Close
Faqja 496 prej 1135 FillimFillim ... 396446486494495496497498506546596996 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,951 deri 4,960 prej 11341
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Pse ke frik te pergjigjes a ne pyejtjet tjera qe jan jashte teme je pergjigjur .
    Xhamia jo se kan frike te pergjigjen , por nuk din se si!
    Pse cfar mendon ti , sikur te kishin pasur pergjigje per pyetjet e bera jo ne forum por neper gazeta do ti kishin postuar , por nuk kan pergjigje!
    Dhe cdo pergjigje qe mundohen te japin me ne fund del qesharake, si psh deshmuesi qe thot se Big Bengu nuk ka ndodhur kurre !!!
    A ke me qesharake se kjo ose jo ! Krejt komunitei shkencor ne tan boten e ka vertetuar qe Big Bengu ka ndodhur , vjen ne deshmues ( deshtues ) dhe thot qe Big Bangu nuk ka ndodhur kurre!

Ajde tani , me trego ti mua cfar tju bej une ketyre njerezve , si te dal ne qosh me to ?!!

Me respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Sa per ju Toni77 dhe Mesia 4 ever, mendoj se duhet te jeni me te komunikueshem me njeri tjetrin. JEuzsi tha te mos gjykoni askend pa drejtesi. fjala drejtesi do te thote qe gjykimin ta vendosesh jo mbi vlerat apo drejtesine njerzore, por ne Krishtin.

Sa i perket ati far tipi nuk ja vlenė me komunikue me tė. E dyta, me drejtėsi dhe bile me drejtėsi i jam pergjigjur, ai din veq me rrejt dhe me shpifė, ai ėshtė njeri qė rren dhe sja vlen as me debatue me tė. Ai ne tė gjitha shkrimet din veq me shajtė dhe me nenēmue. Tė pakten nė shkrimin e tij ndaj katolikizmit kam tė drejt kur them se ėshtė rrenė, shpifje dhe tendencioz. Dikujtė, apo mė mirė tė them, atij qė ėshtė nė ndikim tė djallit i pelqejnė ata rreshta (shpifės) por jo atij qė e kupton realitetin e Kishes Katolike. Pra edhe niher po e perseris se ai ka gėnjyer dhe ėshtė gėnjeshtar. Jo vetem ai por sejcili qe shpifė dhe gėnjenė ndaj Kishes, apo edhe ndaj dikujt tjeter, ėshtė duke i sherbyer dreqit te mallkuar e jo Zotit. E keqja ėshtė se disa njerėzve u ėshtė bėrė dreqi zot dhe ua ka mbushur mendjen se duke sharė tė tjerėt janė nė sherbim tė Zotit, jo, jo jo ata janė nė sherbim tė gėnjeshtarit se ai din me rrejt. Ka arritur deri aty ku ua ka mbushur menden se vetem ata janė nė rregull ndersa krejt njerėzit se nuk mendojnė ashtu janė gabim. Kėtu qėndron thelbi i ēėshtjes!

Nese Papa apo kushdo tjeter qofte , e quan kuranin nje liber te shenjte dhe allahun si Perendine e Vertete, kjo eshte e rrezikshme per ata qe e ndkein, pasi Perendia i vertete eshte Perendia Jahve.
    O jaran, a hajgare a? Leni ju kėto dokrra, kėto jan dokrra sepse tė gjithė e dinė (tė pakten sot) predikimin, besimin e Papes dhe tė Kishes Katolike, janė publike e jo nė skuta; siē veprojnė disa sekte. Nuk ka vend mė per shpifje dhe gėnjeshtra mbi katolikizmit, tė gjith sot kanė mundėsi tė mėsojnė mbi mėsimet, predikimet dhe lutjet e Kishes katolike. Leni ju ato tendenca. Problemi qendron diku tjeter te disa sekte tė ashtuquajtura te krishtera, ata deshirojnė qė nė Kishen e Krishtit dhe nė qendrimet e Papes tė mbizotroj urrejtja dhe shpirti i urrejtjes ndaj muslimanizmit. Jo vėlla, nuk na takon neve ajo. Katolikizmi predikon Fjalen e Zotit dhe ai qė ėshtė i interesuar ka mundėsi ta ndėgjoj, ka mundėsi tė bėhet edhe anėtar i Kishes. Pra, jo urrejtja, sharja dhe perjashtimi por DASHURIA.

Ata qe nuk e pranojne kete fakt jane vetem myslimanet, pasi per ta qendron e mbyllur zbulesa e Perendsie. Krejt ndryshe eshte me te krishteret. Juve ju eshte dhene, tha JEzusi, qe te kutponi dhe te zbuloni te fshehten e Perendise.
    Shiqo, megjith respektin qė e kam pėr ty po dyshoj qė kėtu flete me ndikim. Mė vjen keq nėse ėshtė e vertetė.

MBase ndojne i krishtere pyet dhe thote: perse ti deshmuesi del ne nje konkluzion te tille per kuranin? Se pari ju tham se nuk jam une ai qe eprcakton se kush eshte kurani dhe kush eshte bibla. Kete e zbulon dhe e deshmon Fryma e Shenjte e Perendise. Zbulesen ne zemer se kush eshte Jezus Krishti dhe kush eshte bibla e Perendise, e jep Fryma e Perendsie.
    O burr, je hi llugave!

Bibla si fjale e shenjte e Perendise, na zbulon dhe emson se, Themeli ku qendron dhe eshte ndertuar kisha e Perendise, eshte JEzus Krishti. Pra cdo "pjese" e kishes, TRUPIT te Krishtit,do te deshmoje pikerisht Jezus Krishtin dhe do te beje vullnetin e Krishtit. Ky fakt na nxjer ne perfundimin se, pa Krisht nuk ka kishe, nuk ka paqe me Perendine, nuk ka shpetim nuk ka te Vertete, nuk ka jete te perjtshme.

Edhe kėtu je fut llugave, mė thuaj o vėlla kujt je duke ia folur kėto? Nėse mue apo Kishes Katolike falėminderit, mė dhimbesh, mos hjek keq. Kėto gjėra Kisha e Krishtit, pra Kisha e Gjallė-Apostolike-Katolike ėshtė duke predikuar qė nė tė Diellen e Rrėshajve, pra qė ne fjalimin e Sh Pjetrit (Veprat e apostujve) e deri sot. Nėse je duke u folur muslimanėve nuk ma merr mendja se ua mbush mendjen. Nėse je duke u folur sekteve tė ashtu quajtura te krishtere, zgjedhe ni vend mė tė pėrshtatshem.
    Pėr ndryshe tė kujtojmė Fjalen e Zotit tonė kur thotė: "Mjek shero veteveten".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 21-09-2008 mė 15:49
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Nese Papa apo kushdo tjeter qofte , e quan kuranin nje liber te shenjte dhe allahun si Perendine e Vertete, kjo eshte e rrezikshme per ata qe e ndkein, pasi Perendia i vertete eshte Perendia Jahve. Po keshtu dhe kurani, i cili blasfemon ndja Krishtit dhe Perendise Jahve, nese pranohet nga dikush si nje liber i shenjte i Perendise, perseri eshte mjaft i rrezikshem. Ata qe nuk e pranojne kete fakt jane vetem myslimanet, pasi per ta qendron e mbyllur zbulesa e Perendsie. Krejt ndryshe eshte me te krishteret.
    O deshmuesi, me plot respekt te them qe Papa nese i ka thene keto fjale i ka thene thjeshte per te qetesuar nje turme te budallepsurish qe nuk dine se nga vertiten. Nuk besoj se Papa ka rene aq poshte sa te thote keto fjale. Me te vertete i beson ti qe keto thenie te kene dale nga goja e Papes?

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Edhe kėtu,nė kėtė temė kaq tė thjeshtė,do tregohet pėrēarja e shqiptareve...... o njerz duhet te jeni krenar qe jeni musliman dhe une jam krenar qe jam musliman qe i perkas fejes islame
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    What Gold?! Platinum
    Nuk thua mirė qė kishte edhe pėrkthim nė anglisht, se nga arabishtja nuk kuptoja dhe shumė.
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    Nuk thua mirė qė kishte edhe pėrkthim nė anglisht, se nga arabishtja nuk kuptoja dhe shumė.
    έχετε δίκιο
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Citim Postuar mė parė nga strong_07 Lexo Postimin
    Edhe kėtu,nė kėtė temė kaq tė thjeshtė,do tregohet pėrēarja e shqiptareve...... o njerz duhet te jeni krenar qe jeni musliman dhe une jam krenar qe jam musliman qe i perkas fejes islame
    ......krenar me qen mysliman??????? shpejt te doktorri ta mylle rrjedhėn qy paske n`tru(n`rast se ke ni t`till)
    fuuuuuuuk islaaam

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga live fast Lexo Postimin
    ......krenar me qen mysliman??????? shpejt te doktorri ta mylle rrjedhėn qy paske n`tru(n`rast se ke ni t`till)
    O ti njeri i devijum te kisha preferu qe te shkosh ne apatek sa me shpejt te jet e mundur dhe merr disa barna receptin me shkruj ne privat ta jap ok hihihihihih
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    έχετε δίκιο
    دائما
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Ju e konstatoni dhe vertetoni plotesisht ato qe une them ndaj kuranit. Eldolni ju them se po te shihnit ate qe une shoh dhe besoj, nuk do te ishit me mysliman. Fatkeqesisht askush nuk mund te te jape sy dhe veshe qe te shohesh dhe te digjosh zerin e Krishtit, kete e jep vetem Perendia Jahve.
    Hej tregoma pergjigjen ne pyetje , beje dallimin mes asaj dhe asaj . Qka do te thot njera e qka tjetra .
    Te pershendes
    KOSOVA E MADHE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •