benseven kur hap te C-ja del Windows old qe i bie te jete Vista dhe te gjitha gjerat qe ishin ne vista jane akoma nuk jane fshire po ky shtata kur e instalon me nje particion me V isten e fshin ATE ???? Si ka mundesi...
Tung.
benseven kur hap te C-ja del Windows old qe i bie te jete Vista dhe te gjitha gjerat qe ishin ne vista jane akoma nuk jane fshire po ky shtata kur e instalon me nje particion me V isten e fshin ATE ???? Si ka mundesi...
Tung.
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
ti me siguri nuk e ke instaluar per ta ber dual boot por e ke instaluar si upgrade, mos shpreso qe te ket mundesi per te disinstaluar w7, per mendimin tim duhet ta ri formatosh me visten.
nese do te kesh 2 os ne pc atehere hdd duhet ndare ne u pjese pra 2 particione, ne kete rast mund te perdoresh si w7 po ashtu dhe vista.
Evalt T
Perderisa nje madherbord ka konektore usb,atehere ka edhe porte USB jashte kompjuterit te kasa,zakonisht jane 4 porte USB mbrapa dhe dy perpara.
Portet usb mbrapa kompjuterit
http://www.pirainoenterprises.com/im...n/usb_port.jpg
2 Portet USB para kompjuterit.
http://www.mattcutts.com/images/gpc-front.jpg
Duhet qe 2portet e jashtme ato qe jane perpara kompjuterit,mbrapa te kene tel qe te lidhen ne madherbord.
4 portet mbrapa jane pjese e madherbordit te ngjitura.
Per dy portet e para mund ti provosh ia heq telin mbrapa njerit dhe le te lidhur portin tjeter.
Pastaj provon portin tjeter.
Provo te ndezesh kompjuterin dhe mbaj shtypur menjhere DEL buton.NQS hapet biosi kliko ne default,per ta kthyer konfiguracionin e biosit ne situate sic ka qene kur ka ardhur nga fabrika.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 14-06-2009 mė 14:42
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ngjyrat e telave mbrapa portit USB qe ndodhet perpara kompjuterit.
Telin e zi duhet ta lidhesh me GND ne figuren ketu te USB 56 ne madherbord
http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=21
teli i juq duhet te jete ne fillim te usb 56 aty ku thote 5v
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kliko ne start,klik ne kerko dhe fut
boot.ini
E hap me notepad.
Nqs nuk sheh fare aty vista si tekst por vetem win 7,atehere nuk ka sesi te beje boot kompjuteri ne vista,pasi vista nuk ekziston ne boot ini.
Gabimi eshte instalimi i 7es ne te njejtin particion ku eshte vista.
Shiko per direktorine system 32
Fut ne kerkim system 32.
Nqs gjen vetem win7sistem 32 dhe nuk gjen system32 te vistes,atehere vista te eshte korruptuar nga instalimi 7-es.
Duhet krijuar particion i ri
dhe aty instalohet vista.
Futet disku i vistes dhe te opsionet e instalimit zgjedh si shkronje per formatim particioni dhe instalim te vistes shkronjen psh D qe i perket particionit bosh.Aty instalohet vista.
pas instalimit e heq folderin windows old.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 14-06-2009 mė 15:32
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
E lexova dhe rilexova nja 3 here kete pyetje por me thene te drejten nuk e marr vesh fare.
car do ti mer lal: te kesh mundesi te besh restart apo te mos kesh mundesi?
nqs do qe perdoruesit te mos kene mundesi te bejne fikje PC ose restart atehere duhet te shofesh tek gpedit.msc
nqs do dicka tjeter shkrauje ne shqip qe te ta marrim vesh ;-)
Faleminderit per udhezimet e sakta. Kam 3 dite qe kam nderruar baterine dhe jam OK. benseven 11 faleminderit edhe nje here per durimin tuaj dhe punen ne ndihme te fillestareve.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Kam problem me Windows'in
Instaloj Windows XP punon kreit n`rregull por problemi eshte se .... nuk e mban windowsinshpesh here me paraqitet ai Blue Screeni ... ose shpesh ndodh e bej restart dhe nuk ndizet me ...
gjerat qe i kam n`Local Disc D:\ t`gjith ruhen ... kam provuar i kam nderruar HDD prap i njejti problem:S
kam instaluar shum lloje t`windows xp's ( nga lloje t`ndryshme t`CD've )
e kam instaluar edhe me CD t`DVD's full driver .... por as ajo sme ka bere pune
ps. me windows vista punon mire 4-5 dite por pastaj CPU Usage 100% :'( + classic themes
ju fLm
Krijoni Kontakt