Close
Faqja 497 prej 1135 FillimFillim ... 397447487495496497498499507547597997 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,961 deri 4,970 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga strong_07 Lexo Postimin
    Edhe kėtu,nė kėtė temė kaq tė thjeshtė,do tregohet pėrēarja e shqiptareve...... o njerz duhet te jeni krenar qe jeni musliman dhe une jam krenar qe jam musliman qe i perkas fejes islame
    kush te tha ty qe ne jemi musliman eeeeeeee?!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Xhamia jo se kan frike te pergjigjen , por nuk din se si!
    Pse cfar mendon ti , sikur te kishin pasur pergjigje per pyetjet e bera jo ne forum por neper gazeta do ti kishin postuar , por nuk kan pergjigje!
    Dhe cdo pergjigje qe mundohen te japin me ne fund del qesharake, si psh deshmuesi qe thot se Big Bengu nuk ka ndodhur kurre !!!
    A ke me qesharake se kjo ose jo ! Krejt komunitei shkencor ne tan boten e ka vertetuar qe Big Bengu ka ndodhur , vjen ne deshmues ( deshtues ) dhe thot qe Big Bangu nuk ka ndodhur kurre!

Ajde tani , me trego ti mua cfar tju bej une ketyre njerezve , si te dal ne qosh me to ?!!

Me respekt GV_USA
    Or zoteri por ti as llogjike nuk ke qe te kuptosh, sepse ti me Big bangun, mohon totalisht ekzistencen e perendise. Po ta them per te njeqinden here se, teoria e Big Bangut eshte nje teori qe e mohon totalisht KRIJUESIN, apo thene me qarte Perendine. Pra njerzit qe mbeshtesin kete teori, jane A'Theos, te cilet thone se nuk ka Perendi dhe Krijues.
    Ky eshte kulmi i te gjitha kulmeve te paradoksit: Ti thua jam besimtar qe besoj perendine, dhe ketu vjen e na mburesh me teorine e evolucionit, qe nuk pranon ekzistencen e Perendise. Tani ec e diskuto me ty ... Nuk them kot se nuk ke arsimin perkates per te tilla diskutime.
    Por gjithsesi ke gje me temen...se po hidhesh dege me dege..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Hej tregoma pergjigjen ne pyetje , beje dallimin mes asaj dhe asaj . Qka do te thot njera e qka tjetra .
    Te pershendes
    Eldonel, kjo ndarje nuk eshte nje mundesi te cilen e dallon njeriu. Pra une si njeri nuk kam asnje mundesi apo kapacitet , ne menyre qe te te sjell ne gjendej qe te dallosh keto dy grupime. Kjo aftesi vjen vetem nga Perendia. Nese do te lexosh ungjillin e Krishtit, Jezusi ja u deshmoi shume here apsotujve pergjate predikimeve te tij me shembelltyra, duke ju thene se, juve ju eshte dhene qe te kuptoni dhe te njihni zbulesen dhe fshehtesine e Perendise, ndersa judenjve qe nuk besonin Krishtin ju thoshte se, atyre nuk ju eshte dhen kjo mundesi. Tani per nje mysliman qe nuk e beson Krishtin, eshte krejt e pamundur qe te shohe zbulesen dhe fshehtesine e Perendise. Ju ne qender te besimit tuaj vendosni llogjiken dhe njohurite tuaja per te perceptuar Perendine, ndersa JEzusi tha se, zgjuarsia e njeriut eshte marrezi para Perendise, dhe dituria e Perendise eshte marrrezi para syve te njeriut.
    A eshte i vertete ky fakt??
    Kundershtesa dhe lufta qe ju kini ndaj fjales se shenjte te Perendise ne bibel dhe doktrines se krishtere, tregon dhe verteton fare qarte se, ky kundershtim tek ju vjen per shkakun se llogjika juaj nuk e pranon diturine e Perendise. Pikerisht jane fjalet e Jezusit i cili tha se dituria e Perendise ne sy te njeriut eshte vecse marrezi. Kjo eshte arsyeja se perse gostivari cuditet me krijimin dhe Krijuesin, dhe si kundervenie sjell teorine qe mbeshtet ne zgjuarsine e njeriut, sic eshte teoria e evolucionit, e cila mohon plotesisht ekzistencen e Perendise Krijues, dhe me pas thote besoj ne zot. A ka me paradoks????
    Une e kuptoj se perse Gostivari dhe myslimanet e mbeshtesin kete teori, kjo pasi kurani mbeshtetet plotesisht ne kete teori, cka verteton se ai eshte nje liber i bere nga zgjuarsia njerzore. Te mos hyjme me tej ku dihet se Muhameti ne kuran ka sjelle mjaft thenie shkecore te kohes, te cilat qarkullonin ne ate vilte kur kurani doli ne drite.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 21-09-2008 mė 22:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    O deshmuesi, me plot respekt te them qe Papa nese i ka thene keto fjale i ka thene thjeshte per te qetesuar nje turme te budallepsurish qe nuk dine se nga vertiten. Nuk besoj se Papa ka rene aq poshte sa te thote keto fjale. Me te vertete i beson ti qe keto thenie te kene dale nga goja e Papes?
    Nese e ke vene re shkrimin tim, nuk jam fokusuar tek papa apo dikush tjeter. Papa per mua eshte nje njeri si te gjithe te tjeret, i cili ka pergjejgesi para Perendise per veprimet dhe mesimet e tij, pasi ai eshte nje lider qe udheheq nje komunitet te tere katolik. Shiko apsotjut, ata edhe para denimit me vdekje nuk e mohuan Krishtin dhe mesimin e tij. Pra te jesh nje lider nuk eshte e lehte. NEse papa ka bere nje veprim te tille, kush jam une qe ta gjykoj. Ajo qe une dua te them eshte se, cdo i krishtere ka pergjegjesi per veten e tij para Perendise, mbi ate cka beson, meson, vepron dhe deshmon. Qofte edhe papa apo prifit e tjere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 21-09-2008 mė 22:49

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Eldonel, kjo ndarje nuk eshte nje mundesi te cilen e dallon njeriu. Pra une si njeri nuk kam asnje mundesi apo kapacitet , ne menyre qe te te sjell ne gjendej qe te dallosh keto dy grupime. Kjo aftesi vjen vetem nga Perendia. Nese do te lexosh ungjillin e Krishtit, Jezusi ja u deshmoi shume here apsotujve pergjate predikimeve te tij me shembelltyra, duke ju thene se, juve ju eshte dhene qe te kuptoni dhe te njihni zbulesen dhe fshehtesine e Perendise, ndersa judenjve qe nuk besonin Krishtin ju thoshte se, atyre nuk ju eshte dhen kjo mundesi. Tani per nje mysliman qe nuk e beson Krishtin, eshte krejt e pamundur qe te shohe zbulesen dhe fshehtesine e Perendise. Ju ne qender te besimit tuaj vendosni llogjiken dhe njohurite tuaja per te perceptuar Perendine, ndersa JEzusi tha se, zgjuarsia e njeriut eshte marrezi para Perendise, dhe dituria e Perendise eshte marrrezi para syve te njeriut.
    A eshte i vertete ky fakt??
    Kundershtesa dhe lufta qe ju kini ndaj fjales se shenjte te Perendise ne bibel dhe doktrines se krishtere, tregon dhe verteton fare qarte se, ky kundershtim tek ju vjen per shkakun se llogjika juaj nuk e pranon diturine e Perendise. Pikerisht jane fjalet e Jezusit i cili tha se dituria e Perendise ne sy te njeriut eshte vecse marrezi. Kjo eshte arsyeja se perse gostivari cuditet me krijimin dhe Krijuesin, dhe si kundervenie sjell teorine qe mbeshtet ne zgjuarsine e njeriut, sic eshte teoria e evolucionit, e cila mohon plotesisht ekzistencen e Perendise Krijues, dhe me pas thote besoj ne zot. A ka me paradoks????
    Une e kuptoj se perse Gostivari dhe myslimanet e mbeshtesin kete teori, kjo pasi kurani mbeshtetet plotesisht ne kete teori, cka verteton se ai eshte nje liber i bere nga zgjuarsia njerzore. Te mos hyjme me tej ku dihet se Muhameti ne kuran ka sjelle mjaft thenie shkecore te kohes, te cilat qarkullonin ne ate vilte kur kurani doli ne drite.
    Ore me te vertet ju keni probleme besom . Nga zgjuarsia njerezore m os ja fut kot tani , kur keto vertetohen tani dhe ajo eshte thene para 14000 viteve dhe ka shum qe ende s jane zbuluar . Kur ta lexon Biblen e lexon me llogjik apo veq qashtu ? Leri qka kane thene ata e qka kane thene ata tjeret .
    Te pershendes
    KOSOVA E MADHE

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Kjo Albanian Nasheed ishte e forte. Ishte postuar dje ne YouTube, dhe po dje Gjeloshi na e solli ne Forumin Shqiptar.

Shume e cuditshme.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Paska ber dikush nje video dhe erdhem deri tek konkluzioni.

Pse spo doni ta shikoni anen tjeter te shqiptarve te Maqedonis.
    psh. 30.000 njerez festojn diten e flamurit ne Shkup , as ne Shqiperi e as ne Kosov nuk mblidhen kaq shum njerz , kur dihet se ne Maqedoni jetojn 500.000 shqiptar.

Poashtu ne Gostivar , ndegjojeni cka thot kryetari i Gostivarit .

Ohri , me Kosoven , ne Oher me par kan jetu edhe ortodoks , por sot si ke.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Kjo Albanian Nasheed ishte e forte. Ishte postuar dje ne YouTube, dhe po dje Gjeloshi na e solli ne Forumin Shqiptar.

Shume e cuditshme.

Po po ashte aq e forte sa mua ma k'pute shpirtin.

Per sa i perkete asaj quditerise, aman se po len nam.

Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Por ne Shkup mund ta shifni edhe ket , sall e mbushur duke festu vitin e ri musliman, pra tek ata kombi dhe feja jan te lidhura si koci me mishin.

Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Shumica prej tyne nuk jane Shqiptare, por jane Shqipfolese skllave ose turkoarabe, kyt e dime por fatkesesia ashte se kto flliqesina veprojne nen mbrojtjen dhe perkrahjen e popullsise se pafajshme Shqiptare pa ditur gja kurrthen apo rrezultatin qe kto subhumans do te na sjellin.

Kjo ashte berthama qe neve na shqeteson jashte mase.
    Hapi syt , mos u verbero me zor.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=338

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •