Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 285
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e panjohur..

me te lexu nana jote ka me te than.. oj bij po valla kurr nuk te ka,m cu ne radh per detergjent oj qik ne at kohe sepse..deri detergjent me thas jan shpernda pa para fare ne kosove..
    o ti po rren e panjohur o prinderit spo ja pritojn me te rrejt..

mos ja hup vlerat vehtes..

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    e panjohur..

me te lexu nana jote ka me te than.. oj bij po valla kurr nuk te ka,m cu ne radh per detergjent oj qik ne at kohe sepse..deri detergjent me thas jan shpernda pa para fare ne kosove..
    o ti po rren e panjohur o prinderit spo ja pritojn me te rrejt..

mos ja hup vlerat vehtes..
    Flm.Po edhe nuk pritja tjeter shprehje nga Ti,kurse une ne dallim prej teje nuk do ta perdorja at fjalor brari i Kosoves qe nuk shef me larg se hunda,pyeti njerzit qe kan prit me triska para dyqaneve!Prinderit e mij zoteri nuk jan me ne jete se po te ishin do flisnin vet ata e nuk do lejonin qe dikush te me quaj GENJESHTARE!Kurr ne jete nuk kam genjy as une as prinderit e mij e ti vazhdo se kjo te shkon per shtati!
    Sigurisht Ti je nje nga ata qe kan jetua ne Beograd!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin

e nuk do lejonin qe dikush te me quaj GENJESHTARE!

Kurr ne jete nuk kam genjy as une

Ndoshta nuk do te lejonin te te therrasin genjeshtare por kjo nuk e perjashton mundesine qe je genjeshtare. E madhe bile.

Tashti, ky rreshti i dyte eshte shume diskutabil.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kreks .. adhahile..i beson ti prallave me xhejms bonda ..

nji tito eshte ..ai qe ishte kryetar i jugosllavise..
    sna interesojn tjerat.. fantazira boshe..

e panjohur..

per cilin vit ose periudhe ti po thue se populli i kosoves eshte ushqyer me triska?

te lutem skjaroje kte..

nje pyetje.. per prengen..

ne cilin vit qosja u ba me vile 3 katshe..?
    a ka qen qosja anetar i lkj-se?

besoj nuk perben sekret.

pyetja tjeter..

sa femije ka adem demaqi?

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 04-11-2008 më 18:09

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Brari fort tu paska dhimt sistemi i jugosllavis paske pas me thes detergjent po roberin a ta lau tan ai detergjent .
    Aparati tv dhe gjdo gje qe ishte e mjaftueshme ne kohen e sistemit titist s'kishte kurfar rendesie -vlefte kur liria mungonte ,.
    Tito ka qen kopil dinak me hapjen e kufijve luajti potezin e pervetsimit te perendimit ka shfrytzue nga perendimini ndihmat njeherit ka pas edhe mbrojtjen e bashkimit sovjetik ndersa Kosova ishte e roberueme.
    Asgja ma keq se me ken i robnuem nuk ka ne bote as detergjenti e as tv madje as buka nuk te knaqin, po edhe pozicioni kryetar i jugosllavis nuk mjaftoj , populli shqiptare se kishte lirine .
    Okupatore-kolonizatore te mire kurr ska pas .
    Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 04-11-2008 më 18:28

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    gash leni pallavrat se i di para teje..
    fol per kosov 70 80 ten..

ne se sdi pyet baben..

do dalim dhe tek liria ma von..
    tash kemi statistike me kujtes popullore se libra e regjistra skemi..
    bujrum..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2007
    Postime
    99
    ju pershendes te gjitheve, ju kisha lute qe te mos u ngritet xhaku me shkrimet e Brarit
    se si duket ai ka kontakte me pjestare te familjes se ali shukriut, pa dyshim qe ai (ali shukriu)
    kishte pension te larte...! por jo vetem ai por te gjith ata qe ishin te kalibrit te tije.
    na rofsh o brari, se tamam e ke. por se si kemi jetuar ne shumica...! vetem ne e dijme,
    pra ne ankth frike, varfri e shka mos dhe ma keq.
    ma mire qe te bisedohet per ndonji korkodil se per at saprak tito.
    nderimet e mija.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga XH.GASHI Lexo Postimin
    Brari fort tu paska dhimt sistemi i jugosllavis paske pas me thes detergjent po roberin a ta lau tan ai detergjent .
    Aparati tv dhe gjdo gje qe ishte e mjaftueshme ne kohen e sistemit titist s'kishte kurfar rendesie -vlefte kur liria mungonte ,.
    Tito ka qen kopil dinak me hapjen e kufijve luajti potezin e pervetsimit te perendimit ka shfrytzue nga perendimini ndihmat njeherit ka pas edhe mbrojtjen e bashkimit sovjetik ndersa Kosova ishte e roberueme.
    Asgja ma keq se me ken i robnuem nuk ka ne bote as detergjenti e as tv madje as buka nuk te knaqin, po edhe pozicioni kryetar i jugosllavis nuk mjaftoj , populli shqiptare se kishte lirine .
    Okupatore-kolonizatore te mire kurr ska pas .
    Edhe tani te mungon liria , se sguxon me shku ne veri te Kosoves , sguxon me qu dor kunder Unmikut , duhesh me punu cka te thojn te tjeret . As kjo sesht liri.
    Pajtohem se gjendja politike e Shqiptarve ne Jugosllavi ska qen e mir.

Por krejt biseden Brari , un dhe tjeret , e berem per anen ekonomike te Jugosllavis , Sic thash ne Jugosllavi , Kosova ne vitin 1981 kishte papunsi 20% , sot ka 50-60% , plus 500.000 njerz i ke ne gurbet. Ne vitin 1981 shum pak kishte ne gurbet .
    Valla sot kur po i shof disa familje , spo me besohet se mundet shqiptari i Kosoves me jetu ne ate gjendje , mjerim mor vlla , sdel askush me ju ndihmu , shiko emisionin Edhe un jam Kosov ... ne tv21 , ose ate tjetrin qe esht perdit Neper Kosov ... RTK.
    Andej ne Shqipri , katunde qe akoma rruget i kan me balt , zona te izoluara , zona ku 3 muj dit dimri nuk arrin me kalu as ambulanca as ushqimi.

Un as qe kam arsye me qajt Jugosllavin , sepse familja ime arriti me u gjind ne kohen e nxjerrjeve nga puna , por sot shum familje kan ngel pa asgje , kan humb koken , dhe kur e mendon nje Josip Broz Tito , qe sna lidhte as gjuha as feja me ate , arriti me bo aq shum per ekonomin e Kosoves , ndersa tani kto qe i kemi tonet , jan ngjit per fotele dhe jan ngjendje jeten me dhon per ato fotele.

Rrym e uj mos me pas , e me thon po jeton ne shekullin 21 ??
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    O Brari, disa logjikime ti i bene krejt te palogjikshme si kjo e rrogave ne ish jugosllavi..;
    Derisa shoket e mi fitonin ne muajt 80 000 dinar ne kosove une fitoja ne kroaci 150 000 per te njejten punë..leri ti televizoret...s'jan asgje ne krahasim me pishinen qe i ndertonte i ati im ndonje antari te komitetit diku ne nje cep te kosoves se varfer...pra ishte krejt nje bote shkall shkall o Brari, dueht faqe e faqe tjera qe ti biem ne fije ketij sistemi, as komunist jo, as kapitalist jo, mirepo si thane edhe disa te tjer, ai qe ishte i mir me serbin kishte gjithçka !
    Une qe isha si iriçi, kam preferuar te iki ilegalisht pa paseport, pa e henger çullin e tites, pa e dhen betimin pa e patur kurrenjehere shtetesin e ketij sllavizmi veteme vetem te mbetem shqiptar i lirë !
    Mirepo ka edhe prej atyre qe s'çanin fare koken per neve irredentistet, ata pasuroheshin vazhdimisht, ata pritnin per çdo 25 maj Stafeten e tites me duartrokitje kurse disa tjer si une iu shmangnim ketyre ceremonive duke rrezikuar me burgosje, e sot secili shitet patriot...
    Per neve shqiptaret ne kosove, si pati tito apo jo, per neve gjithnje serbia na e ka shtyp koken !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Ndoshta nuk do te lejonin te te therrasin genjeshtare por kjo nuk e perjashton mundesine qe je genjeshtare. E madhe bile.

Tashti, ky rreshti i dyte eshte shume diskutabil.
    Zoteri!Me duket qe ne asnje vend dhe me asnje fjale nuk te permenda emrin?Prej nga e drejta juaj te me quani GENJESHTARE?Fakt qe po te ishin prinderit e mij do te shkruanin realitetin,kete qe edhe mua ma treguan!Nuk e kemi ne gjak GENJESHTREN as une as ATA te ndjeret!....
    Por kjo eshte kultura Juaj!Nuk dij ku te dhimti aq shum ,,Shoku Tito"?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •