PR: McCain/Palin
PD: Obama/Biden
e kemi knaq ketu tek ne, tash na ka mbet veq edhe ameriken ta keshillojm
luja shqipe luja
ylli i mėngjesit
jam kunder ēifutve ne pushtet ....mc asht ēifut.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Nuk mund te replikohet 3 jave me pas per nje koment qe i referohet nje ngjarje me dinamike ditore. Pra ndryshon situata cdo moment. Megjithate une i permbahem asaj qe kam shkruar. Jo per kokfortesi por sepse kete bindje kam krijuar. Per asnje moment se kam pare dhe se shoh Obamen si presidentin e ardhshem te Amerikes. Por dhe nese kjo do te ndodhe atehere ai shume shpejt do perfundoje si Kennedy. Kompleksit industrialo-ushtarak (atij qe drejton realisht Ameriken dhe qe per te cilin Eisenhower paralajmeroi i tmerruar Ameriken qe ne vitet 50-te) nuk i intereson aspak nje president pacifist apo aq me keq, populist sado ne thonjeza te jete ky percaktimi i fundit. 'Ndryshimet ' e medha jane per masat, realisht skena politike mbetet e njejta dhe drejtohet nga e njejta dore.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Poshte Obama,
si nuk ju vjen zor njehere qe arrini te pranoni nje president zezak, aq me teper ta mbeshtesni.
Obama eshte thjesht nje orator i zoti, shume fjale pak vepra, llafe llafe llafe.
Megjithate, kushdo qe te fitoje, siē e tha dhe Darius politika nuk eshte ne doren e presidentit i cili ka qene gjithmone dhe eshte kukull ne duart e te tjereve dhe jep thjesht iluzionin se ka ne dore diēka.
Thjesht Glamour, kjo eshte semundja e shekullit te 20.
Darius, Ke shume te drejte kur thua qe replika nuk duhet te behet ne baze te nje komenti te bere mbi ngjarje politike te ndodhura shume kohe me pare. Por u nisa nga bindja ime qe njerezit nuk e ndryshojne opinion e tyre dhe pak a shume e kane ndare mendjen qe ne fillim se ne cilen ane do te jene.
Megjithate, nga pergjigja jote e sotme po kuptoj me mire arsyen se pse thua qe nuk e sheh Obamen si president te ardhshem te Amerikes. Une nuk besoj ne "Rregullin e Ri" dhe kete e bej me vetedijen time te plote dhe jo pse kam fakte per te kunderten. Po te zgjidhja te besoja ne ato lloj teorish duhet po ashtu te besoj se cdo veprim qe bejme eshte faktikisht i paperfillshem. Shume teori pesimiste per mendimin tim, qe te lidh duart dhe s'te jep nxitje per asgje.
Te lidh duart ashtu eshte por kjo nuk eshte arsye per te mos u konsideruar apo injoruar
Nxitja nuk duhet te vije nga 'verberia' dhe bindja boshe qe cdo gje eshte lule e trendafila. Ska rendesi besimi ne Rendin e Ri. Emri mund te ndryshohet por a ndryshohet dot koncepti? A ndryshohet dot kontrolli, me pak fjale vete realiteti? Une them qe jo pavaresisht nga Rendi i Ri apo Rendi i Vjeter...
Postuar mė parė nga Ilira2
Postuar mė parė nga Darius
Krijoni Kontakt