Close

Rezultati i Sondazhit: A duhen CENSURUAR postuesit dhe postimet antishqiptare (kryesisht fetare) ne forum?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, le te reduktohet/censurohet nr i postimeve/postueseve

33 80.49%
  • Jo mos te kete kontroll mbi temat/postimet e pahijshme

8 19.51%
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 79
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ketu jemi ne forum shqiptar dhe jo arab!!
    kjo eshte e keqja juaj,se ju i quani arabe gjithe shqiptaret mysliman!!
    ja dhe nje praove tjeter !!

sa per te mbush mendjen ty,qe juve jeni te paret ata te cilet do duhej te reflektoni ndaj vehtes tuaj,duke mos ofenduar persona apo komunitete te vecanta,pra mos tentoni te perhapni urrejtje nder fetare!!!
    Degjo i nderuar, asnje nuk foli keq per shqiptare musliman..., (gjej vetem nje fraze nga une dhe nga te gjithe postuesit e mesiperm...), por jemi duke dģskutuar per njerez qe flasin shqip por qe zemra nuk i rreh shqip!
    Pasi ti me quajte prove, une te them qe proven ta dhash une ty!
    Pra urdhero e perdore, faktin qe te jesh antiturk je automatikisht antishqiptar...
    Nuk quan njeri nje shqiptar musliman, arab, turk, tartar, maroken...!, por ate qe flet vetem shqip, por qe shprehet kunder Shqiperise.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Okey pra,

Shqiptarėt Musliman = Arabe ,

Shqiptarėt Orthdooks = Grekė ,

Shqiptarėt Katolik = Serbė ,

Je dakord Niko ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk ka etiketuar njeri muslimanet si arabe, por vetem tipa te vecante si Arpos, behari, etj etj.
    Dhe sigurisht qe vazhdoj ta them, nuk e di ēa prejardhje keni, shoh vetem qe ne zemer keni arabine, dhe per mua jeni vetem arab shqipfoles.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Me fal po ketu jemi ne forumin SHQIPTAR, prandaj, nese une flas kunder islamit dhe arabeve nuk ka asgje jashte normales, ne te kunderten ky nuk eshte forum islamik ose arab, prandaj kur filo arab si puna jote ofendojne figurat e kombit atehere eshte problem.

Shikon ndonje gje anti-shqiptare ti tek fjalet e mia?
    Me duket se e ke keqkuptuar temen, flitet per censuren e postimeve anti-shqiptare , jo ato anti-arabe dhe anti-islamike.
    shnet.
    Ti je koketrash, te jesh anti-islamik eshte te jesh anti-70%-Shqiptar !

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Degjo i nderuar, asnje nuk foli keq per shqiptare musliman..., (gjej vetem nje fraze nga une dhe nga te gjithe postuesit e mesiperm...), por jemi duke dģskutuar per njerez qe flasin shqip por qe zemra nuk i rreh shqip!
    Pasi ti me quajte prove, une te them qe proven ta dhash une ty!
    Pra urdhero e perdore, faktin qe te jesh antiturk je automatikisht antishqiptar...
    Nuk quan njeri nje shqiptar musliman, arab, turk, tartar, maroken...!, por ate qe flet vetem shqip, por qe shprehet kunder Shqiperise.
    ateher ne qofte se ti pretendon se,nuk quan shqiptaret mysliman turq,arab,gabel,magjyp etj etj ,ik dhe shkruaj ne forumet Arabe dhe jo ketu tek forumi shqiptar!!

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Okey pra,

Shqiptarėt Musliman = Arabe ,

Shqiptarėt Orthdooks = Grekė ,

Shqiptarėt Katolik = Serbė ,

Je dakord Niko ?
    Shko e fshi qurret ti...
    Te thash nje here, ju derrin daje ta beni!
    Mos lexo per se mbrapthi, dhe ngrihu ne kembe e shih rrealitetin, se me Byxxx perpjet sheh keq.
    Ku i lexove keto ti?
    Apo do te besh rekord postimesh, atehere drejtoju ndonje tjetri.

Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ateher ne qofte se ti pretendon se,nuk quan shqiptaret mysliman turq,arab,gabel,magjyp etj etj ,ik dhe shkruaj ne forumet Arabe dhe jo ketu tek forumi shqiptar!!
    Sa here qe do te trillohet historia me "fakte" jevgjish, kush do te postoj keto "fakte", do ta quaj jevg, magjyp, gabel, arab........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Ti je koketrash, te jesh anti-islamik eshte te jesh anti-70%-Shqiptar !
    , e pra, me kete argument me binde.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk ka etiketuar njeri muslimanet si arabe, por vetem tipa te vecante si Arpos, behari, etj etj.
    Dhe sigurisht qe vazhdoj ta them, nuk e di ēa prejardhje keni, shoh vetem qe ne zemer keni arabine, dhe per mua jeni vetem arab shqipfoles.
    ore ti Xfiles!!
    eshte fare e lehte per te u kuptuar se;qe te behesh moderator ne forumin shqiptar,se pari duhet te japesh premtimin se;do jesh nje anti mysliman i devotshem!gje te cilen e ke plotesuar dhe ti ne modelar!!premtimi i dyte qe ti ke dhane dhe duhet ta realizosh eshte ;qe ti duhet te censurosh madje dhe te perjashtsh nga forumi te gjithe ata te cilet mbrojne islamin!!!

prandaj dhe nuk te vej shum faj ty,qe te qendrosh moderator,te duhet te besh te shumtit e rasteve jashte vullnetit apo deshires tende!!!

tepata thane une ty ,me mire nje antar i thjeshte dhe i nderuar me te gjitghe ,se sa moderator i imponuar dhe pa reputacion tek pjesa dermuese e forumit!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    O behar, une flas hapur kunder islamit, dhe nuk hiqem cun i mire dhe tolerant se do isha fallco ashtu.
    Ti ke qef arabin, hallall ta beft zoti, por te pakten pranoje.
    vetem disa jave me pare me duket se shkruajte diēka te bukur ti per te krishteret, i quajte pederasta dhe pedofila katoliket e forumit.
    Eshte e drejta jote ta mendosh, por te pakten mos u bej hipokrit.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 05:10
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2006, 13:45
  3. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  4. 118 shqiptarė kėrkojnė nėnshtetėsi bullgare
    Nga StormAngel nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 13:04
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 08:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •