Close
Faqja 206 prej 406 FillimFillim ... 106156196204205206207208216256306 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,051 deri 2,060 prej 4051
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Rapsoul:Nje procesor dualcore 1.7ghz nuk do te thote qe fuqia eshte dyfish 3.4ghz
    Fuqia eshte 1.7ghz
    Secili procesor punon me 1.7ghz.Edhe kur punojne te dyja procesorat njekohsisht sipas rastit te dyja japin 1.7 ghz jo me shume.
    Shpejtesia "totale" nuk ka llogjike,shpejtesia e nje berthame procesori+shpejtesia e berthames se 2-te.
    Dmth njė procesor Intel Celeron 2.2GHz ėshtė mė i fuqishėm se ai Dual Core 1.7Ghz?
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    E para e punes te duhet nje windows XP Profesional SP2 Cd qe te airhs ta instalosh ne nje kompjuter me dy procesora pasi XP Home nuk suporton dy procesora. Pastaj ajo problemi tjeter qe te ndodh ty eshte pasi Windows XP Setup nuk mund te gjeje driverat e HDD te duhet te maresh driverat e HDD qe ti instalosh para se te filloje settup.

Hidhi nje Sy keti linku http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3636841
    Ardi
    Ka mundesi qe hard disku te jete s-ata si windows xp home edition po ashtu dhe professional me sp2 skane ēti bejne sepse CD-ja e jindousin nuk permban drivera s-ata dnaj qe windows-i as qe nuk e sheh fare hard diekun
    .
    ne kete rast do ishte mire nje windows xp me sp3 , sepse ky eshte i garantuar qe i ka driverat per s-ata

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Dmth njė procesor Intel Celeron 2.2GHz ėshtė mė i fuqishėm se ai Dual Core 1.7Ghz?
    2.2 shi eshte me i shpejte,me i fuqishem se sa 1.7-a pamvarsisht se nuk eshte dualcore.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Me WINdOWS XP origjinal nuk do arrish kurrė ta instalosh. Nuk ėshtė e ligjshme por mund tė them se vetėm WINDOWS XP tė trazuar nga ekspertė qė kanė arritur ti fusin drivers SATA mund tė tė bėjnė punė. Ka plot mėnyra qė mund ta bėsh edhe vetė por nuk do i futem asaj ēėshtjeje.

Njėra mėnyrė ėshtė ajo qė tė ka pėrmendur auLoN. dhe e mira ėshtė ta ēosh tek dikush qė ka njohuri pak mė tepėr tek kėto gjėra. Mėnyra tjetėr ėshtė tė gjesh driverat e diskut qė ke dhe ti fusėsh gjatė Instalimit nėpėrmjet njė diskete USB. Mėnyra tjetėr ėshtė ta ēosh tek njė pikė servisi dhe me pak lekė bėhet.

Kalofsh mirė.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga evalt Lexo Postimin
    Ka mundesi qe hard disku te jete s-ata si windows xp home edition po ashtu dhe professional me sp2 skane ēti bejne sepse CD-ja e jindousin nuk permban drivera s-ata dnaj qe windows-i as qe nuk e sheh fare hard diekun
    .
    ne kete rast do ishte mire nje windows xp me sp3 , sepse ky eshte i garantuar qe i ka driverat per s-ata

Mo po ca jeni kapur kaq keq me mua se po me vjen cudi une nuk thashe qe i duhet SP2 per SATA driver une i thashe qe i duhet SP2 per punen e dy procesoreve dualcore ne sistemin e tij. per Sata driver i mjafton vetem SP1 pasi SP1 suporton SATA drivers po SP1, SP2 nuk suportojne AHCI edhe controlloret e SATA ne MoBo e tanishme. Pastaj po te shikoje linkun qe une i kam dhene tregon se si mund te shtoje driverat AHCI ne cdo CD instalimi Windows XP Pro. Amani e te pakten hapni nje teme me vete ti kundervihemi Ardit se sa kshu duke e konfuzuar me shume personin me probleme.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Mo po ca jeni kapur kaq keq me mua se po me vjen cudi une nuk thashe qe i duhet SP2 per SATA driver une i thashe qe i duhet SP2 per punen e dy procesoreve dualcore ne sistemin e tij. per Sata driver i mjafton vetem SP1 pasi SP1 suporton SATA drivers po SP1, SP2 nuk suportojne AHCI edhe controlloret e SATA ne MoBo e tanishme. Pastaj po te shikoje linkun qe une i kam dhene tregon se si mund te shtoje driverat AHCI ne cdo CD instalimi Windows XP Pro. Amani e te pakten hapni nje teme me vete ti kundervihemi Ardit se sa kshu duke e konfuzuar me shume personin me probleme.

Ardi
    LoooooooooooOooooooooooOooooooooOoooooooooooL.Sa kam qesh.Je i madh.Evalt cke ore djal.Po sa ambicioz qe je ore.+Edhe shume kokfort.Mos ma mer keq.Po ca ke me ardin njehere.Vetem per nje replike dhe i bere keshtu mardheniet ti.Pale pale ty hysh njehere andej nga feja ti te besh sherre yhy ca do beje.Mos i prish mardheniet me antaret sepse njehere mund te te hyj ne pune ardi dhe i kemi pare njohurite e tij.Me fal nqs flas gabim.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Postime
    36
    Mirė faliminderit pėr ndihmėn e dhėnė,kėtė temė e mbyllim fare se po shohė se po zihi nė mesė veti dhe nuk dėshiroj qė problemi imė tė ndikoj nė mardhėniet nė forum.Ju falenderoj tė gjithėve pėr kėshillat dhe ndihmėn qė mė kenė ofruar.Pėrshėndetje nga Dardiafro.

i/e regjistruar Maska e Shoku Miti
    Anėtarėsuar
    20-10-2008
    Postime
    46
    A mund te pyes edhe une se kam te njejtin problem. Psh mua gjate punes me del tabela e meposhtme.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Dardiafro nuk zihemi ne jo mos ki merak po a e zgjidhe problemin apo jo?

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Provo te besh REPAIR Kasperskyn.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •