Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 59
    i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Homoseksualė ka ēdo shoqėri, pėrfshirė edhe ajo shqiptare. (Ca thonė qė homo bėhesh gjatė jetės, ca thonė lind homo, ca tė tjerė thonė qė ėshtė sėmundje, po ende nuk dihet plotėsisht). Nė Shqipėri "s'ka" homo pėr shkak tė mentalitetit qė ekziston, njė person qė pranon homoseksualitetin e tij para tė tjerėve 'kryen' automatikisht vetvrasje pėr shkak se braktiset totalisht nga familja, tė afėrmit, shoqėria, nga gjithkush. Prandaj shumica e atyre qė e dinė veten qė janė homo ose e zhvillojnė qejnin e tyre nėpėr msn ose nėpėr gazeta njohjesh (apo chatra televiziv).

Mendimi im pėr homoseksualizmin: tė mos merret asnjė masė ndaj homove, se nė fund tė fund jeta e tyre ėshtė, tajarja po e tyre ėshtė, s'ka pse t'u ndėrhyjė kush nė jetėn e tyre private (e kam fjalėn pėr gjona tė tipit hitler). POR shteti tė mos e legalizojė, gjithashtu tė mos lejojė shfaqje homoseksualizmi nė mjedise publike (vetėm nė vendet e caktuar pėr to: shpia vet, klubet e tyre etj...se di se ēa mund tė jenė venet tjerat).

Pėr mendimin tim shkaku qė njė njeri bėhet homo ėshtė mėnyra se si rritet, mjedisi ku rritet prandaj nėse donii qė ēuni juaj tė jetė BURR rriteni si BURR me plot kuptimin e fjalės, sqarojani gjonat mirė, dhe jeni tė garantum qė s'ka pėr tu bo bythec.
    Me fal por pyetja nuk ishte perse ekziston homoseksualiteti por perse shqiptaret e urrejne kaq shume!

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Kam vene re shume here qe shqiptaret e neverritin pa mase homoseksualitetin e nuk arrij ta kuptoj perse, ju duket si semundje (ngjitese)...apo ku ta di une; ne momentin qe ata nuk i prek kjo gjendje nga afer apo personalisht perse duhet ta "pershtyjne" ate. Une nuk kam asgje kunder homoseksualeve. I respektoj si persona dhe nuk me ben shume pershtypje lidhja e tyre me te njejtin seks. Madje per shume nga ne femrat shoqeria me cuna homoseksuale mbahet si shoqeria me e cmuar sepse te flasin dhe te keshillojne me paster, pa obiektive te fshehura.

Si mendoni, perse shqiptaret mbajne kete qendrim ndaj tyre?
    sepse nuk eshte nje gje normale nuk jane meshkuj normale dhe une nuk mund ta pranoj kete gje thjesht nuk me pelqejne.
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Me fal por pyetja nuk ishte perse ekziston homoseksualiteti por perse shqiptaret e urrejne kaq shume!
    Po ajo men ajo pėrgjigje: sepse gjė e ulėt pėr njė burrė qė tė bohet si gru!
    Life's too short to remove USB safely.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    homoseksualiteti

shqipria akoma se ka arritur ate stat qe te akceptoj homoseksualitetin
    ne shume vende te botes edhe pse kane arritur shkalle te lart zhvillimi prap mezi e akzeptojn homoseksualitetin

Cdo njeri ka shijet e veta
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Kam vene re shume here qe shqiptaret e neverritin pa mase homoseksualitetin e nuk arrij ta kuptoj perse, ju duket si semundje (ngjitese)...apo ku ta di une; ne momentin qe ata nuk i prek kjo gjendje nga afer apo personalisht perse duhet ta "pershtyjne" ate. Une nuk kam asgje kunder homoseksualeve. I respektoj si persona dhe nuk me ben shume pershtypje lidhja e tyre me te njejtin seks. Madje per shume nga ne femrat shoqeria me cuna homoseksuale mbahet si shoqeria me e cmuar sepse te flasin dhe te keshillojne me paster, pa obiektive te fshehura.

Si mendoni, perse shqiptaret mbajne kete qendrim ndaj tyre?
    Showgirl mbase ti i shikon me nej sy tjeter se je vajze, edhe sic the ju vajzat i konsideroni si shoqet me te mira homoseksualet...

kurse un vet i shoh si mashkull, edhe per mua, ne syt e mi, eshte shume gje e peshtire, me mire te shoh zorret e mia te dalin jasht se sa te shoh nje peder, cdo gje rreth tyre eshte absurde dhe e shpifur...
    nuk e di pse, nuk kam teori per ta sqaruar pse i urrej, ma merr mendja eshte thjesht natyrale qe te kem urrejtje ndaj tyre, ne syte e mia ata shkojne kunder ligjeve te jeteses....zoti i ben mashkujt per te qen mashkuj te ishe ndrryshe do ti kishte ber femera, sic edhe ben femrat per et qen femra.....
    mund te duket e pavlefshme arsyeja por eshte kjo qe eshte, shkurt shqip, jan shume njerez te shplare...

nje peytje thjesht per kryozitet...

sikur (1000000000000000000000here largqoft ), te beheshe me djal (ose ke djal) edhe femija/djali yt rritet e behet homoseksual, si do te ndiheshe???

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    homoseksualiteti

shqipria akoma se ka arritur ate stat qe te akceptoj homoseksualitetin
    ne shume vende te botes edhe pse kane arritur shkalle te lart zhvillimi prap mezi e akzeptojn homoseksualitetin

Cdo njeri ka shijet e veta
    nuk eshte problemi per ti pranuar sepse nuk eshte per tu pranuar sepse eshet nje semundje qe mendohet te jete gjenetike nga nje mutacion i genit seksual X te mashkulli. Ju te gjithe e dini qe femrat genet seksuale i kane XX kurse meshkujt i kan e XY dhe mendohet qe geni X eshte me i zhvilluar se ai Y os ekur meshkujt e kane jashte normales XXY prandaj mendohet te kete lindur kjo gje dhe eshte jashte normales nuk ariij ta imagjinoj dot se pse duhet ti pranojme keto fewnomene atehere i binte te egzistonte vetm nje giini vetm ajo femerore ose vetm ajo mashkollore dhe hajt mo varja te behet cte behet por jo se eshte ideja e vazdimesise qe njeriu duhet te leje mesa duket gjermani e ka mire ate ligjin qe femijet qe nuk jane ne rregull gjenetikisht i vret qe ne lindje per te eleminuar problemet qe ata sjellin me para

Oscar Wilde.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    kjo nuk eshte e vertet
    Jam dakort se me kromozonet xx f dhe xy m
    por ka edhe meshkuj qe u pelqen te vishen si femer por sjane homoseksual.

sipas teoris tende i bie qe cdo mashkull qe eshte homo duhet te bej terapi se eshte i semur
    nuk krijojn asnje lloj problemi vetem se kan shije tjeter seksuale

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    kjo nuk eshte e vertet
    Jam dakort se me kromozonet xx f dhe xy m
    por ka edhe meshkuj qe u pelqen te vishen si femer por sjane homoseksual.

sipas teoris tende i bie qe cdo mashkull qe eshte homo duhet te bej terapi se eshte i semur
    nuk krijojn asnje lloj problemi vetem se kan shije tjeter seksuale
    ska perendi qe ta sheroje nga ajo semundje dhe ajo qe thua ti qe u pelqen te vishen si femrat jane shenjat e para te kesaj semundjeje keshtu qe semindjeve gjenetike deri tani nuk u eshte gjetur derman keshtu qe jo terapia po mendoj se as perendia nuk e ben dot gje

Oscar Wilde.

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Te them te drejten...do ndihesha keq per momentin por nuk do perpiqesha ti ndryshoja natyren sepse cdo njeri duhet te gjeje vetveten e tij.
    Do flisja shume me te per te kuptuar zgjedhjen e tij/saj dhe per ta bere te llogjikonte me shume por KURRE nuk do perpiqesha qe ta ndryshoja. Do te futesha me thelle ne trurin e tij/saj per te kuptuar shkaqet sepse jam e mendimit qe homoseksuali nuk lind i tille por behet.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793

Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    ska perendi qe ta sheroje nga ajo semundje dhe ajo qe thua ti qe u pelqen te vishen si femrat jane shenjat e para te kesaj semundjeje keshtu qe semindjeve gjenetike deri tani nuk u eshte gjetur derman keshtu qe jo terapia po mendoj se as perendia nuk e ben dot gje
    sjam dakort
    po nuk qe fizike dhe mendore nuk eshte semundje.
    une se klasifikoj tek semundjet

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •