Close
Faqja 538 prej 1135 FillimFillim ... 384384885285365375385395405485886381038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,371 deri 5,380 prej 11341
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Prita qe kesaj here ,ta qkyqesh kompjuetrin ,por ja provo edhe kesaj here

Papa: We need more babies....

Kaq ishte per sot ,se nuk kam kohe qe te kryej tretmane Psikopatike ketu, me Pacient te natyrave te ndryshme ...sepse nuk te kam vetem ty ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 09-10-2008 mė 06:29
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

http://www.think-israel.org/nov05pix....beheading.jpg

Shikojini thjesht kete foto per kuriozitet kuriozitet.
    Grua e krishtere ne Indonezi. Masaker e bukur ashtu siē dine ta bejne bijte e Muhamedit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Conquistador : 09-10-2008 mė 06:33

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Qfar te deshiron shpirti ??? ndash turista ,ndash besimtar?? te gjitha i keni !!!

Per te verber edi qe je ,por edhe per "Kufizim kapacitesh" nuk edija!!

Perhapja e Islamit ne Perendim eshte Fakt Notor dhe se ky fakt per disa eshte duke u konsideruar si Fenomen mjaft brengoses,sa qe edhe partit naciste kan filluar qe te levizin dhe te shprehin haptazi brengat e tyre...

Para ca kohesh ke mundur qe ti shofesh lajmet se si ne Koln u be nje protest ,kunder ndertimit te nje Xhamie gjigande ne Koln me kapacitete rreth 10 mije vetesh.

Muslimanet e Kolnit perbejne rreth 10% te popullsis se Kolnit

Te mos e zgjas me shume ,sepse detyrohesh qe ta qkyqesh Kompjuterin me pastaj ,nga presioni psiqik ,nga ky gravitacion i pazakont

Fisnik, pse nuk kupton? Perhapja e Izlamit ne perendim nuk na nderon.
    Te deshperuar dhe te uritur, ikin nga vendet e tyre "per nje jete me te mire".
    Nje gje e turpe per ne.

Me simpati. crici_01

Shifeni dhe ket "mbledhjen e partise fashiste islame" ku merr pjese dhe Britni Spears qe pasi kishte dale ne fotografi me vrimen perjasht shkoi te konvertohej ne Islam

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Kelni..Kur kane islamin ne vendet e tyre dhe ky islam po shkelqen pse vijne ne Europe???
    Pse vijne ne europe?!!!!!!!
    ne europe vine vetem e vetem per te perhapur islamin si fene me reale dhe shpetimtare te njerzimit, dhe ja kan arritur qedhimit pasi europianet po perqafojne islamin per dite,madje ne shkollat e perendimit eshte pershendetur dhe perqafuar nga githa komunitetet ideja e futjes se teksteve mesimore te cilat bejne fjale per Islamin,vete prinderit kan pare nje ndryshim drastik te femijve te tyre pasi po marrin leksione per islamin!!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Pse vijne ne europe?!!!!!!!
    ne europe vine vetem e vetem per te perhapur islamin si fene me reale dhe shpetimtare te njerzimit, dhe ja kan arritur qedhimit pasi europianet po perqafojne islamin per dite,madje ne shkollat e perendimit eshte pershendetur dhe perqafuar nga githa komunitetet ideja e futjes se teksteve mesimore te cilat bejne fjale per Islamin,vete prinderit kan pare nje ndryshim drastik te femijve te tyre pasi po marrin leksione per islamin!!
    Po le te p*rdhen ato me gjithe fene e deveve.Te rrine atje ku jane nqs qenka kaq mire ne vendet e islamizuara si Pakistani,Irani,Arabia,Turqia,Maroku,Algjeria po vine perplasen ketej.S ka nevoje te qelbet Europa sic jane te qelbura vendet islamike.Edhe gjithe emigrantet islamik jane me te keqinjte dhe me te urryerit kudo ne Europe per krime e gjithshka,ne lagjet e tyre geto.E nxite Europen fare.
    Shife islamin te ajo foto pa koke se ashtu te le sic na la neve 500 vjet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 09-10-2008 mė 06:57

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ky behari siper paska ik per lesh,rob me te trash nuk kom pa un..........ne europe muslimanet jane vetem emigrante jevgj nga maroku egjipti tunizia turqia etj etj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 09-10-2008 mė 06:55
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    www.einladungzumparadies.de provoni ketu niher ndoshta bindeni pak me faqe gjermane.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=9TJG0...eature=related

Shifeni dhe ket "mbledhjen e partise fashiste islame" ku merr pjese dhe Britni Spears qe pasi kishte dale ne fotografi me vrimen perjasht shkoi te konvertohej ne Islam
    ki te drejt , apo ndoshta duhet gjith jeten te mbes krishtere e me vrim perjashta. ket e mbroni ju , krishtere me vrim perjashta ,ose baptiste etj etj. mendoni pak dhe folni.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    qenka bo dhe britney kurva e drogume myslymone hahahahahaha....ka qen nen efektin e droges kur esht konvertu
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •