Close
Faqja 3 prej 30 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 298
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133

Hahahah Me Te Madhe.....

A e dini me cfare me vjen per te qeshur....? Nuk po qesh me ate kryetarin e parlamentit te Kosoves dhe as me kosovaret e tjere qe kane shkrojtur ketu ne lidhje me temen po me vjen te qesh me kete shqipot e "forte" qe po qortojne tjetrin qe ka enverin ne foto kur vete e kan pasur ke dhoma e gjumit mbi krevat dhe e lanin e pastronin 5 here ne dite se mos zinte pluhur dhe tani na dalin po na bejne si puna e doktorit te enverit (sales moooo)
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    po le ta mbaje more ne shtepi ai po kam hall se e var ndonje dhe ne parlament

Citim Postuar më parë nga ardi_truss Lexo Postimin
    A e dini me cfare me vjen per te qeshur....? Nuk po qesh me ate kryetarin e parlamentit te Kosoves dhe as me kosovaret e tjere qe kane shkrojtur ketu ne lidhje me temen po me vjen te qesh me kete shqipot e "forte" qe po qortojne tjetrin qe ka enverin ne foto kur vete e kan pasur ke dhoma e gjumit mbi krevat dhe e lanin e pastronin 5 here ne dite se mos zinte pluhur dhe tani na dalin po na bejne si puna e doktorit te enverit (sales moooo)
    Ti mos ke qene gje ne shtepine e cdo shqiptari qe flet me kaq kopetence?! Dhe qe te mesosh dhe dicka tjeter meqe pretendon qe di, Saliu nuk ka qene doktor i Enver. Fakt i sakte ky i dhene nga vete Nexhmije Hoxha. Gjume te embel lali.

Duke folur me tej per kryeministrin, Hoxha deklaroi se kryeministri Berisha nuk ishte pranuar si doktor personal i Enverit se rezultonte se “e vjeherra e tij ishte agjente e UDB-se”. “Ai s’ka qene asnjehere doktori i Enver Hoxhes”, eshte shprehur ajo.
    http://www.top-channel.tv/new/artikull.php?id=131235
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anëtarësuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Pse flet kot o burr i dheut ? Une ne shtepine time smbaj mend te kemi pasur foto te enverit ne mur. As te shtepite e te afermve smbaj mend. Per mendimin tim edhe ata qe e kane patur, disa e kishin nga injoranca dhe disa nga frika.
    I paske mbajtur dhe pishtarin njerezve ti sa here ne dite e pastronin...

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Kryet shnosh, se mendt te paskan lene bac.

Bejne dhe kerkesa per perjashtimin tend, po s'ma bejne duart se me vjen keq prej gruas tate, qe do hap teme pastaj ne forum pse te perjashtuan ty. Se e ke zakon ti qe hiqesh si trim lart e poshte, e pastaj qan si plage e lige.
    Po perse mori e shkret te me perjashtoni mua
    fol perse te lutem shum
    a veq qe thash se eshte e drejt e baces Jakup qe te mbaj ne biblioteken e ti ne shtepin e ti private qfar do fotografish a
    marre le te vjen ty po shum me urren mua personalisht dhe te gjith ata qe kontribuan ti mundim qetniket serb
    ket nuk e ke shpreh vetem kesaj radhe po me qindra her me pare
    hajde tash perjashtom
    dhe te lutem ma len bashkshoprten time te qet
    seopse ti si femer nuk te ban nder ta pergojosh femrat shqiptare e antaret e tiera te forumit
    por ty qfar te zez te besh te shkon pershtati sepse e till je
    marre edhe njiher le te vie
    e sa i perket qe une qaj qe ma paske mvesh jo jo une nuk kam qajt as plag trupore qe kam marr ne luft as plag shpirterore qe marr nga qiftat e juaj pas lufte qdo dit
    te ligj e te mjer ini ju edhe shum shum te vegjel
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 30-09-2008 më 03:38
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Ti paske keqekuptuar nje aspekt shume interesant,dhe do te mundohem te ta spjegoj.

Shqiptaret e Kosoves (nje pjese e tyre)kan mbajte foto te Enverit neper shtepite dhe odat e tyre.Eshte e vertete.Mirepoasnjeri nga ta nuk e njifte Enverin,por as politiken e tije antikombetare.Foton e tije e mbanin ne shenje dashurie ndaj Nenes Shqiperi,te cilen edhe sot te tille e konsiderojme-Nena e nadhe.Jo per dashurine ndaj Enverit diktatore,komunist dhe vrases.Pra e mbanim per ti treguar shkaut se ne shqipetare te Shiperise jemi e jo allbanac arnaut shiptar etj.

Sot te mbahet foto e Enverit per te treguar se je shqiptare dhe qe don Shqiperine eshte e pa nevojshme.Sot ne haptaz tregojme se jemi shqiptare dhe se e dojme Shqiperine.Sot nese foton e Enverit e mbane dhe e fshine 5 here ne dit si thua ti,tregon se ti adhuron jo vetem nje komunist antikombetre dhe nje diktatore,por nje sistem qe katandosi popullin tone dhe shkaterroi Nenen tone te madhe,Zonjen tone Shqiperine.

Ja pra njeriu qe eshte ne krye te Kosoves.Kupi ,komunisti bolshevik.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Po perse mori e shkret te me perjashtoni mua
    fol perse te lutem shum
    a veq qe thash se eshte e drejt e baces Jakup qe te mbaj ne biblioteken e ti ne shtepin e ti private qfar do fotografish a
    marre le te vjen ty po shum me urren mua personalisht dhe te gjith ata qe kontribuan ti mundim qetniket serb
    ket nuk e ke shpreh vetem kesaj radhe po me qindra her me pare
    hajde tash perjashtom
    dhe te lutem ma len bashkshoprten time te qet
    seopse ti si femer nuk te ban nder ta pergojosh femrat shqiptare e antaret e tiera te forumit
    por ty qfar te zez te besh te shkon pershtati sepse e till je
    marre edhe njiher le te vie
    e sa i perket qe une qaj qe ma paske mvesh jo jo une nuk kam qajt as plag trupore qe kam marr ne luft as plag shpirterore qe marr nga qiftat e juaj pas lufte qdo dit
    te ligj e te mjer ini ju edhe shum shum te vegjel
    fakt osht e dreit e cdo kujt ta spimpatizon ke doo mir po nuk osht e dreit qe nje "Demokrat" me shpirt komunisti ta udhheq kuvendin Tu Kosoves .

eu eu eu kupi kupi jakupi
    We are all Aliens

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ti mos ke qene gje ne shtepine e cdo shqiptari qe flet me kaq kopetence?! Dhe qe te mesosh dhe dicka tjeter meqe pretendon qe di, Saliu nuk ka qene doktor i Enver. Fakt i sakte ky i dhene nga vete Nexhmije Hoxha. Gjume te embel lali.

http://www.top-channel.tv/new/artikull.php?id=131235
    Epo mos beni skur skeni jetuar ne shqiperi o cuna se e dhjete muhabetin fare...po si or skishit foto te enverit ju edhe librat e tij edhe buste kishte neper shtepi..edhe ne mos kishte ne shtepit tuaja kishte neper punera edhe i rinit me duar ne zemer...me tregoni tani mua kam qene apo jo ne shpite a gjith shqiptareve...Sala zotrote ka qene Komunist i flakte ne kohet e tij lale...

Dhe zotrote meqe e dashke dhe me artikuj ja ku po ta jap te plote ate qe ke shkrojtur "“Saliu ne shtepine tone eshte futur nga dera e pasme. Ai ishte nje komunist fanatik. Bente te pamunduren edhe atehere qe nepermjet zellit te tepruar te tentonte te vinte ne pushtet”.

Keshtu eshte shprehur per kryeministrin Sali Berisha e veja e diktatorit Enver Hoxha, Nexhmije Hoxha, ne nje interviste ekskluzive ne emisionin “Shqip” ne Top Channel.

“Kur Enveri vajti njehere ne klinike per te takuar nje shokun tone qe ishte semure, mjeket me thane se Saliu mbante doren larte dhe nuk ja jepte njeriut duke thene se kam takuar xhaxhin Enver”, ka rrefyer ajo.

Duke folur me tej per kryeministrin, Hoxha deklaroi se kryeministri Berisha nuk ishte pranuar si doktor personal i Enverit se rezultonte se “e vjeherra e tij ishte agjente e UDB-se”. “Ai s’ka qene asnjehere doktori i Enver Hoxhes”, eshte shprehur ajo."
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

Epo mos beni skur skeni jetuar ne shqiperi o cuna se e dhjete muhabetin fare...po si or skishit foto te enverit ju edhe librat e tij edhe buste kishte neper shtepi..edhe ne mos kishte ne shtepit tuaja kishte neper punera edhe i rinit me duar ne zemer...me tregoni tani mua kam qene apo jo ne shpite a gjith shqiptareve...Sala zotrote ka qene Komunist i flakte ne kohet e tij lale...

Dhe zotrote meqe e dashke dhe me artikuj ja ku po ta jap te plote ate qe ke shkrojtur "“Saliu ne shtepine tone eshte futur nga dera e pasme. Ai ishte nje komunist fanatik. Bente te pamunduren edhe atehere qe nepermjet zellit te tepruar te tentonte te vinte ne pushtet”.

Keshtu eshte shprehur per kryeministrin Sali Berisha e veja e diktatorit Enver Hoxha, Nexhmije Hoxha, ne nje interviste ekskluzive ne emisionin “Shqip” ne Top Channel.

“Kur Enveri vajti njehere ne klinike per te takuar nje shokun tone qe ishte semure, mjeket me thane se Saliu mbante doren larte dhe nuk ja jepte njeriut duke thene se kam takuar xhaxhin Enver”, ka rrefyer ajo.

Duke folur me tej per kryeministrin, Hoxha deklaroi se kryeministri Berisha nuk ishte pranuar si doktor personal i Enverit se rezultonte se “e vjeherra e tij ishte agjente e UDB-se”. “Ai s’ka qene asnjehere doktori i Enver Hoxhes”, eshte shprehur ajo."
    Ore njeri i cuditshem, e kupton qe jo te gjithe mbanin foto dhe libra te Enverit aq me pak te pastronim 5 here ne dite ato?! Puna, shkolla, institucionet ishte muhabet tjeter se tjeterkush vendoste ca fotosh mbaheshin aty. Ama ka pasur dhe nga ato familje qe kishin urrejtje per ate sistem qe ne ate kohe edhe pse s'benin gek mek nga frika. Une ne familjen time psh kam pasur vetem liber te tij qe sherbente si "reklame" sa here hynin e dilnin mysafiret ne shtepi. Se kur iknin mysafiret e lente im ate ne nje qoshe te erret qe te shkonte pluhri tre gishta.
    Dhe nuk thashe gjekundi qe Saliu s'ka qene komunist. Thashe qe s'ka qene doktor i Enverit, duke te replikuar me pare pretendimit tend te gabuar. Prandaj kot qe i vure ato citate te Nexhmijes qe me pare i kisha vene pjeserisht po une.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ska asi gjo tkeqe. kosovaret gjithmon e kon pas dasht xhaxhin. ene ai i ka pas dasht shum

pse si jon kosovaret si sala qe nuk e tregon dashnin qi ka per xhaxhin hahahahahahaha
    no glove no love

Faqja 3 prej 30 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  3. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  4. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •