Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 169
    Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga maxhuni Lexo Postimin
    Epo Ske lene Diplome pa Marre Ti .... Kshuqe Ktu ne Forum i Bie Qe Te lexojme Per Deshirat Tua dhe Per Experiencen Qe Ke pas me Perpara ......
    Sa keq qe nuk kam marre diplome per te dishifruar kete qe ke shkruar.
    As qe du me dit!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Nqs cuni jot kruhet me cunin tim, ashtu sic deshe me e mesu ti paqeruajtesi dinjitoz...te siguroj qe burgu do ishte gjeja me e lehte qe do e priste.

Me nje mami si une, duhen nja 1 trilion babi si ty per te ma dale anes.
    Goc je msu me ata babi homot ti, pranej te duket vetja "superwoman" !

Kape i cike krenarine tende.. LOL
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    Do Tjap Nje Diplome ? Dhe Dishifroje Kte qe Kam Shkruar

Mos Duhet Te Shkruaj Anglisht Qe Ta Kuptosh Me mire ??
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Goc je msu me ata babi homot ti, pranej te duket vetja "superwoman" !

Kape i cike krenarine tende.. LOL
    Ehu, mos ma qaj hallin mua ti se di vete t'i zgjedh shkollat e duhura per te mesuar une...s'kam ngelur per nje cope radikali te prapambetur te me vleresoje.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga maxhuni Lexo Postimin
    Do Tjap Nje Diplome ? Dhe Dishifroje Kte qe Kam Shkruar

Mos Duhet Te Shkruaj Anglisht Qe Ta Kuptosh Me mire ??
    Hmmm, Jo Faleminderit Nuk Jam E Interesuar Ne Diplomat E Tua.

Dhe s'eshte e rendesishme gjuha ne te cilen shkruan por menyra se si e percjell mesazhin qe kerkon te shprehesh.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ehu, mos ma qaj hallin mua ti se di vete t'i zgjedh shkollat e duhura per te mesuar une...s'kam ngelur per nje cope radikali te prapambetur te me vleresoje.
    Ku i ke msu kto fjalet e medhaja? Ne noj Gay & Lessbian party? Te duket vetja e zgjute se di te thush dy llafe, edhe kujto se ca po thu? I prapambetur du me ndejt ne te tilla drejtime, sumen time e perdor vetem per nje qellim, edhe jo per shkepje sic beni ju te emancipuarit. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ku i ke msu kto fjalet e medhaja? Ne noj Gay & Lessbian party? Te duket vetja e zgjute se di te thush dy llafe, edhe kujto se ca po thu? I prapambetur du me ndejt ne te tilla drejtime, sumen time e perdor vetem per nje qellim, edhe jo per shkepje sic beni ju te emancipuarit. lol
    Nuk thashe ndonje fjale te madhe...megjithate nuk cuditem qe nje njeri si ty habitet kaq shpejt.

Vazhdo me prapambetjet ti, s'po te thote njeri gje.

Shqiperia nga ana tjeter i ka vene disa qellime vetes, qe do apo s'do ti, do te jete e detyruar te perballet me Ceshtjen "GAY" sipas parametrave europjane.

Dhe nqs dikush ka qejf ta perdori sumen per qellime te ndryshme, do jete ne gjendje ta beje, dhe nqs dikush ja ndalon, ai dikushi do jete i pari qe do e pesoje.

Nuk do jete nje grup kokepeshqiresh dhe radikalesh qe do pengoje rrugen e Shqiperise drejt te ardhmes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 17-08-2008 më 13:33
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk thashe ndonje fjale te madhe...megjithate nuk cuditem qe nje njeri si ty habitet kaq shpejt.

Vazhdo me prapambetjet ti, s'po te thote njeri gje.

Shqiperia nga ana tjeter i ka vene disa qellime vetes, qe do apo s'do ti, do te jete e detyruar te perballet me Ceshtjen "GAY" sipas parametrave europjane.

Dhe nqs dikush ka qejf ta perdori sumen per qellime te ndryshme, do jete ne gjendje ta beje, dhe nqs dikush ja ndalon, ai dikushi do jete i pari qe do e pesoje.

Nuk do jete nje grup kokepeshqiresh dhe radikalesh qe do pengoje rrugen e Shqiperise drejt te ardhmes.
    Nuk do jete ne asnje menyre as nje tufe perversesh qe te na mesojne neve se ca te bejm. Disa prej jush thone hajde futemi ne europe me b.ythe, por kjo deshira juaj e zjarrte per carje sume nuk do realizohet! Ty nese te pelqen seksi anal aq me mire per ty, nuk te ndalon njeri, por mos na thuaj qe kjo eshte kulture perendimore. Pastaj kapu sa te duash te fjala kok peshqir, ktu duket sa inferiore qe je, duke u kap te fjala kok peshqir, cdo njeri qe del kundra budalliqeve qe thua ti, na qenka arab edhe kok peshqir.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    tema eshte hapur me nje artikull te shkruar nga nje figure ne shoqerine civile te tiranes.. sic eshte zonja ballauri..

cohen lale e skelare e katundare e ilirido tahlebane.. qe kan kompjuter por ne mendje e zemer jan po ata xhahile.. sikurse soji i tyre i xhahil-llareve dhe llaka llaka kercenojne e turfullojne.. si qent e lagjes qe bejne gurgulene kur kalon ndonje xhaxha me biciklete e heshtin si pula kur kalon ndonje qaflesh me KALLASHO-mercedes..

kini gje per te thene njerezisht thuajeni..
    trimeri tregoni kur shihni bandat e tutoreve qe u a marrin gocat e klases a fshatit e lagjes.. e sju pjerdhin.. e ju spipetini..
    hallall per kete qe ke thene o brari, jam dakord me ty ketu.

Kjo tema e homove eshte shume e konsumuar, homo ka patur gjithmone, sot thjesht po dalin sheshit. Pastaj ja ta zeme se homot jane nje problem, po se mos i zgjidhem ne te gjitha problemet qe kemi dhe na ngeli ne dere puna homove.

Ne shqiperi nuk ka drita, nuk ka uje, nuk ka rruge, nuk ka infrastrukture, arsimi po çalon, ekonomia eshte pertoke,
    dhe njerezit duke mos patur per çfare te mendojne e vrasin trurin per homot.
    ça i thone kesaj.

Personalisht nuk me intereson se ça ben tjetri ne dhomen e vet te gjumit.
    Mjafton te mos me bjeri mua me qafe dhe te shohe punen e vet.
    Eshte thjesht shije seksuale, edhe pse devijim. Po a ka ndonje gje qe nuk eshte devijim ne natyren njerezore? Fakti qe njeriu ben seks me qellim kenaqesie e jo riprodhimi eshte devijim nga roli kryesor i seksit si mjet riprodhimi.

Thelle thellete gjithe te devijuar jemi si njerezim, mire do ishte nje lufte berthamore qe te shuante 99.999 perqind te popullsise boterore per te nisur nje qyteterim te ri.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Nuk u ka hije shkodraneve tu dalin ne krah pederasteve.
    un nuk i dola ne krah pederasteve, biles un thashe qe ma shpifin. por nuk e kuptoj arsyen pse duhet ti keqtrajtojme kur nuk i bejne keq njeriu. mendoj se çdo njeri duhet te shohe punen e tij

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Kujt i bëj keq unë, nëse nuk vë rripin e sigurisë. Por ja që nuk më lë policia, më vë gjobë. Edhe unë dua të kënaqem, të mos vej rripin e sigurisë, askujt nuk i bëj keq. Por nuk më lënë.

Hyjnjeri le se ai nuk osht shkodran.
    nqs ti nuk ve rripin e sigurise rrezikon jeten tende, kurse pederastat nuk rrezikojne jeten e askujt. kur nuk ve rripin gjobitesh. te denon ligji. nuk vjen nje qytetar tjeter te ta fuse me shkop kokes.

nuk e di se kush eshte prototipi i shkodranit per ty, por un jam shkodran prej 7 brezash....

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çështja shqiptare në polemikat e studiuesve anglezë
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 17:29
  2. Ceshtja Shqiptare,detyrim Per Cdo Shqiptar
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 07:33
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Çështja e kombit nga vështrimi Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 11:24
  5. Çështja çame: PS rrëzon projektrezolutën e opozitës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •