Close
Faqja 4 prej 30 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 298
    i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anëtarësuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga ardi_truss Lexo Postimin
    Epo mos beni skur skeni jetuar ne shqiperi o cuna se e dhjete muhabetin fare...po si or skishit foto te enverit ju edhe librat e tij edhe buste kishte neper shtepi..edhe ne mos kishte ne shtepit tuaja kishte neper punera edhe i rinit me duar ne zemer...me tregoni tani mua kam qene apo jo ne shpite a gjith shqiptareve...Sala zotrote ka qene Komunist i flakte ne kohet e tij lale...

Dhe zotrote meqe e dashke dhe me artikuj ja ku po ta jap te plote ate qe ke shkrojtur "“Saliu ne shtepine tone eshte futur nga dera e pasme. Ai ishte nje komunist fanatik. Bente te pamunduren edhe atehere qe nepermjet zellit te tepruar te tentonte te vinte ne pushtet”.

Keshtu eshte shprehur per kryeministrin Sali Berisha e veja e diktatorit Enver Hoxha, Nexhmije Hoxha, ne nje interviste ekskluzive ne emisionin “Shqip” ne Top Channel.

“Kur Enveri vajti njehere ne klinike per te takuar nje shokun tone qe ishte semure, mjeket me thane se Saliu mbante doren larte dhe nuk ja jepte njeriut duke thene se kam takuar xhaxhin Enver”, ka rrefyer ajo.

Duke folur me tej per kryeministrin, Hoxha deklaroi se kryeministri Berisha nuk ishte pranuar si doktor personal i Enverit se rezultonte se “e vjeherra e tij ishte agjente e UDB-se”. “Ai s’ka qene asnjehere doktori i Enver Hoxhes”, eshte shprehur ajo."
    Prape ky. Nuk i ka pas njeri nga dashuria o shqiptar. Edhe c'lidhje ka Sala ne ket muhabet ?

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Nuk çuditem fare me z.Jakupi , sepse shume ne kosove mbajne foto te xhaxhit , ashtu dhe babi im e mbane foto te xhaxhit , edhe pse une jam kunder dhe qdo here fjalosem per tragjedit e ti qe i ka bêre popullates etj ...
    por jane gjera personale qe s'kemi drejte ti gjykojme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    me qen pak si ma teper realiste ....xhaxhi apo dulla.thuj si te dush se pak ka rendesi, per vete boni epoke.....50 vjet dominoi, duke lon justifikimet le te pyesim.po ffaktori qe u dominu si e sa reagoi? duartrokitje!!!! ka halli o ka qefi....
    se ky qe esht ishte....
    c po ben sot? pervec nji lumi llafollogjie politike....? se si na merkan per bemat tona me sy te mir a te keq faktori nderkombtar?
    a mos ka ndoj faktor te mbrendshem intelektual o kulturor sado pak te fuqishem
    per rritjen e nivelit te vetedijes,kombtare a demokratike?
    mos jemi pak si deficente ....? ktu hyn ne nje far mynyre dhe nji pergjigje per temen ne fjale

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    qka ka te keqe qe ne biblioteken e ti mban foto te figurave te shquara te kombit
    nder te shumtat edhe te Skenderbeut Adem Jasharit Ismail Kadarese e shum foto te tiera

te lutem mos e fut ne ket rend Adem Jasharin ...pak respekt...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Mallkuar qofte Enveri, prandaj kemi ngel ne si legena sot neper Europe, prej Dull kriminelit.
    Life's too short to remove USB safely.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    E mbante ne SHTEPINE E VETE apo ne institucionet e shtetit?!

Sa per shtepine e tij, ai le te mbaje dhe Nexhmijen (live) aty, se s'me hy ne udhe...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    te lutem mos e fut ne ket rend Adem Jasharin ...pak respekt...
    e ti tash po u kallxo bashkluftarve t'vet qi tken respekt per adem jasharin?

Adem jashari vete e ka pas votografin e skenderbeut n'mur.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Nuk çuditem fare me z.Jakupi , sepse shume ne kosove mbajne foto te xhaxhit , ashtu dhe babi im e mbane foto te xhaxhit , edhe pse une jam kunder dhe qdo here fjalosem per tragjedit e ti qe i ka bêre popullates etj ...
    por jane gjera personale qe s'kemi drejte ti gjykojme
    e perseris edhe nje her jan gjera personale porr kur nje njeri i cili i thot vetit njeri i moderuar dhe demokrat dhe i cili e udhheq nje parlament te shtetit demokrat ta mbaj ate foto aty hmmmm disi nuk shkon kjo gje aa
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Leonidas
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Mallkuar qofte Enveri, prandaj kemi ngel ne si legena sot neper Europe, prej Dull kriminelit.
    po po......para e pas enverit europa na ka pritur me duart te hapur
    Give them nothing! But take from them EVERYTHING!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Leonidas Lexo Postimin
    po po......para e pas enverit europa na ka pritur me duart te hapur
    1945 Shqiperia dhe Greqia ishin njesoj, ku eshte sot Greqia e ku eshte sot Shqiperia? Prej dulles ne kemi ngel sot ktu ku ju jemi, rrugve te europes se skemi ekonomi, normal nuk linte rrjesht nga Marksi dulla pa e vu ne praktik.

Po ti me siguri ti je kosovar, se keni provu ju nkurriz, prandaj flisni kshu.
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 4 prej 30 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  3. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  4. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •