Close
Faqja 59 prej 90 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 891
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Embelsire e embel fare, me fal por kujte i behet vone per shkerdhatat e kobmit?

Llumi do te ngelet lum, dhe lumi do te shumohet me llum, ska tjeter zgjidhje une, nuk do te marr funderrinen te felliq faren time, - besoj as ti.

Prandaj fara e paster si gjithmone ka qene dhe do te mbetet e shtrenjte dhe e RRALLE.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2006
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ato vajza i kam njohur jashte, dhe as nuk i njihja perpara dhe as nuk kisha ndonje deshire per to. Fjala kosove eshte sllave, dhe prandaj e ka pase emrin Dardani deri ne shekullin e 10.
    Dhe sa po dijeni une nje nder shoqet me te ngushta e kam serbe dhe ajo me thote qe nje serbe nuk do te lidhej apo martohej kurre me nje shqiptar.
    e ti ce lyp me ate shoqe qe ma paske?????

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Dhe sa po dijeni une nje nder shoqet me te ngushta e kam serbe dhe ajo me thote qe nje serbe nuk do te lidhej apo martohej kurre me nje shqiptar.
    Gabim e ka thanë ajo, ose është në mesin e atyre "krenareve të kombit".

E more plak, ato shkinat çmenden pas shqiptarëve. Se na jena racë e mirë, prandaj.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Ja ca me ka shkrujt magjipi i Gostivarit ne MP (per Clay More kjo, qe me hoqi veretje, lexoje iher ket..)

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa
    Na hangsh ***** neve more bithqim. Neve n ka shkerdhy turku ,por ama ne ua kemi shkrdhy juve motrat per nje camcakiz.
    Bye bye.
    Pra nuk ka thon naj gjo t're, dihet qe ju ka shkerdhy turku. Duket qe nga rraca e gostivarlive.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ArberXYZ : 13-08-2008 më 07:15

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ec dhe disa të tjerë duhet të pohojnë origjinën turko-magjype. T'i detektojmë njëherë cilët janë, që të mos i quajmë shqiptarë se siç duket nuk e meritokan.
    Ezekiel 25-17.

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Embelsire e embel fare, me fal por kujte i behet vone per shkerdhatat e kobmit?

Llumi do te ngelet lum, dhe lumi do te shumohet me llum, ska tjeter zgjidhje une, nuk do te marr funderrinen te felliq faren time, - besoj as ti.

Prandaj fara e paster si gjithmone ka qene dhe do te mbetet e shtrenjte dhe e RRALLE.
    Vertet me pengon ky fakt qe eshte i vertet por skemi cka me bo... fundi fundit kush don le te poshteroje kombin sna pengon neve apo
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Ka Disa Ne Forum Qe Ankohen Per Femrat Se Martohen Me Sllave.
    Por Vete Jane Tere Diten Duke Qare Per Serbine Dhe Ndjejne Mungesen E Milloshit.
    Mjaft U Hoqet SI Patriote Kur Ishte Per Te LuftuaR Ku Ishit?
    Se Tani Lufta Ka Mbaruar Dhe Shqiptaret Doni Apo Sdonit Ju Dhe Udheheqesit Tuaj Dolen Fitimtare.

E Sa Per Martesat Cdo Njeri E Vendos Vete Ke Dashuron Dhe Ke Martohet.
    Shqiptaret E Pane Se Sa U Vlen Lekura Ketyre Qe Ankohen Sot Se Ato Qe LuftuAN Per Kosoven U Martuan Me Kohe ME NUSE ME TE BUKURA.
    Keshtu Me Keta Funderrinat Qe Pinin Kafe E Benin Aheng Me Lufte FEMRAT E NGELURA Sdo Martoheshin Keshtu Qe Kot Ankoheni Po Bjerini Me Dore Sic I Keni Ra Historikisht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 13-08-2008 më 09:47

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Landi (jashte Temes Une )...brenda Mundesive ,ver Ndonje Pike Apo Presje .Se Dhe Ne Qe Lexojme Spo Dime Nga Fillon ,E Mbaron Fjalia ....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po m'doket ciftat tu ende vajtojne qe nuk e kan pas "fatin" te jetojne nen serbi, e tani nga malli i japin motrat me lek per maloket e Shumadise e thone se e kane nga dashuria. Uh dashuria juve
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Landi (jashte Temes Une )...brenda Mundesive ,ver Ndonje Pike Apo Presje .Se Dhe Ne Qe Lexojme Spo Dime Nga Fillon ,E Mbaron Fjalia ....
    Ai u mundua te tregoje dicka por ne fakt duhet me mesu pak si me shkrujt, sepse sic tha dhe ti ska perdor as . as , dhe nuk mundesh me kuptu qellimin e shkrimit...
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

Faqja 59 prej 90 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •