I keq i mire ka qene pjese e hisoris duhet te permendet dakort po kur ne kures te ngrihet larte turp ti vi atij qe e ngre lart
_________________________---
N O F A T E
I keq i mire ka qene pjese e hisoris duhet te permendet dakort po kur ne kures te ngrihet larte turp ti vi atij qe e ngre lart
_________________________---
N O F A T E
Pse ti e bere te vetvritet ,ti tja dish per nder asaj Amerike dhe popullit Shqiptar ketej nga kjo ane ,se edhe te varfer me njeqin problema ju a hapem dyert ,e kemi ndare ushqimet .e krevatet me muaj me radhe ,dhe ca tipa si puna jote thone ju te shqipnis jeni te shkurter ju ka ra mbruma ,jo ,beni vrasje prostitucion me shume se ne ,ne jemi mate mire ,pse martoheni me kete ,pse Smartoheni me ate .Jo mi jo me te mire jemi ne qe durojme ca idiot si puna jote ,qe ne vend te mesoni ,e te hapni veshet nga ne na ēani B.....Ty njehere sa here qe te shash do jesh e shame ,mbrapa me ke .
Me qe ti je ndryshe je me e mire rri atje ku je me te miret mos na ēa b... po te them dhe njehere.
Nuk dua te ofendoj pjesen tjeter te popullsise shqiptare qe me te vertete jane te mire ,po per ca si puna jote ta tregoja une si si jeni .Kosoven e maqedonin e Shqiperin e kam bredhur me pellembe ,dhe i di si jane ,po nuk do ri te sssshkruaj ketu ,sepse une nuk flas ne pergjithsi ,po shikoj personin .
Shkoi tema per diskutim ketuMe mire te transferohet diku tjeter se po ecka diskutimi
![]()
Mqs po flet edhe ti me pergjithsira e keni duartrokitur edhe ju ,edhe tani ka kosovar qe thone ne kohen e Titos kena qene mire ,e mbani akoma pashaportat e Serbis kur ju duhen me leviz, se ate te Kosoves ka shtete qe nuk e njohin ,edhe ti qe na vjen ketu dhe na analizon mund te jesh nje nga ato ,nuk duhet ta merrni pashaporten e Serbis per parim. PER ēfare luftuan dhe dhane gjakun te tjeret qe te merreni me terr ,terr ju, po mos na kishit ne ju me zemer te madhe qe jua hapem deren dhe ju ndihmuam neper dipllomacit e Europes e te Amerikes dorije sust ti nga frika e SErbit.Shife BOsnjen ,kane ndejte nga 6 muaj ne vendstrehim e rrethuar gjithandej nga armiq sepse nuk e kishin shtetin ame qe ti ndimonte si ju4vjet ka qendruar Sarajeva e rrethuar. DHeky eshte respekti qe keni per ne duke thene se keni qene mire ishte njeriu juaj.po pikerisht se ishte i yne te vjen keq me shume,ju te paktin i kishit te huajSi ju vjen ju kur shikoni ndonje tani ne Kosove o Maqedoni qe ka bashkepunuar me Udb nga SHqiptaret se ke shume .Prandaj mos na ngacmoni plaget .
O Brooklyn2007, semundja nuk sherohet duke e injoruar por duke e trajtuar. Leri njerezit te flasin e te adhurojne ke te dojne, te falen ku te dojne, sepse ti dhe une e tjeret e kuptojme se kush eshte Kryetari i Kuvendit te Kosoves e cfare sorte e humanoidve jane votuesit e tyre.
Me plot sinqeritet te them se Shqiptaret e Kosoves dhe Maqedonise jane funderrina e filtruar e botes Shqiptare. Une vete jam nga Kosova dhe per kete gje jam shume i sigurt kur e them kete. Prandaj, mos ua ze per te madhe, leri te tregojne budallekun e tyre.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Une nuk kam pse te merem me asnje njeri. Une thjesht po i tregoje asaj vajzes qe te kafshoje atje ku i dhemb vete, se aty ku me dhemb mua e di une se si pergjigjem. Nese nuk do ta kuptoje, po te ishte cuc "Malsore" nuk do bente keshtu lloje pyetjesh po do thoshte mjer ato baballar, nena, gjyshe dhe gjysher qe kane vuajtur per 45 vjet nen regjimin diktatorial te Enver Hoxhes. Dhe dalin disa specie qe e lavderojne dhe e duartrokasin.
Krijoni Kontakt