bsdev (03-03-2017)
Ju lutem me ndihmoni sdi ckam ngaterruar te acount edhe nuk me fiket pcja me shut down...
Hi faleminderit per sqarimin.
Por puna ishte se kisha bere disa instalime te nje pas njeshem pas formatit qe i bere edhe nuk e di se cilin problem kishte, se aty vetem HP thote edhe me CD-n e printerit nuk korespodonin te thenat e tjera nga ajo nuk e di se cfare kerkonte.
bsdev (03-03-2017)
Problemi u zhithe.
Pas nje lenje me shume se 16 ore ndezur te PC edhe pas nje rindezje nuk ma nxori serisht ate problem tani se car pati nuk e mora veshe, por ajo qe ka rendesi eshte se gjithcka eshte ne rregull tani.
Tema mund te mbyllet.
bsdev (03-03-2017)
Kam loptopin Hp pavilion Notebook 9700d.Ėshtė prodhim i kėti viti.ka dyprocesora due core.Ramin e ka 4gb.Pėrshkrimin e bėra pėr tė treguar se nuk po mundem ta instaloj Xp.Ka vistėn tė instaluar qė e kam instaluar vetė.Hardiskun e kam ndar nė tri pjesė.Dy i kam lėnė mė tė mėdhenjė e njė mė i vogėl.Kam deshur qė nė pjesėn e dytė ta instaloj Xp,mirpo nuk e njefė.E futi CD e Xp,nė rregull i lexon ato qė janė para instalimit d.m.th kur hapet cd nga boot. Nė rregull i lexon ato tė dhėnat e cd sė Xp,mirpo kur i kryen ato,aty ku del 1.install 2.Repair dhe Esc.Unė i themė install,ndėrsa ajo e vendosė F3 pra me dalė jashtė.Edhe kur e futė Cd e Xp nė sistem tė vistės dhe qė hapet cd-ja .Opsionin install xp nuk e ka aktiv d.m.th nuk mund tė instalohet.Nėse ka mundėsi dikush me treguar se pse nuk instalohet.Apo nuk e pranon Loptopi versionet e vjetra tė sistemeve apo duhet me ndryshuar diēka pėr me instaluar.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
E para e punes te duhet nje windows XP Profesional SP2 Cd qe te airhs ta instalosh ne nje kompjuter me dy procesora pasi XP Home nuk suporton dy procesora. Pastaj ajo problemi tjeter qe te ndodh ty eshte pasi Windows XP Setup nuk mund te gjeje driverat e HDD te duhet te maresh driverat e HDD qe ti instalosh para se te filloje settup.
Hidhi nje Sy keti linku http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3636841
Ardi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 29-11-2008 mė 13:54
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
bsdev (03-03-2017)
Opsionin e fikjes e kam por nuk fiket....Me duket se kam nderruar acount jam kthyer ne administrator kompjutri...Smarr vesh hic ckam bere...
Faliminderit pėr pėrgjigjėjen por ku mund ti marrė kėto drajvera dhe ku duhet ti instaloj ato drajvera.
Me falni cfare O/S dritarje perdorni XP home edition,Xp professional apo Vista?
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Krijoni Kontakt