Close
Faqja 492 prej 1135 FillimFillim ... 392442482490491492493494502542592992 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,911 deri 4,920 prej 11341
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga proscriptor Lexo Postimin
    I ke parasysh ata mutacionet gjenetike qe qesin ne cirk me u tall robt. Ashu osh ne ajo firma jote, po dhe truni jot per pasoje. Ateist dmth jo-teist, me shqip akoma jo-besimtar, s'ka tboje hic me zotin, se zoti nuk ekzisto, eshte fjale pa kuptim ne gjuhe i here. Pra dikush qe nuk osh teist, osh ateist. Po ti duket qe jo vetem je injorant po s'ke lexu as temen kryesore te ketij nenforumi, Ateizmin. Mjaft amon se le nom duke shpall injorancen tate ne cdo teme, je bo si leter higjienike vk.
    O ti hajvan (i.e. ateist)

Ju jepni cfare definicioni qe te doni gjendjes suaj shpirterore, por une te thashe qe po te mos ekzistonte Zoti, s'do ekzistonit dhe ju, sepse s'do kishit nje arsye per te ekzistuar, s'do kishit pse te organizoheshit ne kope per te kundershtuar ekzistencen e Zotit.

Kisha pak dyshim nese do ishe njeri ose hajvan, por fjalia jote e fundit ne postimin e mesiperm ma hoqi tere dyshimin.

P.S. I kam dhe une dy ateiste ne shtepi.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Ju jepni cfare definicioni qe te doni gjendjes suaj shpirterore, por une te thashe qe po te mos ekzistonte Zoti, s'do ekzistonit dhe ju, sepse s'do kishit nje arsye per te ekzistuar, s'do kishit pse te organizoheshit ne kope per te kundershtuar ekzistencen e Zotit.
    Quhen LIE DESTROYER / ateistė - janė individė, tė paorganizuar, tė cilėt nuk i dorėzohen emocionalisht tufės nė pėrpjekje 'pėr njė tė pėrtejme mė tė mirė'.. nuk organizohen nė parti, protesta apo ku e di unė ē'mendon ti.. nqs do tė perceptosh ndonjė gjė atėherė mundohu t'i ngjeshėsh me zor nė kokė kėto vargje:

Weak aside - no place for those our struggle
    Leaves behind
    We won't tolerate those whom through
    Attrition fall
    We must dominate!
    With iron through our veins and a will made so elite
    Hunting for our daily bread and the sinister close in sight
    Hunger always drives the beast and the women fall prey
    Leading all the wonderers to certain fate
    Another victim reviled
    I¹m staring at you through the eyes of the wolf
    Tell me who is going to save you now !
    Animal sense ever alert
    Praise be to the father-war
    As a servant I am serving myself and I bathe in anticipation
    Unless you taste it you could never know
    All the power we bestow
    With a bow and a kiss profane
    Be a victor or be a victim.

shiko mos gjen vend dhe pėr kėto:

secured limitations
    you created this thing you call sin

a guide for the undisciplined sheep
    through the pain and denial the pleasure reaped
    a freedom contained within a shell
    and all that's without you call hell

you scorn our existence
    unclean despising our ways
    shall the unclean come and infect you

for the heathens have chosen a different light
    and the vision of the all through the inner sight
    for the freedoms and prisons are in the mind
    secured limitations
    from the uncertainties the god-mind knows
    and from the nothingness all the wines flow
    the affluence, the god-mother's gift
    but you can't see, through the concrete

- - - -

dhe mjaft me humorin e portokalltė se tė harxhohet vlera kot..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 19-09-2008 mė 19:42
    Prektora

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    ēka eshte tragjike ne kete mes nuk eshte as arabizmi i treguar nga disa anetare ketu ne Foru, as inercia e ateisteve per te ngritur flamujt e mohimit duke u veteshpallur si te "te drejtet apo te duhurit"!

Me tragjikja dhe me e pafalshmja per te gjithe shqiptaret eshte ky lloj fondamentalizimi qe sot duket sikur po i ngop me buke dhe drite duke u sjelle si te tille...

Keta tipa te tille nuk kane asgje te perbashket me besimin dhe fene por jane te abuzuar dhe doktrinuar nga njerez qe duan ta perdorin fene dhe besimin per qellime te paskrupullta dhe dashakeqe...

Kush eshte besimtar qofte myslyman, katholik apo ortodoks duhet te ndihet i tille dhe jo te behet vegel e nje klike klerikesh hoxhallaresh apo dhespotesh qe perfitojne ne menyre djallezore nga dobesia dhe brishtesia e tyre drejt besmit dhe se vertetes!

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    O ti hajvan (i.e. ateist)

Ju jepni cfare definicioni qe te doni gjendjes suaj shpirterore,
    Ee "definicion i gjendjes shpirterore"?! Ateizmi "gjendje shpirterore"?! Direkt nga Afganistani e merr mallin ti lale? Apo e perzi nanjoni rruges pa patente?

por une te thashe qe po te mos ekzistonte Zoti, s'do ekzistonit dhe ju, sepse s'do kishit nje arsye per te ekzistuar, s'do kishit pse te organizoheshit ne kope per te kundershtuar ekzistencen e Zotit.
    Pse me duket se nuk e ke mor vesh ate shprehjen e pryllit, qe eshte analogji per te ndihmu ata si puna jote te kuptojne ate qe thashe une para pryllit per te tjeret qe e kuptojne ate qe lexojne?

Po duke pa qe ti nuk kuptove as sqarimin e as analogjine, me duket si gjo e pamundur qe nonji t'ia arrije te te beje te kuptosh ato qe lexon. Der tek burimi cohet tjetri dmth, po uje me zor s'i jepet se mytet.

Kisha pak dyshim nese do ishe njeri ose hajvan, por fjalia jote e fundit ne postimin e mesiperm ma hoqi tere dyshimin.
    Une kur them qe s'ke tru e verifikoj ket me faktin qe ti s'merr vesh ato qe lexon. Gjo qe provohet ne ket faqe ne menyre direkte, pa thirr fare ne ndihme shkrime te tjera te tujat. Kurse ti kur thu hajvan e leshon ate si reagim psikologjik, masi shef se e ke te pamundur te kuptosh ato qe lexon. Me fjale te tjera, ti flet me emocion lale... Egoja argument nuk.

Dhe megjithse nuk menoj se do moresh vesh gjo as ksaj radhe, po ta thjeshtoj dhe pershtas icik analogjine e pryllit se kushedi, po qello nai moment qe je jolluc dhe po kap naigjo:

Po te mos ekzistonte Asgjeja,
    atehere nuk do te ekzistonin as ata qe thone se Asgjeja nuk ekziston.

pst. lexoje disa here, se perseritja ndihmon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga proscriptor : 19-09-2008 mė 19:58

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Ok mendoj se na duhet njė temė e tillė, pėr tu rregjistruar nė njė vend tė vetėm arabizmi mes shqiptarėsh, "shqiptarėsh" dhe shqipfolėsish.

Kėto postime tė sjellura, do tė pėrdoren si fakte tė arabizmit, pa qėnė nevoja tė rendim nėpėr tema tė ndryshme pėr t'i gjetur.

Dmth mendova t'i mbledhim tė gjitha nė njė vend edhe pėr tė reflektuar ndaj kėtyre shfaqjeve tė huaja dhe tė dėmshme.

Pasi qe keni zgjedh te mirreni me shkrimet e tjerve . Un hasa ne nje shkrim tuajin , kur shihet qart koncepti jot "anti" jevg. Ne ket shkrim ju propozoni emra me te cilet dot mund te emeroheshin femijet shqiptar. Disa prej ktyre emrave jan emra grek.

Elisabeta
    Katerina
    Nikoleta
    Joana
    Irini
    Sotirica loooooooooooooooool
    Vasillo apo Vasiliqi, mund ta besh dhe me modifikim Vasilisa ( mbretereshe greqisht, si te ai filmi "Mediterraneo")
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=17

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Kam pare sot kater gra (jo plaka)shqiptare te maqedonise ne qender te Berlinit te veshura si ninxha.Me erdhi turp kur i degjoja te flasin shqip.
    Sa jane rrena dhe sa jane te verteta Drague tregona dhe perqindjen RRENA 80% te VĖRTETA 20%
    ne BERLIN?!.

Nuk them qe ska, sepse mal pa derra nuk ka.

Dhe nga e dije t(i qe ishin nga maqedonia?!. ndoshta edhe turke nga turqija qe flasin shqipen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 20-09-2008 mė 12:44

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Qfar te keqe te ka sjellur katolikizmi ore injorant. Me kan ra ne sy shkrimet tua ku ti vetem gjuhen e injorances e njef. Sipas teje krejt bota eshte mbrapsht e ti na qenke ne rregull. Ik more se u bane kahre. Si dukesh ki lexu disa rreshta te Bibles dhe e "paske mrri Zotin", ndersa Katolikizmi na qenka e "keqe e madhe"!!
    Jo une aspak nuk po them se vetem une jam ne rregull, edhe une bej shume gabime. Njeriu i gjalle gabon, i vdekuri nuk gabon. Por gjithashtu nuk mund te them se katolicizmi eshte ne rregull. Cfare po ndodhe me kete fe, hapni syte, kjo eshte mjerim, injorance, e keqe e madhe per te krishteret. Prijesit e kesaj feje puthin Kuranin, kryejne rituale pagane arabe, takohen me magjistare, adhurojne permendore shenjtoresh, kerkojne lavdine e tyre ne vend te Perendise.

Maria nderohet dhe kujtohet gjithmonė ne Kishen Katolike. Eshte Hirplote. Ishte vullnet i Zotit ashtu, "E bekuar nder te gjitha gratė"! Maria eshte e nderuar nga Zoti dhe te fundit s'ka edhe aq rendesi nėse ndokush e urrenė. Un e di se te bit e eves e urrejnė Marinė - Nėnen e Mėshires, Faljes, Ngjalljes dhe Jetes.
    Allahu a eshte hirplote se ky papa i lutet edhe 'Allahut'. Aisha gruaja e Muhamedit 9 vjecare a eshte hirplote, ky personi injorant kryen seks me te (ska si te quhet perpos dhunim dhe abuzim me femije), mbi 1 miliarde njerez e besojne si 'meshire te njerzimit'. Tragji-komedi. Fakti nuk mund te jete gabim, por nese kemi paragjykime e pranojme si te vertete nje genjeshter ndersa e Verteta na duket genjeshter. Dhe tani duhet ta puthim edhe Kuranin qe eshte vetem mallkim per nje pjese te madhe te botes sepse keshtu po na thone islamiket. Jo o shoku kur eshte gabim, eshte gabim dhe duhet te thuhet e verteta. Jo miku im, me mire i vdekur sesa puth Kuranin se nuk po ua fal vendin tim arabeve dhe islamikeve.

http://www.moonbattery.com/archives/popekissesKoran.jpg

Tani katolicizmit i mbetet vetem qe ta pranoje edhe ekzistencen e hyrive (prostitutave te 'xhenetit' qe na ka premtuar 'profeti' duke pare endrra me sy qele) dhe besoni se duke hudhur veten ne ere fitohet Parajsa dhe e plotesoni injorancen tuaj. Jeni largu nga realiteti. A nuk po e sheh sesi satani e shkatrron njerzimin nepermjet fese.

Po genjenė aq sa ki peshė, ndoshta edhe ma teper se pesha e jote eshte rrena jote ne kete rresht.
    Po genjej une, po i shpif nga vetja?!

Edhe ketu po rrenė! nė anėn tjeter nuk kupton se kush quhet i shenjėt. Lexo se do te mesojsh.
    Vetem Zoti eshte i shenjte, feja dhe njerzit nuk mund te jene ndermjetes. Ato doktrina jane mallkim per njerzimin. Ato s'vlejne asgje. Ato jane rruge per ne ferr.

Edhe ketu je ka rrenė per besė tė Zotit. Duhet tė vjen turp nėse tė ka folur ndonjiher prindi se qka eshte turpi.
    Jo jo nuk eshte rrene, lexo per Indulgjencat ne shume vende ende vlejne. Hajde ti jepmi mua 500 euro une nderhyj tek Zoti dhe Ai t'i fal mekatet. A ka me keq se kjo, tek nje fe qe pretendon se eshte 'Kisha e vetme e Vertete e Zotit'. Turpi e di se cfare eshte, edhe pa me treguar prindi.

Edhe ketu po rrenė haptas, e para ti po i perfshinė katoliket, e dyta je duke gjykuar dhe ma keq kur gjykimi i yt eshte i verbert.
    Jo nuk po i perfshij te gjithe katoliket... po flas per ate katolicizmin e Vatikanit.

Sė fundi, me plot bindje tė them se je i verbert. Kur them keshtu jam mese i sigurt sepse gjith kohen lexoj shkrimet tua ku thirresh i krishterė a nuk je i krishter, bindu se nuk je i krishter, pra me kesi urrejtje, ofendime, shpifje dhe rrena qe i kam lexuar ne shumė tema tė keti forumi, ti nuk i takon Krishtit. Ti je njeri qe urren tė tjerėt. Kjo tregohet ne shkrimet tua
    Ani de une qenkam i verber, veq ju pasni sy, une nuk pasna. Po kalon ne injorance si islamiket. Kur prezantohet fakti nuk eshte urrejtje. Une nuk i urrej te tjeret por dua te miren per popullin te cilit i takoj. Une nuk urrej as katoliket, as ortodokset, myslimanet, ateistet, agnostiket perkundrazi une 'urrej' vetem fete dhe doktrinat e rreme (per cdo dite e me shume) qe kane prure kaq shkatrrim e injorance ne kete bote, ja dua te miren njerezve dhe shqiptareve ne vecanti.

Edhe ti gjumin e ėmbel.
    Gjithashtu me te mira. Edhe dicka ndoshta po e zgjas shume.

http://www.worldnetdaily.com/news/ar...TICLE_ID=49435

Shikoni kur jane bere shtesat, ato nuk jane percecse mallkim.

http://www.lavistachurchofchrist.org...2004-04-01.htm
    Disa me kryesore

1. A.D. 329 Confessing sins to a priest (cmenduri nese gjykojme nga mendja e shendoshe, ska kurrfare logjike)

2. late second century - Making the sign of the cross when praying

3. A.D. 500 Veneration and bowing to images of saints

4 A.D. 1870 Infallibility of the Pope

5. A.D. 1090 Rosary beads introduced (tespihet jane pagane, katolicizmi dhe islami nga paganizmi i kane marre, ky eshte fakt, nese nuk e pranoni une nuk mund te ju detyroj qe ta pranoni, por atehere mbeteni ne besim te verber sikur islamiket)

Tjera ....

A.D. 470 Worship of Mary as the mother of God - (padrejtesi e madhe qe iu eshte bere besimtareve te krishtere, fatkeqesisht njerzit verberisht besojne keto doktrina edhe sot).

A.D. 230 Belief in purgatory etj etj.

Nese kjo Kishe i kthehet Bibles (jo reforme, por rikthim) ka shprese te madhe, nese jo, atehere na mbetet vetem injorance...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 20-09-2008 mė 17:34

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Te nderuar myslimane, Gostivar e co. qe te gjithe ju qe jetoni ne "ferrin" perendimor, merni shembull nga Ben la Deni, i cili edhe pse eshte nje miljoner, fle ne guve dhe jeton skerkave dhe shkrepave, pikerisht per ceshtjen e islamit.

Ps. e dini si me tha njehere nje mysliman: A e mendon se sa mrekulli do te ishte bota, sikur te jetonte dhe te kishte ate nivel kulture dhe jetese, qe kane sot vendet islame?
    A doni me per belulin...
    Ketu deshmuesi ke folur te verteten. Une shume me teper respektoj Bin Ladenin dhe i besoj atij se cfare thote islami sesa disa myslimaneve me emer e jo me vepra, keta qe po thone se jane 'myslimane te moderuar', apo 'myslimane pasive', 'as me Presheve as me Barileve'. Por edhe ai eshte manipulues si Muhamedi, ai te tjeret i dergon ne sulme vetevrasese, ndersa vet endet shpellave dhe me veshje burka. Ajo eshte trimeria e tij.

Vendet islame shume perpara dhe te perparuara jane duke marre parasysh se kend e besojne si profet dhe ne cfare kulti i bazojne jetet e tyre.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Pasi qe keni zgjedh te mirreni me shkrimet e tjerve . Un hasa ne nje shkrim tuajin , kur shihet qart koncepti jot "anti" jevg. Ne ket shkrim ju propozoni emra me te cilet dot mund te emeroheshin femijet shqiptar. Disa prej ktyre emrave jan emra grek.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=17
    Tė ka lėnė mangut allahi atė pjesėn e trurit qė duhet pėrdor pėr tė kuptuar. Por tė ka vlerėsu mjaft te pjesa e trurit qė e pėrdor pėr tė kėrkuar.
    Allahu ėshtė i madh xh. xh. sh.

Te ajo temė, hapėsja po kėrkonte emėr femre ortodoks. Unė nuk i propozova emra grek, i propozova emra femrash ortodoks. Ok? Nuk u thashė "dėgjoni ēa emra tu vini kalamajve" i dhashė ēa kėrkonte.
    Edhe sigurisht qė ky shpjegim pėr njė njeri qė e pėrdor trurin si mjet rrethanor ėshtė i tepėrt.

Meqė je i ri, tė mos ta prishim dorėn qė nė fillim.
    Ezekiel 25-17.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo une aspak nuk po them se vetem une jam ne rregull, edhe une bej shume gabime. Njeriu i gjalle gabon, i vdekuri nuk gabon. Por gjithashtu nuk mund te them se katolicizmi eshte ne rregull. Cfare po ndodhe me kete fe, hapni syte, kjo eshte mjerim, injorance, e keqe e madhe per te krishteret. Prijesit e kesaj feje puthin Kuranin, kryejne rituale pagane arabe, takohen me magjistare, adhurojne permendore shenjtoresh, kerkojne lavdine e tyre ne vend te Perendise.

Allahu a eshte hirplote se ky papa i lutet edhe 'Allahut'. Aisha gruaja e Muhamedit 9 vjecare a eshte hirplote, ky personi injorant kryen seks me te (ska si te quhet perpos dhunim dhe abuzim me femije), mbi 1 miliarde njerez e besojne si 'meshire te njerzimit'. Tragji-komedi. Fakti nuk mund te jete gabim, por nese kemi paragjykime e pranojme si te vertete nje genjeshter ndersa e Verteta na duket genjeshter. Dhe tani duhet ta puthim edhe Kuranin qe eshte vetem mallkim per nje pjese te madhe te botes sepse keshtu po na thone islamiket. Jo o shoku kur eshte gabim, eshte gabim dhe duhet te thuhet e verteta. Jo miku im, me mire i vdekur sesa puth Kuranin se nuk po ua fal vendin tim arabeve dhe islamikeve.

http://www.moonbattery.com/archives/popekissesKoran.jpg

Tani katolicizmit i mbetet vetem qe ta pranoje edhe ekzistencen e hyrive (prostitutave te 'xhenetit' qe na ka premtuar 'profeti' duke pare endrra me sy qele) dhe besoni se duke hudhur veten ne ere fitohet Parajsa dhe e plotesoni injorancen tuaj. Jeni largu nga realiteti. A nuk po e sheh sesi satani e shkatrron njerzimin nepermjet fese.

Po genjej une, po i shpif nga vetja?!

Vetem Zoti eshte i shenjte, feja dhe njerzit nuk mund te jene ndermjetes. Ato doktrina jane mallkim per njerzimin. Ato s'vlejne asgje. Ato jane rruge per ne ferr.

Jo jo nuk eshte rrene, lexo per Indulgjencat ne shume vende ende vlejne. Hajde ti jepmi mua 500 euro une nderhyj tek Zoti dhe Ai t'i fal mekatet. A ka me keq se kjo, tek nje fe qe pretendon se eshte 'Kisha e vetme e Vertete e Zotit'. Turpi e di se cfare eshte, edhe pa me treguar prindi.

Jo nuk po i perfshij te gjithe katoliket... po flas per ate katolicizmin e Vatikanit.

Ani de une qenkam i verber, veq ju pasni sy, une nuk pasna. Po kalon ne injorance si islamiket. Kur prezantohet fakti nuk eshte urrejtje. Une nuk i urrej te tjeret por dua te miren per popullin te cilit i takoj. Une nuk urrej as katoliket, as ortodokset, myslimanet, ateistet, agnostiket perkundrazi une 'urrej' vetem fete dhe doktrinat e rreme (per cdo dite e me shume) qe kane prure kaq shkatrrim e injorance ne kete bote, ja dua te miren njerezve dhe shqiptareve ne vecanti.

Gjithashtu me te mira. Edhe dicka ndoshta po e zgjas shume.

http://www.worldnetdaily.com/news/ar...TICLE_ID=49435

Shikoni kur jane bere shtesat, ato nuk jane percecse mallkim.

http://www.lavistachurchofchrist.org...2004-04-01.htm
    Disa me kryesore

1. A.D. 329 Confessing sins to a priest (cmenduri nese gjykojme nga mendja e shendoshe, ska kurrfare logjike)

2. late second century - Making the sign of the cross when praying

3. A.D. 500 Veneration and bowing to images of saints

4 A.D. 1870 Infallibility of the Pope

5. A.D. 1090 Rosary beads introduced (tespihet jane pagane, katolicizmi dhe islami nga paganizmi i kane marre, ky eshte fakt, nese nuk e pranoni une nuk mund te ju detyroj qe ta pranoni, por atehere mbeteni ne besim te verber sikur islamiket)

Tjera ....

A.D. 470 Worship of Mary as the mother of God - (padrejtesi e madhe qe iu eshte bere besimtareve te krishtere, fatkeqesisht njerzit verberisht besojne keto doktrina edhe sot).

A.D. 230 Belief in purgatory etj etj.

Nese kjo Kishe i kthehet Bibles (jo reforme, por rikthim) ka shprese te madhe, nese jo, atehere na mbetet vetem injorance...

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ketu deshmuesi ke folur te verteten. Une shume me teper respektoj Bin Ladenin dhe i besoj atij se cfare thote islami .
    A mund te deklarohesh se qfar feje ke?

Bindu se nuk je i Krishtit! Je shumė larg realitetit, bile shumė shumė larg. Zoti te ndihmoftė. Nuk di qka te them tjeter veq je injoranti me i pist dhe njeriu qe urren, shpifs dhe genjeshtar me i dalluari ne kete forum, edhe jash keti forumi. Largom Zot nga ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 21-09-2008 mė 08:16
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •