Close
Faqja 489 prej 1135 FillimFillim ... 389439479487488489490491499539589989 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,881 deri 4,890 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga AL+Berti Lexo Postimin
    Qenke interesant z.Pan, vec fyerjeve duket se ju njihni edhe linguistiken.
    Sqarimi im bazohet ne segmente kohore dhe jo ne te njejten kohe.
    Ceshtjet hyjnore dalin jashte kapacitetit logjik te kuptueshmerise njerezore.
    Mjaft na i mushet temat me spam. Ik anej nga forumet fetare fol per ceshtjet "hyjnore" qe dilkan jashte kapacitetit te kuptueshmerise njerezore (atehere per ca je duke fol, apo kan von internet aty ke pavioni 17?), kjo eshte teme per kontradiktat e Kuranit. Kaq e veshtire eshte shqipja me u kuptu?

I ke parasysh ata mutacionet gjenetike qe qesin ne cirk me u tall robt. Ashu osh ne ajo firma jote, po dhe truni jot per pasoje. Ateist dmth jo-teist, me shqip akoma jo-besimtar, s'ka tboje hic me zotin, se zoti nuk ekzisto, eshte fjale pa kuptim ne gjuhe i here. Pra dikush qe nuk osh teist, osh ateist. Po ti duket qe jo vetem je injorant po s'ke lexu as temen kryesore te ketij nenforumi, Ateizmin. Mjaft amon se le nom duke shpall injorancen tate ne cdo teme, je bo si leter higjienike vk.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    lol - islamiku shkret u ka detyru me mor frazat patetike te nje protestanti

If there were no Zeus and Ares and Aphrodite
    there would be no Atheists.

Pra Zeusi dhe Aresi dhe Afėrdita ekzistojn, pėrderisa ka ateistė... vk

eh ēa i ka bo sllavi dhe arabi shqiptarit tė shkretė, ēa i ka bo. po pse dreqin vijnė ke forumi ateist? nuk i del forumi jeshil aty sipėr me speciet e tjera tė ranishtes apo ēa?

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Pa lejeni njėherė tė shpjegohet arabi, se edhe mythėt duhet tė marrin nderin e lejum. Si e shpjegon ti Arabiated atė shprehjen qė mban si firmė?
    Apo e shef si lodėr qė e shėtit forumit bashkė me postimet e tuja?
    Ezekiel 25-17.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    po ti tashi do me u tall me shprehjen e atij e? sa i pamėshirė

Poshtė intoleranca dhe ekstremizimi naziateist!
    Tė gjithė grusht bashkuar rreth Pejgamberit a.b.c.ē.d.dh.e.ė.f dhe Arabijes!
    Para drejt fitorjeve tė reja

O me mjaft, tjetri kushedi sa u ka lodh me e ngjyros dhe trash, pjerrezu, kapitalizu, kllapezu e kohezu simas nevojes, kurse juve luani me ndjenjat e tij. Rrezik mezi po priste diten qe ta shpallte boterisht vertetesine e firmes se tij. Shume keq, njerez pa shpirt, katila, gjakpires dhe gjera te tjera me horror.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ata qe lexojnė, librin prapėsht meja u kthye e lexojnė, ata qe se lexojnė, qashtu filozofojn se s'kan mendjen pėr ta lexua mbar me qen, ju duket mbrapsht.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Te kam sjelle njehere pergjigje per kete, dhe te kam sjelle materjal shkencor. por ti nuk ke formimin e duhur arsimor per te tilla tema. Po te duash ta sjelle prape librin dhe konsultohu me njerez kopetente. Por kur nuk njeh Krijuesin, ska se si te dish krijimin.

Sa per endren, una jam zgjuar, sepse jetoj atje ku jam i lire te besoj Krishtin, dhe atju ku Krishti nuk urrehet dhe nuk perndiqet dhe luftohet. Ndrsa ti jeton atje ku cdo dite e shan, e peshtyn dhe thua qindin. ky eshte paradoskisi dhe hipokrizia juaj, qe fene e kini ne liber, dhe hajmali reth qafes.

Ps. ke gje per temen, nese ke shkruaj dicka.
    Dmth ti me ke sjellur material shkencor lidhur me ato pikat e lartpermendura ne postimin tim.
    Okay a ka mundesi te me sjellish materialin shkencor , nese ekziston nje material i tille qe do te vertetoj qe Lakuriqi me te vertete eshte zog e jo gjitar ?!!!
    Po ashtu me sjell meterial shkencor qe verteton se Toka eshte e vjeter 6000 vite ?!!
    Urdhero sjelli keto materiale shkencore! Ne jemi ketu per ti lexuar materialet shkencore qe do sjellish ti!

Une ndoshta nuk formim te duhur shkencor, por ti nuk ke aspak formim shkencor!
    Ti je ai qe thua qe Zoti u lodh , ti je ai qe thua qe Zoti pushoi diten e shtate ( ti dhe Bibla , pasi ti me mbron pohimet e Bibles).

E ku jetoj une , ty nuk te hyn ne pune kjo.
    Fundja me keto "dituri" shkencore qe me tregon mua ketu, dyshoj qe do te kishin pranuar ne pune ketu!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga proscriptor Lexo Postimin
    Shume keq, njerez pa shpirt, katila, gjakpires dhe gjera te tjera me horror.
    Me i fjale i bi si ajo shprehja; horror krejt...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Keni kujdes mos po zhdukni dhe vet Zotin se me pas nuk do ekzistoni as ju. Lexo firmen time.
    zoti a gogoli qe ju trem hoxha ju n'xhami...............myslymon...nejse myslymon V.K
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •