Close
Faqja 204 prej 406 FillimFillim ... 104154194202203204205206214254304 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,031 deri 2,040 prej 4051
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Merr nje usb flash disk dhe shkon ne ndonje internet kafe ose bibloteke te qyteti ku jeton.
    Shkon te kjo faqe.http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=sq
    E shkarkon skedarin ne flash disk te internet kafeja/biblotek dhe instalon pakon shqip ne komjuterin ne shtepi.
    Windowsin duhet ta kesh anglisht ne kompjuterin ne shtepi.Nqs nuk e ke anglisht pakua e gjuhes shqipe nuk instalohet.
    Ose
    Shiko per antare forumi qe jetojne ne shtetin ku je.Dergoji ndonje email per adresen,dergoji nja 3-4 birra me poste dhe ai te dergon Cd- ne me poste lol.Kaq
    E bere prove dije edhe nuk kthehet, PC-ja ne anglishte eshte,por ajo skeda eshte vec 4.5 MB.

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar driniluka pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Nuk mė fiket kompjuteri me 'shut down'!

Ju lutem me ndihmoni sdi ckam ngaterruar te acount edhe nuk me fiket pcja me shut down...

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Tabelat dhe mesazhet qe jepen ne windows bien ne 2 kategori.
    1.Mesazhe gabimi
    2.Instruksione per te vazhduar
    Ne rastin tend duhet te kuptoje mesazhin qe nuk eshte gje tjeter vecse fut cd ne per te instaluar.Nuk eshte mesazh gabimi eshte mesazh instruksion qe te tregon cfare duhet besh.
    Hi faleminderit per sqarimin.
    Por puna ishte se kisha bere disa instalime te nje pas njeshem pas formatit qe i bere edhe nuk e di se cilin problem kishte, se aty vetem HP thote edhe me CD-n e printerit nuk korespodonin te thenat e tjera nga ajo nuk e di se cfare kerkonte.

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar driniluka pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Problemi u zhithe.
    Pas nje lenje me shume se 16 ore ndezur te PC edhe pas nje rindezje nuk ma nxori serisht ate problem tani se car pati nuk e mora veshe, por ajo qe ka rendesi eshte se gjithcka eshte ne rregull tani.
    Tema mund te mbyllet.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar driniluka pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Postime
    36

Nė laptopin tim nuk instalohet Windows XP

Kam loptopin Hp pavilion Notebook 9700d.Ėshtė prodhim i kėti viti.ka dyprocesora due core.Ramin e ka 4gb.Pėrshkrimin e bėra pėr tė treguar se nuk po mundem ta instaloj Xp.Ka vistėn tė instaluar qė e kam instaluar vetė.Hardiskun e kam ndar nė tri pjesė.Dy i kam lėnė mė tė mėdhenjė e njė mė i vogėl.Kam deshur qė nė pjesėn e dytė ta instaloj Xp,mirpo nuk e njefė.E futi CD e Xp,nė rregull i lexon ato qė janė para instalimit d.m.th kur hapet cd nga boot. Nė rregull i lexon ato tė dhėnat e cd sė Xp,mirpo kur i kryen ato,aty ku del 1.install 2.Repair dhe Esc.Unė i themė install,ndėrsa ajo e vendosė F3 pra me dalė jashtė.Edhe kur e futė Cd e Xp nė sistem tė vistės dhe qė hapet cd-ja .Opsionin install xp nuk e ka aktiv d.m.th nuk mund tė instalohet.Nėse ka mundėsi dikush me treguar se pse nuk instalohet.Apo nuk e pranon Loptopi versionet e vjetra tė sistemeve apo duhet me ndryshuar diēka pėr me instaluar.

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Dardiafro pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga sweetshejtone Lexo Postimin
    Ju lutem me ndihmoni sdi ckam ngaterruar te acount edhe nuk me fiket pcja me shut down...
    E ke si opsion pėr ta fikur apo tė ėshtė zhdukur butoni i fikjes?
    Tė nxjerr ndonjė mesazh gabimi?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ClaY_MorE pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    E para e punes te duhet nje windows XP Profesional SP2 Cd qe te airhs ta instalosh ne nje kompjuter me dy procesora pasi XP Home nuk suporton dy procesora. Pastaj ajo problemi tjeter qe te ndodh ty eshte pasi Windows XP Setup nuk mund te gjeje driverat e HDD te duhet te maresh driverat e HDD qe ti instalosh para se te filloje settup.

Hidhi nje Sy keti linku http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3636841
    Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 29-11-2008 mė 13:54
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Ardi_Pg_ID pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Opsionin e fikjes e kam por nuk fiket....Me duket se kam nderruar acount jam kthyer ne administrator kompjutri...Smarr vesh hic ckam bere...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Postime
    36
    Faliminderit pėr pėrgjigjėjen por ku mund ti marrė kėto drajvera dhe ku duhet ti instaloj ato drajvera.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Me falni cfare O/S dritarje perdorni XP home edition,Xp professional apo Vista?
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •