Shume diskutime fetare paska ne kete forum, o njerez hajde flasim per sex
Shume diskutime fetare paska ne kete forum, o njerez hajde flasim per sex
Miss, I may be drunk now, however in the morning i'll be sober and you still be ugly
Po edhe une de nga kendveshtrimi i ateistit e bona gjithe ate retorike, dhe u mundova te ve nje barazpeshe mes feve, me synimin per te treguar se asnjera nuk eshte me e mire se tjetra dhe e vuna pak me ne theks krishterimin (me te drejte normalisht), pasi po mendojne se jane me te mire se tjeret. Tung
![]()
E mor vesh. Po fare mirė mund tė merrena dhe me kristianizmin, unė personalisht jom ortodoksofag gjatė ditės. Thjesht kėtu nė forum s'kom pas ēa me thon naigjo pėr ta se s'ia kan bo kujt pėr borxh der tashi. Nė pėrgjithėsi gjithashtu ata nuk pėrpiqen me i imponu naigjo tjetrit as nė jetė reale, te ata qė njof unė tė paktėn, tė cilėt jon dhe antigrekė tė thek. Kjo smdth qė atij bunkerit grek qė po ndėrtohet ke Ministria Mbrojtjes nuk i duhet von nai bumje apo tė kthehet nė shurrtore publike, po e kom llafin qė s'ka pse me nejt ne tashi nė forumin ateist e me menu se meqė shajtėm njonin duhet tė shajm dhe tjetrin se po nuk e shamė tjetrin atėherė njoni kujto se ne po majmė anėn tjetrit e ksisoj nuk qekena objektivė. (megjithėse dhe kėt e kena bo me ēa kom pa, kshu qė s'ka njeri ku me u kap me hudh akuza kot mė kot si ato qė kan hudh ca arabofilė nė kėt temė).
Kėsaj i thonė me u kushtėzu ne tashi se ēa duhet tė thena se mos e keqkupto nanji qė slexo dot shqip siē duhet, apo se mos e keqinterpreto. Pra ti mirė e bone qė e the atė qė the, po as ne s'na ka ngel me nejt e me shkrujt gjona nga frika se ēa meno njoni apo tjetri. Le tė menojnė ēa tė dun. Mirė do bojnė tė zhvishen nga bestytnitė e stereotipet para se tė menojnė. pafshim
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pryll : 15-09-2008 mė 10:31
Mos pryll mos e bej ate gabim. Po fole per ortodoksine automatikisht je vet etiketuar grek nga magjypet. Ste falin keta, jane patriota dhe te tregojne direkt me vrap serbin dhe grekun. Keshtuqe vete fakti qe je ortodoks te ben doomed.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Budallallek me duket te diskutohet se si do hapet Kur'ani.
Edhe librat me tematika te ndryshme kane formate te ndryshme te botimit. Kam pare dhe libra qe hapen si fletore shenimesh, me spirale, nga mbrapsht, si top, etj.
Pak rendesi ka si do e hapesh ti Kur'anin - lexoje ate qe eshte shkruar aty brenda.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Rina sa shakatore je dhe ti
Une meqe ra fjala jam bjond me sy bojqielli po puna nuk eshte sesi e ka fytyren Darius apo Rina. Plus qe me magjypa une e kam fjalen per arabet dhe te arabizuarit ku normalisht ti nuk duhet te futesh. Pra reagimi jot ndonese impulsiv eshte i kote (gjysma e te keqes qe te pakten nuk do te te duhet te marresh veten me te mire). Nuk ka rendesi nje etiketim i momentit por thelbi i asaj qe diskutohet. Po ju shmange kesaj atehere ska me rendesi se cfare thua/het. Perfundon ne logical fallacy.
p.s. Qe mos i mbetem mangut, une quaj magjyp kedo qe me konsideron grek per shkak te perkatesise sime fetare.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius!!
edhe kesaj here po e fshire ,besoj se e ke realizuar normen!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 16-09-2008 mė 11:08
Jo normen do e quaj te realizuar kur sebashku me fshirjen e postimeve te tua te pareshtura jashte teme do i shoqerosh dhe ti per nja 1 muaj. Atehere po do them qe ju permbajta rregullores dhe korrekteses ne forum.
fillove te kercenosh tani me perjashtime nga forumi???
po aq ke ne dore ti te besh!!
do te pergezoja sinqerisht ty.sikur vertet te zbatoje rregulloren e forumit,duke perjashtuar ata tecilet perdorin fjalorin me banal duke ofenduar antar te tjere ne kete forum,per te cilet e di shum mire dhe ti!por jo ata nuk i kercenon as nuk i perjashton,pasi ju pershtaten mendimeve dhe shkrimeve tua ne shum tema!apo ne se dikush shkruan nje mendim ndryshe nga ti,kuptohet fare lehte se ti i kercenon dhe i perjashton sigurisht!!!
megjithate per mua mos e rreziko "vendin e punes"ta rrite dreqi neren ne se nuk me perjashton!!ke rastin te tregosh "poziten"dhe aftesine tende profesionale!!
edhe po u perjashtova,jam me se i bindur se nuk kam shkelur rregullore as nuk kam fyer njeri!!!
Krijoni Kontakt