Close
Faqja 528 prej 1135 FillimFillim ... 284284785185265275285295305385786281028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,271 deri 5,280 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Shif ēa shkruan Noli pėr Skėnderbeun nė pėrvjetorin e Vatrės (50 vjetorin)
    Po mir ēa verteton postimi jot ktu?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Prosciptor nqs ka mundesi me iu pergjigjes asaj qe te cova ne lidhje ne Nolin ateist per Gjergjin pagan
    Prap postimi numer 24
    http://www.forumishqiptar.com/showth...61#post1992661
    Mu nuk m'del fare ai linku. Po jam kurioz me e lexu.
    Jo se po kam naj qejf me hi n'debate se cfare feje paska pasur Gjergji.
    E majti turkun jashte per ēerek shekulli, bravo i qofte e kaq du me dit.
    Per mu, s'ka rendesi edhe t'ket pas ken budist.

Ama, per mua t'pakten, ēdo liber rreth historise qe ka dale gjate kohes komuniste duhet lexuar me mendje t'hapur (me pak dyshim).

Citim Postuar mė parė nga JoniShkodran Lexo Postimin
    Mu nuk m'del fare ai linku. Po jam kurioz me e lexu.
    Jo se po kam naj qejf me hi n'debate se cfare feje paska pasur Gjergji.
    E majti turkun jashte per ēerek shekulli, bravo i qofte e kaq du me dit.
    Per mu, s'ka rendesi edhe t'ket pas ken budist.

Ama, per mua t'pakten, ēdo liber rreth historise qe ka dale gjate kohes komuniste duhet lexuar me mendje t'hapur (me pak dyshim).
    Per Shqiptaret Gjergj Kastrioti eshte hero i padiskutueshem i kombit. Per Turqit e per Vatikanin eshte hero i Krishterimit.

Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Pėr tė dy kryqtarėt: Artikulli tregon qė Skėnderbeu nuk ishte ortodoks.
    Ilion, Noli ka dhėnė referencat tė cilat janė - irelevante me besimin tėnd nė artikull apo jo.
    Po mire a nuk thote Noli qe Gjergji ka qene kristian ne ate postimin tend? A nuk thote Noli qe Gjergji ka qene unitar? Me duket se kete po themi ne apo jo?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    pa thua mashallah mashallah, un keshtu e foli , dhe me mnjafton
    Une e pranoj se gjuhen e huaj kurre nuk mund ta flasesh si vendalinjte. Pra nuk te ve faj per kete, pasi e ke gjuhe te dyte. Nese ke deshire qe ta mesosh me mire gjuhen shqipe dhe te komunikosh me shqiptaret, te pakten mere pak seriozisht se ne shqiptaret nuk te kuptojme se perse po flet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 04-10-2008 mė 20:42

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    hahahahahahahahahah kete te fundit e ka picku xagali dhe sdi cfar flet

where the slime Maska e Liqvid
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Une nje gje s'kuptova, pasi lexuat keto:

Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    Jo mor mik jo, ka pas qe ēke me te, e sidomos ne ate kohe. Krishti dhe moisiu jane vertetuar qe kane qene figura historike. Dhe un nuk jam nga ato persona qe besoj verberisht ne ato qe me thone te tjeret por i besoj shkrimeve zyrtare.
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    O shoku esht turp ta hedhesh posht nje fakt te tille kur as vete rregjimi i par zyrtarisht ateist i Botes (Rregjimi i Enver Hoxhes) nuk e ka hedhur poshte.
    vazhduat repliken? Ne cfare manastiri budist i paskeni kalit nervat?

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Une e pranoj se gjuhen e huaj kurre nuk mund ta flasesh si vendalinjte. Pra nuk te ve faj per kete, pasi e ke gjuhe te dyte. Nese ke deshire qe ta mesosh me mire gjuhen shqipe dhe te komunikosh me shqiptaret, te pakten mere pak seriozisht se ne shqiptaret nuk te kuptojme se perse po flet.
    A se vetem ti mu bane vendali edhe kjo eshte nje ????????????? e madhe a je apo nuk je fare . Mos e perdor ne por perdore une nuk kuptoj , edhe pse e kupton fare mire ashtu si shumica andaj mos ja fut kot .
    KOSOVA E MADHE

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga pryll Lexo Postimin
    shqiptarė mund tė mos ketė, po ke jevgj shqipfolės qė e kan myt forumin pikėrisht me kėt tezė. ik e hudh nai sy anej ka forumet semite sipėr tė shofėsh ēa bohet, raca e celyyt, eldonelit, fisniku-student dhe i qerre arabė tė tjerė qė i ka ushqy dhe shumu kto 100 vjetėt e funit sllavi nė toka shqiptare dhe qė tani kanė ardh me pėrhap "dijet" e tyre dhe nė internet

mbeturinat turke si puna ktyne nuk mund tė mos e qujnė "luftė fetare" dhe gjergjin si qelbėsirė terroriste qė luftoi kundėr pedofilėve mongolė, sepse po e qujtėn luftė kombėtare, duke qenė se janė vetė turq, dalin jashtė loje. kėshtu qė tė mbulum nga islamizmi pėrpiqen tė identifikohen me shqiptarėt myslimanė (duke shpresu se po identifikohen me shqiptarėt nė tėrėsi, pranej dhe ulėrijnė pėr "shumicėn myslimane" - i mani men tipat si behari me atė 80% qė e pėrsėrin vazhdimisht? ajo bohet me paramendim, turku myslimon nėn myslimanizėm kėrkon tė kalojė si shqiptar) dhe kėshtu tė fshehin gjenet e tyre mongole nėn fe. prandaj i mėshojnė aq shumė fesė kjo kategori, se po i hoqe fenė, skanė tjetėr gjė me ēfarė tė provojnė shqiptarinė, raca duke qenė problemi i tyre i parė.

pranej dhe shihet shpesh fara e ktyne (qė janė ēuditėrisht tė gjithė islamikė qoftė nė londėr, qoftė nė ankara, qoftė nė kumanovė, etj) tė sulmojnė nacionalizmin apo racizmin shqiptar... sepse ndihen tė rrezikum
    .................................................. .................................................. ......................
    Turp per ty qe ofendon njerezit pa i njohur fare pa ditur per ta asgje .
    KOSOVA E MADHE

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Shqiponja me dy koka simbolin e Bizantit dhe ortodoksise.
    Kush eshte Foti Cici profet i ri ne toke?
    o greko!
    ik ti mos na flligj shqiponjen me ate ortodoxsine tende te felligjur!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •