Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do fitoje zgjedhjet ne US?

Votues
122. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PR: McCain/Palin

60 49.18%
  • PD: Obama/Biden

62 50.82%
Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 409
    Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga Ilira2 Lexo Postimin
    Voten per Obamen.

As qe du me dit!

Ylli i mėngjesit Maska e edona
    Anėtarėsuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200
    e kemi knaq ketu tek ne, tash na ka mbet veq edhe ameriken ta keshillojm

luja shqipe luja
    ylli i mėngjesit

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    jam kunder ēifutve ne pushtet ....mc asht ēifut.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    wtf ...se dija qe skocezet/irlandezet/anglezet ishin ēifuta...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    futja kot ti futja

thuj qe do te vi nepushtet ai kongolez-musliman-mangup obama i jot

na dul ne McCain cifut lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga Ilira2 Lexo Postimin
    Wow! Darius, kujtoja se kisha lexuar gjithshka nga ty. Temat e tua ne forumet e historise jane fantastike.
    Besoj se duke pare se si kane rrjedhur ngjarjet kete muaj do jesh bindur per te kunderten per sa i perket fitores se Obames. Po keshtu besoj se ke pare dhe "aftesite" dhe "sharmin" e zonjes Palin dhe ke kuptuar sa i pa-mencur dhe i papergjegjshem qe McCain qe e zgjodhi.

Per te gjithe ata qe mendojne se Obama nuk eshte ne anen e shqiptareve- per mendimin time jeni shume gabim. Edhe sikur Obama te kishte lekundjen me te vogel per kete, ai ka me vete Biden, nje nga mbrojtesit kryesore te pavaresise se Kosoves. Kosova eshte e sigurte dhe pavarsia e saj eshte e pakthyeshme. Obama vete e ka deklaruar kete disa here.

"just my two cents"
    Nuk mund te replikohet 3 jave me pas per nje koment qe i referohet nje ngjarje me dinamike ditore. Pra ndryshon situata cdo moment. Megjithate une i permbahem asaj qe kam shkruar. Jo per kokfortesi por sepse kete bindje kam krijuar. Per asnje moment se kam pare dhe se shoh Obamen si presidentin e ardhshem te Amerikes. Por dhe nese kjo do te ndodhe atehere ai shume shpejt do perfundoje si Kennedy. Kompleksit industrialo-ushtarak (atij qe drejton realisht Ameriken dhe qe per te cilin Eisenhower paralajmeroi i tmerruar Ameriken qe ne vitet 50-te) nuk i intereson aspak nje president pacifist apo aq me keq, populist sado ne thonjeza te jete ky percaktimi i fundit. 'Ndryshimet ' e medha jane per masat, realisht skena politike mbetet e njejta dhe drejtohet nga e njejta dore.

Po te jesh ti kineze atehere dhe McCain eshte cifut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Poshte Obama,
    si nuk ju vjen zor njehere qe arrini te pranoni nje president zezak, aq me teper ta mbeshtesni.
    Obama eshte thjesht nje orator i zoti, shume fjale pak vepra, llafe llafe llafe.

Megjithate, kushdo qe te fitoje, siē e tha dhe Darius politika nuk eshte ne doren e presidentit i cili ka qene gjithmone dhe eshte kukull ne duart e te tjereve dhe jep thjesht iluzionin se ka ne dore diēka.
    Thjesht Glamour, kjo eshte semundja e shekullit te 20.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Nuk mund te replikohet 3 jave me pas per nje koment qe i referohet nje ngjarje me dinamike ditore. Pra ndryshon situata cdo moment. Megjithate une i permbahem asaj qe kam shkruar. Jo per kokfortesi por sepse kete bindje kam krijuar. Per asnje moment se kam pare dhe se shoh Obamen si presidentin e ardhshem te Amerikes. Por dhe nese kjo do te ndodhe atehere ai shume shpejt do perfundoje si Kennedy. Kompleksit industrialo-ushtarak (atij qe drejton realisht Ameriken dhe qe per te cilin Eisenhower paralajmeroi i tmerruar Ameriken qe ne vitet 50-te) nuk i intereson aspak nje president pacifist apo aq me keq, populist sado ne thonjeza te jete ky percaktimi i fundit. 'Ndryshimet ' e medha jane per masat, realisht skena politike mbetet e njejta dhe drejtohet nga e njejta dore.
    Darius, Ke shume te drejte kur thua qe replika nuk duhet te behet ne baze te nje komenti te bere mbi ngjarje politike te ndodhura shume kohe me pare. Por u nisa nga bindja ime qe njerezit nuk e ndryshojne opinion e tyre dhe pak a shume e kane ndare mendjen qe ne fillim se ne cilen ane do te jene.

Megjithate, nga pergjigja jote e sotme po kuptoj me mire arsyen se pse thua qe nuk e sheh Obamen si president te ardhshem te Amerikes. Une nuk besoj ne "Rregullin e Ri" dhe kete e bej me vetedijen time te plote dhe jo pse kam fakte per te kunderten. Po te zgjidhja te besoja ne ato lloj teorish duhet po ashtu te besoj se cdo veprim qe bejme eshte faktikisht i paperfillshem. Shume teori pesimiste per mendimin tim, qe te lidh duart dhe s'te jep nxitje per asgje.

Te lidh duart ashtu eshte por kjo nuk eshte arsye per te mos u konsideruar apo injoruar
    Nxitja nuk duhet te vije nga 'verberia' dhe bindja boshe qe cdo gje eshte lule e trendafila. Ska rendesi besimi ne Rendin e Ri. Emri mund te ndryshohet por a ndryshohet dot koncepti? A ndryshohet dot kontrolli, me pak fjale vete realiteti? Une them qe jo pavaresisht nga Rendi i Ri apo Rendi i Vjeter...

Citim Postuar mė parė nga Ilira2
    Por u nisa nga bindja ime qe njerezit nuk e ndryshojne opinion e tyre dhe pak a shume e kane ndare mendjen qe ne fillim se ne cilen ane do te jene.
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Megjithate une i permbahem asaj qe kam shkruar. Jo per kokfortesi por sepse kete bindje kam krijuar.

Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Nano: PS ka per ti humbur zgjedhjet e qershorit
    Nga juanito02 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 07:02
  2. Godo: Zgjedhjet, pėrgjegjėsi e Berishės
    Nga Albmaster nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-11-2008, 15:55
  3. Kėrcėnime me armė nė qėndrat e votimit nė zgjedhjet e 1921
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 20:27
  4. Vetėm shqiptarėt mund t'i fitojnė zgjedhjet
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-06-2005, 01:24
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •