Hajt per hajr na koft rapsoul..Ishalla ene 10 mij qera
p.s Kusi kjo ashte ni + per ne se ki me ket xha xhi e ka bo ka hi ne librin e ginisit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Albanian^Boy : 01-09-2008 më 22:05
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
U ngrejta per sifejr, kur shoh me thot shocnija ec bonja urimet e perzemerta Rapsoulit se i ka bo 10 mij postime e po bon fest krejt forumi.
Hajde urime ene nja 10 mij qera, sa ma sham materiale pi gazetave ne forum se politika e veshtejr osht Hahahahaha
Ne emer te fshatit olimpik pershendes:
Kusi - Gjalin e mcuskes lance
Armend Ucken - Xhi e ka nonen ma te heshme ne muhall
Donin e Silvit - Albanian Boy, Gjali i Paris Hiltonit.
MrZoRo - Carin e Gradec City (Ene ki mamin e ka si Angelina Jolie)
genius - ( xhi e ka mamin perdafko)
Ene kejt qeret me rend se sum vejn ne mend ceshtej. Hajt naten se shkova te ha Sifejrin![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 01-09-2008 më 22:22 Arsyeja: Vazhdonja listen se skom vaket une ahahhahaha :D
#VamosArgentina
Hahahaahahahah po po lista vazhdon :
thekthi - gjali i shijavajces per ndryshe gjali i shqiponjes se mahalles , i urojm shijes pune te mbar shtai mbas sifiri ene shijavajces i desherojm moslodhje ne pun , ashtau ashtau ajo nuk lodhet se a msau me kit muhallen ene xhi e ka ni te majr oshte si bleta puntore
RaPSouL - privilegj oshte ta kesh ni njer si ki ne kataund , mburret i gjith fshati me ket njer , lum ne xhi e kimi mjerrrrrr dushmoni xhi se ka
Dj_PiRoMaN - xhi tu thom o milet per ket njeri ma i kallet vetem xixa xhi nuk cet , cdo xho xhi mund te thujm oshte e tepert per ket njer , nuk ka fjal me xhi ta pershkrujsh ket
LaCoSta - ki ref i pari ne muhallen e thekthit , kush kapercen ka dere kti e ka honger vlla , nazi me shocni jon te gatshem 24/7 per akcion (vjedhje te rond)
mos na hike ceki urimi ta shfrytzojm rasitn ta pershendetim ene : jetonin,dritonin,bacin dhe bexhetin me shocni ,alsatiin,rokin,emirin,stivin,vllajn e stivit at te kalltin,xhemsin , mos e harrojm bari doktorin (perndryshe babaii biologjik i armendit se sherefin nuk e ka halis bab) eneeeeeeee ni urim special shkon direkt per QAMIL taxistin me TIKEN e vete simpatike qe ju deshirojm ni jet te gjat dhe te lumtur pa brenga hicccc amon hiccccccc
joooooom dhaj tu cesh o mizi ahahhahahahahahahahahahahahahahaha
p.s hajt ju boft majr sifiri ene zoti va boft kabull
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Imer Selmani me parti të re politike
Nënkryetari aktual i Partisë Demokratike Shqiptare(PDSH), Imer Selmani do të jetë bartës i projektit për themelimin e një subjekti të ri politik shqiptar në Maqedoni.
Lajmi bëhet i ditur për agjencinë e lajmeve INA, ku siç nënvizohet iniciativa për formimin e partisë së re do të shpallet gjatë javëve të ardhshme dhe do të ketë për bazë një pjesë të anëtarësisë së PDSH-së, e pakënaqur nga zgjedhjet e 1 qershorit.
Ish-ministri i Shëndetësisë, Imer Selmani paralajmërohet se do të grumbullojë rreth tij personalitete politike dhe publike, por nuk jepen hollësi lidhur me emrat e mundshëm.
Partia e re do të jetë parlamentare, pasi që Imer Selmani ka mandat të deputetit dhe ai pritet të ketë mbështetje më të gjërë.
Krerët aktual të PDSH-së akoma nuk janë deklaruar lidhur me përçarjen e mundshme të partisë.
Në mbledhjen e fundit të kryesisë qendrore të PDSH-së kanë qenë të pranishëm kryetari Menduh Thaçi dhe nënkryetari Imer Selmani, por anëtarë të lartë të kësaj partie deklaruan se nuk është diskutuar për përçarjet dhe mospajtimet brendapartiake.
(INA)
Sui generis
Po po topi se lun ket muhabet.
P.S KuSi, thekthi, Albanian^Boy ju 3 ini mizivirat ma te mdhi hehehehe taj RaPSouL mos i ngjo kto se kto ta dun te kecen se kto dun te jen si taj po sen bohen se je i pa parë ,shum mire je.
SHUM BUKUR SHIKOHESH kujt i ke ngjar mamit apo babit
je vertet nje tip teper i vecant (qe do te doja te jem haha) ta kam lakmi je njesh fare!
Te mos harojm ne urim marin pjes edhe FILI me djem NEDIMIN(ma i kallet ne bot) dhe ARITONIN
Sui generis
Maqedonia deri më 2009, synon liberalizimin e plotë të vizave me BE-në
Zëvendëskryeminstri i Maqedonisë për çështje evropiane, Ivica Bocevski deklaroi se qeveria është e përkushtuar që në vitin 2009 të bëhet liberalizimi i plotë i regjimit të vizave me BE-në.
“Qeveria e Maqedonisë është e përkushtuar plotësishtë dhe do t’i përdorë të gjitha resurset dhe energjinë e nevojshme për të zbatuar reformat, me qëllim që shteti ynë, vitin 2009 ta presë, si vend me regjim të lirë të vizave me BE-në”, deklaroi Bocevski.
Ai tha se Qeveria e Maqedonisë shpreson dhe qëndron pas asaj se, do t’i realizojë të gjitha reformat e domosdoshme për liberalizimin e plotë të regjimit të vizave.
“Me këtë do të kemi argument të fuqishëm para Bashkimit Evropian si dhe organeve të kësaj organizate të cilat duhet ta sjellin vendimin për liberalizimin e plotë të regjimit të vizave”, shtoi Bocevski.
Këto komente Bocevski i bëri me rastin e përfundimit të projektit për ndihmë teknike në Ministrinë e Punëve të Jashtme në vendosjen e sistemit informativ pranë Qendrës Kombëtare Viza (N-VIS).
(INA)
Sui generis
MPJ e kënaqur me rrjedhën e procesit të demarkacionit
Ministria e Punëve të Jashtme e RM-së shpreh kënaqësi nga përparimi i deritanishëm i procesit për shënimin e vijës kufitare mes Maqedonisë dhe Kosovës.
MPJ-ja, thekson se procesi i demarkacionit kufitar po lëviz sipas kornizave të konfirmuara të planit të Ahtisarit.
Lidhur me informatat në disa media, të bazuara në deklaratat e banorëve lokalë nga fshati kufitar Debëlde, MPJ-ja njofton se për demarkacionin është i obliguar Komisioni i prëzier zyrtar maqedono-kosovar, puna e të cilit përparon sipas dinamikës së paraparë dhe në pajtim me marrëveshjet ekzistuese ndërkombëtare, të cilat e trajtojnë këtë çështje.
(INA)
Sui generis
Krijoni Kontakt