fjalet nuk mund te jene aq pa vlere sa tu meshohet atyre me cdo lloj ektremizmi antinjerezor e t'i leme pa i ngare se gjasme po bejme koleksion , ketu nuk eshte psikiatri besoj , ose te hapet nje nenforum i tille .

Fjala eshte me fuqi pasi fjala shpall , sa me shume te shpallet aq me shume deme ben per keq apo nderton kur perdoret per te mire .

Dhe se ēfare eshte e keqja apo e mira , le ta thone vete antaret e forumit ne sondazh .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 17-12-2008 mė 07:01

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Pse duhet ti censurojne?po ne me cfare do merremi?
    I bie te jemi te gjithe te mire dhe perfekt.
    ps.nuk ka kuptim jeta.ju pelqen komunizmi ????????

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    kete shprehjen Censure nuk ma do qefi ta degjoj!
    me gjithate une jam pro kontrollit,madje dhe mos lejimit te hapjes se temave me karakter fetar,aty ku keqdashisit po i perdorin per qellimet e tyre antishqiptare!!

por ketu lind pyetja!
    mir se antaret e thjeshte dhe te pafajshem te forumit,do censurohen apo ndalohen nga moderatoret,po administ apo dhe moderatoret kush do i censurojne qe fatekeqsisht jane vete keta te fundit te cilet po sajojne per dite e me shume tema me karkater percares dhe urrejtjeje mes komuniteteve apo shqiptarve ne pergjithsi..?????
    peshku duhet shikuar nga koka,se atje fillon dhe te qelbet!!!
    vota ime eshte per po!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 17-12-2008 mė 07:04

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Le tė cenzurohen, un mendoj qe duhet folur ne baze te argumentėve qė kemi ne dizpozionin tone hiq pa ofenduar me fjal te ndyta siq bejn shumica ketu sepse kjo si perket kultures (krishtero-islame) Shqiptare !

Muslimanet nuk jan "arab", sa per t'ju informuar Niko, vetėm 10% tė botės Islame jan Arabė, 90 tjer jan nga 5 kontinentėt !

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    me gjithate une jam pro kontrollit,madje dhe mos lejimit te hapjes se temave me karakter fetar,aty ku keqdashisit po i perdorin per qellimet e tyre antishqiptare!!

por ketu lind pyetja!
    mir se antaret e thjeshte dhe te pafajshem te forumit,do censurohen apo ndalohen nga moderatoret,po administ apo dhe moderatoret kush do i censurojne qe fatekeqsisht jane vete keta te fundit te cilet po sajojne per dite e me shume tema me karkater percares dhe urrejtjeje mes komuniteteve apo shqiptarve ne pergjithsi..?????
    ne e fillojme nga bishti, se koken s'ja shohim...mund te kete edhe me shume se 1 koke si puna e asaj kucedres se Gjergj Elez Alise.
    Per tani, nqs na e doni te miren votoni PO , te tjerat dalin vete
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Pse duhet ti censurojne?po ne me cfare do merremi?
    I bie te jemi te gjithe te mire dhe perfekt.
    ps.nuk ka kuptim jeta.ju pelqen komunizmi ????????
    censurim ose kontrollim jo perjashtim tootal
    Kjo do te thote qe nqs nje anetar ka hapur 7 tema me te njejten ide ne do ti krrejme 6 e do ti leme 1 edhe ate 1 vetem nqs eshte brenda parimeve shqiptare:

1. nuk lejjohet antishqiptarizmi i cfaredolloj forme
    2. gjuha te jete e kulluar shqipe (ose afer se kulluares) Dallohen gabimet pa dashje, dhe dallohen ata qe s'jane shqiptare nga menyra si shprehen!
    3. Jo ARABISHT, Sllavisht, Turqisht, Greqisht e me the te thasdhe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

por ketu lind pyetja!
    vota ime eshte per po!
    une nuk kam degjuar ndonjehere ndonje mod/smod/admin anti-shqiptar apo qe shan heronjte kombetar, apo te jete filo arabo-turk.

Sa mire qe po votojne pro censures edhe ata qe jane kandidate per tu censuruar.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Censure
    vota ime eshte per po!

Koka e peshkut koke ngel.

Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    une nuk kam degjuar ndonjehere ndonje mod/smod/admin anti-shqiptar apo qe shan heronjte kombetar, apo te jete filo arabo-turk.

Sa mire qe po votojne pro censures edhe ata qe jane kandidate per tu censuruar.
    ate po mendoja edhe une. Sa ironike. Une ika tia fus gjumit njerez. Pafsha rezultate te mira ne mengjes.

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Arberesh , fjalet nuk mund te jene aq pa vlere sa tu meshohet atyre me cdo lloj ektremizmi antinjerezor e t'i leme pa i ngare se gjasme po bejme koleksion , ketu nuk eshte psikiatri besoj , ose te hapet nje nenforum i tille .

Fjala eshte me fuqi pasi fjala shpall , sa me shume te shpallet aq me shume deme ben per keq apo nderton kur perdoret per te mire .

Dhe se ēfare eshte e keqja apo e mira , le ta thone vete antaret e forumit ne sondazh .
    A e ke menduar ndonje here pse per nje reklame makinash, ose embelsirash, etj, shohim gjithmone te ndenjurat e nje femre...?
    Ta them une, nuk eshte qellimi as tek femra dhe as tek makina, karamelet, apo letra higjenike..., por tek ajo qe te mbetet ne mendje...
    Edhe puna e ketyre eshte qe po te flasim kaq shume per ta, nuk bejme tjeter vetem reklame, publicitet- pasi kryesore eshte te flasesh ( kete duan ), se per ē'fare, s'ka rendesi fare, boll te flitet ( qoft edhe kunder ).
    Kjo pra eshte me mire nga te gjitha, jo ti ēensurojme, por ti injorojme-duke u pergjigjur here pas here...!

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 05:10
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2006, 13:45
  3. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  4. 118 shqiptarė kėrkojnė nėnshtetėsi bullgare
    Nga StormAngel nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 13:04
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 08:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •