Ka mundesi qe hard disku te jete s-ata si windows xp home edition po ashtu dhe professional me sp2 skane ēti bejne sepse CD-ja e jindousin nuk permban drivera s-ata dnaj qe windows-i as qe nuk e sheh fare hard diekun
.
ne kete rast do ishte mire nje windows xp me sp3 , sepse ky eshte i garantuar qe i ka driverat per s-ata
Me WINdOWS XP origjinal nuk do arrish kurrė ta instalosh. Nuk ėshtė e ligjshme por mund tė them se vetėm WINDOWS XP tė trazuar nga ekspertė qė kanė arritur ti fusin drivers SATA mund tė tė bėjnė punė. Ka plot mėnyra qė mund ta bėsh edhe vetė por nuk do i futem asaj ēėshtjeje.
Njėra mėnyrė ėshtė ajo qė tė ka pėrmendur auLoN. dhe e mira ėshtė ta ēosh tek dikush qė ka njohuri pak mė tepėr tek kėto gjėra. Mėnyra tjetėr ėshtė tė gjesh driverat e diskut qė ke dhe ti fusėsh gjatė Instalimit nėpėrmjet njė diskete USB. Mėnyra tjetėr ėshtė ta ēosh tek njė pikė servisi dhe me pak lekė bėhet.
Kalofsh mirė.
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Mo po ca jeni kapur kaq keq me mua se po me vjen cudiune nuk thashe qe i duhet SP2 per SATA driver une i thashe qe i duhet SP2 per punen e dy procesoreve dualcore ne sistemin e tij. per Sata driver i mjafton vetem SP1 pasi SP1 suporton SATA drivers po SP1, SP2 nuk suportojne AHCI edhe controlloret e SATA ne MoBo e tanishme. Pastaj po te shikoje linkun qe une i kam dhene tregon se si mund te shtoje driverat AHCI ne cdo CD instalimi Windows XP Pro. Amani e te pakten hapni nje teme me vete ti kundervihemi Ardit se sa kshu duke e konfuzuar me shume personin me probleme.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
LoooooooooooOooooooooooOooooooooOoooooooooooL.Sa kam qesh.Je i madh.Evalt cke ore djal.Po sa ambicioz qe je ore.+Edhe shume kokfort.Mos ma mer keq.Po ca ke me ardin njehere.Vetem per nje replike dhe i bere keshtu mardheniet ti.Pale pale ty hysh njehere andej nga feja ti te besh sherre yhy ca do beje.Mos i prish mardheniet me antaret sepse njehere mund te te hyj ne pune ardi dhe i kemi pare njohurite e tij.Me fal nqs flas gabim.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mirė faliminderit pėr ndihmėn e dhėnė,kėtė temė e mbyllim fare se po shohė se po zihi nė mesė veti dhe nuk dėshiroj qė problemi imė tė ndikoj nė mardhėniet nė forum.Ju falenderoj tė gjithėve pėr kėshillat dhe ndihmėn qė mė kenė ofruar.Pėrshėndetje nga Dardiafro.
A mund te pyes edhe une se kam te njejtin problem. Psh mua gjate punes me del tabela e meposhtme.
Dardiafro nuk zihemi ne jo mos ki merak po a e zgjidhe problemin apo jo?
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Provo te besh REPAIR Kasperskyn.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt