Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 169
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    tema eshte hapur me nje artikull te shkruar nga nje figure ne shoqerine civile te tiranes.. sic eshte zonja ballauri..

cohen lale e skelare e katundare e ilirido tahlebane.. qe kan kompjuter por ne mendje e zemer jan po ata xhahile.. sikurse soji i tyre i xhahil-llareve dhe llaka llaka kercenojne e turfullojne.. si qent e lagjes qe bejne gurgulene kur kalon ndonje xhaxha me biciklete e heshtin si pula kur kalon ndonje qaflesh me KALLASHO-mercedes..

kini gje per te thene njerezisht thuajeni..
    trimeri tregoni kur shihni bandat e tutoreve qe u a marrin gocat e klases a fshatit e lagjes.. e sju pjerdhin.. e ju spipetini..

Ky Brari akoma ne 1997 jeton. Kur sje vete prezent ne shqiperi per gjerat qe ndodhin, ca flet si kodra pas bregut? Plak matuf.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk do jete ne asnje menyre as nje tufe perversesh qe te na mesojne neve se ca te bejm. Disa prej jush thone hajde futemi ne europe me b.ythe, por kjo deshira juaj e zjarrte per carje sume nuk do realizohet! Ty nese te pelqen seksi anal aq me mire per ty, nuk te ndalon njeri, por mos na thuaj qe kjo eshte kulture perendimore. Pastaj kapu sa te duash te fjala kok peshqir, ktu duket sa inferiore qe je, duke u kap te fjala kok peshqir, cdo njeri qe del kundra budalliqeve qe thua ti, na qenka arab edhe kok peshqir.
    Nqs do te futesh ne Europe, do te duhet te nenshkruash nje qerre me ligje qe specifikisht mbrojne cdo aspekt te seksualitetit njerezor dhe lirine e tij.

Nqs refuzon, si te duash! S'ta ka njeri nevojen.

Vetem se do beje mire te zbrisje nga bota diktatoriale ku ndodesh dhe te pranosh realitetin. Shqiperia eshte e orientuar drejt Bashkimit Europjan. BE ka ligje shume te forta ne mbrojtje te orientimeve seksuale. Shqiperia do detyrohet t'i implementoje keto ligje ose Ceshtja "GAY" do i behet problem KRYESOR.

Mund te zgjidhen dritat, mund te zgjidhet uji, mund te zgjidhen rruget, mund te zgjidhen pronat...po nuk u zgjidh Ceshtja "GAY", BE mund ta harrosh ti dhe kushdo enderrimtar tjeter.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Nqs do te futesh ne Europe, do te duhet te nenshkruash nje qerre me ligje qe specifikisht mbrojne cdo aspekt te seksualitetit njerezor dhe lirine e tij.

Nqs refuzon, si te duash! S'ta ka njeri nevojen.

Vetem se do beje mire te zbrisje nga bota diktatoriale ku ndodesh dhe te pranosh realitetin. Shqiperia eshte e orientuar drejt Bashkimit Europjan. BE ka ligje shume te forta ne mbrojtje te orientimeve seksuale. Shqiperia do detyrohet t'i implementoje keto ligje ose Ceshtja "GAY" do i behet problem KRYESOR.

Mund te zgjidhen dritat, mund te zgjidhet uji, mund te zgjidhen rruget, mund te zgjidhen pronat...po nuk u zgjidh Ceshtja "GAY", BE mund ta harrosh ti dhe kushdo enderrimtar tjeter.
    E shef ca debati kot qe bejme? Un skam thene ne asnje postim se do dal ti vras edhe ti pres, thjeshte skam deshire te keme te bej me ta, buken sma hane, as keq sme bejne, per mua gjalle le te rrine as qe e vras mendjen se egzistojne. Lexo postimin tim te pare qe je grric kot, skam thene qe do dal ti shfaros, as qe me bie ndermend, jam kundra dhunes deri kur dhuna eshte larg meje, ama kur afrohet, atehere dy duar per nje koke. Se cilat ligje nenshkruhen kto jan thjeshte letra asgje me shume.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Ky Brari akoma ne 1997 jeton. Kur sje vete prezent ne shqiperi per gjerat qe ndodhin, ca flet si kodra pas bregut? Plak matuf.
    E dime shume mire se cfare ndodh ne Shqiperi.

Dhe nqs ti mendon se ne Shqiperi nuk ndodh fenomeni GAY nen ujera e neper lulishte, atehere je duke jetuar ne nje bote imagjinare me "dinjitet" dhe fantazi.
    As qe du me dit!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    un nuk i dola ne krah pederasteve, biles un thashe qe ma shpifin. por nuk e kuptoj arsyen pse duhet ti keqtrajtojme kur nuk i bejne keq njeriu. mendoj se çdo njeri duhet te shohe punen e tij
    Cfare ben ti puroshkodran kur nje gje ta shpif, a nuk e perbuz dhe po te bjere rasti e shan mbare e prape ? Nese ta shpifin kjo sjellje duket normale.

Shqiperia ka nje kulture e nje tradite te veten te cilen duhet ta ruaje si syte e ballit. Intoleranca ndaj feshkullit eshte tipar themelor, per nje kulture qe synon te rrise burra e jo pederaste sic eshte ajo shqiptare.

Pederastine le ta favorizojne kulturat pederaste te perendimit,pasi atje nuk duan te rrisin burra po feshkuj e ndergjinore.

Do shkojme drejt europes po nuk do i shesim sumen europianeve,se helbete thone qe shqiptari per nje nder rron.(po kjo tani eshte bere per batute tek portokallia, te pakten te mbrojme sumen)....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Postuar më parë nga Hyj-Njeriu
    Nuk u ka hije shkodraneve tu dalin ne krah pederasteve.
    un nuk i dola ne krah pederasteve, biles un thashe qe ma shpifin. por nuk e kuptoj arsyen pse duhet ti keqtrajtojme kur nuk i bejne keq njeriu. mendoj se çdo njeri duhet te shohe punen e tij

Citim:
    Postuar më parë nga alibaba
    Kujt i bëj keq unë, nëse nuk vë rripin e sigurisë. Por ja që nuk më lë policia, më vë gjobë. Edhe unë dua të kënaqem, të mos vej rripin e sigurisë, askujt nuk i bëj keq. Por nuk më lënë.

Hyjnjeri le se ai nuk osht shkodran.
    nqs ti nuk ve rripin e sigurise rrezikon jeten tende, kurse pederastat nuk rrezikojne jeten e askujt. kur nuk ve rripin gjobitesh. te denon ligji. nuk vjen nje qytetar tjeter te ta fuse me shkop kokes.

nuk e di se kush eshte prototipi i shkodranit per ty, por un jam shkodran prej 7 brezash....

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Se cilat ligje nenshkruhen kto jan thjeshte letra asgje me shume.
    Ahhhh, prape te radikalizmi dolem.

Sigurisht dicka e tille eshte duke ja ndritur faqen Shqiperise deri tani.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    E dime shume mire se cfare ndodh ne Shqiperi.

Dhe nqs ti mendon se ne Shqiperi nuk ndodh fenomeni GAY nen ujera e neper lulishte, atehere je duke jetuar ne nje bote imagjinare me "dinjitet" dhe fantazi.
    Po kush thote qe nuk ndodh? Ka gay/transeksuale/lesbike/njerez qe pallohen me kafshe.. Por ajo qe dua te them eshte qe ; pse dreqin duhet tu kushtojme kaq vemendje ktyre njerzve te cilet kan zgjedh te bejn jete seksuale te ndryshme!? Pse duhet ne te shkruajme artikuj ne gazeta apo forume per kte gje? A qenkan kaq te rendesishem ca njerez qe i bien b.ythes? Kte dua te them o "sa kot" se un ne realitet jetoj edhe e di shum mire se cilet njerez na rrethojne!

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    sa shume zhurme per asgje..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Po kush thote qe nuk ndodh? Ka gay/transeksuale/lesbike/njerez qe pallohen me kafshe.. Por ajo qe dua te them eshte qe ; pse dreqin duhet tu kushtojme kaq vemendje ktyre njerzve te cilet kan zgjedh te bejn jete seksuale te ndryshme!? Pse duhet ne te shkruajme artikuj ne gazeta apo forume per kte gje? A qenkan kaq te rendesishem ca njerez qe i bien b.ythes? Kte dua te them o "sa kot" se un ne realitet jetoj edhe e di shum mire se cilet njerez na rrethojne!
    I duhet kushtuar vemendje sepse eshte e papranueshme ne baze te standarteve europjane qe te cenohet liria e nje personi te pafajshem, cfaredo qofte ai.

Nqs do ishim duke folur per futjen e Shqiperise ne ndonje Bashkim Arab...atehere sigurisht qe nuk do shkruanim neper artikuj e neper forume dhe do mundoheshim ta groposnim sa me thelle Ceshtjen "GAY".

Por, ne nuk kemi te tilla aspirata si komb. Dhe aspiratat tona europjane na DETYROJNE qe te perballemi me Ceshtjen "GAY", sa me hapur dhe sa me drejte!

Reputacioni dhe vlerat tona varen nga ceshtje thelbesore, dhe ceshtja e orientimeve seksuale eshte shnderruar ne ceshtje thelbesore ne ditet e sotme. Nuk jemi me ne kohen e babaqemos qe rregulloheshin problemet me likoplaste.
    As qe du me dit!

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çështja shqiptare në polemikat e studiuesve anglezë
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 17:29
  2. Ceshtja Shqiptare,detyrim Per Cdo Shqiptar
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 07:33
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Çështja e kombit nga vështrimi Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 11:24
  5. Çështja çame: PS rrëzon projektrezolutën e opozitës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •