Ore Vdekje fashizmit per te terë,as qe behet fjal fare)
Pro
Kunder
Mendim Neutral
Ore Vdekje fashizmit per te terë,as qe behet fjal fare)
Feel the pump √
He me bej nje analize te shkurter, te lutem.Eshte e kot te vazhdoj te fakte bindese...
Mos more ç'na thenke, pra enveri na paska dashur te na hape me boten...Sipas dokumenteve dhe leterave te lena nga Enver Hoxha Shqiperia nuk ishte akoma gati ne shume aspekte per tu hapur me boten.
Hajde leri denglat se kur mbaroi pilafi, kishte per te gjithe!U kishte lene Ramiz Alise ta kryente hapjen e vendit tone avash avash me perendimin...
E di zotrote qe je duke bere nje akuze, ku mund te ndiqet edhe ne menyre penale?por malesoret tane kishin qef te vinin ne TR dhe te okuponin Institucionet e Larta Shteterore dhe tentuan te ndanin vendin tone ne 1997 ne Jug Veri...KULMI !!!
Fakti qe jemi ne internet, nuk te shpeton te deklaroshe te tilla gjera!
Burgjeve shkuan ata qe ishin mesuar me jeten e burgut..., kurse per llaçin, s'kam çte them, bolle pune te ndershme kerkuan shqiptaret, por qe te vleresoheshin ne nje vend te huaj, pasi regjimi hoxhjan, edhe pse me llaç, nuk ja njohu! As nje kile mish ne muaj, 90 gram kafe te piset, e çte vazhdoje me gjate...O burgjeve te Botes o kush punon ne llac e ndertim dhe kush punon neper shtepite e Botes.
Ndryshuar për herë të fundit nga arbereshi_niko : 18-11-2008 më 13:20
RRofte Enver Hoxha.Plera e ?? Epo S~keni Faj Ju Jooo .. Ka Fajet SaLi RaMa Qe Ju soLLi Ne Kete Dite Juve .... Si Enver Hoxha S`Ka![]()
I Perjetshem Qofte Kujtimi I TIje Se Ka Qene Tamom Per KTe Popull Shqiptar.
Þë®véÇ vDéKjè§ Ãsgjë Š`është £ SÎgûRtë.
Te rroje si mos te rroje..., Loni ( enveri ) pe betoni, Peti ( te tjeret ) pe veteti!
Si ai nuk ka, me mire te mos kishte lindur fare!
Mos u habit, se ka edhe sot e kesaj dite qe duan hitlerin, duçen, polpot, pinoche, por gjitnje femije qe as ja kane haberin se ç'fare jane duke kerkuar..., por qe per ne vdiq nje here e pergjithemone, ai me soj e sorollop! Fajin e ka Amerika, kur nuk la te beheshin hesapet ashtu siç ja kishte lezeti! Por qe sot te diskutohet, eshte peme pa kokrra, eshte e kote!
Vazhdo e mendo keshtu, por me kohe do te ndryshosh edhe ti, si gjithe te tjeret.
mos eshte karlo bollino ky masteri.. se shqip nuk din mire.. po dhe ballistave u thot zogiste..
pra as gjuhen snjeh as historine..
jam kunder regjimit te hoxhes saliut dhe rames! jam pro integrimit ne BE dhe NATO.
posht komunistat
vari leshte
I dashur moderator...jini me tolerant dhe me i arsyetueshem per vendin qe keni ne forum dhe mundohuni te mos beni presione te kota kundrejt fjales se lire...se no kot qe eshte Forum
E para nuk ka kam akuzuar njeri ne emra te pervecem...Kujt i djeg le ta mbaje thote populli yne.
Sa per ju Brari nuk kam se cfare te them me shume. I konsumova cfare kisha per t'ju thene.
Tjeta !
Ndryshuar për herë të fundit nga Albmaster : 19-11-2008 më 14:12
Per shokun "TARAS" apo Shokun "SHPATI" e kishit fjalen??Apo te dyja bashke Taras-Shpati.?
Te dashur Forumista,nje gje te keni te sigurte si 1+1=2,ai sistem pavaresisht shume gjerave pozitive qe beri,po qe kishin vlere vetem per ate kohe,pati dhe te kunderten,dmth shume gjera negative,shkateroi dhe shume gjera,monetare,individuale,personale ect.............poromunizmi tek NE,"ESHTE NJE BOMBE BIOLOGJIKE,QE DO TE JAPI PASOJA DHE PER SHUME KOHE QE DO TE VINE"(mbase dhe per 50 vjet)sepse ai shkateroi me kryesoren,Faktorin NJERI.
TUNG.
Ta shofesh ceshtjen nga pikepamja ligjore do zgjidhja Regjimin Proletar Shqiptar.
Ju Flm
Living la vida Loca
Krijoni Kontakt