Close
Faqja 214 prej 406 FillimFillim ... 114164204212213214215216224264314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,131 deri 2,140 prej 4051
    Memory_Hacked Maska e Lani_Cracker
    Anėtarėsuar
    03-09-2006
    Vendndodhja
    GjiLAn
    Postime
    10
    Nėse te kujtohet emri i ati programit qe ke instaluar per here te fundit atėher fshije.. Zakonisht kjo paraqitet me e se shumti tek office
    shkarko Windows Installer CleanUp utility
    Kodi:
    http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe
    2.ruaje ne desktop

3.Kliko mbi te per te instaluar utility.

4.Kliko Start > Programs[B] >Installer CleanUp Utility

5.Zgjedhe ndonjėrin prej programve qe deshiron me fshir Dhe kliko Remove

Ose

6.Kliko Start shtyp: RUN > Msconfig> Startup >Dhe hiqja piken te cilat shfaqet ne startim windowsit kliko Apply dhe OK

7.Nėse te paraqitet prap

8.Kliko Start > RUN shtyp:sc config MSIServer start= disabled

9.Ristarto kompjuterin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lani_Cracker : 06-01-2009 mė 09:34
    V i r t u a l G C High-definition

Kete mund ta kete edhe prgrami i printerit.hiqe dhe vere edhe njehere.Ose me cd jepi repair.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

e ka fajin ndonje program

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Kete mund ta kete edhe prgrami i printerit.hiqe dhe vere edhe njehere.Ose me cd jepi repair.
    Me duket se programi i printerit po e provoj njehere...Flm qe u pergjigjet me ndihmuat shume...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42
    Kam instaluar dikur nje program qe tregonte temperaturen e procesorit.Shiko njehere ketu http://www.majorgeeks.com/download4181.html
    Mund te kontrollosh temperaturen e cpu dhe rrotullimet e fan te procesorit.Eshte freeware.
    Por eshte mire te hysh ne BIOS dhe te kontrollosh dhe njehere temperaturen max te lejuar per procesorin.

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    formatim dhe u mbyll ceshtja!
    Por nuk eshte aq e thjeshte, sidomos per ata qe e duan kompjuterin e tyre, dhe e trejtojne mire ate.
    Formatimi eshte i demshem per memorien nese i behet shpesh.
    Me mijra probleme qe mund te dalin, i bie ti bejme format kompjuterit cdo 24 ore...nderkohe qe ashtu sic ka mijra probleme ka dhe mijra mundesi per te zgjidhur keto probleme.
    ixnpel: nuk e di nese e ke zgjidhur apo jo problemin por do te keshilloja te provoje te gjitha metodat qe te sugjerojne. Kur te shohesh se nuk ka me mundesi te tjera atere beje formatimin. Une mendoj se nuk do shkosh deri tek formatimi!
    Kam 2 vjet me laptopin, kam pasur probleme pa fund, dhe nuk e kam formatuar asnjehere.
    Love Inter

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Kur hap faqet e internetit me IE bllokohet kompjuteri

Kam Nje Problem Kur Kerkoi Te hap Faqen E Internetit
    Me Bllokohet Pc Kurse me Mozilla Firefox Me Hapet Pa Problem
    Dhe Kerkoi Te Instaloi Se shkarkoi dot
    Ne Fakt e Kisha Internet Explor 8 Po Padashje Mu Fshi
    Dhe Kur kerkoja te Hapja Internetitn Me Hapeshte Dritarja dhe me Ngecme
    Pc Duhet ti Beja restart Pc qe qe te Iqeshte Tani Per Momentin Po shkruaj
    Nga Mozilla Firefox
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    te kisha kesshilluar ta instalosh prape IE7 sepse 8 -i eshte beta version, dhe merrja update per IE7 sepse te nevojiten

Shkarko IE 7 dhe veri kete addon dhe provoje.Do te behet IE Pro.Keu ka disa specifika qe i mungojne te parit.(7 normale dmth).

ADDON
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    blood venom a ka mundesi pak sqarim per kete addon se une i kam marre te gjitha updatet e IE7 por a eshte diqka ekstra ky file addon apo qka??

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •