Close
Faqja 469 prej 1135 FillimFillim ... 369419459467468469470471479519569969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,681 deri 4,690 prej 11341
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    kush o kjo shpifsin mer?

ku ku sa e shemtut
    N'Burrel ska pas nai me te mire se kjo.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    lene pash zotin shif ca ftyre ka lol

ene mos na e prish temen se lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ēa pydhi ajo mer ej... Si pelė duket o Drague. Tamam mall seksi.

Krahasoni njėherė #262 me 272#!!!!!!
    dmth ndotjet publike vs mrekullitė e natyrės.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julius : 07-09-2008 mė 20:50
    Ezekiel 25-17.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Kto jane araboturkumagjypet Shqipfoles qe bamje fjale.
    O ti i gegnishtes a te kane arrite te pragu i shpijes ty keta shqipetar kesisoj a hala .

Se jackut i pakan hy gati ne shpi me duket .
    KOSOVA E MADHE

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Brenda burgut apo jashte?

Iiii, si ndonje gjose eshte, i varret gjoksi gjer ne gjunje. Na preve oreksin per sonte...
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    Brenda burgut apo jashte?

Iiii, si ndonje gjose eshte, i varret gjoksi gjer ne gjunje. Na preve oreksin per sonte...
    shko futi duret Marineles ti .gusto leshi keni.se jemi dhe .....

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po pse ne rruge te drejte te duken ty ato mer halldup?

kam pas disi respekt per ty se me verte ne do postime dikur mu dukshe nacionalist tamam shqiptar po qonkam gabu fort.

ca lidhje kan ato persona ne ato fotografi em shqiptarizem?

ne rast se ti meno se se kthimi ne arb qenka rruga e drejt e paske hup hudhen or shoq.

tokat e pastra shifi ne anderr, se sllavi po u lu n,maj d'gishtit si tu doj qefi u ka mshel ne dy tre qytete e po u le me ba qef me njoni tjetrin po ti spo paske koh me pa realitetin se paske rreshikit.

Derjans kombet ne Islam njihen dhe cdonjeri duhet te kujdeset qe ta ruaj kombin e vet , ktu skam asnje dilem .
    Por te na quje ndonje "atesist" neve gjoja qenkemi arab smund ta duroj , e jo qe me intereson se cka mendojn ato , sepse ne jemi kto qe jemi , e ato skan asgje ne dor qe tna ndryshojn , por vetem hajn m.ut , kshtu u ka then Janullatosi dhe misionart italian.
    Ktu ne krye te ketij misioni percares ke edhe moderator e administrator a cka dreqin jan , qe as nuk fshijn postimet ku ne menyr me vullgare shahet ZOTI (qe esht edhe i tyri) , pejgamberi i muslimanve , Islami si fe, muslimanet- her me arsye e me shum pa arsye por ne baz te paragjykimeve.
    E kto qe e qujn veten "ateista" i kam pa edhe vet qe dehen me raki e me muzik sllave e greke, kam pas kontakt , ata sjan ne gjendje te bejn asgje as per vejti e lere mo per shqiptari , ata smund ti qendrojn asnjeher besnik interesave kombtar , ata qe per pare kan shit gjithcka , un duke qen besnik ndaj Zotit krijuesit, si do qe jam , jam edhe besnik ndaj interesit kombtar .
    Familja ime ka dhon shum per interesin kombtar derjanso ... mos te hy ne detaje , e si mundet tash dikush qe se din ku asht Shkupi , Tetova , Kumanova e Presheva te me fole per patriotizem e per arabizem , dikush qe kurr ska vizitu asnjeher Iliriden me pa si po jetojn ato shqiptar andej , e dikush qe me thot maqedons (qe mendon se jemi sllav ose dicka ndryshe nga ata) ..... kjo po me iriton , sepse i njof cka jan.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    O ti i gegnishtes a te kane arrite te pragu i shpijes ty keta shqipetar kesisoj a hala .

Se jackut i pakan hy gati ne shpi me duket .
    JO mar zotni jo mas ke dert se i kena luftu tan jete e nuk jena nenshtru kurre dhe vazhdojme ta bajme t'njajten pune.

Por ne nje kuptim ato m'kan ardhe se tan trojet e Shqipnis jane pragu dhe votra e shpise teme.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    Cfare Marinele mer lal? Marinela eshte sa gjyshja ime, na bere gigolo fare.

Nuk eshte gje kjo Ciljeta, kjo eshte per te urriturit.
    Mos ta perdhosim temen .Keto katunaret i thone kurve kush eshte e bukur.
    ps.imagjino ēilin masaxhatore.me dhemb pak shpina!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Derjans kombet ne Islam njihen dhe cdonjeri duhet te kujdeset qe ta ruaj kombin e vet , ktu skam asnje dilem .
    Por te na quje ndonje "atesist" neve gjoja qenkemi arab smund ta duroj , e jo qe me intereson se cka mendojn ato , sepse ne jemi kto qe jemi , e ato skan asgje ne dor qe tna ndryshojn , por vetem hajn m.ut , kshtu u ka then Janullatosi dhe misionart italian.
    Ktu ne krye te ketij misioni percares ke edhe moderator e administrator a cka dreqin jan , qe as nuk fshijn postimet ku ne menyr me vullgare shahet ZOTI (qe esht edhe i tyri) , pejgamberi i muslimanve , Islami si fe, muslimanet- her me arsye e me shum pa arsye por ne baz te paragjykimeve.
    E kto qe e qujn veten "ateista" i kam pa edhe vet qe dehen me raki e me muzik sllave e greke, kam pas kontakt , ata sjan ne gjendje te bejn asgje as per vejti e lere mo per shqiptari , ata smund ti qendrojn asnjeher besnik interesave kombtar , ata qe per pare kan shit gjithcka , un duke qen besnik ndaj Zotit krijuesit, si do qe jam , jam edhe besnik ndaj interesit kombtar .
    Familja ime ka dhon shum per interesin kombtar derjanso ... mos te hy ne detaje , e si mundet tash dikush qe se din ku asht Shkupi , Tetova , Kumanova e Presheva te me fole per patriotizem e per arabizem , dikush qe kurr ska vizitu asnjeher Iliriden me pa si po jetojn ato shqiptar andej , e dikush qe me thot maqedons (qe mendon se jemi sllav ose dicka ndryshe nga ata) ..... kjo po me iriton , sepse i njof cka jan.

ani bac

faji jot asht se ti i del ne mbrojtje anes se keqe te islamit, kto shajn e ti ne ven qe tu a myllesh gojen kujtdo duke i vu ne dukje dukurit negative te Wahebistave

QE MEQE RA LLAFI VET NI WEHABIST PREJ FERIZAJ KUR ME KA PA ME MAIC ME SHQIPNJE ME THA SHKA E KE VESH AT SORR.

ISLAMI RADIKAL NUK NJEF KOMB O RENEA, NUK NJEF FLAMUR

UN JAM ATEIST, PO KURR NUK BAJ THIRRJE PER ZHDUKJE TE ISLAMIT SEPSE ATHERE DO BOSHA THIRRJE PER ZHDUKJEN E VET FAMILJES TIME, PO UN JAM PER SHDUKJEN E VEHABIZMIT

Mu me pengo ni shqiptar qe thot se kanuni asht i mrapsht po sheriati asht ligj hyjnor
    ni shqiptar qe ne vend se te me thot si je me thot selmu alejkum
    ni shqiptar qe me thot se skenderbeu asht qafir
    ni shqiptar qe thot vllezirt msulimane pakistanes dhe vdekje e shqiptarve te feve te tjera
    ni shqiptar qe gris flamurin shqiptar e gre nalt flamurin e arabis
    ni shqiptar qe nuk lufto per tokat e veta te okupume po shko e lufto per irakun e talebanet kundra amerikes
    ni shqiptar qe vishet si arab e jo si njeri normal

as nuk kam qon dhe as nuk jam kundra islamit tradicional shqiptar

e ato qe po thu ti qe po bajn thirrje per zhdukej totale te islamit fluturojn me pras n'byth
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •