Close
Faqja 392 prej 1135 FillimFillim ... 292342382390391392393394402442492892 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,911 deri 3,920 prej 11341
    srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    ja dhe beduini tjetėr qė s'ka lexu temėn:

Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Muhamedi s'ka qen "Pedofil", ju lutem mos shkretoni kėshtu kurse nuk dini gjė nga biografia e tij (Paqja qoftė mbi tė)

Nė Ungjillin e Filipit thuhėt qe Krishti puthi Madlenėn nė gojė me shum se Judėn, dhe ky i fundit xhelozoj. A e bėn kjo Jezusin "Homo" ??? JOOOOO KURRRĖ !!

BIOGRAFIA E MUHAMDIT ESHTE E KJART, Nėse nuk keni kuptuar diqka, PYETNI ! nuk eshte MARRE !
    po qė s'ka lexu fare fare asgjo veē titullit! dhe indinjohen masnej vllezrit e tij arabė se pse shkrimi do i ēohet pėr remiks...

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    pse duhet qe cdokush ke Forumi Ateist te mbaje qendrimin e njejte me ju per sa i perket ceshtjeve te shtruara per diskutim.
    po tek nėnforumi mylsyman lejohen mendime alternative?

Luftoni KOLERĖN qė tė flisni tė lirė

Denigroni KOLERĖN qė tė ruani dinjitetin

Digjni bartėsit e KOLERĖS qė tė jetoni tė nesėrmen

Njė bartės KOLERE i vrarė sot, njė ditė mė e mirė nesėr

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535

Exclamation

Tashmė pėr Ministrinė e Shėndetėsisė ėshtė puna mė e lehtė

Bartėsit e KOLERĖS u identifikuan

O Burraaaa pra ti denigrojmė dhe ti pėrzemė nga Trojet Shqiptare!

Bėj shqiptar detyrėn tėnde sot, denigro bartėsit e KOLERĖS

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Nėse vjen dhe hap nje tem te till duke na ofruar ARGUMENTA, at here tema besoj qe do t'tolerohet. Kurse te thuash qe Muhamedi ska egzistu edhe PIkė ! Besoj qe as nen ket forum nuk duhet tolerohet ! Por ju dini

@ zenith,
    Po thuani qe ne si duam te krishteret e ndershem, ja qe un edhe nofken e tij po e mbaj

Po tash po del nje problem i ri, ti duash shqiptaret katolik ::: PO OFENDON !

po si deshe, :::: je SERB/ARAB !

Ke reaguar ashtu siq e parashikova, te lumshin gishtat !
    jo thashe qe po fyen emrin e te madhit Gjergj Fishta,ai po te ēohej nga varri do te te peshtynte ne surrat,kur ta merrte vesh qe nje qenie e indoktrinuar islamike ka zgjedhur per nick emrin e tij.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    pryll-srbe na vrbe ..............srbe na vrbe..........srbe na vrbe
    diēka mė pėrkujton por nuk po jam i sigurt te lutem ma spjego e kam nga kureshtja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Si quhet personi qe martohet me 7 vjeqare e ne moshen 9 vjeqare konsumon martesen?
    Une e di qe PEDOFILI .... e nese ju islamiket keni zbuluar ndonje thenje tjeter me tregoni ju lutem .
    PASTAJ si quhet personi qe martohet me nje grua shume me te vjeter ne moshe por natyrisht te pasur POS perfitues i paskrupullt.
    A njihni ose a keni degjuar per martesa te tilla? ,burra te rinje e gra shume te vjetra nese keto te fundit nuk kane para?
    Une per vete apsolutisht jo.
    Pastaj si munde ta quani nje burre i cili 20 vjet me radhe i ka qendruar besnik nje gruaje(natyrisht ,sepse ka qene i varur ekonomikisht nga ajo) ,dhe ne momentin qe ka fituar imunitet ekonomik shtepine e ka shndrruar ne harem
    Une nuk munde ta quaj ne emer tjeter POS psikopat seksual.
    PASTAJ cka i ka sjell njerzimit islami pos prapambeturi dhe per mendimin tim islami eshte fe e deshtakve sepse ai i justifikon deshtimet dhe prapambeturin edukative dhe ekonomike duke perdorur frazat e njohura ne islam "ashtu ka qene e shkruar " dhe "kjo dunja eshte e rrejshme ajo tjetra eshte e vertet"
    Nuk jam qe nuk besoj ne boten e pertejme por nuk besoj qe qellimi i ZOTIT eshte qe ne kete bote te jetojme si kafshe e pa dinjitet qe te jemi te gatshmen per boten e pertejme perkundrazi mendoj qe QELLIMI i ZOTIT eshte qe njerezit te dallohen nga kafshet sepse ju ka dhene mencurine dhe ate mencuri ta dine ta shfrytezojne dhe te punojne sa me shume sepse keshtu njeriu dallohet nga krijesat e tjera.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Si quhet personi qe martohet me 7 vjeqare e ne moshen 9 vjeqare konsumon martesen?
    Une e di qe PEDOFILI .... e nese ju islamiket keni zbuluar ndonje thenje tjeter me tregoni ju lutem .
    PASTAJ si quhet personi qe martohet me nje grua shume me te vjeter ne moshe por natyrisht te pasur POS perfitues i paskrupullt.
    A njihni ose a keni degjuar per martesa te tilla? ,burra te rinje e gra shume te vjetra nese keto te fundit nuk kane para?
    Une per vete apsolutisht jo.
    Pastaj si munde ta quani nje burre i cili 20 vjet me radhe i ka qendruar besnik nje gruaje(natyrisht ,sepse ka qene i varur ekonomikisht nga ajo) ,dhe ne momentin qe ka fituar imunitet ekonomik shtepine e ka shndrruar ne harem
    Une nuk munde ta quaj ne emer tjeter POS psikopat seksual.
    PASTAJ cka i ka sjell njerzimit islami pos prapambeturi dhe per mendimin tim islami eshte fe e deshtakve sepse ai i justifikon deshtimet dhe prapambeturin edukative dhe ekonomike duke perdorur frazat e njohura ne islam "ashtu ka qene e shkruar " dhe "kjo dunja eshte e rrejshme ajo tjetra eshte e vertet"
    Nuk jam qe nuk besoj ne boten e pertejme por nuk besoj qe qellimi i ZOTIT eshte qe ne kete bote te jetojme si kafshe e pa dinjitet qe te jemi te gatshmen per boten e pertejme perkundrazi mendoj qe QELLIMI i ZOTIT eshte qe njerezit te dallohen nga kafshet sepse ju ka dhene mencurine dhe ate mencuri ta dine ta shfrytezojne dhe te punojne sa me shume sepse keshtu njeriu dallohet nga krijesat e tjera.
    Pershendetje ana

Po bazoheni ne shenime te korruptuara.

Te ēdo profet ka ndodh qe mbas largimit te tij nga kjo jete menejhere ja kane perzier korruptuar historite. Fakte ka me mijera dhe i gjen tek te gjitha fete.

Edhe te Muhamedi a.s ka ndodh e njejta gje , per martesen e tij me Ajshen existojn ma shume se 300 haditha (thenie te Muhamedit a.s histori) nga kolekcioner te ndryshem. Te gjitha kto haditha thojn diēka tjeter nga njeri tjetri .Ma e keqja eshte se gati (me siguri ka njerez qe i dine te vertetat ) askush nuk eshte interesuar ta sjellin historine e vertet dhe ti hudhin poshte genjeshtrat.
    Te kto hadithe te rrejshme dallon mosha e Ajshes edhe ma shume se nje dekade e shkon gati ne 15 vjet dallimi , ka hadithe qe rrefejn per moshen e Ajshen se ka qene 20 vjeēe.

Ne qofte se lexon nga historia islame duhet ta dijsh se Hatixhja gruaja e para e Muhamedit a.s nuk i ka lene pasuri mbas vdekjes se saj ; te gjithe pasurine ēka e kane pas e kane shpenzuar ne ndihme te besimtarve , me rastin e vdekjes se Hatixhes nuk kane pas as pelhure (qefin) te mjaftueshme per ta mbuluar trupin e saj. Nuk ka pasur epshe Muhamedi a,s te gjitha martesat e tjera kane pas qellime tjera , disa kane qene urdhra te Zotit , disa kane pas qellime politike .

Muhamedi a.s nuk ka pas jete private me epshe kursesi, jeta private e ma te dashurit te Zotit ka qene dhe eshte veshtire te kuptohet nga njerezit e thjesht.

Eshte e vertet se ka prapambeturi tek disa shtete ku popullsia eshte shumice muslimane por kjo nuk e ben islamin te prapambetur , te prapambetur jane muslimanet e atjeshit. Zoti nuk ka thene literarisht se kjo bote eshte e rrejshme as feja nuk thote ashtu , ne shume raste eshte e kunderta. Zoti ka derguar ma te dashurit ,pejgambert e tij ne shume forma , disa si mbreter e disa te varfer e qoban.
    Gjithēka duhet te shpjegohet mire e me perpikeri perndryshe gjithmone do te kene probleme besimtaret

Tek e fundit njerzit kane shpifur edhe per Zotin e lere me per pejgamber, kur i lexon shpifjet tjera qe thojn se Zoti paska djal , se djali qenka zot ,se djali zot paska pas nene etj.etj.

Mirembetsh
    SE KENDUAM "LET IT BE"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga only truth Lexo Postimin
    Pershendetje ana

Po bazoheni ne shenime te korruptuara.

Te ēdo profet ka ndodh qe mbas largimit te tij nga kjo jete menejhere ja kane perzier korruptuar historite. Fakte ka me mijera dhe i gjen tek te gjitha fete.

Edhe te Muhamedi a.s ka ndodh e njejta gje , per martesen e tij me Ajshen existojn ma shume se 300 haditha (thenie te Muhamedit a.s histori) nga kolekcioner te ndryshem. Te gjitha kto haditha thojn diēka tjeter nga njeri tjetri .Ma e keqja eshte se gati (me siguri ka njerez qe i dine te vertetat ) askush nuk eshte interesuar ta sjellin historine e vertet dhe ti hudhin poshte genjeshtrat.
    Te kto hadithe te rrejshme dallon mosha e Ajshes edhe ma shume se nje dekade e shkon gati ne 15 vjet dallimi , ka hadithe qe rrefejn per moshen e Ajshen se ka qene 20 vjeēe.

Ne qofte se lexon nga historia islame duhet ta dijsh se Hatixhja gruaja e para e Muhamedit a.s nuk i ka lene pasuri mbas vdekjes se saj ; te gjithe pasurine ēka e kane pas e kane shpenzuar ne ndihme te besimtarve , me rastin e vdekjes se Hatixhes nuk kane pas as pelhure (qefin) te mjaftueshme per ta mbuluar trupin e saj. Nuk ka pasur epshe Muhamedi a,s te gjitha martesat e tjera kane pas qellime tjera , disa kane qene urdhra te Zotit , disa kane pas qellime politike .

Muhamedi a.s nuk ka pas jete private me epshe kursesi, jeta private e ma te dashurit te Zotit ka qene dhe eshte veshtire te kuptohet nga njerezit e thjesht.

Eshte e vertet se ka prapambeturi tek disa shtete ku popullsia eshte shumice muslimane por kjo nuk e ben islamin te prapambetur , te prapambetur jane muslimanet e atjeshit. Zoti nuk ka thene literarisht se kjo bote eshte e rrejshme as feja nuk thote ashtu , ne shume raste eshte e kunderta. Zoti ka derguar ma te dashurit ,pejgambert e tij ne shume forma , disa si mbreter e disa te varfer e qoban.
    Gjithēka duhet te shpjegohet mire e me perpikeri perndryshe gjithmone do te kene probleme besimtaret

Tek e fundit njerzit kane shpifur edhe per Zotin e lere me per pejgamber, kur i lexon shpifjet tjera qe thojn se Zoti paska djal , se djali qenka zot ,se djali zot paska pas nene etj.etj.

Mirembetsh
    PERSHENDETJE

Ta zeme se kjo qe ke shkruar per jeten e muhamedit eshte apsolutisht e vertete por si e shpjegon faktin qe pasuesit e fese se tij jane nder njerezit me te prapambetur natyrisht jane me perparimtar se fiset e egra te Brazilit dhe zezaket e Afrikes por a nuk te duket e cuditshme qe pasi thone qe muhamedi eshte profeti i fundit, qellimi i ZOTIT do te ishte qe njerezit te perfeksionohen e jo te katandisen si mos keq.
    Kam degjuar edhe une te thone qe muhamedi grate i ka marre per tju dhene strehe mbi koke pasi lufterat kane sjelle te keqija por a nuk mendon qe ato luftera kane lene edhe te gjymte dhe pse nuk i ka marre keta te gjymte(meshkuj) ti strehon ose ka pasur edhe pleq e plaka qe kane pasur nevoj por ka "strehuar" vetem gra te reja.
    ONLY TRUTH te them nje gje ,feja eshte edhe menyre jetese dhe nese ZOTI ka derguar kuranin AI ka dashur qe ky liber te kuptohet nga njerezit sepse degjoj shpesh njerez qe thone kurani eshte shume veshtir te kuptohet dhe nuk pajtohem me ty kur ke shkruar qe ne ato vende islame njerezit e atjeshem jane te prapambetur e jo islami por si e shpjegon ti faktin kur ato jetojne me po ato ligje qe shkruhen ne kuran.
    Nuk kam per qellim te fyej muslimanet sepse edhe vet figuroj si muslimane (natyrisht vetem ne numer) ne ate 80% e KOSOVES por me bindje te thelle mendoj qe islami eshte i demshem per kombin tone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 03-07-2008 mė 17:56

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Dragut Lexo Postimin
    Po kėtu je tek nėnforumi ateist mėr jau, ēa do kėtu, ne kėtu shkruajmė ēa tė duam.

ja unė do iki tė hap njė temė tani tek nėnforumi myslyman "Muhameti nuk ka ekzistu". ja qe tash,dhe tė shohim sa do rrezistojė aty.

Ju nuk na lini me shkrujt fare andej....pse ju bartės tė KOLERĖS doni tė shkruni kėtu?!
    Qe shkruni ca te doni duket shume qarte sepse ja fusni kot ne pike te dites e per pike te qejfit, por Forumi eshte arene diskutimesh dhe besoj qe cdo diskutim qe eshte brenda teme (pamarre parasysh kush antar e ka bere, besimtar apo ateist) duhet te figuroje per t'u replikuar, per t'u mbeshtetur apo kundershtuar.

Ju akuzoni tjeret (fetaret) per agresion, nderkohe qe dhe ju veproni njesoj si disa nga ta duke censuruar mendimet ndryshe...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    PERSHENDETJE

Ta zeme se kjo qe ke shkruar per jeten e muhamedit eshte apsolutisht e vertete por si e shpjegon faktin qe pasuesit e fese se tij jane nder njerezit me te prapambetur natyrisht jane me perparimtar se fiset e egra te Brazilit dhe zezaket e Afrikes por a nuk te duket e cuditshme qe pasi thone qe muhamedi eshte profeti i fundit, qellimi i ZOTIT do te ishte qe njerezit te perfeksionohen e jo te katandisen si mos keq.
    Kam degjuar edhe une te thone qe muhamedi grate i ka marre per tju dhene strehe mbi koke pasi lufterat kane sjelle te keqija por a nuk mendon qe ato luftera kane lene edhe te gjymte dhe pse nuk i ka marre keta te gjymte(meshkuj) ti strehon ose ka pasur edhe pleq e plaka qe kane pasur nevoj por ka "strehuar" vetem gra te reja.
    ONLY TRUTH te them nje gje ,feja eshte edhe menyre jetese dhe nese ZOTI ka derguar kuranin AI ka dashur qe ky liber te kuptohet nga njerezit sepse degjoj shpesh njerez qe thone kurani eshte shume veshtir te kuptohet dhe nuk pajtohem me ty kur ke shkruar qe ne ato vende islame njerezit e atjeshem jane te prapambetur e jo islami por si e shpjegon ti faktin kur ato jetojne me po ato ligje qe shkruhen ne kuran.
    Nuk kam per qellim te fyej muslimanet sepse edhe vet figuroj si muslimane (natyrisht vetem ne numer) ne ate 80% e KOSOVES por me bindje te thelle mendoj qe islami eshte i demshem per kombin tone.
    Po e shoh se po shkruan me sinqeritet dhe ke te drejte ti bejsh te gjitha ato pyetje.
    Une me ēka po shoh (po kuptoj) nga lindja e mesme islami eshte shume i korruptuar sidomos nga qeveritaret dhe ndihmsat e tyre (kinse dijetaret islamik).
    Jane 25 shtete arabe kane nje gjuhe gati nje tradite e asnjani nuk flet me njeri tjetrin , si do te perparojn kto shtete ,si do te bejn ekonomi ,si do ta zhvillojn mireqenien e tyre kulturen e artin e gjera tjera . Feja islame nuk ju ka thene te veprojn keshtu sikur jane duke vepruar, eshte e kunderta e veprave te tyre ēka ka udheruar islami .
    Shikoj shtetet evropiane lloj lloj gjuhe lloj lloj tradita por kta po bashkepunojn ndermjet vetit.

Nuk eshte Kurani edhe aē i veshtire te kuptohet , normalisht se ka gjera te pashpjegueshme dhe ndoshta kurr nuk do ti kuptojm por te gjitha ēeshtjet qe kane bejn me jeten e besimtarve jane te sqaruara shume mire.
    Problemi ma i madh eshte tek hadithet dhe dijetaret qe i lexojn ato literarisht dhe nuk dijn ti zgjedhin theniet e rrejshme nga ato te verteta.
    Fakt per kete eshte mosha e Ajshes , ata kolektoret e haditheve nuk i kane zgjedhur si duhet historite e tyre ,300 haditha per nje ēeshtje dhe gati te gjitha po kundershtohen ndermjet vetit si eshte e mundshme pra.
    Ka shume errore tek disa hadithe dhe disa qeveritar bashke me dijetaret e tyre

Diktatoret e dinastive emewit dhe abasid te cilet kane ardh ne pushtet disa dekada pas ndrrimit jete te Muhamedit a.s i kane shpifur shume nga kto hadithe te rrejshme. Tash diktatorve te shteteve arabe per ti ruajt pozitat e tyre e bejn te njejten gje sikur ata diktatoret e meparshem ketu eshte problemi dhe jo te islami.

Njerzit qe nuk punojn ,kane ngatrresa ndermjet vetit , nuk e kerkojn te verteten , lejojn te udhehiqen nga lloj lloj diktatori e shume gjera tjera te keqija qe i kane atje nga lindja e mesme as qe e meritojn te kene ma mire diēka.

Zoti nuk e ndryshon gjendjen e nje populli perderisa ata nuk bejn permirsine ne vetat e tyre.
    Edhe une jam nje numer ne islam , ndoshta edhe nuk jam aē shume ma i madh se ti.
    Te gjitha te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga albprofiler : 03-07-2008 mė 18:54
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •