Close

Rezultati i Sondazhit: A duhen CENSURUAR postuesit dhe postimet antishqiptare (kryesisht fetare) ne forum?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, le te reduktohet/censurohet nr i postimeve/postueseve

33 80.49%
  • Jo mos te kete kontroll mbi temat/postimet e pahijshme

8 19.51%
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 79
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    une nuk kam degjuar ndonjehere ndonje mod/smod/admin anti-shqiptar apo qe shan heronjte kombetar, apo te jete filo arabo-turk.

Sa mire qe po votojne pro censures edhe ata qe jane kandidate per tu censuruar.
    Ti do te ishe nder te paret qe do ta maresh nje bann !
    Nuk je shqiptar nese ofendon kulturėn Shqiptare, e nė kulturė hyn edhe traditat fetare tė ēdo komuniteti !

Ndryshe eshte kur perdor argumente, e ndryshe kur ofendon !
    Eshte e ditur qe nga koherat e lashta qe shijet dhe ngjyrat nuk diskutohėn !
    Ndryshe then, ne flasim per lisa, ti flet gjithmon per fshisa !

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja Lexo Postimin
    ate po mendoja edhe une. Sa ironike. Une ika tia fus gjumit njerez. Pafsha rezultate te mira ne mengjes.
    qeke pergjumesh ti pranej

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Ti do te ishe nder te paret qe do ta maresh nje bann !
    Nuk je shqiptar nese ofendon kulturėn Shqiptare, e nė kulturė hyn edhe traditat fetare tė ēdo komuniteti !

Ndryshe eshte kur perdor argumente, e ndryshe kur ofendon !
    Eshte e ditur qe nga koherat e lashta qe shijet dhe ngjyrat nuk diskutohėn !
    Ndryshe then, ne flasim per lisa, ti flet gjithmon per fshisa !
    ARGUMENTE...???= Do te thote te kundershtosh me baza!
    Por kur flitet per Shqiperine, per Gjergj Kastriotin, per besimin e shqiptareve, pse nuk perdorni argumentet europiane, por gjithnje ngjyni sfingjerin tek arkivi turk?
    Eshte sikur nje tjeter ( dashakeqes i Kombit ), te marre per baze argumente nga arkivi serb..., ē'fare kishe per te thene, qe jane dy forma argumentesh? Jo more...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    ARGUMENTE...???= Do te thote te kundershtosh me baza!
    Por kur flitet per Shqiperine, per Gjergj Kastriotin, per besimin e shqiptareve, pse nuk perdorni argumentet europiane, por gjithnje ngjyni sfingjerin tek arkivi turk?
    Eshte sikur nje tjeter ( dashakeqes i Kombit ), te marre per baze argumente nga arkivi serb..., ē'fare kishe per te thene, qe jane dy forma argumentesh? Jo more...
    Mos mor burr i dheut !
    Po te kisha marur per baze argumente te evropjaneve, do te kisha then qe Giorgos eshte Greke siq pretetendojn ata, apo edhe Maqedonas !... e isha shkuar edhe me larg duke i quajtur iliret Serb, siq pretendon historia moderne e Serbise ! Por nuk e kam then, shkurt e shqip kam then dhe e perseris qe Skenderbeun e keni shendrruar ne nje Hero FETAR e jo Kombetar ! Kurse Tereza e Kalkutes ishte ne sherbim te Vatikanit, e jo ne sherbim te Shqiptareve ! Keto jan fakte, asgje nuk shpika !

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    A quhet antishqiptare edhe thurrja lavde nje rusi a jo, tuj e pase gjithmone parasysh politiken e tyre ndaj shqiptareve nder shekuj?

Per keta qe jane pro-arabe po se po, u kuptum, po ate pyetjen me larte ende se kam te qarte.

edhe me larg duke i quajtur iliret Serb,
    Mire mire bjeri lodres ti...
    Po pse Europa eshte greqi-serbi???
    Por edhe ne Europe ka njerez qe nuk na duan, por jo ti drejtohemi atyre qe na shkaterruan per peseqindvjet, se i bie qe per inat te vjerres te shkosh te flesh me nallbanin...
    Megjithe ate, me qe nuk jemi ne arabi dhe turqi, ti mund te konstatosh fare lehte, duke u shprehur ashtu siē shprehesh per figura te shquara shqiptare...-te kalibrit boteror, besimi fetar s'ka pune kur diskutohen tema historike o patriotike, ti i ngaterron gjerat...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    une nuk kam degjuar ndonjehere ndonje mod/smod/admin anti-shqiptar apo qe shan heronjte kombetar, apo te jete filo arabo-turk.

Sa mire qe po votojne pro censures edhe ata qe jane kandidate per tu censuruar.
    po qe se mua me konsideron si kondidat per censure,atehere i bie qe ti te jeshe Antare!!
    ja po nis me ty si moderator!
    Ja ej-ju hel rob te trashe, tetekel-lemune-l-lugatul-arabijetun?
    Shqip nuk kuptoni, uroj te merrni vesh ne arabisht.
    Puna eshte se evropa nuk ka te krishtere qe kthehen ne musliman, mund te kete 1 ne 100 mije, por jo me shume,
    e vetmja arsye pse shtohet numri i muslimaneve ne evrope eshte prej shtimit te popullsise jo-vendase, dmth asaj arabo-magjype.

Faleminderit.
    ja dhe shoket e tu Moderator!
    Citim Postuar mė parė nga D@mian Lexo Postimin
    E kam permendur perseri se islamiku mesatar ka mprehtesine mendore te nje amebe.
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    GJysma e atyre qe jane perjashtuar per fare ndodhen te qete e te sigurt tek forumi islamik. U futa aty thjesht per kuriozitet po se mora vesh nese eshte forum arab apo shqiptaresh te arabizuar. Emra nga me te frikshmit, perfshi xhihadiste dhe al kaediste te njohur. Lum SHqiperia per keta trushkundur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me fal po ketu jemi ne forumin SHQIPTAR, prandaj, nese une flas kunder islamit dhe arabeve nuk ka asgje jashte normales, ne te kunderten ky nuk eshte forum islamik ose arab, prandaj kur filo arab si puna jote ofendojne figurat e kombit atehere eshte problem.

Shikon ndonje gje anti-shqiptare ti tek fjalet e mia?
    Me duket se e ke keqkuptuar temen, flitet per censuren e postimeve anti-shqiptare , jo ato anti-arabe dhe anti-islamike.
    shnet.

Mire e ke ti, por qe tema nuk eshte per mosofendim te gjithe botes, mosulje vlerash per gjithe globin, por te Kombit Shqiptar, ketu ka elemente qe duan te ndryshojne historine, duke na parashtruar si miq ata qe jane armiqte e perbetuar te Kombit Shqiptar...
    Ketu qendron edhe ndryshimi, por kjo nuk justifikon fjalorin e ulet!
    Dikush arriti deri sa te thote; Kush eshte kunder truqise eshte edhe kunder Shqiperise, ēi thua ti kesaj, si do te pergjigjeshin shqiptaret kesaj rradhe?

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Me fal po ketu jemi ne forumin SHQIPTAR, prandaj, nese une flas kunder islamit dhe arabeve nuk ka asgje jashte normales, ne te kunderten ky nuk eshte forum islamik ose arab, prandaj kur filo arab si puna jote ofendojne figurat e kombit atehere eshte problem.

Shikon ndonje gje anti-shqiptare ti tek fjalet e mia?
    Me duket se e ke keqkuptuar temen, flitet per censuren e postimeve anti-shqiptare , jo ato anti-arabe dhe anti-islamike.
    shnet.
    ketu jemi ne forum shqiptar dhe jo arab!!
    kjo eshte e keqja juaj,se ju i quani arabe gjithe shqiptaret mysliman!!
    ja dhe nje praove tjeter !!
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po ti more halldup shallvare gjere, nga na dole.
    Si thua..., te heqim fare fene orthodokse, PSE?
    Po mire..., e pastaj ē'fare te behemi?
    Si ty???
    sa per te mbush mendjen ty,qe juve jeni te paret ata te cilet do duhej te reflektoni ndaj vehtes tuaj,duke mos ofenduar persona apo komunitete te vecanta,pra mos tentoni te perhapni urrejtje nder fetare!!!

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 05:10
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2006, 13:45
  3. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  4. 118 shqiptarė kėrkojnė nėnshtetėsi bullgare
    Nga StormAngel nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 13:04
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 08:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •