Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 169
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Shumë e drejtë. Madje argumenti kryesore që mbizotëron në shoqëritë perëndimore është "çfarë të duhet ty se çfarë fut ai tjetri në vrimën e vet të pasdaljes".

Ndërsa ky është budallik.
    Zëvendëso: Islami me: Fashizëm, nazizëm, nacionalizëm, apo thjesht fare shqiptarizëm.
    Fjalia tënde nuk e humbet kuptimin llogjik.
    argumenti qe thua ehste ne rastin me te mire, jo-universal. Nuk mund te thuash te njejten per drogen psh. Qeverite perendimore nuk thon "Cte duhet se cfare fut ai tjetri ne hunde... ose ne vena...". Ne rastin em te keq, ky argument eshte thjesht populizem... retorike. Mgjth, une nuk thash se ME DUHET, mua, se cfare fut ai tjetri ne vrime te vete... thash se shteti nuk duhet ti persekutoj, por mendoj se eshte e nevojshme dhe e shendetshme per shoqerine qe te kete nje qendrim jo-persekutues, por as i modes te mos behet homoseksualizmi. Mendoj se shoqeria nuk duhet mbajtur peng prej asaj qe quhet "political correctnes", te pakten per sa u perket homoseksualitetit. Mendoj se shoqerite duhet te kene nje qendrim ndaj homoseksualizmit, thjesht si nje cregullim seksual. Nqs homoseksualizmi trajtohet e njihet si cregullim, atehere kjo eshte e mjaftueshme, por per fat te keq, "political correctness" ne shoqerite perendimore ka bere qe homoseksualizmi te mos njihet si cregullim, por si dicka, normale, e regullt, biles natyrale.

Mendoj se duhet haruar Perendimi, kur vjen puna ne karakterin seksual te shoqerse. Perendimi ka deshtuar, dhe po vazhdon te deshtoj, te pakten ne kte aspekt. Ktu biles nuk jane te qarte shkaqet... ato variojne qe prej naivitetit liberal, deri ne shkaqe te tjera me te errta, si psh nje ideologji e axhende e fshehte, e cila kerkon te kthej gjithe masat e planetit ne nje mase aforme, amorale, aseksuale, etj etj. Pra ktu je direkt ne territor teorish konspirative, (but be open-minded e mos e perjashto idene).

sa per piken e dyte: fashizem, nazizem e nacionalizem nuk jane tre gjera te ndryshme. Kurse me shqiptarizem nuk e di se cfare i referohesh... e degjoj shpesh kete fjale dhe nuk e di se cfare dmth. Do te me pelqente te kishte dicka qe vertete mund ta quash "Shqiptarizem", nje nderthurje ideologjike-fetare, ose dicka e tille, por eshte akoma per tu gjetur.

Punen mund ta benin vertete te dy, si islami edhe fashizmi, por nuk e shoh fashizmin si te njejte me Islamin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga artful dodger : 17-08-2008 më 10:15

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Ka menyra per tu kujdesur per cuna si ato te tute.

Se per cunin tim, do i kete te gjitha. Hetero, bi, gay, ca te dali...do beje palle!
    Jo jo, ktu gabohesh ti, se cunat e tu nuk do bejn palle, por do hane palle.. me mentalitetin qe paska e ema.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Po si qenka kjo pune , atehere Zoti ja paska fut kot , me mire sic mendojne disa ketu mund te kishte bere vetem nje seks , ore mashkulli eshte mashkull dhe femra eshte femer, por dhe dicka tjeter qe organet jane te ndara per pune te ndryshme e me funksione te ndryshme , keshtu qe mendoj se ka te drejte Zoti qe ka krijuar dhe jo kete zoterinjte (bythshpuar)

Pershendetje.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jo jo, ktu gabohesh ti, se cunat e tu nuk do bejn palle, por do hane palle.. me mentalitetin qe paska e ema.
    Me mire palle sesa burgjeve si ata te tute...qe ne fund te fundit, palle do hane prape edhe aty.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga marolsi Lexo Postimin
    Po si qenka kjo pune , atehere Zoti ja paska fut kot , me mire sic mendojne disa ketu mund te kishte bere vetem nje seks , ore mashkulli eshte mashkull dhe femra eshte femer, por dhe dicka tjeter qe organet jane te ndara per pune te ndryshme e me funksione te ndryshme , keshtu qe mendoj se ka te drejte Zoti qe ka krijuar dhe jo kete zoterinjte (bythshpuar)

Pershendetje.
    Ambasadori i Zotit ti kshu?
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    PuPupUPuup Jane Ca Tipa Qe Ju Pelqejne Kto Temat per Gay ....... Epo C~Lini nom mer amon ... Apo Doni te mesoni ndonje gje me shume per Deshirat tuaja Per Tu Bere Gay :@

Sa Kot .... Me Kot S~Ka ku te shkoje qe ke FoLur .....
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Me mire palle sesa burgjeve si ata te tute...qe ne fund te fundit, palle do hane prape edhe aty.
    Kush tha qe do hyn ne burg se sben? Mentaliteti im nuk eshte mentalitet vrit prit masakro etj etj pse e egzagjero kot apo ske ca me thene?.. kurse i jot eshte mentalitet bythshpumash. Domosdo edhe kalamajt ashu do behen.. kurse kalamajt e mi te me ngjajn mua, leke bejn, ne burg nuk hyne, edhe me dinjitet rrojne.

ke inat?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga maxhuni Lexo Postimin
    PuPupUPuup Jane Ca Tipa Qe Ju Pelqejne Kto Temat per Gay ....... Epo C~Lini nom Sa Kot .... Me Kot S~Ka ku te shkoje qe ke FoLur .....
    Te ka dhene njeri diplome ty per te folmen e njerezve?

Se heren e fundit qe kontrollova, as e kam idene se nga i bi ti.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    [QUOTE=Sa Kot;1999252]Te ka dhene njeri diplome ty per te folmen e njerezve?

Epo Ske lene Diplome pa Marre Ti .... Kshuqe Ktu ne Forum i Bie Qe Te lexojme Per Deshirat Tua dhe Per Experiencen Qe Ke pas me Perpara ......
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kush tha qe do hyn ne burg se sben? Mentaliteti im nuk eshte mentalitet vrit prit masakro etj etj pse e egzagjero kot apo ske ca me thene?.. kurse i jot eshte mentalitet bythshpumash. Domosdo edhe kalamajt ashu do behen.. kurse kalamajt e mi te me ngjajn mua, leke bejn, ne burg nuk hyne, edhe me dinjitet rrojne.

ke inat?
    Nqs cuni jot kruhet me cunin tim, ashtu sic deshe me e mesu ti paqeruajtesi dinjitoz...te siguroj qe burgu do ishte gjeja me e lehte qe do e priste.

Me nje mami si une, duhen nja 1 trilion babi si ty per te ma dale anes.
    As qe du me dit!

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çështja shqiptare në polemikat e studiuesve anglezë
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 17:29
  2. Ceshtja Shqiptare,detyrim Per Cdo Shqiptar
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 07:33
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Çështja e kombit nga vështrimi Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 11:24
  5. Çështja çame: PS rrëzon projektrezolutën e opozitës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •