Close
Faqja 495 prej 1135 FillimFillim ... 395445485493494495496497505545595995 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,941 deri 4,950 prej 11341
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    ,

Rafti pika e koburja krese burrah po pse drejne po don me e lan temen e po mundohesh mas me ju pergjigje temes.
    Jo ti o zotri nuk i largohem temes, per mendimin tim tema nuk ka biles kuptim " Paradokdi Islamik" une nuk e di ku e shikoni kete paradoks ?!!
    Paradoks eshte te besojsh qe Lakuriqi eshte shpend edhe pse krejt bota neper shkolla i mesojne nxenesit e tyre qe kjo gjallese eshte gjitar!
    Paradoks eshte te thuash se Toka eshte e vjeter 6000 vite, kur krejt bota e ka mesuar se Toka eshte e vjeter 4.5 bilion vite!
    Paradoks eshte te thuash se Toka u krijuar para Diellit kur krejt bota e din qe Dielli u krijua para e pastaj toka!
    Keto jane paradokse i nderuar , dhe juve i besoni si te verteta!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari nese muslimanet ikin nga vendet e tyre ,kjo ka te bej me qeverite qe jane ne sundim atje!
    Sundimi dhe qeverisja ne Arabi bahet me ane te ligjit sharia, pra me ane te ligjit te islamit.

Eshte mese e njohur per tan boten qe , qeverite e Kuvaitit, Arabis Saudite, Irakut, Afganistanit, Qatarit , etj etj nuk jane zgjedhur nga populli , por jane vendosur aty nga fuqi e medha me qellim jo qe te mbrojne interesin e popullit qe jeton aty, por per te mbrojtur interesin e atyre qe i kane sjellur ne pushtet.
    Arabia ka rreth 6 milion le ti quajme imigranta te cilet punojne aty pra i gjithe bisnesi kryhet dhe mbikqyret nga bota perendimore, ato arab qe kan pare dhe dojne me msue vrapojne neper universitete te botes perendimore sespe ne arabi ato lloj akademish dhe m'simet ne to quhen haram ato shtete qe permende ma nalt nuk jane te vetmit shtete myslimane ku i le kto te tjerat, pakistan,sudan,algjeri,nigeri,siri, marok turqi etj.

Cdo shtet qe mundohet ti largohet ketij presioni , menjehere indentifikohet si shtet terrorist, edhe pse nuk kane kapacitet per nje gje te tille, u vehen sanksione etj etj , rasti konkret Siria.
    Qudi sepse ato shtete te cilet bashkpunojne me perendimin jane ma te pasuna, kane bashkpunimin ma te madh me perendimin po ashtu fanatiket apo terrorristat e shumte dalin po nga kto vende.

Andaj keto njerez ikin nga vendi i tyre!
    Sikur te kishin pasur qeveri qe do te punon per te miren e popullit sot ata shtete do te jetonin neper shtepija te ndertuara nga ari e jo nga tullat dhe betoni!

Po islamistat e paten perandorin shume te madhe qi vetem Shqiptaret guxune me ju dal para dhe nuk mujten me i ndertue ato shtepija prej arit. Por thjeshte perandoria e islamistave rrojti me arin dhe pasunin e perandorise se Evropianeve.

Kur maroj ari maroj dhe perandoria islame.

Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Jo ti o zotri nuk i largohem temes, per mendimin tim tema nuk ka biles kuptim " Paradokdi Islamik" une nuk e di ku e shikoni kete paradoks ?!!
    Paradoks eshte te besojsh qe Lakuriqi eshte shpend edhe pse krejt bota neper shkolla i mesojne nxenesit e tyre qe kjo gjallese eshte gjitar!
    Paradoks eshte te thuash se Toka eshte e vjeter 6000 vite, kur krejt bota e ka mesuar se Toka eshte e vjeter 4.5 bilion vite!
    Paradoks eshte te thuash se Toka u krijuar para Diellit kur krejt bota e din qe Dielli u krijua para e pastaj toka!
    Keto jane paradokse i nderuar , dhe juve i besoni si te verteta!

GV_USA

Mundesh me hap nji teme tjeter per ate lloj paradoksit, ktu ban fjale per ate te myslimaneve, Shqiptareve mysliman dihet sepse per ato te tjeret Zoti faret i qite nuk na interresojne.

Se qa besoj une ti nuk e din, nga njehere adhe syve t'mi nuk ju besoj lema te tjerave, por njiri e ka aftesin qe mundet me gjykue e me e nda te miren nga e keqja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Ore deshmuesi lene temen , po me trego ku i ke materialet shkencore qe tregojne se Toka eshte 6000 vite e vjeter, akoma jam duke i pritur ato materiale shekncore!
    Po ashtu mos harro te me sjellish edhe materialte shkencore qe vertetojne qe Lakuriqi eshte zog e jo gjitar !

Kur te mi sjellish keto materiale shkencore , te jap besen e Shqiptarit qe GV_USA do te behet me katolik se PAPA vetem!
    Po cfar nese nuk po i sjell keto meteriale, cdo te behet me ty Deshmuesi ?!!
    Akoma do te vazhdojsh te besohs dicka qe shkenca e refuzon si te vertet a ?!!

GV_USA
    z.Gostivar, mos mendo se nuk i sjell, por ti nuk je kopetent per nje diksutim te tille, pasi e provuam njehere dhe flisje gafa, qe i lejohen cdo te panxeni. Gjithashtu tema ne fjale ka te beje me Paradoksin islamik, ku ti ke frike te prononcohesh dhe ti maresh me radhe te gjitha pikat qe une kam parashtruar , dhe une mendoj se duhet te te prokupojne ty si prind.
    Ti personalisht je nje shembull qe femijen tend e shpie te jetoje pikerisht ne ate vend(amerike), ku nate e dite ju islamiket e shani dhe e luftoni si vendin e djallit dhe ferrit. Per kete ju pyes se, perse nuk e shpie femijen dhe veten tende ne vendet islame, ku besimim, edukimi, paqja, morali dhe plot te tjera si keto jane ne te mire te femijes tuaj???
    Aktualisht une te kuptoj dhe te them se ti me vajten ne amerike ke bere perzsgjedhjen me te mire qe nje prind ben per femijen e tij, por nga ana tjeter kjo te ben qe ti te jesh me dy fytrya, dhe kjo quhet hipokrizi.
    Ke te drejte kur thua se, eshte e drejta jote ku shkon dhe ku jeton. Natyrisht qe kjo eshte e vertete dhe e drejta juaja. Por: ji i sinqerte me veten tende ne ate cka beson dhe si te tjeret i meson. Ky eshte paradoksi juaj , te cilin edhe pse vete e jetoni, nuk doni ta pranoni. Nese je bure duhet te pranosh se me jetesen qe ben dhe perzgjedhjen qe ti ben, je krejt ne te kundert te mesimeve qe jep kurani, i cili te ndalon qe te jetosh ne mes te qafireve, dhe aq me keq ta perzgjedhesh dhe te paguash me cdo cmim per te vajtur dhe jetuar ne vendin armik te Muahemtit dhe islamit dmth ameriken. Eshte islami ai qe e shpall ameriken si armikun kryesor te islamizmit.
    Mendoj se kjo eshte tema dhe nese deshrion mund te flasim. Sa per tjeter temen tjeter, te ftoj se pari te maresh njohurite shkencore, por jo nga teoria e evolucionit, te cilen ti e BESON, e cila ne thelb nuk njeh krijim dhe Krijues. Kjo me ben te te them se ti je profan ne lidhje me krijimin, pasi te gjitha te dhenat shkencore qe ke sjelle ne lidhje me krijimin qe bibla na zbulon, jane mesime te teorise se evolucionit, ku kurani mbeshtetet. Kjo tregon se, nese ti mbeshtetsh ne kete teori, atehere nuk mund te bisedojme se bashku, pasi une e kundershtoj kete teori, e cila mohon Krijues dhe krijim. Qe temund te disktuosh per dicka, se pari duhet te zgjedhesh dhe paltformen ku ndertohet diskutimi. Nese ti ecen ne nje teori qe kundeshton Krijues dhe krijim, athere per cfar krijim do te flasim??? Mendoj se nje diksutim i tille nuk vlen dhe nuk sjell asnje frut.
    Ps. nje mikut tend qe ishte mesues fizike , emri i te cilit nuk me kujtohet, i premtova se po te gjeja librin shkencor qe flet mbi Krijimin dhe evolucionin, do tja dergoja. Pasi e gjeta nje kopje tetille i kerkova qe tja dergoja, por ai asnje pergjigje nuk me dergoi. Nuk e di se perse u "tremb" mesuesi dhe nuk e pranoi kete liber, te cilin ja premtova se sa te gjej do tja dergoj.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Okaj Gjelosh Prekaj, dmth ti mendon se feja islame eshte e gabuar, ashtu ?!
    Me sjell fakte qe krishterimi eshte i drejte dhe ja une do te behem kristijan !
    Ae di sa here e kam thene kete ne forum a ?!! Me 10 here dhe askush deri me sot nuk ka qene ne gjendje te sjelli fakte qe krishterimi eshte feja e vertete, ndoshta ti do jesh i pari.
    Urdhero , filloje me krijimin e universit,kush u krijuar para, Toka ose Dielli, me trego se cfar na meson Bibla per vjetersine e Tokes, punen e lakuriqit, punen e dites se shtate , cfar ndodhi me Perendine ne kete dite etj etj.

GV_USA

P.S." Shpresoj qe nuk do te ikish nga forumi si ai shoku i yt deshmuesi qe sa here ia bej keto pyetje , largohet nga forumi"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    z.Gostivar, mos mendo se nuk i sjell, por ti nuk je kopetent per nje diksutim te tille, pasi e provuam njehere dhe flisje gafa, qe i lejohen cdo te panxeni. Gjithashtu tema ne fjale ka te beje me Paradoksin islamik, ku ti ke frike te prononcohesh dhe ti maresh me radhe te gjitha pikat qe une kam parashtruar , dhe une mendoj se duhet te te prokupojne ty si prind.
    Ti personalisht je nje shembull qe femijen tend e shpie te jetoje pikerisht ne ate vend(amerike), ku nate e dite ju islamiket e shani dhe e luftoni si vendin e djallit dhe ferrit. Per kete ju pyes se, perse nuk e shpie femijen dhe veten tende ne vendet islame, ku besimim, edukimi, paqja, morali dhe plot te tjera si keto jane ne te mire te femijes tuaj???
    Aktualisht une te kuptoj dhe te them se ti me vajten ne amerike ke bere perzsgjedhjen me te mire qe nje prind ben per femijen e tij, por nga ana tjeter kjo te ben qe ti te jesh me dy fytrya, dhe kjo quhet hipokrizi.
    Ke te drejte kur thua se, eshte e drejta jote ku shkon dhe ku jeton. Natyrisht qe kjo eshte e vertete dhe e drejta juaja. Por: ji i sinqerte me veten tende ne ate cka beson dhe si te tjeret i meson. Ky eshte paradoksi juaj , te cilin edhe pse vete e jetoni, nuk doni ta pranoni. Nese je bure duhet te pranosh se me jetesen qe ben dhe perzgjedhjen qe ti ben, je krejt ne te kundert te mesimeve qe jep kurani, i cili te ndalon qe te jetosh ne mes te qafireve, dhe aq me keq ta perzgjedhesh dhe te paguash me cdo cmim per te vajtur dhe jetuar ne vendin armik te Muahemtit dhe islamit dmth ameriken. Eshte islami ai qe e shpall ameriken si armikun kryesor te islamizmit.
    Mendoj se kjo eshte tema dhe nese deshrion mund te flasim. Sa per tjeter temen tjeter, te ftoj se pari te maresh njohurite shkencore, por jo nga teoria e evolucionit, te cilen ti e BESON, e cila ne thelb nuk njeh krijim dhe Krijues. Kjo me ben te te them se ti je profan ne lidhje me krijimin, pasi te gjitha te dhenat shkencore qe ke sjelle ne lidhje me krijimin qe bibla na zbulon, jane mesime te teorise se evolucionit, ku kurani mbeshtetet. Kjo tregon se, nese ti mbeshtetsh ne kete teori, atehere nuk mund te bisedojme se bashku, pasi une e kundershtoj kete teori, e cila mohon Krijues dhe krijim. Qe temund te disktuosh per dicka, se pari duhet te zgjedhesh dhe paltformen ku ndertohet diskutimi. Nese ti ecen ne nje teori qe kundeshton Krijues dhe krijim, athere per cfar krijim do te flasim??? Mendoj se nje diksutim i tille nuk vlen dhe nuk sjell asnje frut.
    Ps. nje mikut tend qe ishte mesues fizike , emri i te cilit nuk me kujtohet, i premtova se po te gjeja librin shkencor qe flet mbi Krijimin dhe evolucionin, do tja dergoja. Pasi e gjeta nje kopje tetille i kerkova qe tja dergoja, por ai asnje pergjigje nuk me dergoi. Nuk e di se perse u "tremb" mesuesi dhe nuk e pranoi kete liber, te cilin ja premtova se sa te gjej do tja dergoj.
    Okay dmth ti beson teorin e kreacionit, okay me sqaro sipas teoris se kreacionit atehere se cfar eshte lakuriqi gjitar ose zog ?!!
    sipas te njejtes teori me trego sa vjece eshte Toka dhe cili trupi i sistemit Diellor u krijua para, Toka ose Dielli.
    Po ashtu me trego sipas teorise se kreacionit cfar ndodhi me Perendine ne diten e shtate !!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Okaj Gjelosh Prekaj, dmth ti mendon se feja islame eshte e gabuar, ashtu ?!
    Fillo me te ashtequajturin profetin tand dhe pedofilin e tij me foshnjen 6 vjeqe.

Me sjell fakte qe krishterimi eshte i drejte dhe ja une do te behem kristijan !
    Ae di sa here e kam thene kete ne forum a ?!! Me 10 here dhe askush deri me sot nuk ka qene ne gjendje te sjelli fakte qe krishterimi eshte feja e vertete, ndoshta ti do jesh i pari.
    Urdhero , filloje me krijimin e universit,kush u krijuar para, Toka ose Dielli, me trego se cfar na meson Bibla per vjetersine e Tokes, punen e lakuriqit, punen e dites se shtate , cfar ndodhi me Perendine ne kete dite etj etj.

nga njehere adhe syve t'mi nuk ju besoj lema te tjerave, por njiri e ka aftesin qe mundet me gjykue e me e nda te miren nga e keqja.
    Ashtu siq te thash dhe ma pare nuk kena met une e ti me e gjete se cila ashte feja e vertete por njiri ka llogjike po ashtu dhe histori dhe duhet te perdori dhe ta ndaje te miren nga te keqen.

GV_USA

P.S." Shpresoj qe nuk do te ikish nga forumi si ai shoku i yt deshmuesi qe sa here ia bej keto pyetje , largohet nga forumi"
    Perqendrohu temes e mos na jepni pergjigje me nje pyetje tjeter, po ashtu hapni tema te tjera lidhur me pyetjet qe keni.

Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Okay dmth ti beson teorin e kreacionit, okay me sqaro sipas teoris se kreacionit atehere se cfar eshte lakuriqi gjitar ose zog ?!!
    sipas te njejtes teori me trego sa vjece eshte Toka dhe cili trupi i sistemit Diellor u krijua para, Toka ose Dielli.
    Po ashtu me trego sipas teorise se kreacionit cfar ndodhi me Perendine ne diten e shtate !!

GV_USA

PERQENDROHU TEMES OSE HAP TEME TJETER LIDHUN ME ATO PYETJE

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Fillo me te ashtequajturin profetin tand dhe pedofilin e tij me foshnjen 6 vjeqe.

Ashtu siq te thash dhe ma pare nuk kena met une e ti me e gjete se cila ashte feja e vertete por njiri ka llogjike po ashtu dhe histori dhe duhet te perdori dhe ta ndaje te miren nga te keqen.

Perqendrohu temes e mos na jepni pergjigje me nje pyetje tjeter, po ashtu hapni tema te tjera lidhur me pyetjet qe keni.
    Pa nervoze ore zotri pa nervoze.
    Pik se pari ajo martesa ne moshe 6 vjecare kurrrrrreeeeeeeeeeeeee nuk ka ndodhur, sikur te kishe laxuar pak nuk do ta thuaje kete.
    Sa i perket fese se vertete, juve me kete qellim hapni tema te tilla duke treguar gjoja qe ne muslimanet po besojkemi kot, dhe se krishterimi eshte fe qe duhet te besohet.

Une te bera thirje urdhero e me bind qe krishterimi eshte fe e vertete dhe une do te behem me katolik se vet papa! kur permenda papen urdhero lirisht shko kerko edhe ndihmen e tij!

Me cfar ftyre vini ketu e kerkoni qe shqiptaret te besojne budallalleqet Biblike qe nuk ka kantar ne bote qe i mat!

Une nuk kam problem te besoj Biblen, une nuk e kam problem te behem kristijan.
    UNE E EKAM PROBLEM GJERAT QE KY LIBER MESON !
    A ke sy ose jo!
    Pik se pari eshte komplet kunder qendrimeve shkencore, qe nga faqja e pare e deri tek faqja e fundit, se dyte eshte libir imoral ( pa marre parasysh se a te pelqen ty kjo ose jo - kjo eshte e verteta e Bibles) lexo kapitinen 19 tek Zanafilla dhe do te shikojsh se sa imoral eshte ky liber !!!

Dhe juve me vini ketu dhe kerkoni qe une t besoj nje liber te tille ?!!!!

Kurren e kurres !!!

Me flet per profetin, per ca hadithe qe nuk gjenden ne Kuran dhe mundohesh qe te njollosish Kuranin me dicka qe nuk eshte shkruara aty, a nuk i shef njollat qe Bibla i ka ne mbrendi!!!

Ik ore bab, ti ke problem me llogjiken dhe kjo eshte e vertete!

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pse ke frik te pergjigjes a ne pyejtjet tjera qe jan jashte teme je pergjigjur .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •