Po ti ben 2 gabime, harxhon energji elektrike kot dhe me i rendesishmi le neuronet pa pune. Po ashtu edhe me leshin, harxhon leke qe e blen te gatshem dhe njekohesisht u ofron te tjereve pranine tende. Cte sugjeroj tjeter, i ke fshire pluhurat, rrobat i ke lare, se duhen ca gjera per tu marre tipa si ti,se kishin dhe aq kot ata....
Paske pare shume emisione televizive ti mbi demet e duhanit.... me mund ....
Sa per humor e kam me raste, duhet me gjet nje subjekt te pershtatshem, kurse sa per seksi i ke rene kokes, gjynah mos me me pa dot laskuriq.
Siguisht gjithcka, ne mund te quhet gjithcka nje numer i vogel neuronesh qe luftojne me shumicen qe ikin per hesap t'tyre. I thone nje shprehje, mblidhi dhite pa rene nata, se bie ujku ....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Pse paske frike nga ujku ti keshtu? Gjithe ky mbret patriarkal, humoristik dhe seksi, te kete frike nga nje "uuuuuuu" nen driten e henes?
E dija qe je shume humoristik, por jo kaq sa per estrade.
Gjithesesi, mire e ke, eshte koha per tu larguar nga kjo teme sepse eshte e infektuar rende nga cdo gje qe po e mban Shqiperine ne llumin e kurdohershem qe ndodhet dhe do vazhdoje te ndodhet deri sa njerez si shume ketu te heqin maskat, dhe ne rastin e alibabes...peshqirin nga koka.
Naten grupi!![]()
As qe du me dit!
Jo une kam frike nga cakalli...( sa qejf eshte ti pergjigjesh nje komenti hirdhu pirdhu me nje te ngjashem)
Estradat sme pranojne se le humoristet e tjere pa pune e skane si rrisin kalamajte....
A pika muve kush merret me problemet e shqiperise. Degjo ka sconto andej nga Amerika kete kohe se ketej nga une po i shesin me nga 50% e ka dyqane edhe me 80%.
Naten rrushi e me mend ne koke si te ka thene mami....
Pse, bëre dush ti?dhe ne rastin e alibabes...peshqirin nga koka.
tema eshte hapur me nje artikull te shkruar nga nje figure ne shoqerine civile te tiranes.. sic eshte zonja ballauri..
cohen lale e skelare e katundare e ilirido tahlebane.. qe kan kompjuter por ne mendje e zemer jan po ata xhahile.. sikurse soji i tyre i xhahil-llareve dhe llaka llaka kercenojne e turfullojne.. si qent e lagjes qe bejne gurgulene kur kalon ndonje xhaxha me biciklete e heshtin si pula kur kalon ndonje qaflesh me KALLASHO-mercedes..
kini gje per te thene njerezisht thuajeni..
trimeri tregoni kur shihni bandat e tutoreve qe u a marrin gocat e klases a fshatit e lagjes.. e sju pjerdhin.. e ju spipetini..
eshte fatkeqesi qe shumica e juaj ketu duke perjashtuar vetem nje person nuk e ka kuptuar thelbin e ketij artikulli.
ketu ne kete artikull sumlohet drejt persedrejti shoqeria shqiptare si e paafte asociale dhe intolernte me nje fjale shoqeri e prapambetur alla turke qe nuk ka piken e vlerave europiane.
nuk eshte hera e pare qe nje pseudo shkrimtare qe e ka deklaruar qe nuk eshte shqiptare por vllehe sulomon haptazi shoqerine shqiptare identiten dhe kulturen shqiptare. kam lexuar disa shkrime te saj ku sulmohen drejt per se drejti figura dhe idhuj te historise shqiptare si migjeni dhe nene tereza duke e bere origjinen e tyre sllave.
kush eshte nga shqiperia le te meret pak me te gjitha vendimet qe kane dale nga keto organizat gjasme per te drejtat e njeriut ku jane bashkuar antishqiptare (vlehe greke serbe ) dhe qellimi kryesor nuk jane te drejtat e njeriut por percmimi dhe injorimi i kultures shqiptare dhe destabilizimi i medime te te huajve per popullin shqiptar.
bukur thote dikush ketu se nje grua bushter qe per interesa ekonomike ka shkaterruar dhe familjen e vet dhe nuk i ndahet orgjive me politikane shqiptare e te huaj vetem per perfitim personal ( balla-huria ka pasur dashnor ishministrin e jashtem per kete flet gjithe tirana ) nuk ka ftyre te flase per gjendjen morale te shoqerise shqiptare
sa per info gay-it nuk tolerohen ne asnje vend perendimor duke filluar nga skandinavet gjasme te njohur per "toleranzen" e tyre lere pastaj per transvestitet qe fshihen neper lokale e bar inkognito sa i del emri i lokalit i byllin dhe hapin lokale te reja.
sa per ata kallacet jane maloket e salet dhe katunaret e malajt dhe gjinushit qe i mbrojne me ligj per te bere ato pune por mos u merzit se dhe ata ditet te numeruara i kane ;-)
Ndryshuar për herë të fundit nga Ozzy : 17-08-2008 më 06:21
pse nuk i pergjigjet asnjeri pyetjes time: "kujt i bejne keq homoseksualet?"
kur shof ne rruge dy meshkuj duke u puthur me vjen per te vjelle, por kjo nuk do te thote qe duhet t'i vras, siç po thone disa.
pse duhet te keqtrajtojme nje njeri qe nuk i ben keq askujt? nje gay shkon me nje gay tjeter, un nuk shof ndonje problem ketu.
Nuk u ka hije shkodraneve tu dalin ne krah pederasteve.
Kujt i bëj keq unë, nëse nuk vë rripin e sigurisë. Por ja që nuk më lë policia, më vë gjobë. Edhe unë dua të kënaqem, të mos vej rripin e sigurisë, askujt nuk i bëj keq. Por nuk më lënë.pse nuk i pergjigjet asnjeri pyetjes time: "kujt i bejne keq homoseksualet?"
kur shof ne rruge dy meshkuj duke u puthur me vjen per te vjelle, por kjo nuk do te thote qe duhet t'i vras, siç po thone disa.
pse duhet te keqtrajtojme nje njeri qe nuk i ben keq askujt? nje gay shkon me nje gay tjeter, un nuk shof ndonje problem ketu.
Hyjnjeri le se ai nuk osht shkodran.
Krijoni Kontakt